desperado21
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.836
- Πόντοι
- 2.357
Οι καλυτεροι θα κανουν καριερα πορνοσταρ.Αντε, πρώτη μούρη θα είμαστε στα πορνο σαιτ...
Οι καλυτεροι θα κανουν καριερα πορνοσταρ.Αντε, πρώτη μούρη θα είμαστε στα πορνο σαιτ...
Και πόσα λες να βγάζουν από τα views των βίντεό μας;Μλκιες, από το 20ρικο, 10 στην κοπέλα,3 στην υπηρεσία,7 τα αφεντικά..
Για ρέφα ούτε λόγος..
Οπότε ήταν θέμα χρόνου το δέσιμο..
Τυπε δεν γνωρίζω..Και πόσα λες να βγάζουν από τα views των βίντεό μας;
Τι εννοείς ρέφα;Τυπε δεν γνωρίζω..
Αντέγραψα το ποσά που ανέφερε εκδιδόμενη..
Εντύπωση μου έκανε πως δεν αναφέρεται πουθενά για ρέφα..
Μερικοί στίχοι από το "κάτω στα λεμονάδικα"Τι εννοείς ρέφα;
Μιας και ίσως ξέρεις και κάτι ακόμα: στο νήμα της Τζούλιας, αναφέρθηκαν "κοκόρια", σαν μια από τις αιτίες της πτώσης της(καταχρήσεις; ). Τι σημαίνει;Μερικοί στίχοι από το "κάτω στα λεμονάδικα"
κυρ αστυνόμε μη βαράς, γιατί κι εσύ το ξέρεις
πως η δουλειά μας είναι αυτή
και ρέφα μη γυρεύεις..
Ρέφα /λάδωμα..
Αφαίρεσε την κατάληξη -ρια..Μιας και ίσως ξέρεις και κάτι ακόμα: στο νήμα της Τζούλιας, αναφέρθηκαν "κοκόρια", σαν μια από τις αιτίες της πτώσης της(καταχρήσεις; ). Τι σημαίνει;
απλη λουκουμοσκονη φιλε, μη δινεις σημασιαΜιας και ίσως ξέρεις και κάτι ακόμα: στο νήμα της Τζούλιας, αναφέρθηκαν "κοκόρια", σαν μια από τις αιτίες της πτώσης της(καταχρήσεις; ). Τι σημαίνει;
μην μπερδεύεις τα δικά σου βίντεο με τα δικά μουτο πως σου ανοιγανε την κωλοτρουπιδα εννοεις με τα στραπον?
η' το πως σου γυμναζαν τον προστατη?
μα δεν τα μπερδευω.μην μπερδεύεις τα δικά σου βίντεο με τα δικά μου
ναι γαμάς το πόμολο με την πίσω κίνηση μαλάκαμα δεν τα μπερδευω.
στα δικα μου εγω γαμαω ενω,
στα δικα σου εσενα σε γαμανε.
απλα πραγματα
το οτι σε γαμανε δεν το σχολιασες ομωςναι γαμάς το πόμολο με την πίσω κίνηση μαλάκα
Δεν σχολιάζω κάτι που δεν ισχύει παπαρογλείφτητο οτι σε γαμανε δεν το σχολιασες ομως
μα ειναι δεδομενο το οτι το γκροβερινο σου το εχεις κανει τουνελ, δε χρειαζεται παραπανω σχολιασμους.Δεν σχολιάζω κάτι που δεν ισχύει παπαρογλείφτη
Αυτά σου λένε οι πουτσαροπαπαρδελογαμιάδες σου και παίρνεις τα πάνω σου μωρή εγκεφαλική κάκωση;μα ειναι δεδομενο το οτι το γκροβερινο σου το εχεις κανει τουνελ, δε χρειαζεται παραπανω σχολιασμους.
αυτα ειναι δεδομενο σου λεω, δε μου τα λεει κανεις.Αυτά σου λένε οι πουτσαροπαπαρδελογαμιάδες σου και παίρνεις τα πάνω σου μωρή εγκεφαλική κάκωση;
εντάξει απλά γελάω με το δεδομένο.αυτα ειναι δεδομενο σου λεω, δε μου τα λεει κανεις.
μα εισαι και βλακας, εκτος απο μεγαλος γαμηκουλας τελικα