Νέα

Ρωσσίδα στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Ποιον άντρα?Τον ρώσσο άντρα.Ο έλληνας δεν έχει μεγαλώσει όπως ο ρώσσος.Εχει βιώματα απο φεμινισμό και μια διαπαιδαγωγηση η οποια επηρεαστηκε απο τη δυση τα τελευταια 30 τουλαχιστον χρόνια.Ο ρώσσος άντρας δεν εχει υποστει τέτοια ιδεολογική καθοδήγηση.Για αυτο τα ρωσσιδια ειναι καλα κοριτσακια,αρκει να τους φερεσαι ως ρώσσος..αν ξέρεις και αν μπορείς βέβαια

Κοιτα δεν ειμαι διατεθειμενος να φερομαι σε καποια σαν να ειναι ζωο ή ενα κομματι κρεας, ουτε εγκρινω το ξυλο.
Αν αυτο χρειαζεται για να κρατησω μια Ρωσσιδα, τοτε καλυτερα να την αμολησω.

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Κοιτα δεν ειμαι διατεθειμενος να φερομαι σε καποια σαν να ειναι ζωο ή ενα κομματι κρεας, ουτε εγκρινω το ξυλο.

Καμία σχέση, μάλλον κάτι άλλο εννοεί ο poppop.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Καμία σχέση, μάλλον κάτι άλλο εννοεί ο poppop.

Κοιτα να δεις επειδη δεν θεωρω τον εαυτο μου τον εραστη τον 5 ηπειρων και των 7 θαλασσων, και δεν νομιζω οτι ανηκω στην κατηγορια του Ελληναρα, θα προσπαθησω να μαθω καμια λεξη στα Ρωσσικα, και θα επισκεφτω την Ρωσσια για να γνωρισω καλυτερα τους κατοικους της και την νοοτροπια τους. Αμα ειμαι ελευθερος και γνωρισω και καμια νορμαλ κοπελα καλως. Οπως επισης θα πηγαινα και Βραζιλια π.χ.
Και κατι αλλο. Θεωρω αυτονοητο οτι σε μια σχεση με αλλοδαπη, ο ενας πρεπει να αρχισει να μαθαινει την γλωσσα του αλλου. Και αν προκυψει γαμος και παιδακια, τα παιδια πρεπει να μιλανε και τις 2 γλωσσες.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Eισαι τελειως μα τελειως κομπλεξικος και κακοπροαιρετος!
Διχως να μπεις στον κοπο να διαβασεις τι εχω γραψει, αυθαιρετα λες μια αποψη την οποια προσπαθεις να στηριξεις με αστεια επιχειρηματα για να μην ξεφτιλιστεις!

Ενταξει, ας πουμε οτι ειναι θεμιτο να θες να ασχολουνται ολοι μαζι σουκαι να βαρανε παλαμακια στην καθε παπαρια που θα σου ερθει στο μυαλο (βλεπε μετατροπη του σαϊτ σε συνδρομητικο, ή το κορυφαιο "νιωθω κουρασμενος" επειδη πας με πολλες πουτανες (ρωσσιδες, αυτες τις κακες που λες)) αλλα το να θες να επικρατησει η δικη σου αποψη με επιχειρηματα οπως "καποιος μου ειπε" ή "καπου ακουσα" ή ο "ξαδερφος του φιλου μου" ειναι τουλαχιστο αστειο!!!
Ο αντρας μπαινει απο μονος του στο βρακι της γυναικας, δεν τον βαζει αυτη! Αυτος κανει τις υποχωρησεις ή ακομη χειροτερα μπρος στο μουνι δεν υπολογιζει την αξιοπρεπεια του και καταντα μουνοδουλος!Με λιγα λογια δε φταιει η γυναικα, η οποιαδηποτε γυναικα, αμα εσυ η ο ξαδερφος του φιλου σου ειναι μαλακας!

Ευτυχως που ΕΣΥ συγκεκριμενα δεν εχεις παει στη Ρωσσια! Εισαι απο τους τυπους των ανδρων που σιγουρα θα κανουνε ζημια, θα χαλασουνε το κλιμα και τελικα θα μεινυνε και αγαμητοι ή στην καλυτερη θα γαμησουνε καμια πουτανα και θα την παρουσιασουνε σαν κατακτηση για να δωσουν ενδιαφερον στη μιζερη ζωη τους!

GET A LIFE Παιχτουρα!
  Εγω δασκαλε σου εγραψα συνεχισε το σημαντικο εργο της διαφωτισης που κανεις στα υπολοιπα παιδια και εσυ μου γραφεις απο οτι παρατηρω...κακιες...Γιατι φιλε, δεν εισαι εναρετος ανθρωπος?Αυτα σου μαθαναινουν οι Ρωσσιδες??

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
memosan, χρειαζομαστε την εμπειρια σου και τις συμβουλες σου.
Σε παρακαλω, να συνεχισεις να μας τις δινεις.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
φιλε μου γιατι πιστευεις οτι η Ρωσσιδα εχει καμια διαθεση να ξενιτευτει, να φυγει απο το σπιτι, τη δουλεια, τους φιλους, τους γονεις της για να τρωει ξυλο στην Ελλαδα?

Ο λογος που σχετιζονται με Ευρωπαιους ειναι οτι ευελπιστουν πως θαναι πιο ανθρωπινοι απεναντι τους!

Το ξαναλεω! Για 10 φορα! Τα πλεονεκτηματα της Ρωσσιδας σαν πρωτογενες υλικο ειναι:
Ειναι πιο ομορφη
Ειναι πιο θυληκο
Ειναι πιο υποτακτικη, εχετε δει πολλες Ελληνιδες να ζητανε την αδεια του συντροφου τους ακομη και για να πανε στο σουπερ μαρκετ που λεει ο λογος??
Εχει καλυτερες αρχες περι συζυγου και οικογενειας απο την μεση Ελληνιδα!

Το αν ο αντρας θα τα εκμεταλλευτει αυτα τα πλεονεκτηματα ή θα την κακομαθει ειναι δικο του προβλημα!

Ακομη και στο παιχνιδι της επικρατησης,η Ρωσσιδα ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ οπως η Ελληνιδα αλλα θα καταλαμβανει σιγα σιγα το χωρο ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΝΕΤΕ!

Οταν μια γυναικα απο κει που δεν τολμα να σας κοιταξει στα ματια φτασει στο σημειο να εχει απαιτησεις μαλλον σημαινει οτι ΕΣΕΙΣ της δωσατε αυτο το δικαιωμα!

Αυτος ειναι και ο λογος που επαναλαμβανω συνεχεια πως ΔΕΝ ειναι αναγκη να υπερβαλλετε οταν κυνηγατε μια Ρωσσιδα! Δεν ειναι αναγκη να την παραμυθιαζετε, θαρθει απο μονη της μαζι σας αμα σας γουσταρει!

Για φανταστειτε, τον μεσο ανδρα(για να μην πω Ελληνα) ο οποιος απο κει που δεν ειχε καμια τυχη στη χωρα του ακομη και απεναντι σε μετριες γυναικες, ξαφνικα παει και λεει ενα καρο παραμυθια για να ριξει μια Ρωσσιδα και μετα εχει την απαιτηση οχι μονο να του ειναι πιστη σα σκυλακι(παρολα τα ψεματα τα οποια αργα η γρηγορα θα αποκαλυφθουν) αλλα θεωρει οτι εχει και το δικαιωμα να την πεφτει και σε αλλες (εδω κολλαει το τωρα που βρηκαμε παπα να θαψουμε 5-6)! Εκει χαλαει η μαγια! Γιατι ακομη και αν δε συνεχισει να τσιλιμπουρδιζει, σιγουρα θα αρχισει να γινεται ο ανδρας πιο υποταχτικος απο το φοβο να μην του φυγει η γυναικα απο τα παραμυθια που της εχει ξεφουρνισει! Θα της δινει παραπανω δικαιωματα γιατι ΞΕΡΕΙ οτι δεν εχει φερθει σωστα και φοβαται οτι οταν αποκαλυφθει η απατη του θα τον παρατησει! Και τελικα Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΔΡΑΣ συμβιβαζεται με αυτη την κατασταση επειδη γνωριζει οτι ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΙ ΕΥΚΟΛΑ να ξαναβρει γυναικα στην χωρα του!

Δε φταιει η Ρωσσιδα επειδη πιστεψε τα παραμυθια που της εχετε ξεφουρνισει!
Δε φταιει η Ρωσσιδα επειδη την κακομαθατε για να την κατακτησετε!
Δε φταιει η Ρωσσιδα αμα απαιτησει να ειστε συνεπεις στις υποσχεσεις που της δωσατε!
Δε φταιει η Ρωσσιδα αν ο μεσος αντρας που ετρωγε τις χυλοπιτες τη μια μετα την αλλη ξαφνικα πιστεψε οτι επειδη σχετιστικε με μια ομορφη γυναικα εγινε ξαφνικα Ο γαμικουλας και τωρα δεν του φτανει αυτο που παλιοτερα παρακαλουσε να εχει!
Δε φταιει η Ρωσσιδα αν δεν ειστε ικανοι να της προσφερετε αυτα τα ελαχιστα που ζητησε για να παρει την αποφαση να ερθει σε μια αλλη χωρα (αυτες τις βασικες απαιτησεις που εχουμε ξαναπει)

Ολα αυτα ειναι καταγεγραμενα μεσα στα ποσταρισματα ΟΛΩΝ οσων γνωριζουν καλα την κατασταση και την ψυχολογια των Ρωσσιδων! Και γιαυτο λεμε συνεχεια οτι πρωτα πρεπει να καταννοησετε την κατασταση, να αποβαλετε τα Ελληνικα κολληματα ή κομπλεξ που καποιοι εχουν και ΜΕΤΑ να επιχειρησετε να κανετε σχεση με Ρωσσιδα!

Το οτι καποιοι εχουν καταλαβει πως οι Ρωσσιδες ειναι απλα μουναρες χωρις μυαλο τις οι οποιες ειναι ευκολες και θα κατσουν να δεχθουν οτι μαλακια και αν της κανουν, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!! Δεν υπαρχουν μαγικες συνταγες ουτε ονειρικες πραγματικοτητες!Το μονα ζυγα δικα μου ΔΕΝ παιζει!Οχι μονο στη Ρωσσια αλλα ΠΟΥΘΕΝΑ!

Ποσο πιο απλα να τα πω?

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Memosan καλα τα λες, δεν διαφωνουμε πουθενα. Σιγουρα υπαρχουν Ρωσσιδες που ειναι marriage material, και ειμαι σιγουρος οτι ψαχνουν αντιστοιχα για τους καταλληλους αντρες.
Θα συμφωνησω πως γενικα δεν χρειαζεται ποτε πιεση προς μια γυναικα. Το θεμα ειναι να ερθει απο μονη της κοντα σου. Το να αλλαξει χωρα για καποιον που εχει δει λιγες φορες, ειναι σιγουρα δυσκολο, λογικο ειναι να περιμενει καποια πραγματα.
Ευτυχως ειχα την τυχη να ερθω σε μια χωρα που εχει ολες τις φυλες, ειχα την ευκαιρια να συναναστραφω με ανθρωπους με αλλες συνηθειες, αλλες αντιληψεις. Ανοιξε το μυαλο μου και οι πνευματικοι μου οριζοντες. Γνωρισα καλυτερα τους ανθρωπους αλλα και τις γυναικες ειδικοτερα. Καταννοω ποσο δυσκολο ειναι για καποιον που εχει συνηθισει στον ελληνικο τροπο σκεψης και δεν εχει δει τιποτα αλλο στη ζωη του, να δεχτει καποια πραγματα, να καταλαβει μια γυναικα που εχει μεγαλωσει διαφορετικα.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
memosan εχεις δικιο οπως τα λες. Αμα ο ελλην αντρας δεν ειναι ικανος να κουμανταρει τις καταστασεις ή πετά στα συννεφα, μετα δεν φταιει η ρωσιδα!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Οχι...αλλα καποια εμπειρια εχω..αν θελεις διαβασε και το σχολιο που εγραψα προηγουμενως.

Δε λέει κάτι αυτό. Είπαμε τι προυποθέσεις χρειάζονται. Χίλια δυο πράγματα είπαμε ως τώρα, δε διάβασες τίποτα? :O Δε πας και παίρνεις την κάθε τυχαία! Επίσης ΔΕΝ μποερδεύουμε ρωσίδες με μολδαβές, ουκρανές κλπ! Για παραδείγματα που έρχονται αρνάκια και κακομαθαίνουν πάντως υπάρχουν. Ισχύει σε κάθε εθνικότητα.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Αυτα που γραφω, ΤΑ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ!!! Δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου!

Να σας φερω ενα παραδειγμα!

Πριν λιγο καιρο που ειμουν στη Λευκορωσσια, ειχε ερθει μαζι μου ενας φιλος.
35αρης, σχετικα εμφανισιμος, πολυ πλουσιος ο οποιος εδω δε γαμαει τιποτα! Κατι μπαζα εχει "φιλες" που τις γυρνοβολαει απο δω και απο κει και τους πληρωνει τα παντα για να λεει οτι εχει γυναικες στην παρεα του!

Εκει του γνωριζω την κολλητη της δικιας μου! Ξανθια, γαλανοματα, 1.75 μποϊ, μουναρα!Επειδη εγω ειχα και "κατι αλλες υποχρεωσεις" πηγα στο σημειο του ραντεβου σε ενα κλαμπ λιγο αργοτερα οταν οι κοπελες και ο φιλος μου ηταν ηδη εκει αλλα δεν ηξεραν ο ενας τον αλλο. Οταν του τις συστησα, Ο ΙΔΙΟΣ μου ειπε "πωπω οταν σε περιμενα και τις εβλεπα, ελεγα απο μεσα μου ποιοι τις γαμανε τετοιες γυναικαρες"!Αυτη λοιπον τη γκομεναρα την οποια ουτε στον υπνο του δεν την ειχε δει, του την εκανα "πασα" που λεμε, ειχα ετοιμασει την κατασταση μεσω της δικιας μου που στο δεκαλεπτο της γνωριμιας τους αρχισανε να χαμουρευονται!

Το αποτελεσμα ξερετε ποιο ητανε?

Οταν φευγαμε απο το κλαμπ, της ειπε να ερθει στο διαμερισμα για να τη γαμησει και αυτη του ειπε οτι δεν μπορουσε να παει μαζι του απο την πρωτη μερα γιατι δεν ειχε πει στους γονεις της οτι θα μεινει αλλου,αλλα την επομενη ΣΙΓΟΥΡΑ θΑ ΕΜΕΝΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ! Ε λοιπον, αυτος ο εδω αγαμητος την διαολοστειλε και την εδιωξε! ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΤΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΗ ΓΝΩΡΙΣΕ!!!!!

Την επομενη, που εγω βεβαια ξανασυναντηθηκα με τη δικια μου και ητανε και η φιλη της μαζι, ειχε πλανταξει απο το κλαμα με τη συμπεριφορα του φιλου μου! Δηλαδη με λιγα λογια μου εκανε και ζημια! Αντε τωρα να με ξαναεμπιστευτει αυτη αμα θελω να της γνωρισω καποιον αλλο φιλο μου!

Το τελικο αποτελεσμα? Ο φιλος μου, 7 μερες που κατσαμε εκει ΔΕ ΓΑΜΗΣΕ και μου γκρινιαζε μετα γιατι δηθεν πιστευε οτι εκει ολες θα πεφτανε στα ποδια του, ποιος? ο ιδιος που εδω ουτε στην ιδια παρεα δεν εχει βρεθει με τετοιες γυναικαρες,  ηθελε εκει οχι μονο να τον παρακαλανε αλλα και να πηγαινει και με μια διαφορετικη καθε βραδυ!

Εγω δεν ειμαι αυτος που θα σας αλλαξει τον τροπο που σκεφτεστε! Δεν με ενδιαφερει ουτε ειμαι κανενας μεσσιας! Πρωσωπικες εμπειριες και γνωσεις καταγραφω, οποιος εχει τη διαθεση να τις βαλει σε μια ακρη του μυαλου του θα με θυμηθει οταν παει σε κεινες τις χωρες! Οποιος θεωρει οτι αμα παει εκει και επειδη θα φορεσει ενα μπλουζακι με την Ελληνικη σημαια πανω θα γινει το αντικειμενο του ποθου των Ρωσσιδων ας παει να φαει τα μουτρα του! Ποσως με ενδιαφερει παλι!

Απο το παραδειγμα που σας ειπα πριν, σιγουρα καποιοι θα πουν οτι το λαθος το εκανε ο φιλος μου, καποιοι αλλοι θα πουν οτι εφταιγε η κοπελα που δεν ανοιξε τα ποδια αμεσως στον αγαμητο Greek Lover και ισως καποιοι αλλοι να σκεφτουν οτι εγω εκανα το λαθος που εδωσα το φαϊ στο πιατο σε καποιον που ηξερα οτι δεν μπορει να διαχειριστει μια τετοια κατασταση!

Σε ολα τα θεματα λοιπον, γνωμες υπαρχουν πολλες, η αληθεια ειναι ομως παντα ΜΙΑ! Ψαξτε λοιπον να την βρειτε!

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Οταν φευγαμε απο το κλαμπ, της ειπε να ερθει στο διαμερισμα για να τη γαμησει και αυτη του ειπε οτι δεν μπορουσε να παει μαζι του απο την πρωτη μερα γιατι δεν ειχε πει στους γονεις της οτι θα μεινει αλλου,αλλα την επομενη ΣΙΓΟΥΡΑ θΑ ΕΜΕΝΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ! Ε λοιπον, αυτος ο εδω αγαμητος την διαολοστειλε και την εδιωξε! ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΤΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΗ ΓΝΩΡΙΣΕ!!!!!

Μιλαμε για πολυ μαλακα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ποιον άντρα?Τον ρώσσο άντρα.Ο έλληνας δεν έχει μεγαλώσει όπως ο ρώσσος.Εχει βιώματα απο φεμινισμό και μια διαπαιδαγωγηση η οποια επηρεαστηκε απο τη δυση τα τελευταια 30 τουλαχιστον χρόνια.Ο ρώσσος άντρας δεν εχει υποστει τέτοια ιδεολογική καθοδήγηση.Για αυτο τα ρωσσιδια ειναι καλα κοριτσακια,αρκει να τους φερεσαι ως ρώσσος..αν ξέρεις και αν μπορείς βέβαια

Eίσαι πολύ σωστός και το χω ξαναπεί. Αν θέλουμε " ρωσίδες" να γίνουμε " ρώσοι" αλλιώς αν είμαστε " ελέηνες" να χουμε " ελεηνίδες".

Όταν είχα πάει στη Ρωσία, δε μου έκανε εντύπωση τόσο ότι οι γυναίκες ήταν μουνάρες. Λίγο πολύ ήταν αναμενόμενο. Ούτε η εκπληκτικά καλή και πολιτισμένη συμπεριφορά τους. Αλλά κυρίως η συμπεριφορά των αντρών απέναντί τους. Καθόλου λιγούρια, τις είχαν γραμμένες εκί που δε πιάνει μελάνι! Πολύ αδιοαφορία και περιφρόνηση ρε παιδί μου!!!

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Το ξύλο χρειάζεται φίλε μου και να είναι και πολύ..όχι ομως στη ρωσσίδα :grin: :grin:
Άλλα στο συνασπιστήρι,φεμινιστή,θολοκουλτουριάρη οπαδό του Τσαντ που μπορεί να κρύβεις μέσα
σου εσύ αλλα και ο καθέ αποπροσανατολισμένος άνδρας :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Κοιτα για ενα ανδρα που εχει μεγαλώσει στη Δύση ειναι δύσκολο να αποκτησει την αυτοπεποιθηση και την ανωτερότητα που αισθανονται ολοι οι Ανατολικοι αλλα και οι Άνατολίτες απέναντι στη γυναίκα.Οι λόγοι είναι πολλοι.Και οι Δυτικοί πάντως και  οχι πριν πολλά χρόνια ήταν βαρβάτοι  και δε μασάγανε.Μετα όμως μπηκε στη μέση το χρήμα και αλλάξε ο ρόλος της γυναίκας. Τώρα στη Δύση υπάρχουν άντρες που ανταγωνίζεται ο ένας τον άλλο για το ποιος θα πάρει στα πιο σοβάρα τη γυναίκα.Αυτοι οι άντρες είναι προβλημάτικοι.
Πρώτη απ όλους,αφου τους ταλαιπωρήσει αρκέτα μιας και αυτο τους αξίζει, τους απορρίπτει η ίδια η γυναίκα η οποία στο τέλος πάντα θα γουστάρει τον αντρα ο οποιος στο μυαλό της θα είναι πιο δυνατός απ αυτήν. Ά και που είστε μάγκες...έλληνας που τον κάνει οτι θέλει η ρωσσίδα δεν ειναι τίποτα...Ο ευρώλιγουρης,δυτικοτρόπος ελληναρας φτάνει στο σημείο να τον κάνει οτι θέλει πλέον και η Τουρκάλα  :S :S

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Eίσαι πολύ σωστός και το χω ξαναπεί. Αν θέλουμε " ρωσίδες" να γίνουμε " ρώσοι" αλλιώς αν είμαστε " ελέηνες" να χουμε " ελεηνίδες".

Όταν είχα πάει στη Ρωσία, δε μου έκανε εντύπωση τόσο ότι οι γυναίκες ήταν μουνάρες. Λίγο πολύ ήταν αναμενόμενο. Ούτε η εκπληκτικά καλή και πολιτισμένη συμπεριφορά τους. Αλλά κυρίως η συμπεριφορά των αντρών απέναντί τους. Καθόλου λιγούρια, τις είχαν γραμμένες εκί που δε πιάνει μελάνι! Πολύ αδιοαφορία και περιφρόνηση ρε παιδί μου!!!

Γι'αυτο πηδανε οι ανθρωποι.... α ρε μουνοδουλε Ελληνα...

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Πρώτη απ όλους,αφου τους ταλαιπωρήσει αρκέτα μιας και αυτο τους αξίζει, τους απορρίπτει η ίδια η γυναίκα η οποία στο τέλος πάντα θα γουστάρει τον αντρα ο οποιος στο μυαλό της θα είναι πιο δυνατός απ αυτήν.

Ακριβως ετσι ειναι. Μολις βαρεθει τον αντρα-παιχνιδι, βρισκει κατι αλλο.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Αυτα που γραφω, ΤΑ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ!!! Δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου!

Να σας φερω ενα παραδειγμα!

Πριν λιγο καιρο που ειμουν στη Λευκορωσσια, ειχε ερθει μαζι μου ενας φιλος.
35αρης, σχετικα εμφανισιμος, [size=15pt]πολυ πλουσιος [/size]ο οποιος εδω δε γαμαει τιποτα! Κατι μπαζα εχει "φιλες" που τις γυρνοβολαει απο δω και απο κει και τους πληρωνει τα παντα για να λεει οτι εχει γυναικες στην παρεα του!

:new_shocked:

Πολύ πλούσιος και δεν έχει βγάλει άκρη;

Μιλάς σοβαρά;

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Το ξύλο χρειάζεται φίλε μου και να είναι και πολύ..όχι ομως στη ρωσσίδα :grin: :grin:
Άλλα στο συνασπιστήρι,φεμινιστή,θολοκουλτουριάρη οπαδό του Τσαντ που μπορεί να κρύβεις μέσα
σου εσύ αλλα και ο καθέ αποπροσανατολισμένος άνδρας :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Κοιτα για ενα ανδρα που εχει μεγαλώσει στη Δύση ειναι δύσκολο να αποκτησει την αυτοπεποιθηση και την ανωτερότητα που αισθανονται ολοι οι Ανατολικοι αλλα και οι Άνατολίτες απέναντι στη γυναίκα.Οι λόγοι είναι πολλοι.Και οι Δυτικοί πάντως και  οχι πριν πολλά χρόνια ήταν βαρβάτοι  και δε μασάγανε.Μετα όμως μπηκε στη μέση το χρήμα και αλλάξε ο ρόλος της γυναίκας. Τώρα στη Δύση υπάρχουν άντρες που ανταγωνίζεται ο ένας τον άλλο για το ποιος θα πάρει στα πιο σοβάρα τη γυναίκα.Αυτοι οι άντρες είναι προβλημάτικοι.
Πρώτη απ όλους,αφου τους ταλαιπωρήσει αρκέτα μιας και αυτο τους αξίζει, τους απορρίπτει η ίδια η γυναίκα η οποία στο τέλος πάντα θα γουστάρει τον αντρα ο οποιος στο μυαλό της θα είναι πιο δυνατός απ αυτήν. Ά και που είστε μάγκες...έλληνας που τον κάνει οτι θέλει η ρωσσίδα δεν ειναι τίποτα...Ο ευρώλιγουρης,δυτικοτρόπος ελληναρας φτάνει στο σημείο να τον κάνει οτι θέλει πλέον και η Τουρκάλα  :S :S
Σωστος!

Να προσθεσω οτι αυτη η ελλειψη αυτοπεποιθησης των Ευρωπαϊων ανδρων που τους εχουνε ευνουχισει ουσιαστικα οι γυναικες, εχει αντικατασταθει απο την σπαταλη χρηματων! Γιαυτο και χαλανε οι γυναικες σιγα σιγα και εκει γιατι ο καθε μικροτσουτσουνος θεωρει οτι ειναι ΟΚ να γραψει ενα διαμερισμα σε μια γυναικα για να πηδηξει!!(εχουνε γινει ΚΑΙ αυτα)

Η αγαμια δε που επικρατει στην Ευρωπη ενιοτε μεταφραζεται και σε ανυπομονεσια ή επιθετικοτητα απεναντι στις Ρωσσιδες! Σιγουρα εχετε δει(οποιοι εχετε παει) μαλακες σε κλαμπ στη Ρωσσια που παιρνουνε ολες τις γυναικες στη σειρα και τους λενε τα ιδια πραγματα ή ακομη χειροτερα μολις καποια τους βαλει στην κουβεντα αρχιζουνε να την τραβολογανε να τους χορεψει σα στριπτιζου ή την χουφτωνουνε! Κορυφαιοι δε ειναι κατι τυποι που ντυνονται σα ζιγκολο και περιφερονται γυρω γυρω απο την πιστα και κοιτανε στα ματια τις κοπελες ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΝΕ περιμενοντας οτι θα τους την πεσουνε κιολλας οι γκομενες!

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Οι μονες γυναικες που θελουν ξυλο ειναι κατι κακομαθημενες που επειδη δεν τις μεγαλωσαν σωστα οι μαναδες τους νομιζουν οτι θα μας γαμησουν κιολας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Δε λέει κάτι αυτό. Είπαμε τι προυποθέσεις χρειάζονται. Χίλια δυο πράγματα είπαμε ως τώρα, δε διάβασες τίποτα? :O Δε πας και παίρνεις την κάθε τυχαία! Επίσης ΔΕΝ μποερδεύουμε ρωσίδες με μολδαβές, ουκρανές κλπ![move] Για παραδείγματα που έρχονται αρνάκια και κακομαθαίνουν πάντως υπάρχουν. Ισχύει σε κάθε εθνικότητα. [/move]
     Το εγραψα και εγω αυτο που γραφεις στο τελος. :thumbsup: Απλως δεν βρισκω λογο να ξεχωρισω τις Ρωσσιδες απο τις υπολοιπες..για μενα ολες το ιδιο ειναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom