DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.769
- Πόντοι
- 41.129
τυπε κάτι θα ξέρεις για να το λεςΤύπε το κοκτέιλ από τζελ και ιδρωτιλα από τα πακιστανικά αρχίδια δεν είναι μουνόζουμο και σίγουρα δεν είναι υγιεινό
τυπε κάτι θα ξέρεις για να το λεςΤύπε το κοκτέιλ από τζελ και ιδρωτιλα από τα πακιστανικά αρχίδια δεν είναι μουνόζουμο και σίγουρα δεν είναι υγιεινό
Δεν μπορούν να αντιδράσουν αφού πρόκειται για κύκλωμα.Και οι κοπέλες δηλαδή δέχονται να βιντεοσκοπηθούν; Ή δε γίνεται προβολή στις οθόνες της κουζίνας από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης;
Εδω ειμαι ρε βλακα, σου γραφω απο ΓΑΔΑ τρομπα. Μου ειπαν οι αστυνομικοι αυτον τον παπαρα τον admiral θα τον ξεφτιλιζεις οπου και να σαι.Αυτο το μαλακισμένο ο KOSTAKIS 27 που το επαιζε μαγκας μου ερχεται στο μυαλό..Εδω εβοσκε και τον εκραζα...
Καλώς τ'αρχίδια μας..Νομιζα ότι γραφεις απο τα τσονταδικα που συχναζεις και τον παιζεις στα παπούδια...Στη ΓΑΔΑ όλα καλά?Γλειφεις να σε αφησουν να φυγεις??Μαλακακο,ουτε που αξιζει να ασχοληθώ πλέον μαζι σου...Εδω ειμαι ρε βλακα, σου γραφω απο ΓΑΔΑ τρομπα. Μου ειπαν οι αστυνομικοι αυτον τον παπαρα τον admiral θα τον ξεφτιλιζεις οπου και να σαι.
Τα Τζαζ πάνε στον οίκοΣτο αρθρο καπου αναφερει "ενώ στην αρχή κάθε βάρδιας θα κάνω τρία τζαζ ραντεβού για τα οποία δεν θα πληρωνόμουν καθόλου." Γνωριζει κανεις τι ειναι αυτα τα τζαζ ραντεβου?
Τα πρώτα ραντεβού πάνε εξολοκλήρου στο μαγαζί για να βγει το κόστος. Πάντα και παντού γίνεται αυτό.Στο αρθρο καπου αναφερει "ενώ στην αρχή κάθε βάρδιας θα κάνω τρία τζαζ ραντεβού για τα οποία δεν θα πληρωνόμουν καθόλου." Γνωριζει κανεις τι ειναι αυτα τα τζαζ ραντεβου?
τα τρία πρώτα πάνε υπέρ του οίκου για τα έξοδα. Πρώτη φορά τα ακούς;Στο αρθρο καπου αναφερει "ενώ στην αρχή κάθε βάρδιας θα κάνω τρία τζαζ ραντεβού για τα οποία δεν θα πληρωνόμουν καθόλου." Γνωριζει κανεις τι ειναι αυτα τα τζαζ ραντεβου?
το πως σου ανοιγανε την κωλοτρουπιδα εννοεις με τα στραπον?¨Οταν βρεις τα βίντεο θα καταλάβεις.
Να σου πω την αλήθεια δεν έχω δοκιμάσει ποτέ μουνόζουμο μεταξα που πίνεις εσύ τακτικά απ'ότι διαβάζω οπότε δεν μπορώ να γνωρίζω την ακριβή σύσταση του. Υποθέσεις κάνω γιατί βλέπω ότι τα κορίτσια βάζουν πριν από κάθε πελάτη τζελ, το σεξ με προφυλακτικό το σπρώχνει προς το εσωτερικό του μουνιού μαζί με τα υπόλοιπα υγρά που έχει απέξω πχ ιδρώτας από πακιστανικά αρχίδια (οι οποίοι είναι και το 90% των πελατών). Επίσης πολλοί ρίχνουν και χλέπα στο μουνί πριν το σεξ οπότε και αυτό πάει μέσα. Επειδή τα κορίτσια κάνουν σεξ και με τον αγαπητικό νταβατζή τους κατά πάσα πιθανότητα μέσα τους έχουν και στο σπέρμα αυτού αφού αυτός τις χύνει ακάποτα. Οπότε τύπε μου αυτό που αναφέρεις ως μουνόζουμο και φαντασιώνεις ότι είναι τα υγρά που παράγει σε τεράστια ποσότητα σε διάστημα 5-7 λεπτών η πουτάνα κατά πάσα πιθανότητα είναι ένα εξωτικό κοκτέιλ από τα παραπάνω που περιέγραψα. Κάποιες μέρες δε το κοκτέιλ αυτό μπορεί να έχει και μία νότα από την περίοδο της.τυπε κάτι θα ξέρεις για να το λες
Οποως συνηθος αλλα εχουν καταντησει αηδια, πλεον πρεπει απο πριν να μαντεψεις πιο ειναι το ψεμα στην ειδησηΔιάβασα το άρθρο στην εφημερίδα τους και όπως το κατάλαβα η κάμερα κατέγραφε σαλόνι όπως λεει κι ο νηματοθέτης, απλά βάλανε παραπλανητικό τίτλο να το κάνουν πιο ενδιαφέρον
έχεις εμπειρίες τυπε και τα ξέρεις... φαντάζομαι θα έχεις πιεί πολυ πακιστανική αρχιδο-ιδρωτιλα, πες μας και αλλες εμπειρίες σου...Να σου πω την αλήθεια δεν έχω δοκιμάσει ποτέ μουνόζουμο μεταξα που πίνεις εσύ τακτικά απ'ότι διαβάζω οπότε δεν μπορώ να γνωρίζω την ακριβή σύσταση του. Υποθέσεις κάνω γιατί βλέπω ότι τα κορίτσια βάζουν πριν από κάθε πελάτη τζελ, το σεξ με προφυλακτικό το σπρώχνει προς το εσωτερικό του μουνιού μαζί με τα υπόλοιπα υγρά που έχει απέξω πχ ιδρώτας από πακιστανικά αρχίδια (οι οποίοι είναι και το 90% των πελατών). Επίσης πολλοί ρίχνουν και χλέπα στο μουνί πριν το σεξ οπότε και αυτό πάει μέσα. Επειδή τα κορίτσια κάνουν σεξ και με τον αγαπητικό νταβατζή τους κατά πάσα πιθανότητα μέσα τους έχουν και στο σπέρμα αυτού αφού αυτός τις χύνει ακάποτα. Οπότε τύπε μου αυτό που αναφέρεις ως μουνόζουμο και φαντασιώνεις ότι είναι τα υγρά που παράγει σε τεράστια ποσότητα σε διάστημα 5-7 λεπτών η πουτάνα κατά πάσα πιθανότητα είναι ένα εξωτικό κοκτέιλ από τα παραπάνω που περιέγραψα. Κάποιες μέρες δε το κοκτέιλ αυτό μπορεί να έχει και μία νότα από την περίοδο της.
Αλλά όπως ανέφερα επάνω όλα αυτά είναι υποθέσεις γιατί δεν έχω δοκιμάσει το μαγικό μουνόζουμο μεταξα που ρουφάς με τόσο πάθος και συχνότητα.
Τύπε άνοιξε το προφίλ σου να διαβάσουμε σε πόσες από τις 362 κριτικές σου γεύτηκες το μαγικό μουνόζουμο μεταξά.έχεις εμπειρίες τυπε και τα ξέρεις... φαντάζομαι θα έχεις πιεί πολυ πακιστανική αρχιδο-ιδρωτιλα, πες μας και αλλες εμπειρίες σου...
Τι ψέματα όλα αυτά ! Όλα αυτά τα μαγαζιά είναι ανοιχτά σήμεραΝαι τυπε..πουτανιαρηδες παλιάς κοπής όμως
Τι ψέματα όλα αυτά ! Όλα αυτά τα μαγαζιά είναι ανοιχτά σημΝαι τυπε..πουτανιαρηδες παλιάς κοπής όμως
Γέλασα λίγο με αυτό το σχόλιο. Γιατί στο κομμάτι αυτό του πληρωμένου σεξ ποιος είναι νόμιμος??Μπραβο στη κοπελα που μιλησε.. μπραβο και στην αστυνομια που ασχοληθηκε.
Αντε να μας αδειαζουν την γωνια οι παρανομοι