Διαγραμμένο μέλος 156977
Προμότορας
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 267
- Like
- 662
σήμερα του ΘωμάΔεν σε πιστευω ρε χαχα
άπιστε
σήμερα του ΘωμάΔεν σε πιστευω ρε χαχα
Μιλησε ο σημερινος φανατικος ουκρανομαχος που το 2014 η Ρωσια προσαρτησε την Κριμαια των δυομιση εκατομμυριων κατοικων οριζοντας το ρουβλι ως νομισμα της, ο Πουτιν πραγματοποιει θριαμβευτικη επισκεψη τον Μαιο και αυτος οχι μονο δεν τον κατεκρινε τοτε αλλα τον Δεκεμβριο του ιδιου χρονου ουσιαστικα τον εξυμνει που δεν ειναι σκατοφλωρος οπως οι υπολοιποι αρχηγοι κρατων εννοωντας προφανως ως επι το πλειστον τους δυτικους.Με τις απαραίτητες διορθώσεις.
Καλά ότι κάθεσαι και ψάχνεις πόστ απο το 2014 δείχνει πόσο Ν Α Υ Α Γ Ι Ο της ζωής είσαι.Μιλησε ο σημερινος φανατικος ουκρανομαχος που το 2014 η Ρωσια προσαρτησε την Κριμαια των δυομιση εκατομμυριων κατοικων οριζοντας το ρουβλι ως νομισμα της, ο Πουτιν πραγματοποιει θριαμβευτικη επισκεψη τον Μαιο και αυτος οχι μονο δεν τον κατεκρινε τοτε αλλα τον Δεκεμβριο του ιδιου χρονου ουσιαστικα τον εξυμνει που δεν ειναι σκατοφλωρος οπως οι υπολοιποι αρχηγοι κρατων εννοωντας προφανως ως επι το πλειστον τους δυτικους.
Αι κιου αμοιβαδας ...
Εμένα με έκανε banγια ένα μήνα, γιατι τον αποκάλεσα προμοτορα, ΑΦΟΥ με έβρισε χωρίς να του εθυνω τον λόγο. Συνέχισε μάλιστα να με βρίζει, ενώ δεν μπορούσα να απαντήσω. Έχει κάνει και χειρότερα βέβαια.
δες και τι γραφει παρακάτω, ο κακομοίρης νομίζει πως τα ποστ του zero που παρέθεσα τα έχω αποθηκεύσει.....τέρας ευφυίας λέμεέχεις απόλυτο δίκιο.
Σκάσε βρε νυχτοφύλακαδες και τι γραφει παρακάτω, ο κακομοίρης νομίζει πως τα ποστ του zero που παρέθεσα τα έχω αποθηκεύσει.....τέρας ευφυίας λέμε
βέβαια το ίδιο πανω-κάτω έγραψε και ο zero αλλά αυτός δεν είναι χαζος, απλά τον υποκρίνεται για να μη νιώθει μοναξιά η ορτινάτσα του
Γεια σου ρε Αστέ πρωτευουσιανε Αμερικανοδουλε Ξυδια!!!!!
Οτι να ναι.Σκάσε βρε νυχτοφύλακα
.
φουκαρα αγαμητο ναυάγιο ..μια μέρα από τη ζωή μου, όλη σου η ζωή
Σκούπισε τα χυσια από τα κόμματα που γλείφεις για μια θεσουλα
Έχεις γίνει ρόμπα παντού ..
Πιάσε ραδιόφωνο και ξεκινά τη βάρδια σου ..καλά σε λέει ο.
ζερο λεκανατζου μόνο που είσαι τουρκική χεστρα ακάθαρτη σε μουσουλμανικό τέμενος
Πίσω από την ανωνυμία του σαητ αραδιαζεις ένα σωρό μαλακίες χωρίς καν να ασχοληθείς από το 2014 ...
Σαν ξεφτιλισμενη πόρνη κλαίγεσαι κιόλας......
...
Αν κάποιος χάνει λεφτά απ' την εισβολή των Ρώσων είμαι εγώ κ θα έπρεπε να γράφω εκατό φορές αρνητικά σχόλια για τη ρωσική εισβολή αλλά ....δεν μπορούμε να γράψουμε πράγματα που δεν είναι αλήθεια κοιτάζοντας μόνο το συμφέρον της τσέπης μας
Άλλο μέλος εδώ τζιραρει 15-20 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο εδώ κ πλέον δυσκολεύεται για εισαγωγές κ κάθεται κ διαβάζει τον bilgorako k τις μαλακίες του ...
Κ φυσικά ούτε που έχει ορεξη να ξαναγράψει με ναυάγια τέτοια όπως εδώ
...θα μείνουν κάτι νυχτοφύλακες κ κάτι ανθρωπάκια από τα Πατήσια που κρίνουν τη ρωσική εισβολή μόνο από το Σκάι
ε αυτό λέμε ...ό,τι να 'ναιΟτι να ναι.
Ελα βρηκατε τη μαλακια τωρα προ δεκαετιας.ε αυτό λέμε ...ό,τι να 'ναι
Είδες που το πας κομματικά διότι μόνο από εκεί αντλείτε ενημερώσεις ....κμαπο.σκαοΕλα βρηκατε τη μαλακια τωρα προ δεκαετιας.
Οχι μεγαλε, οτι να ναι εισαι εσυ τωρα.
Και σε κρινω στις σημερινες σου αναρτησεις. Κριμα Που εισαι ταξιδεμενος και γραφεις εναν σωρο μαλακιες. Βεβαια στο ποστ παραδεχομαι οτι τοτε δεν γνωριζα πολλα για το θεμα, αλλα το αναπαραγεις λες και το εγραψα χθες. Κλασσικη φωτχομπινεδιαρικη αριστεριστικη τακτικη.
Καθολου ασχετοι. Απλα δεν συμφωνουμε.Είδες που το πας κομματικά διότι μόνο από εκεί αντλείτε ενημερώσεις ....κμαπο.σκαο
Τι σχέση έχει η αριστερά ;; Κ η αριστεριστικη τακτική ;; Θα μπορούσες να γράψεις δεξιά πρακτική .. αλλά δυστυυ το βλέπεις το θέμα της εισβολής κομματικά
Το δυσάρεστο είναι ότι είστε παντελώς άσχετοι με το θέμα κ ακολουθειτε ντιρεκτιβες κομμάτων ...
Έγραψα ότι κάποιοι χάνουν λεφτα από τη ρωσική εισβολή κ παρόλα αυτά δεν παίρνουν το μέρος των Ουκρανών κ δεν είναι κατά της Ρωσίας και ας τους χαλάει τη σούπα αλλά παίρνουν το μέρος της ιστορικής αλήθειας
Πιο καθαρά δεν μπορώ να τι γραψω
Οτι να ναι.
Σκάσε βοθρε νυχτοφύλακα μπήκες 01:09 να γράψεις...μη το βλέπεις έτσι. Μάλλον είναι μέρος της μη φαρμακευτικής αγωγής που του έχουν δωσει.
Να γραφει δηλαδή που και που τέτοια ποστ για να ξεθυμαίνει.....κάτι σαν κουνημένη γκαζόζα
Εσύ δε συμφωνείς με το παρελθόν σου κιόλας όμως .. . .Καθολου ασχετοι. Απλα δεν συμφωνουμε.