Νέα

Ρωσσίδα στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
επειδή διάβασα αρκετά ποστ σου παρατηρώ ότι έχεις ένα πνεύμα αντιλογιας σε τετοιο ποσοστο που ουτε η περσονανονγκρατα δεν αγγιζει...παρ΄ολα αυτα εκεινος λεει και πολλα σωστα πραγματα και αλη8ειες ενω εσυ μόνο γκουγκλαρεις και γραφεις μονο καιμονο για να ανέβεις κάποιους βα8μους στην ιεραρχια του σαιτ,,,λεμε...βλάκα...αη στο διαλο σου είπα...κόψτο επιτέλους!!!!!!!
  Προφανως τον εαυτο σου σκεφτεσαι και αυτα που επιθυμεις εσυ.. οταν μου μιλας....οσο για το βλακα για να το λες συνεχεια κατι παραπανω ξερεις εσυ.

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
soy steila pm na teleiwnoyme...8elw to thlefwno soy ;)exw alloys 9...na vre8oume na sta krathsoyme ;)

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ποσο κοτα εισαι γαμω το χριστο σου!τωρα καταλαβες?

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
ποσο κοτα εισαι γαμω το χριστο σου!τωρα καταλαβες?
 Κοτα ειμαι εφοσον μου στελνεις προσωπικα μηνυματα και θελεις να σου κανω το ψυχικο??Μονο με γυναικες πηγαινω.... ευχομαι να βρεις και εσυ την χαρα σου στα κωλομερια σου.

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
τι λες ρε πουστραααααααα ποιο ψυχικο ρε καριολααααααααααα :2funny: το τηλεφωνο σου σου ζητησα να σε παρω να στα πω μωρη λεραααααααααααααααα που 8α μου πεις οτι με παρακολου8ουν μωρηηη λουυυυυμππππππππππαααααααααααααααααααααααα γαμω το ξεσταυρι σουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ :2funny: εισαι σε λα8ος σαιτ μωρη ξεκωλιαραααααααααααααααααααα γουσταρεις να σε βριζουνννννν βρωμααααααααααααααααααααααααααα τωραααααααααααααααα σε καταλαβαααααααααααααααααααα :s&m_3:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
τι λες ρε πουστραααααααα ποιο ψυχικο ρε καριολααααααααααα :2funny: το τηλεφωνο σου σου ζητησα να σε παρω να στα πω μωρη λεραααααααααααααααα που 8α μου πεις οτι με παρακολου8ουν μωρηηη λουυυυυμππππππππππαααααααααααααααααααααααα γαμω το ξεσταυρι σουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ :2funny: εισαι σε λα8ος σαιτ μωρη ξεκωλιαραααααααααααααααααααα γουσταρεις να σε βριζουνννννν βρωμααααααααααααααααααααααααααα τωραααααααααααααααα σε καταλαβαααααααααααααααααααα :s&m_3:
  Να σου το πω απλα εχω καταλαβει οτι με κανεις κεφι..αλλα θα σε στεναχωρησω,δεν γαμαω πουστηδες,ουτε πουστακια.Προσευχομαι στον Θεο να σου δωσει λυση.. σωματικα και ψυχικα.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Γιατι οι Ρωσσιδες τρωνε το ξυλο της αρκουδας απο τους δικους τους( Ρωσσους)???Εχετε αναρωτηθει??? Μημπως..λεω..μημπως, ειναι πιο πουστρες απο τις δικες μας??

Με εχει απασχολησει αυτο το θεμα. Αν και διαφωνω με το ξυλο, αναγνωριζω την πιθανοτητα να τρωνε ξυλο για καποιο λογο. Και οχι γιατι ολοι οι Ρωσσοι ειναι αλκοολικοι και μισογυνηδες. Επειδη δεν εχω παει ποτε Ρωσσια, και δεν γνωριζω τι συμβαινει ακριβως ή την νοοτροπια τους, εχω καποιες επιφυλαξεις. Γνωριζω ομως απο Ρωσσιδα οτι πεφτει ξυλο, και οτι οι αντρες γενικα πινουν. Και απο οτι φαινεται αυτο ειναι ανεκτο απο τις γυναικες εκει μεχρι ενος σημειου. Δεν γνωριζω γιατι.
Νομιζω πως παντα πρεπει να ειμαστε πολυ προσεκτικοι σε οτι εχει σχεση με τις γυναικες. Ανεξαρτητως εθνικοτητας. Ειναι κουφαλες αντικειμενικα.
Πυρ,γυνη και θαλασσα τα πιο επικινδυνα πραγματα στη ζωη. Ετσι λενε και οχι τυχαια. Το θεμα ειναι αν εχει καποιος τα αρχιδια και την τρελλα να γινει ναυτικος, να ταξιδευει με "γκαζαδικο", και να βγαινει στο καταστρωμα για τσιγαρο!Δεν μπορω να περιγραψω καλυτερα αυτο που σκεφτομαι περι γυναικας και ρισκου.
Οσον αφορα την περιπτωση που μας ειπες, εχω να κανω καποια σχολια. Καταρχην μπορει να συμβει και με Ελληνιδα. Επισης αν ο ανθρωπος ειναι ευτυχισμενος μαζι της, εμενα μου ειναι αδιαφορο το πως φαινεται σε τριτους. Ολοι πρεπει να γνωριζουμε οτι μια κακη επιλογη συντροφου μπορει να σε καταστρεψει, ενω μια σωστη μπορει να σε βοηθησει να κανεις πολλα στην ζωη σου. Καλοι οι ερωτες και τα λουλουδια, αλλα παντα ειμαστε σε εγρηγορση. Στρατιωτικη ετοιμοτητα!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Με εχει απασχολησει αυτο το θεμα. Αν και διαφωνω με το ξυλο, αναγνωριζω την πιθανοτητα να τρωνε ξυλο για καποιο λογο. Και οχι γιατι ολοι οι Ρωσσοι ειναι αλκοολικοι και μισογυνηδες. Επειδη δεν εχω παει ποτε Ρωσσια, και δεν γνωριζω τι συμβαινει ακριβως ή την νοοτροπια τους, εχω καποιες επιφυλαξεις. Γνωριζω ομως απο Ρωσσιδα οτι πεφτει ξυλο, και οτι οι αντρες γενικα πινουν. Και απο οτι φαινεται αυτο ειναι ανεκτο απο τις γυναικες εκει μεχρι ενος σημειου. Δεν γνωριζω γιατι.
Νομιζω πως παντα πρεπει να ειμαστε πολυ προσεκτικοι σε οτι εχει σχεση με τις γυναικες. Ανεξαρτητως εθνικοτητας. Ειναι κουφαλες αντικειμενικα.
Πυρ,γυνη και θαλασσα τα πιο επικινδυνα πραγματα στη ζωη. Ετσι λενε και οχι τυχαια. Το θεμα ειναι αν εχει καποιος τα αρχιδια και την τρελλα να γινει ναυτικος, να ταξιδευει με "γκαζαδικο", και να βγαινει στο καταστρωμα για τσιγαρο!Δεν μπορω να περιγραψω καλυτερα αυτο που σκεφτομαι περι γυναικας και ρισκου.
Οσον αφορα την περιπτωση που μας ειπες, εχω να κανω καποια σχολια. Καταρχην μπορει να συμβει και με Ελληνιδα. Επισης αν ο ανθρωπος ειναι ευτυχισμενος μαζι της, εμενα μου ειναι αδιαφορο το πως φαινεται σε τριτους. Ολοι πρεπει να γνωριζουμε οτι μια κακη επιλογη συντροφου μπορει να σε καταστρεψει, ενω μια σωστη μπορει να σε βοηθησει να κανεις πολλα στην ζωη σου. Καλοι οι ερωτες και τα λουλουδια, αλλα παντα ειμαστε σε εγρηγορση. Στρατιωτικη ετοιμοτητα!
    :thumbsup:

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ε όχι και στρατιωτική ετοιμότητα για ένα μουνί...σοβαρεψου ρε φίλε...χαλαρά... ;)

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
παίρνετε όλοι πολύ σοβαρά το 8έμα του κερατου γενικότερα...δλδ κι αν παει να γαμη8ει η γυναικα σας η γκομενας σας δλδ τι εγινε??????εσεις δεν το κανετε ποτε??????αλλου ειναι οι ουσια μαγγες...ο σεβασμος που εγραψα παραπανω δεν ξεκιναει απ το σεξ...καταληγει σ αυτο....τα παντα χτιζονται με τον χρονο...με μαγγια κι υπομονη,.κι οχι με τα αρχιδια του παιχτουρα που του τα κρατανε 10...κατι τετοιοι σαν αυτον ολο μαγγια και κλανια τον κρατανε ολοκληρο λιγοτεροι απο 10 στο τελος...οπως και ολους αλλωστε...το 8εμα ειναι ρωσιδα στην ελλαδα...με αλλα λογια διαδικασιες αφομιωσης της ρωσιδας στην ελληνικη κοινωνια,αντιληψεις..κουλτουρα οπως και προσωπικες εμπειριες οχι ομως στον ισοπεδωτικο βαθμο του γκουγκλοφορου παιχτουρα επιτιμου μελους του παρατραγουδα της ανιτας πανια!!!

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
ε όχι και στρατιωτική ετοιμότητα για ένα μουνί...σοβαρεψου ρε φίλε...χαλαρά... ;)

Αμα καεις απο τον χυλο, φυσας και το γιαουρτι. Δεν την ξαναπαταω. Καποιος ειπε καποτε οτι μοναδικη ασχολια μιας γυναικας στην ζωη, ειναι η διαρκης αναζητηση αφεντη. Αν αυτο ισχυει, μαλλον πρεπει να αναθεωρησουμε την συμπεριφορα μας απεναντι τους. Πρεπει να υπαρχουν καποιες ισορροπιες σε μια σχεση, ακομα το ψαχνω πως αυτο ειναι εφικτο και με ποιο τροπο.

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
η ισορροπιες ειναι πολυ λεπτες σε μια σχεση η οποια οταν ειναι προχωρημενη η ενταση στο σεξ πρεπει να ειναι τετοια ωστε να μην δινει περι8ωρια ουτε για χυλο ουτε για γιαουρτι...κι αυτο εξαρταται απο εσενα και μονο να μην καταντησεις ετσι...τις γυναικες τις κανουμε πουτανες εμεις!κι οι ιδιοι γινομαστε 8υματα τους...ολα ξεκινανε απ τον σεβασμο...

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
παίρνετε όλοι πολύ σοβαρά το 8έμα του κερατου γενικότερα...δλδ κι αν παει να γαμη8ει η γυναικα σας η γκομενας σας δλδ τι εγινε??????εσεις δεν το κανετε ποτε??????αλλου ειναι οι ουσια μαγγες...ο σεβασμος που εγραψα παραπανω δεν ξεκιναει απ το σεξ...καταληγει σ αυτο....τα παντα χτιζονται με τον χρονο...με μαγγια κι υπομονη.

Το κερατο ειναι απαραδεκτο.Το ζητουμενο ειναι να ειναι το ζευγαρι καλα μαζι. Και στην τελικη αμα λειπει κατι, προτιμω να παω σε swinger party παρα να μου γαμιεται πισω απο την πλατη μου και να με κοροιδευει.
Ειμαι της αποψης πως μια γυναικα που σεβεται τον εαυτο της και τον αντρα της δεν θα γαμηθει αλλου, αν φυσικα ο αντρας της δεν ειναι αδιαφορος απεναντι της. Αν π.χ. κανει κεφι κοριτσακια που και που, προτιμω να το ξερω απο την αρχη. Τα ζευγαρια πρεπει να συζητανε για τα παντα. Περιμενω απολυτη ειλικρινεια προσωπικα απο την συντροφο μου.

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ερχεσαι στα λογια μου φιλε...για να επιστρεψουμε ομως στο 8εμα μας σχετικα με τις ρωσιδες..ειναι οπως ολες οι υπολοιπες γυναικες..υπαρχουν αυτες που ειναι πιο σωστες...λιγοτερο σωστες και πατσαβουρες...οπως σε ολο τον κόσμο...εισαι πολυ σωστος σε αυτο που λες..μεσα απ την συζητηση ξεκαθαριζουν τα παντα...ομως και το πολυ το μπουρου μπουρου φερνει φαγωμαρα...τα λογια με τις γυναικες πρεπει να ειναι απλα και μετρημενα...επι της ουσιας παντα...αυτο ειναι το μυστικο ;)αν είσαι αερολόγος μια μέρα 8α πέσει η μάσκα σου όπως και να χει..αν πάλι σ αρέσει το σκάλισμα...το μονο σίγουρο είναι οτι 8α κουρασεις τον αλλον...στην συγκεκριμένη περίπτωση μια κοπέλα που ερχεται απ την ρωσια πρεπει να συνη8ισει το μεσογειακο ταμπεραμεντο...δεν ειναι κα8ολου ευκολο...εχουν καταπληκτικο χιουμορ ομως σε καμια περιπτωση δεν ειναι ιδιο με το δικο μας...ευκολα μπορει να δημιουργη8ει παρεξηγηση απ το που8ενα...

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
η ισορροπιες ειναι πολυ λεπτες σε μια σχεση η οποια οταν ειναι προχωρημενη η ενταση στο σεξ πρεπει να ειναι τετοια ωστε να μην δινει περι8ωρια ουτε για χυλο ουτε για γιαουρτι...κι αυτο εξαρταται απο εσενα και μονο να μην καταντησεις ετσι...τις γυναικες τις κανουμε πουτανες εμεις!κι οι ιδιοι γινομαστε 8υματα τους...ολα ξεκινανε απ τον σεβασμο...
 Ειδες που αμα θελεις μπορεις να κανεις ωραιο διαλογο...μην απαντησεις τιποτα γιατι απεναντι μου, ησουν λαθος....εσυ ξεκινησες πρωτα...ξαναδιαβασε απο την αρχη παλι,αν δεν θυμασαι.Καλη σου συνεχεια.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16

Οταν γινομαστε μουνοδουλοι ναι τις χαλαμε τις γυναικες. Εκτος απο τον σεβασμο, μην ξεχναμε και την αξιοπρεπεια. Την δικη μας!
Αλλα καμια φορα και εμεις οι ιδιοι ειμαστε παραλογοι. Μερικοι αν δουν μια να της αρεσει πολυ το σεξ, το αντιμετωπιζουν με σκεπτικισμο. Δηλαδη τι θελουμε? Κυρια στο σαλονι, επιπλο στο κρεβατι(σεξ)? Υπαρχουν γυναικες που φαινονται τελειες στα ματια των τριτων, αλλα το ζευγαρι δεν περναει καλα. Υπαρχουν γυναικες που δεν φαινονται τοσο ιδανικες στους αλλους, ομως το ζευγαρι περναει καλα σε ολους τους τομεις. Ομως σε μια κοινωνια οπου το σεξ ειναι ταμπου, τι περιμενεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom