You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρωσική ψυχολογία και προσέγγιση μέσω internet
- Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 837
- Εμφανίσεις 77K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Για να μου πει καποιος. Στις χωρες: Εσθονια, Λετονια, Λιθουανια, ολοι οι κατοικοι μιλανε ολοι ρωσικα? Στο google βλεπω οτι υπαρχουν πχ λετονικά, αλλα δεν καταλαβαινω, οταν μια γκομενα δηλωνει οτι μιλαει ρωσικα, είναι ρωσικης εθνικοτητας ή εσθονικης-λιθουανικης-λετονικης?
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Στην Εστονια επισημα το 35% ειναι Ρωσσοι.ανεπισημα μπορει και το 70%!στην Ανατολικη Εστονια οι περισσοτεροι δεν ξερουν Εστονικα.σε κατι νησια στη δυτικη πλευρα υπαρχουν μερικοι (πολυ λιγοι) που δεν ξερουν Ρωσσικα.για να παρει κανεις υπηκοοτητα δινει ενα διαγωνισμα στην Εστονικη γλωσσα.αν ειναι Ρωσσος προσπαθουν να τον κωψουν.αν ειναι αλλης εθνηκοτητας εκτος Ρωσσιας ειναι κατι το εντελως τυπικο.Η Λετονια εχει επησιμα το 45% Ρωσσοι ανεπησιμα ειναι πανω απο 55%!ολοι Ρωσσικα μιλανε.οπως και στην Εστονια δεν εχουν ολοι υπηκοοτητα.τους δινουν καποια διαβατηρια και μονιμη αδεια παραμονης.....
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
........Στη Λιθουανια Ρωσσοι ειναι το 8,5% επισημα και Ουκρανοι το 7,5% Λευκορωσσοι το 6%.ολοι αυτοι ειναι Ρωσσοφωνοι αλλα επιτηδες τους χωριζουν για να δειξουν οτι δεν υπαρχει μεγαλη μειονοτητα.εχει και Πολωνους 4-5% και κρυφογερμανους (Γερμανοι που εχουν αλλαξει τα επιθετα τους και μεχρι το 1991 κρυβαν την εθνηκοτητα τους.Στη Λιθουανια δεν μιλανε ολοι Ρωσσικα οπως Λετονια και Εστονια.θα ελεγα οτι στη Λιθουανια απο τους νεους οι μισοι μιλανε Ρωσσικα οι μισοι οχι.παντος συνενοησε αν ξερεις Ρωσσικα δεν χανεσαι.οι γκομενες που γραφουν οτι ξερουν ή Ρωσσοφωνες ειναι ή επημιξια Π.Χ.μανα Ρωσσιδα πατερα Λετονος ή το αντιθετο.αν και σχεδον ολοι οι καθαρα Λετονοι και Εστονοι ξερουν Ρωσσικα.Οι Εστονοι ειναι Φινοουγγρικα φυλα η γλωσσα τους μοιαζει παρα πολυ με την Φινλανδικη.Οι δε Λετονοι και Λιθουανοι εχουν κοινες ριζες με τους Σλαβους αφου μεχρι το 1000 Π.Χ ζουσαν μαζι και πιθανοτατα μιλαγαν την ιδια γλωσσα.μετα χωριστηκαν απο τους Σλαβους.δεν εχουν παντος μεγαλη διαφορα αυτο που μου αρεσει σε αυτους τους λαους ειναι οτι εχουν καλο γουστο και ειναι πιο ευγενικοι και οχι τοσο κακογουστοι οπως οι Ρωσσοι (συμφωνα με την πειρα μου).μιλαω για Λιθουανους και Λετονους και οχι τους Εστονους.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
κοιτα αν ειναι σε Ρωσσικο σα'ι'τ σιγουρα θα ξερει Ρωσσικα!οπως εγραψα οι Εστονοι και Λετονοι ξερουν σχεδον ολοι.οι Λιθουανοι οι περισσοτεροι θα ελεγα.ξεχασα να γραψω παραπανω οτι η Λιθουανια το 1991 εδωσε υπηκοοτητα σε ολους τους κατοικους της αναξαρτητου εθνηκοτητας.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
οχι ολοι.διαβασε τι εγραψα.στην Λετονια, Εστονια οσοι δεν ειναι εθνηκοτητας Λετονικης,Εστονικη πρεπει να δουσουν διαγωνισμα στην Εστονικη,Λετονικη γλωσσα και αν το περασουν τους δινουν υπηκοοτητα.οσοι δεν εχουν εχουν μια αδεια παραμονης επ αοριστο.ζουνε δουλευουν αλλα δεν εχουν δικαομα ψηφου ουτε μπορουν να εκλεγουνε.
ok, τα διαβασα, εσυ τα εγραψες πολυ καλα, αλλα αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι δεν υπαρχει στανταρντ κανονας...
Βασικα ηθελα οι κρουσεις που θα κανω να ειναι με καθαρα λετονες-εσθονες-λιθουανες, ωστε αν προκυψει καλο κονε, να ειναι ευρωπαια πολιτης και να μπορει να ερθει ελλαδα ή οπου αλλου ειμαι. Αλλα οπως μου τα ειπες πιο πανω, πρεπει να ρωτω την καθεμια ξεχωριστα, απο την αρχη τι εθνικοτητα εχει...
Δεν θελω να μπλεξω με τις καθαροαιμες ρωσιδες και να εχω προβληματα με visa κλπ.
Για αυτο ρωταω για γλωσσα, εθνικοτητα κλπ.
Αν εχεις καμια συμβουλη πως να πορευτω προς ρωσιδα-ευρωπαια και να μη ρωτω την καθεμια για εθνικοτητα, πες μου.
Βασικα ηθελα οι κρουσεις που θα κανω να ειναι με καθαρα λετονες-εσθονες-λιθουανες, ωστε αν προκυψει καλο κονε, να ειναι ευρωπαια πολιτης και να μπορει να ερθει ελλαδα ή οπου αλλου ειμαι. Αλλα οπως μου τα ειπες πιο πανω, πρεπει να ρωτω την καθεμια ξεχωριστα, απο την αρχη τι εθνικοτητα εχει...
Δεν θελω να μπλεξω με τις καθαροαιμες ρωσιδες και να εχω προβληματα με visa κλπ.
Αν εχεις καμια συμβουλη πως να πορευτω προς ρωσιδα-ευρωπαια και να μη ρωτω την καθεμια για εθνικοτητα, πες μου.
Παντως το mail.ru εχει τεραστια βαση με προφιλ απο ρωσογκομενες, ακομη και εκτος ρωσιας! Εκανα search με χωρα πολωνια, και βρηκα αρκετες! Αυτες μενουν εκτος ρωσιας, αλλα εχουν προφιλ στη μαμα πατριδα, στο mail.ru!
Αλλα δεν καταλαβαινω το εξης: μια ρωσιδα, που ζει πχ, πολωνια, πως μπορει και μενει, αφου εχουμε πει και ξαναπει οτι επειδη η ρωσια ειναι εκτος ευρωπαικης ενωσης, οι ρωσιδες δεν μπορουν να ερθουν σε κρατη-μελη της ευρ.ενωσης οπως η Ελλαδα?
Μηπως, ειναι ρωσιδες που μενουν πχ. πολωνια, και εχουν λογω πατερα ή μανας, πολωνικη υπηκοοτητα????
Αλλα δεν καταλαβαινω το εξης: μια ρωσιδα, που ζει πχ, πολωνια, πως μπορει και μενει, αφου εχουμε πει και ξαναπει οτι επειδη η ρωσια ειναι εκτος ευρωπαικης ενωσης, οι ρωσιδες δεν μπορουν να ερθουν σε κρατη-μελη της ευρ.ενωσης οπως η Ελλαδα?
Μηπως, ειναι ρωσιδες που μενουν πχ. πολωνια, και εχουν λογω πατερα ή μανας, πολωνικη υπηκοοτητα????
Επισκέπτης
Ρε φίλε τι μπερδέυεσαι...αν μένει κάποια στις Βαλτικές Χώρες μόνιμα και Ρωσικής καταγωγής να είναι μπορεί να έρθει στην Ελλάδα χωρίς Βίζα..αφού είναι κάτοικος ΕΕ..Τώρα για τις Ρωσίδες που μένουν Πολωνία...θα έχουν άδεια παραμονής για δουλειά ή σπουδές ή θα είναι παντρεμένες εκει..ακριβώς όπως γίνεται και στην Ελλάδα με τη διαφορά ότι εδώ έχει και κάποιες που έχουν μείνει παράνομα..
ok, τα διαβασα, εσυ τα εγραψες πολυ καλα, αλλα αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι δεν υπαρχει στανταρντ κανονας...
Παντως το mail.ru εχει τεραστια βαση με προφιλ απο ρωσογκομενες, ακομη και εκτος ρωσιας! Εκανα search με χωρα πολωνια, και βρηκα αρκετες! Αυτες μενουν εκτος ρωσιας, αλλα εχουν προφιλ στη μαμα πατριδα, στο mail.ru!
Βεβαια, απο την αλλη, ας εχει στη βαση του το mail.ru, ρωσιδες σε καθε χωρα της ευρωπης, καλυτερα σκεφτομαι να γινει κρουση σε αυτες που ζουνε σε ρωσια-και πρωην ρωσικες δημοκρατιες, γιατι πχ. αμα βρεις ρωσιδα σε ελλαδα και αλλες ευρωπαικες χωρες, θα εχουν παρει ψηλα τον αμανε, δεν θα ξερουν τι ζητανε, λογικα θα εχουν ανεβασει πολυ τις απαιτησεις τους...
Κανω λαθος?
fffanatic
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Βεβαια, απο την αλλη, ας εχει στη βαση του το mail.ru, ρωσιδες σε καθε χωρα της ευρωπης, καλυτερα σκεφτομαι να γινει κρουση σε αυτες που ζουνε σε ρωσια-και πρωην ρωσικες δημοκρατιες, γιατι πχ. αμα βρεις ρωσιδα σε ελλαδα και αλλες ευρωπαικες χωρες, θα εχουν παρει ψηλα τον αμανε, δεν θα ξερουν τι ζητανε, λογικα θα εχουν ανεβασει πολυ τις απαιτησεις τους...
Κανω λαθος?
Αυτο παει αναλογα τις γυναικες της καθε χωρας,δηλαδη τον ανταγωνισμο και τη συμπεριφορα των αντρων.
Πχ αν μια Ρωσσιδα ζει στην Πολωνια η Τσεχια και θα εχει μεγαλο ανταγωνισμο απο ομορφες γυναικες και δεν θα την παιρνει να κανει μαλακιες στους αντρες.
Αν ζει στην Ελλαδα θα εχει αποκτησει χαρακτηρα Ελληνιδας και θα ζηταει παρα πολλα.
Βλεπει τα μπαζα εδω που εχουν θεοποιηθει και σου λεει,αφου τα μπαζα το κανουν αυτο εγω που ειμαι πιο ομορφη θα κανω οτι γουσταρω και θα κερδισω οσα μπορω.
Και στην Ελλαδα δεν εχουν ανταγωνισμο,απο ποιες να εχουν?
Και οι αντρες εδω ειναι μαλακες ασχετοι...
Δηλαδη σε μια αλλη χωρα εχουν και δυνατο ανταγωνισμο και δεν τους παιρνει να κανουν μαλακιες στους αντρες.
Στην Ελλαδα και ανταγωνισμο δεν εχουν και τους παιρνει να κανουν οτι μαλακια θελουν στους αντρες.
Ρε φίλε τι μπερδέυεσαι...αν μένει κάποια στις Βαλτικές Χώρες μόνιμα και Ρωσικής καταγωγής να είναι μπορεί να έρθει στην Ελλάδα χωρίς Βίζα..αφού είναι κάτοικος ΕΕ..Τώρα για τις Ρωσίδες που μένουν Πολωνία...θα έχουν άδεια παραμονής για δουλειά ή σπουδές ή θα είναι παντρεμένες εκει..ακριβώς όπως γίνεται και στην Ελλάδα με τη διαφορά ότι εδώ έχει και κάποιες που έχουν μείνει παράνομα..
Δηλαδη το θεμα ειναι που ειναι η μονιμη κατοικια τους και οχι η εθνικοτητα-υπηκοοτητα? Ποιος θεωρειται πολιτης ενος κρατους, οποιος μενει μονιμα σε αυτο, ή οποιος εχει υπηκοοτητα-εθνικοτητα? Αν η αλλη μιλα ρωσικα, δεν εχει διπλωμα της γλωσσας της χωρας της(οπως τα ειπε πιο πανω ο δημητρακης) και μενει μεν στο κρατος Λετονια-Εσθονια-Λιθουανια αλλα διχως να εχει λαβει υπηκοοτητα του κρατους, τοτε θεωρειται ευρωπαιος πολιτης απλα και μονο επειδη μενει εκει? Και ισχυει η ευρωπαικη κινητικοτητα σε ολα τα κρατης της ευρ.ενωσης?
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
κοιτα οποιοι δεν εχουν υπηκοοτητα.παιρνουν μια αδεια παραμονης επ'αοριστου οπως εγραψα παραπανω.τωρα για το αν μπορουνε να ερθουν Ελλαδα δεν το ξερω?αλλα ειναι πολυ πιθανον τωρα με τη συνθικη Σενγκεν που δεν υπαρχουν συνορα και στα αεροδρομια δεν ελενχουν να μπορουνε να μπουνε σε ενα αεροπλανο και σαν εσωτερικη πτηση να ερθουνε Ελλαδα.σιγουρος γι αυτο δεν ειμαι 100%Δηλαδη το θεμα ειναι που ειναι η μονιμη κατοικια τους και οχι η εθνικοτητα-υπηκοοτητα? Ποιος θεωρειται πολιτης ενος κρατους, οποιος μενει μονιμα σε αυτο, ή οποιος εχει υπηκοοτητα-εθνικοτητα? Αν η αλλη μιλα ρωσικα, δεν εχει διπλωμα της γλωσσας της χωρας της(οπως τα ειπε πιο πανω ο δημητρακης) και μενει μεν στο κρατος Λετονια-Εσθονια-Λιθουανια αλλα διχως να εχει λαβει υπηκοοτητα του κρατους, τοτε θεωρειται ευρωπαιος πολιτης απλα και μονο επειδη μενει εκει? Και ισχυει η ευρωπαικη κινητικοτητα σε ολα τα κρατης της ευρ.ενωσης?
Επισκέπτης
Για να καταλάβεις τι παίζει με τις Ρωσίδες Ουκρανές κλπ της Ελλάδας μπες στο love.mail.ru και μίλα τους αν βγάλεις γκόμενα γράψε μου...
Κανω λαθος?
Επισκέπτης
Ακριβώς έτσι είναι τα πράγματα...από μια χώρα που τις έχουν φτυσμένες έρχονται σε μια χώρα που τις έχουν θεές...οι μετοχές τους ανεβαίνουν 1000% Και ένα σεμνό κοριτσάκι που βλέπει να της την πέφτουν 10 μαλάκες κάθε μέρα δε είναι δύσκολο να πάρουν τα μυαλά της άερα...
Αυτο παει αναλογα τις γυναικες της καθε χωρας,δηλαδη τον ανταγωνισμο και τη συμπεριφορα των αντρων.
Πχ αν μια Ρωσσιδα ζει στην Πολωνια η Τσεχια και θα εχει μεγαλο ανταγωνισμο απο ομορφες γυναικες και δεν θα την παιρνει να κανει μαλακιες στους αντρες.
Αν ζει στην Ελλαδα θα εχει αποκτησει χαρακτηρα Ελληνιδας και θα ζηταει παρα πολλα.
Βλεπει τα μπαζα εδω που εχουν θεοποιηθει και σου λεει,αφου τα μπαζα το κανουν αυτο εγω που ειμαι πιο ομορφη θα κανω οτι γουσταρω και θα κερδισω οσα μπορω.
Και στην Ελλαδα δεν εχουν ανταγωνισμο,απο ποιες να εχουν?
Και οι αντρες εδω ειναι μαλακες ασχετοι...
Δηλαδη σε μια αλλη χωρα εχουν και δυνατο ανταγωνισμο και δεν τους παιρνει να κανουν μαλακιες στους αντρες.
Στην Ελλαδα και ανταγωνισμο δεν εχουν και τους παιρνει να κανουν οτι μαλακια θελουν στους αντρες.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 68
- Εμφανίσεις
- 14K