Νέα

Ρωσσίδα στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
 Ειδες που αμα θελεις μπορεις να κανεις ωραιο διαλογο...μην απαντησεις τιποτα γιατι απεναντι μου, ησουν λαθος....εσυ ξεκινησες πρωτα...ξαναδιαβασε απο την αρχη παλι,αν δεν θυμασαι.Καλη σου συνεχεια.

αντε σαλτα και γαμισου βλακεντιε!!!!!!! :piss:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Οταν γινομαστε μουνοδουλοι ναι τις χαλαμε τις γυναικες. Εκτος απο τον σεβασμο, μην ξεχναμε και την αξιοπρεπεια. Την δικη μας!
Αλλα καμια φορα και εμεις οι ιδιοι ειμαστε παραλογοι. Μερικοι αν δουν μια να της αρεσει πολυ το σεξ, το αντιμετωπιζουν με σκεπτικισμο. Δηλαδη τι θελουμε? Κυρια στο σαλονι, επιπλο στο κρεβατι(σεξ)? Υπαρχουν γυναικες που φαινονται τελειες στα ματια των τριτων, αλλα το ζευγαρι δεν περναει καλα. Υπαρχουν γυναικες που δεν φαινονται τοσο ιδανικες στους αλλους, ομως το ζευγαρι περναει καλα σε ολους τους τομεις.
  Ας μπουν στο κοπο να το διαβασουν αυτο που εγραψες και αλλα μελη,γιατι εδω μεσα μιλανε και αφηγουνται καποιοι λες και εχουν ακροατηριο μουνοδουλους και μουνακηδες μονο.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
αντε σαλτα και γαμισου βλακεντιε!!!!!!! :piss:
  Μου φαινεται οτι δεν εβαλες μυαλο και θελεις και δευτερο γυρο...σου το ξαναλεω παλι για σενα ο βλακας ειναι ειδος πολυτελειας.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
φιλε μου το σεξ ειναι μια λειτουργια που δεν εχει να κανει με την δημιουργια..το λεμε σεξ κι οχι ερωτα...γαμισι δλδ..πρεπει να το ζουμε στο μαξιμουμ με οση δια8εση κι οση δυναμη και φλοκι εχουμε...να γαμαμε χωρις ελεος με αλλα λογια...οι ρωσιδες εχουν αυτο το χαρακτηριστικο...ακομα και να μην εχουν ορεξη προσπα8ουν να σε ικανοποιησουν...παντα...γιατι ισως κι αυτες καπου μεσα τους να πιστευουν οτι ειναι το μονο κουμπι που εχουμε...ισως και να εχουν δικιο...πιστευω ομως οτι και αυτο δεν  ειναι απολυτο...οσο για τις ρωσιδες που τις ξυλοφορτωνουν ισως να μην γουσταρουν να γαμιουνται με μεθυστακες...δεν ειναι ωραιο αν σκεφτεις οτι πολλες απο αυτες περιμενουν ποτε 8α γυρισει ο αλλος ταβλα στο σπιτι απ τα μπανια του..εχοντας χασει στα χαρτια το μεροκαματο και τυφλα απο βοτκα των 100 ρουβλιων...σαν γυναικες το ματι τους σιγουρα παιζει περισσοτερο...αλλα αυτο ισχυει για αυτες που δεν εχουν ταξιδεψει αρκετα εκτος ρωσιας...αλλα κι αυτο σχετικο ειναι...οπως υπαρχουν ανδρες που σκεφτονται μονο και αποκλειστικα το μουνι...υπαρχουν και γυναικες που ψαχνουν νον στοπ για πουτσο...δεν υπαρχουν εξαιρεσεις σ αυτους τους κανονες...η ρωσιδα 8ελει να νοιωσει αν8ρωπινη ζεστασια...σεβασμο και θαλπωρη...μονο ετσι μπορεις να τις ριξεις τους καλυτερους πουτσους! :rockon:

αυτα το ολιγα την πεφτω για υπνο 8α τα πουμε καποια αλλη στιγμη...παιχτες...μην ειστε απολυτοι...ολοι σ ενα καζανι,το ιδιο βραζουμε...

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
ερχεσαι στα λογια μου φιλε...για να επιστρεψουμε ομως στο 8εμα μας σχετικα με τις ρωσιδες..ειναι οπως ολες οι υπολοιπες γυναικες..υπαρχουν αυτες που ειναι πιο σωστες...λιγοτερο σωστες και πατσαβουρες...οπως σε ολο τον κόσμο...εισαι πολυ σωστος σε αυτο που λες..μεσα απ την συζητηση ξεκαθαριζουν τα παντα...ομως και το πολυ το μπουρου μπουρου φερνει φαγωμαρα...τα λογια με τις γυναικες πρεπει να ειναι απλα και μετρημενα...επι της ουσιας παντα...αυτο ειναι το μυστικο ;)αν είσαι αερολόγος μια μέρα 8α πέσει η μάσκα σου όπως και να χει..αν πάλι σ αρέσει το σκάλισμα...το μονο σίγουρο είναι οτι 8α κουρασεις τον αλλον...στην συγκεκριμένη περίπτωση μια κοπέλα που ερχεται απ την ρωσια πρεπει να συνη8ισει το μεσογειακο ταμπεραμεντο...δεν ειναι κα8ολου ευκολο...εχουν καταπληκτικο χιουμορ ομως σε καμια περιπτωση δεν ειναι ιδιο με το δικο μας...ευκολα μπορει να δημιουργη8ει παρεξηγηση απ το που8ενα...

Επειδη στην δικη μου περιπτωση η κοπελα ειναι Ελλαδα για καποιο διαστημα, τα πραγματα ειναι πιο ευκολα. Εχει εγκλιματιστει καπως, ειναι ανεξαρτητη, και δεν εχει αναγκη απο χαρτια για να μεινει Ελλαδα. Μοναδικο κριτηριο αξιολογησης για μενα πλεον ειναι το ποσο ενταξει ειναι απεναντι μου καποια. Ολα τα αλλα μπορω να τα αφησω πισω. Ομως αν δω οτι δεν ειναι ειλικρινης, εχει τελειωσει για μενα. Γνωριζω απο τωρα οτι η Ρωσσιδα που εχω παρε-δωσε δυσκολα θα γινει αποδεκτη απο τους δικους μου, καθως ειναι μεγαλο αλανι,ομως φαινεται οτι τα παμε αρκετα καλα, και θα εχει την ευκαιρια της μαζι μου.

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
μπραβο φιλε...οπως σου ειπα...ολοι σε ενα καζανι βραζουμε...το ιδιο...οσο για τους γονεις...απεβαλε την νοοτροπια που εχουμε ολοι εδω στην ελλαδα...αν γουσταρεις και ταιριαζεις με την κοπελα...προσπα8ησε να εισαι δυνατος,λογικος και υγιης πανω απ ολα...8α σε βοηθησει να γινεις και ανεξαρτητος...αυτο θα σου επιτρεψει να γινεις περισσοτερο υπευθυνος...και κατα συνεπεια να παρεις αποφασεις για την ζωη ΣΟΥ που οι γονεις δεν εχουν καμια σχεση!!! :)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Μεμο μην μας δινεις βαση αν καποιοι τα πιανουμε διαφορετικα αυτα που γραφεις και συνεχισε το εργο σου το οποιο ειναι σημαντικο και αξιολογο :2funny: :2funny:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
μπραβο φιλε...οπως σου ειπα...ολοι σε ενα καζανι βραζουμε...το ιδιο...οσο για τους γονεις...απεβαλε την νοοτροπια που εχουμε ολοι εδω στην ελλαδα...αν γουσταρεις και ταιριαζεις με την κοπελα...προσπα8ησε να εισαι δυνατος,λογικος και υγιης πανω απ ολα...8α σε βοηθησει να γινεις και ανεξαρτητος...αυτο θα σου επιτρεψει να γινεις περισσοτερο υπευθυνος...και κατα συνεπεια να παρεις αποφασεις για την ζωη ΣΟΥ που οι γονεις δεν εχουν καμια σχεση!!! :)
  Αντε και στα δικα σου.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
...η ρωσιδα 8ελει να νοιωσει αν8ρωπινη ζεστασια...σεβασμο και θαλπωρη...μονο ετσι μπορεις να τις ριξεις τους καλυτερους πουτσους! :rockon:

Αν εισαι λιγο εξυπνος και σωστος, μπορεις να παρεις πολλα απο την συντροφο σου, και ολοι θα ειναι ευτυχισμενοι. Οι εξυπνες γυναικες ξερουν πως να κρατησουν εναν αντρα ευτυχισμενο και το ζευγαρι συνολικα ευτυχισμενο.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16

Εγω κανω αυτο που ικανοποιει εμενα. Οχι αυτο που ικανοποιει τους αλλους. Πρωτο βημα ειναι το να μεινω εξωτερικο, μονιμα πλεον. Μακαρι μια κοπελα να ειναι σωστη και να ταιριαζουμε, και δεν με νοιαζει αν δεν την εγκρινουν οι αλλοι. Εγω αν χρειαστει παντρευομαι και χωρις την οικογενεια μου παρουσα. Οι γονεις γενικα πρεπει να σκεφτουν αν θελουν να αποκτησουν ενα παιδι ακομα, ή να χασουν αυτο που ηδη εχουν. Τοσο απλο ειναι. Δεν εχει σημασια αν μια σχεση φτασει στον γαμο. Σημασια εχει να το ζησεις χωρις περιορισμους και να κανεις αυτο που ο ιδιος θελεις.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Εγω κανω αυτο που ικανοποιει εμενα. Οχι αυτο που ικανοποιει τους αλλους. Πρωτο βημα ειναι το να μεινω εξωτερικο, μονιμα πλεον. Μακαρι μια κοπελα να ειναι σωστη και να ταιριαζουμε, και δεν με νοιαζει αν δεν την εγκρινουν οι αλλοι. Εγω αν χρειαστει παντρευομαι και χωρις την οικογενεια μου παρουσα. Οι γονεις γενικα πρεπει να σκεφτουν αν θελουν να αποκτησουν ενα παιδι ακομα, ή να χασουν αυτο που ηδη εχουν. Τοσο απλο ειναι.
 Μιλας στο γραπτο λογο σου εντελως λαθος τωρα...για καμια γυναικα να μην ελθεις σε συγκρουση με τους δικους σου.Οι γονεις ειναι αυτοι που στηριζουν τα παιδια τους και στις καλες αλλα και στις ασχημες...δεν λεει για καμια.... νεαρε να τους απομακρυνεις γιατι αυτοι θα σε αγκαλιασουν σε μια ασχημη σου...γυναικα ομως ποτε.Τελος σου  :uglystupid: υπενθυμιζω κατι που εγραψες προηγουμενως περι μουνοδουλων.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.577
Πόντοι
216
Ξερεις καμια νορμαλ γυναικα που να μην θελει να παντρευτει(Ελληνιδα η Αλλοδαπη?!) Μονο καποιες ομορφες χωρισμενες και οικονομικα ανεξαρτητες,με παιδια που περασαν αυτην την διαδικασια,θελουν να ζησουν την ζωη τους ελευθερες και δεν θελουν να την ξαναπατησουν.Αμα εμενες στην Ρωσια θα εβρισκες αυτην που περιγραφεις  αλλα πιθανοτατα χωρισμενη.Στην Ελλαδα τετοια Ρωσιδα που θες λιγο δυσκολο.

Εχεις δικιο φιλε, αλλα γινεται της πουτανας απο διαζυγια. Φανταζεσαι εκει που λεγαμε για ονειρεμενη ζωη με τη ρωσιδα των ονειρων μας, να σε χωρισει και να εχεις τρεχαματα? Ενταξει, αν δεν εχεις παιδια μικρο το κακο βεβαια, αλλα δεν ειναι ταλαιπωρια?

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.577
Πόντοι
216
δεν προκιτε να σιμβι τιποτα κακο αμα προσεχισ!εξαλου στουσ προτουσ κιολασ μινεσ θα καταλαβεισ αμα ειναι απατεονισα ι οχι!μι μασασ χισταρα μου!
εγο προσοπικα ακολουθαο το εστικτο μου!

ειχα μια σιζιτισι με ελεινιδα που δουλευι στο αλοδαπον.
μου ελεγε οτι ολεσ οι ξενεσ παντρευοντε ελινεσ greek lover και μετα τουσ παρατανε και φευγουμε.ι περνουνε το πεδι και τιν κανουν για εξο και ουτε ιχνοι ουτε τιποτα.αφαντεσ!
επισισ μου ειπε ι ελεινιδα που δουλευι στο αλοδαπον οτι παντρευοντε greek lovers για να εξασφαλισουν τι κινισι τουσ εντοσ ευροπαικισ ενοσισ για 5 χρονια!
αμα παντρευτι ελινα μπορι να κινιτε ευροπι για 5 χρονια ανετα!!!

τορα τι να τισ πισ τισ βρομιαρασ ελεινιδασ????xexe

Χρειαζεται λοιπον πολυ προσοχη. Το καλο ρωσιδιο θελει εξασφαλιση. Αν εισαι τυχερος, την την δινεις κι ολα καλα, εισαι αρχοντας. Αμα ομως σου φερθει πουστικα, μετα την κοπαναει. Και μετα αντε παλι να ξαναψαχνεσαι.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.577
Πόντοι
216
Συντομα θα αναφερθω σε παραδειγμα απο το εμμεσο περιβαλλον μου..ξαδελφος ενος φιλου μου με ωραια εμφανιση και λεφτας, εκανε αυτα που σας γραφει ο μεμος δηλαδη με λιγα λογια ειχε το κολλημα του με τις Ρωσσιδες..πηγαινοερχοτανε το παλλικαρακι και σε καποια φαση κουβαλαει εδω μια ξεβρακωτη..την παντρευτηκε την γκομενα λογω οτι ειχε ολα αυτα τα στοιχεια που σας γραφει ο σεβαστος μεμος..κανουν δυο παιδακια και σημερα τον εχει στην κυριολεξια στο βρακι της μεσα και δεν τον αφηνει ουτε ενα ποδοσφαιρικο αγωνα να βγει σε μαγαζι να παρακολουθησει με τους φιλους του.Ισως πολλοι απο εσας να ξερουν κι'αλλα παραδειγματα για τις Ρωσσιδες και ολες τις ξενες που ερχονται αρνακια εδω και σε λιγο διαστημα καβαλουν οχι καλαμι αλλα καλαμαρα.Οποτε ειναι στην γυναικα και οχι στην εθνικοτητα αγαπητοι κυριοι.

Μαλλον αυτη δεν θα ηταν απο τις 'καλες' ρωσιδες που λεει ο μεμος.
Γιατι οπως λεει, οι καλες ρωσιδες εχουν τον αντρα αρχοντα, και οχι φεμινισμους και μαλακιες.

couros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μας σας τα'χω πει 1000 φορες.αν δεν ξερεται τη γλωσσα και το πως σκεφτονται κατα 90% ο γαμος θα καταλιξει σε διαζυγιο.

ενω ο γαμοσ με τισ ελλειινιδεσ που ξερουν τη γλωσσα δεν καταληγει σε διαζυγιο??? 50% διαζυγια!!!! αμα η γκομενα θελει μαθαινει ελληνικα σε 5 μηνεσ!ολα ειναι θεμα χημειασ..

bakis13

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2009
Like
36
Πόντοι
1
Ακριβώς αυτό είναι ''θέμα χημείας'' αν ταιριάζεις με το Ρωσσάκι δεν υπολογίζεις τίποτα. Οι κομπλεξικές οι ελεινίδες θα λένε ότι τον τύλιξε η Ρωσσίδα αλλά εσύ πρέπει να τις δίνεις δώρο ένα δονητή.....

couros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
ποσο κοτα εισαι γαμω το χριστο σου!τωρα καταλαβες?

φιλε ασε το καθενα να γραφει οτι θελει...και να πηγαινει με οποια μπαζοελεεινιδα θελει!ο καθενασ με το μυαλο του...εμεισ εδω θελοθμε ροσιδακια!!! αλα μιν βριζεισ και τα θεια....χαλαμε ολη την εικονα..εμεισ διαφερουμε και θελουμε ροσιδια και μονο!!!και στο κατω κατω οτι και να γινει χαλαλι!!! θα λεμε οτι την πατησαμε απο μουναρα ρωσιδα!!!!! οχι απο μπαζοκολα ελλειινιδα!!

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Μαλλον αυτη δεν θα ηταν απο τις 'καλες' ρωσιδες που λεει ο μεμος.
Γιατι οπως λεει, οι καλες ρωσιδες εχουν τον αντρα αρχοντα, και οχι φεμινισμους και μαλακιες.
Ποιον άντρα?Τον ρώσσο άντρα.Ο έλληνας δεν έχει μεγαλώσει όπως ο ρώσσος.Εχει βιώματα απο φεμινισμό και μια διαπαιδαγωγηση η οποια επηρεαστηκε απο τη δυση τα τελευταια 30 τουλαχιστον χρόνια.Ο ρώσσος άντρας δεν εχει υποστει τέτοια ιδεολογική καθοδήγηση.Για αυτο τα ρωσσιδια ειναι καλα κοριτσακια,αρκει να τους φερεσαι ως ρώσσος..αν ξέρεις και αν μπορείς βέβαια

bakis13

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2009
Like
36
Πόντοι
1
Καλύτερα με μουνάρα Ρωσσίδα
παρά με  μπαλότσα  Ελεινίδα !!!!!!

Stories

Νέο!