Με εχει απασχολησει αυτο το θεμα. Αν και διαφωνω με το ξυλο, αναγνωριζω την πιθανοτητα να τρωνε ξυλο για καποιο λογο. Και οχι γιατι ολοι οι Ρωσσοι ειναι αλκοολικοι και μισογυνηδες. Επειδη δεν εχω παει ποτε Ρωσσια, και δεν γνωριζω τι συμβαινει ακριβως ή την νοοτροπια τους, εχω καποιες επιφυλαξεις. Γνωριζω ομως απο Ρωσσιδα οτι πεφτει ξυλο, και οτι οι αντρες γενικα πινουν. Και απο οτι φαινεται αυτο ειναι ανεκτο απο τις γυναικες εκει μεχρι ενος σημειου. Δεν γνωριζω γιατι.
Νομιζω πως παντα πρεπει να ειμαστε πολυ προσεκτικοι σε οτι εχει σχεση με τις γυναικες. Ανεξαρτητως εθνικοτητας. Ειναι κουφαλες αντικειμενικα.
Πυρ,γυνη και θαλασσα τα πιο επικινδυνα πραγματα στη ζωη. Ετσι λενε και οχι τυχαια. Το θεμα ειναι αν εχει καποιος τα αρχιδια και την τρελλα να γινει ναυτικος, να ταξιδευει με "γκαζαδικο", και να βγαινει στο καταστρωμα για τσιγαρο!Δεν μπορω να περιγραψω καλυτερα αυτο που σκεφτομαι περι γυναικας και ρισκου.
Οσον αφορα την περιπτωση που μας ειπες, εχω να κανω καποια σχολια. Καταρχην μπορει να συμβει και με Ελληνιδα. Επισης αν ο ανθρωπος ειναι ευτυχισμενος μαζι της, εμενα μου ειναι αδιαφορο το πως φαινεται σε τριτους. Ολοι πρεπει να γνωριζουμε οτι μια κακη επιλογη συντροφου μπορει να σε καταστρεψει, ενω μια σωστη μπορει να σε βοηθησει να κανεις πολλα στην ζωη σου. Καλοι οι ερωτες και τα λουλουδια, αλλα παντα ειμαστε σε εγρηγορση. Στρατιωτικη ετοιμοτητα!