Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.362
Πόντοι
786
πάντως οι μουσουλμάνοι στην ευρώπη είναι αηδία:
με τα κουρεία τους και τα μπακάλικα τους,
τα ντονέρ καλούτσικα είναι...
αλλά να μην μπορείς να πιεις κα μία μπύρα;

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.055
Πόντοι
42.697
όταν ο θύτης παριστάνει το θύμα.

''Ο όρος «ρωσοφοβία» χρησιμοποιείται σε αυτό το σκηνικό για να προβάλλει τον ισχυρισμό ότι η ιμπεριαλιστική δύναμη είναι το θύμα, ακόμη και όταν η ιμπεριαλιστική δύναμη, η Ρωσία, διεξάγει έναν πόλεμο θηριωδίας. Αυτή ιστορικά είναι μια τυπική συμπεριφορά. Η ιμπεριαλιστική εξουσία απανθρωποποιεί το πραγματικό θύμα και ισχυρίζεται ότι η ίδια είναι θύμα. Όταν το θύμα (στην προκειμένη περίπτωση η Ουκρανία) αντιστέκεται ενάντια στην επίθεση, στη δολοφονία, στην αποικιοκρατία, η αυτοκρατορία λέει ότι το να επιθυμεί κάποιος να τον αφήσουν στην ησυχία του είναι παράλογο, μια ασθένεια. Αυτό είναι μια «φοβία».''

του Timothy Snyder: Timothy D. Snyder - Wikipedia
Ξυδιά φαίνεται δεν γαμεις καθόλου Ε? Πρόβλημα......
Είσαι όμως και εντελώς βλαμμένος με δυστυχώς μηδενική αντίληψη των πραγμάτων.
Η Ρωσία μετέπειτα Σοβιετική Ένωση και πάλι Ρωσία ήταν πάντα κράτος στο οποίο ζουν αρμονικά πολλά έθνη-δεκαδες- και συνυπάρχουν πολλές θρησκείες.
Αλλά ούτε αυτό σου αρέσει.
Πάσχεις από ισλαμοφοβία εσύ ο αμερικανοδουλος που έχεις καταπιεί αμασητη την δυτική νεοταξικη αντζεντα??? Έλα ρε!!!
Για ψάξε μερικές έρευνες να δεις τι ποσοστό θα είναι οι μουσουλμάνοι στην δυτική Ευρώπη σε μερικά χρόνια και έλα να μας ξαναμιλήσεις για την Ρωσία.
Ναυαγιο

Συνημμένα

• ship-sink-all-screaming.gif
    ship-sink-all-screaming.gif
    72,3 KB · Εμφανίσεις: 34

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.055
Πόντοι
42.697
Στο μεταξύ η χαβούζα συνεχίζει να γεμίζει σκατό.

Συνημμένα

• Screenshot_2023-04-21-22-09-17-467_org.telegram.messenger.jpg
    Screenshot_2023-04-21-22-09-17-467_org.telegram.messenger.jpg
    434,3 KB · Εμφανίσεις: 40
  • IMG_20230422_125122.jpg
    IMG_20230422_125122.jpg
    245,4 KB · Εμφανίσεις: 31

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.055
Πόντοι
42.697
μπήκε και ο βασιλιάς των fake να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. τον ακούμε με προσοχή... :2funny::2funny:

ρε τον φουκαρά.
Ξυδια δεν σε παρεξηγώ πλέον απλά διασκεδάζω.
You are a very special kind of flower.
Τουλάχιστον μου χαρίζεις στιγμές γέλιου.
Όσο για το φούκαρας κοίτα λίγο την μάπα σου στον καθρέφτη και αναλογισου τι αξιοπρέπεια μπορεί να έχει κάποιος στα αντα του που δεν εργάζεται σχεδόν ποτέ και τον ταιζουν άλλοι...

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Ξυδια δεν σε παρεξηγώ πλέον απλά διασκεδάζω.
You are a very special kind of flower.
Τουλάχιστον μου χαρίζεις στιγμές γέλιου.
Όσο για το φούκαρας κοίτα λίγο την μάπα σου στον καθρέφτη και αναλογισου τι αξιοπρέπεια μπορεί να έχει κάποιος στα αντα του που δεν εργάζεται σχεδόν ποτέ και τον ταιζουν άλλοι...

με χεις πει μαλάκα, με έχεις πει ψυχάκια, με βρίζεις, με προσβάλεις και με ειρωνεύεσαι σε κάθε σου μήνυμα (επειδή σου αποδομώ τα fake χωρίς να σε προσβάλω, τουλάχιστον πριν αρχίσεις να με βρίζεις εσύ), χτυπάς συνέχεια ΄κάτω από την μέση', ξερνάς εμπάθεια και κόμπλεξ και σε ενόχλησε το φουκαράς....

κάνεις παράθεση δικού μου χθεσινού μηνύματος στο οποίο δεν έχει καμία αναφορά στο όνομά σου ή προσωπική επίθεση σε κανέναν για να ξεράσεις αποκλειστικά κόμπλεξ και προσωπικές επιθέσεις και σου φταίει ο άλλος μετά. χαλάρωσε.
:tired:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.065
Πόντοι
22.266
Ξυδια για λέγε για Ρωσία που έχει πρόβλημα υπερπληθυσμού μουσουλμάνων που έχει γεμίσει το Πίτερ κ ο Μόσχα ισλαμιστές
;;
Όσο για τις βρισιές ξεβρακωθηκες που ξεκίνησες πρώτος τους χαρακτηρισμούς ζώον.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.055
Πόντοι
42.697
Ξυδια για λέγε για Ρωσία που έχει πρόβλημα υπερπληθυσμού μουσουλμάνων που έχει γεμίσει το Πίτερ κ ο Μόσχα ισλαμιστές
;;
Όσο για τις βρισιές ξεβρακωθηκες που ξεκίνησες πρώτος τους χαρακτηρισμούς ζώον.
Εν τω μεταξύ είναι και το άλλο. Αλλά που να τα σκεφθεί αυτά το μυαλό του Ξυδιά.
Οι μουσουλμάνοι της Ευρώπης σε μεγάλο ποσοστο είναι πρόσφυγες από Ασία και Αφρική. Και απο αυτούς αρκετοί είναι οι λεγόμενοι φανατικοί με την θρησκεία τους.
Αντίθετα στην ρωσική επικράτεια δεν υπάρχει το πρόβλημα της εισροής προσφύγων μουσουλμάνων οι μουσουλμάνοι εκεί δηλ είναι στη πλειοψηφία τους γηγενείς πολίτες της Ρωσίας και επίσης δεν είναι φανατικοί με την θρησκεία τους στο βαθμό που είναι οι Πακιστανοί Μαροκινοί αλγερινοί Αφγανοί κτλ που εισρέουν στην Ευρώπη.

ΥΓ. Ξυδιά σε αγαπάμε κατά βάθος μην κλαις

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.065
Πόντοι
22.266
Εν τω μεταξύ είναι και το άλλο. Αλλά που να τα σκεφθεί αυτά το μυαλό του Ξυδιά.
Οι μουσουλμάνοι της Ευρώπης σε μεγάλο ποσοστο είναι πρόσφυγες από Ασία και Αφρική. Και απο αυτούς αρκετοί είναι οι λεγόμενοι φανατικοί με την θρησκεία τους.
Αντίθετα στην ρωσική επικράτεια δεν υπάρχει το πρόβλημα της εισροής προσφύγων μουσουλμάνων οι μουσουλμάνοι εκεί δηλ είναι στη πλειοψηφία τους γηγενείς πολίτες της Ρωσίας και επίσης δεν είναι φανατικοί με την θρησκεία τους στο βαθμό που είναι οι Πακιστανοί Μαροκινοί αλγερινοί Αφγανοί κτλ που εισρέουν στην Ευρώπη.

ΥΓ. Ξυδιά σε αγαπάμε κατά βάθος μην κλαις
Mα του έγραψα από το πρώτο ποστ ότι είναι μουσουλμάνοι αδιάφοροι
Κάθισε στο άσχετο κ ανέβασε ένα άρθρο ότι στη Ρωσία έχει πολλά μουσλιμια .....να μάς αποδείξει τι; Ότι η Ρωσίδα δέχεται δλδ πιο εύκολα μουσουλμάνους φανατικούς λάθρο από ότι η Ευρώπη;

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.067
Πόντοι
2.356
Ο αργοστροφος δεν το εβαλε μονο για τους μουσουλμανους αλλα και για το δημογραφικο προβλημα της Ρωσιας που ειναι πραγματικο και φυσικα για ολα φταιει ο Πουτιναρος :grin:

ΥΓ. ΟΙ Ευρωπαιοι που δεν τον εχουμε τα παμε μια χαρα βεβαια σε αυτα τα σοβαρα ζητηματα

"Την αυξητική του πορεία θα συνεχίσει ο πληθυσμός του πλανήτη, φθάνοντας περίπου τα 10 δισεκατομμύρια πριν το τέλος του 21ου αιώνα, σύμφωνα με το ενδιάμεσο σενάριο των προβολών των Ηνωμένων Εθνών. Ωστόσο, ο πληθυσμός της Ευρώπης, με βάση το ίδιο σενάριο, όχι μόνον δεν θα αυξηθεί, αλλά αντιθέτως θα μειωθεί τις επόμενες δεκαετίες, με αποτέλεσμα ενώ το 1950 αποτελούσε το 22% του παγκόσμιου πληθυσμού και το 9,5% σήμερα θα περιορισθεί στο 7,3% το 2050, ενώ θα μειωθεί και ο πληθυσμός της Ελλάδας (πιθανότατα, κατά 1,3 εκατομμύρια, δηλ. κατά 12% σε σχέση με σήμερα)"

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
νέο παραμυθάκι: οι μουσουλμάνοι της ευρώπης είναι πιο φανατισμένοι από τους μουσουλμάνους της ρωσίας.

το οποίο βέβαια δεν βασίζεσαι σε κανένα στοιχείο (γι αυτό και δεν παραθέτουν το παραμικρό), παρά στο ό,τι το αποφάσισαν μόνοι τους αυτοί που το γράφουν.

μερικά σχετικά άρθρα:

άρθρο του Carnegie Moscow Center του 2010, μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις αυτοκτονίας στο μετρό της Μόσχας (2010 Moscow Metro bombings - Wikipedia) από φανατικές μουσουλμάνες:
How Russia Nourishes Radical Islam

άρθρο του bbc του 2013:
Radical Islam raises tension in Russia's Tatarstan

έρευνα του ρώσου Aleksey Malashenko, πάλι το 2013 η οποία ξεκινάει έτσι:
'The North Caucasus is typically mentioned as a major hotbed of Islamic radicalism in Russia. The religious and political situations in other Russian regions, however, have traditionally been relatively stable. But the situation has changed recently in southern Russia, the Urals, Siberia, and the metropolitan Moscow area. This shift poses real problems for the Russian state.'
The Dynamics of Russian Islam

άρθρο του Νορβηγικού Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων από το 2015:
Radical Islam on the rise in Russia

στην πραγματικότητα, η ρωσία δεν χρειάζεται εισαγωγή φανατικών μουσουλμάνων γιατί αυτοί ζουν εδώ και χρόνια εντός ρωσίας. και όπως αναφέρει Ρωσίδα δημοσιογράφος σε ένα από τα λινκ που έβαλα:
In Russia, however, the problem of terrorism is arguably more difficult than in Europe or the United States. We have radical Islam right inside our borders, in the North Caucasus. There is no getting away from it: People who live in this territory are Russian citizens; its provinces are financed by the Russian federal budget.

ΥΓ: πραγματικά μου είναι ιδιαίτερα δύσκολο να απαντάω σε ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν τι διαβάζουν, τι τους λες, τι τους απαντάς, τι σου απαντάνε κλπ και που συμπεριφέρονται σαν 12χρονα κωλόπαιδα που θέλουν να παίξουν ξύλο στο ίντερνετ. επίσης πολύ κουραστικό να δέχομαι τέτοια προσωπική επίθεση από τους ίδιους ξανά και ξανά, όταν τους αποδομώ τα παραμύθια και την προπαγάνδα τους, με χυδαίες αναφορές σε προσωπικό επίπεδο, αν δουλεύω, αν γαμάω, τι κάνω στη ζωή μου, πόσο χρονών είμαι, τι κριτικές έγραψα πριν 8 χρόνια ξέρω γω, υπονοούμενα για τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις ή την ψυχική μου υγεία κλπ. όλα αυτά είναι τουλάχιστον χυδαία και εντελώς 'πούστικα' ειδικά όταν έρχονται ως απάντηση σε πολιτική συζήτηση ξεκάθαρα λόγω ανυπαρξίας επιχειρημάτων ή στοιχείων.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.055
Πόντοι
42.697
Ξύδη ψάξε βρες πόσες τρομοκρατικές επιθέσεις με δράστες φανατικούς μουσουλμάνους έχουν γίνει στην Ευρώπη τα τελευταία δέκαπεντε χρόνια και με πόσα θύματα και πόσες αντίστοιχες στην Ρωσία.
Η Ρωσία είχε πρόβλημα την εποχή των δύο πολέμων στην Τσετσενία. Έκτοτε η κατάσταση εκεί έχει ομαλοποιηθεί και τα ακραία στοιχεία δεν θυμάμαι να έχουν δημιουργήσει σοβαρά πρόβληματα.
Και σταματά την κλαψομουνιαση

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.092
Πόντοι
4.895
εντάξει. ξεφτιλίστηκε λόγω βλακείας και ξεκίνησε τις προσωπικές επιθέσεις και το ρεσιτάλ βλακείας.

κλασσική περίπτωση παρατράγουδου. πάμε παρακάτω.

φταις και συ όμως, δεν ακολουθείς αυτά που ο ίδιος μου είχες γράψει πρόσφατα #37.056

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.092
Πόντοι
4.895
βλαμμένος, χαζός, ζώο, τεμπέλης,
δεν υπάρχει ένταση,
γράψτε κι άλλα

αν δεις προσεκτικά τα ποστ τόσο τα τωρινά όσο και παλιότερα θα διαπιστώσεις πως μια "πλευρά" επιδιώκει την ένταση.
Και υπάρχει και πιθανή εξήγηση γι 'αυτό

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.092
Πόντοι
4.895
με χεις πει μαλάκα, με έχεις πει ψυχάκια, με βρίζεις, με προσβάλεις και με ειρωνεύεσαι σε κάθε σου μήνυμα (επειδή σου αποδομώ τα fake χωρίς να σε προσβάλω, τουλάχιστον πριν αρχίσεις να με βρίζεις εσύ), χτυπάς συνέχεια ΄κάτω από την μέση', ξερνάς εμπάθεια και κόμπλεξ και σε ενόχλησε το φουκαράς....

κάνεις παράθεση δικού μου χθεσινού μηνύματος στο οποίο δεν έχει καμία αναφορά στο όνομά σου ή προσωπική επίθεση σε κανέναν για να ξεράσεις αποκλειστικά κόμπλεξ και προσωπικές επιθέσεις και σου φταίει ο άλλος μετά. χαλάρωσε.
ΥΓ: πραγματικά μου είναι ιδιαίτερα δύσκολο να απαντάω σε ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν τι διαβάζουν, τι τους λες, τι τους απαντάς, τι σου απαντάνε κλπ και που συμπεριφέρονται σαν 12χρονα κωλόπαιδα που θέλουν να παίξουν ξύλο στο ίντερνετ. επίσης πολύ κουραστικό να δέχομαι τέτοια προσωπική επίθεση από τους ίδιους ξανά και ξανά, όταν τους αποδομώ τα παραμύθια και την προπαγάνδα τους, με χυδαίες αναφορές σε προσωπικό επίπεδο, αν δουλεύω, αν γαμάω, τι κάνω στη ζωή μου, πόσο χρονών είμαι, τι κριτικές έγραψα πριν 8 χρόνια ξέρω γω, υπονοούμενα για τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις ή την ψυχική μου υγεία κλπ. όλα αυτά είναι τουλάχιστον χυδαία και εντελώς 'πούστικα' ειδικά όταν έρχονται ως απάντηση σε πολιτική συζήτηση ξεκάθαρα λόγω ανυπαρξίας επιχειρημάτων ή στοιχείων.
δεν είναι μόνο αυτά που έχει γράψει σε σένα, είναι γενικότερο το θέμα του. Αμα ρίξεις μια ματιά στα μηνύματά του θα καταλάβεις. Παραθέτω εδώ μερικά μόνο από τα πιο πρόσφατα (θαρέθηκα να πάω πιο πίσω) χαρακτηριστικά του ύφους και του ήθους....

- απάντηση στον Kinks #135
"Εδώ είσαι πάλι μωρη λεκανατζου του Κούλη?
Βολεμενε ρουφιανε κομματοσκυλο του κερατα. Τσίπα δεν έχεις?
"

- στον Easy rider (αναφερόμενος στον Anemodoura) #192
"Συνδικαλίστρια - λεκανατζου"

-στον Leclerc #710
"Βλέπω χτυπάς υπερωρίες μωρη καργιολα λεκανατζου του Κούλη στο θρεντ.
Κομματοσκυλο το νου σου σε έχω στα υποψην για ξευτιλισμα και διαγραφη
"

- στον Alex71 #712
"Αι κρύψου και εσύ ρε ναυάγιο χασοδικη.Κομματοσκυλα του κερατά όλη ημερα διπλό βάρδια σε ένα μπουρδελοσαιτ να υπερασπίζεστε το τάδε και τον δείνα.
Και από ενημερώσεις κριτικές μηδέν.Τεράστια ναυάγια καταντια
"

- σε μένα #37.353
"Έχουμε εσένα ρε την οσφυοκαμπτρια μπαιντενοδουλη λεκανατζου και μας βγάζεις από τη δύσκολη θέση με τα νεροβραστα πρωταπριλιατικα αστεία της στρατοκαβλης Πτήσης με τα οποίο μάλλον μόνο εσύ γελάς και οι καμμενοι συντάκτες της χαχαχαχα"

όλους τους παραπάνω τους στόλισε χωρίς να τον έχουν βρίσει, ούτε καν του είχαν απευθύνει τον λόγο...

Η συμπεριφορά του βέβαια δεν προσβάλλει τόσο τα μέλη (γραμμένο τον έχουν) αλλά κυρίως αυτούς που του εμπιστεύτηκαν τη θέση που κατέχει στο φόρουμ.
Αν προσθέσεις πως είναι η κύρια πηγή fake news στο παρών νήμα όπως και τις δεκάδες φορές που βρίζει νεκρούς αποκαλώντας τους σκατά κουράδες κλπ...
είναι να απορείς, υπήρχε περίπτωση ένα απλό μέλος να τα κάνει όλα αυτά χωρίς καμία συνέπεια ;

• Like
Αντιδράσεις: kinks

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.055
Πόντοι
42.697
Κλαψ...Ένα δάκρυ κύλησε.....πολύ μελό έγινε το μπουρδελοφορουμ.
Άδικα κατατρεγμένοι της ζωής του συστήματος του ασπλσχνου Ζερο.
Αδικία και ψευτιά παντού....

Τουλάχιστον με αυτά και με αυτά ξεχάστηκε ο μπιλγκορ να ειρωνεύεται και να κοροϊδεύει καθημερινά τον κόσμο που ήταν κατά των εμβολίων στο φόρουμ και ξεκίνησε νέο task: να τηρεί αρχείο (!!)με τα ποστ μου όπως και να διαβάζει όλα μου τα ποστ(!!!) ευλαβικά όταν ο ίδιος δεν βάζει φωτό από νεκροταφεία Ρώσων στρατιωτών.

Συνημμένα

• dramatic-cry.gif
    dramatic-cry.gif
    50,1 KB · Εμφανίσεις: 35

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.065
Πόντοι
22.266
Τοση κλαψα παντως δεν θυμαμαι απο κανεναν αλλον στο φορουμ ... :cheesy:
Όταν όλη σου η ζωή είναι τα νυχτοκαματα κ μπόλικο γλείψιμο κωλων των κομμάτων τότε δεν έχει νόημα η ζωή σου και αναγκαστικά αποθηκεύεις παλαια μηνύματα πολλών μηνών πίσω !!

Αξία ανεκτίμητη η αποθήκευση μηνυματων σε μπουρδέλοφόρουμ
Εδώ εμείς φωτογραφίες από γκόμενες που έχουμε πηδήξει κ τις διαγράφουμε κ άλλοι κρατάνε τα μηνύματα του μπου :confused::confused:

Πάω να δω τσόντα ..
Γιωργαρε δώσε καμιά καλή τσόντα με προσφυγοπούλες ουκρανες μέσα σε φερραρικα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom