Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.584
- Πόντοι
- 9.931
Δεν υπάρχουν μουσουλμάνοι στην Ρωσία, είναι ολοι ηθοποιοί!!!
Ξυδιά φαίνεται δεν γαμεις καθόλου Ε? Πρόβλημα......όταν ο θύτης παριστάνει το θύμα.
''Ο όρος «ρωσοφοβία» χρησιμοποιείται σε αυτό το σκηνικό για να προβάλλει τον ισχυρισμό ότι η ιμπεριαλιστική δύναμη είναι το θύμα, ακόμη και όταν η ιμπεριαλιστική δύναμη, η Ρωσία, διεξάγει έναν πόλεμο θηριωδίας. Αυτή ιστορικά είναι μια τυπική συμπεριφορά. Η ιμπεριαλιστική εξουσία απανθρωποποιεί το πραγματικό θύμα και ισχυρίζεται ότι η ίδια είναι θύμα. Όταν το θύμα (στην προκειμένη περίπτωση η Ουκρανία) αντιστέκεται ενάντια στην επίθεση, στη δολοφονία, στην αποικιοκρατία, η αυτοκρατορία λέει ότι το να επιθυμεί κάποιος να τον αφήσουν στην ησυχία του είναι παράλογο, μια ασθένεια. Αυτό είναι μια «φοβία».''
Παριστάνοντας το θύμα - THE ATHENS REVIEW OF BOOKS
Ο όρος «ρωσοφοβία» χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια αυτού του πολέμου ως μια μορφή ιμπεριαλιστικής προπαγάνδας με την οποία ο επιτιθέμενος ισχυρίζεται ότι είναι το θύμα. Ο ισχυρισμός ότι οι Ουκρανοί πρέπει να εξοντωθούν επειδή πάσχουν από μια ψυχική ασθένεια γνωστή ως «ρωσοφοβία» βλάπτει τους...athensreviewofbooks.com
του Timothy Snyder: Timothy D. Snyder - Wikipedia
Ξυδια δεν σε παρεξηγώ πλέον απλά διασκεδάζω.μπήκε και ο βασιλιάς των fake να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. τον ακούμε με προσοχή...
ρε τον φουκαρά.
Ξυδια δεν σε παρεξηγώ πλέον απλά διασκεδάζω.
You are a very special kind of flower.
Τουλάχιστον μου χαρίζεις στιγμές γέλιου.
Όσο για το φούκαρας κοίτα λίγο την μάπα σου στον καθρέφτη και αναλογισου τι αξιοπρέπεια μπορεί να έχει κάποιος στα αντα του που δεν εργάζεται σχεδόν ποτέ και τον ταιζουν άλλοι...
Εν τω μεταξύ είναι και το άλλο. Αλλά που να τα σκεφθεί αυτά το μυαλό του Ξυδιά.Ξυδια για λέγε για Ρωσία που έχει πρόβλημα υπερπληθυσμού μουσουλμάνων που έχει γεμίσει το Πίτερ κ ο Μόσχα ισλαμιστές
;;
Όσο για τις βρισιές ξεβρακωθηκες που ξεκίνησες πρώτος τους χαρακτηρισμούς ζώον.
Mα του έγραψα από το πρώτο ποστ ότι είναι μουσουλμάνοι αδιάφοροιΕν τω μεταξύ είναι και το άλλο. Αλλά που να τα σκεφθεί αυτά το μυαλό του Ξυδιά.
Οι μουσουλμάνοι της Ευρώπης σε μεγάλο ποσοστο είναι πρόσφυγες από Ασία και Αφρική. Και απο αυτούς αρκετοί είναι οι λεγόμενοι φανατικοί με την θρησκεία τους.
Αντίθετα στην ρωσική επικράτεια δεν υπάρχει το πρόβλημα της εισροής προσφύγων μουσουλμάνων οι μουσουλμάνοι εκεί δηλ είναι στη πλειοψηφία τους γηγενείς πολίτες της Ρωσίας και επίσης δεν είναι φανατικοί με την θρησκεία τους στο βαθμό που είναι οι Πακιστανοί Μαροκινοί αλγερινοί Αφγανοί κτλ που εισρέουν στην Ευρώπη.
ΥΓ. Ξυδιά σε αγαπάμε κατά βάθος μην κλαις
εντάξει. ξεφτιλίστηκε λόγω βλακείας και ξεκίνησε τις προσωπικές επιθέσεις και το ρεσιτάλ βλακείας.
κλασσική περίπτωση παρατράγουδου. πάμε παρακάτω.
βλαμμένος, χαζός, ζώο, τεμπέλης,
δεν υπάρχει ένταση,
γράψτε κι άλλα
φταις και συ όμως, δεν ακολουθείς αυτά που ο ίδιος μου είχες γράψει πρόσφατα #37.056
με χεις πει μαλάκα, με έχεις πει ψυχάκια, με βρίζεις, με προσβάλεις και με ειρωνεύεσαι σε κάθε σου μήνυμα (επειδή σου αποδομώ τα fake χωρίς να σε προσβάλω, τουλάχιστον πριν αρχίσεις να με βρίζεις εσύ), χτυπάς συνέχεια ΄κάτω από την μέση', ξερνάς εμπάθεια και κόμπλεξ και σε ενόχλησε το φουκαράς....
κάνεις παράθεση δικού μου χθεσινού μηνύματος στο οποίο δεν έχει καμία αναφορά στο όνομά σου ή προσωπική επίθεση σε κανέναν για να ξεράσεις αποκλειστικά κόμπλεξ και προσωπικές επιθέσεις και σου φταίει ο άλλος μετά. χαλάρωσε.
δεν είναι μόνο αυτά που έχει γράψει σε σένα, είναι γενικότερο το θέμα του. Αμα ρίξεις μια ματιά στα μηνύματά του θα καταλάβεις. Παραθέτω εδώ μερικά μόνο από τα πιο πρόσφατα (θαρέθηκα να πάω πιο πίσω) χαρακτηριστικά του ύφους και του ήθους....ΥΓ: πραγματικά μου είναι ιδιαίτερα δύσκολο να απαντάω σε ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν τι διαβάζουν, τι τους λες, τι τους απαντάς, τι σου απαντάνε κλπ και που συμπεριφέρονται σαν 12χρονα κωλόπαιδα που θέλουν να παίξουν ξύλο στο ίντερνετ. επίσης πολύ κουραστικό να δέχομαι τέτοια προσωπική επίθεση από τους ίδιους ξανά και ξανά, όταν τους αποδομώ τα παραμύθια και την προπαγάνδα τους, με χυδαίες αναφορές σε προσωπικό επίπεδο, αν δουλεύω, αν γαμάω, τι κάνω στη ζωή μου, πόσο χρονών είμαι, τι κριτικές έγραψα πριν 8 χρόνια ξέρω γω, υπονοούμενα για τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις ή την ψυχική μου υγεία κλπ. όλα αυτά είναι τουλάχιστον χυδαία και εντελώς 'πούστικα' ειδικά όταν έρχονται ως απάντηση σε πολιτική συζήτηση ξεκάθαρα λόγω ανυπαρξίας επιχειρημάτων ή στοιχείων.
Τοση κλαψα παντως δεν θυμαμαι απο κανεναν αλλον στο φορουμ ...Και σταματά την κλαψομουνιαση
Όταν όλη σου η ζωή είναι τα νυχτοκαματα κ μπόλικο γλείψιμο κωλων των κομμάτων τότε δεν έχει νόημα η ζωή σου και αναγκαστικά αποθηκεύεις παλαια μηνύματα πολλών μηνών πίσω !!Τοση κλαψα παντως δεν θυμαμαι απο κανεναν αλλον στο φορουμ ...