ισχύει αυτό που είπα στον px, το κρακ που έκανε παραπανω ήταν και το τελευταίο. Μην το έχω και βάρος στη συνειδησή μου.
αφού ο κακομοίρης έχει χαζέψει τόσο πολύ που δεν πήρε πρέφα πως το ποστάρισμα που έκανε αξημέρωτα έχει τροποποιηθει.
κρίμα που δεν το έσωσα όπως το είχε γράψει, θα χαμε να γελαμε μεχρι να σβήσει ο ήλιος
Εσύ κάνεις φιλότιμες προσπάθειες να μας αποδείξεις κάτι που οι περισσότεροι είχαμε καταλάβει πολυ καιρό πριν . Πώς είσαι ένας κομπλεξικος φούκαρας με όλη τη σημασία της λέξης.
Έχεις κάνει σημαία ότι τάχα " έσπασε" άλλο μέλος με τα φοβερά δικά σου ποστ τρομάρα σου.!!! Άκου " έσπασε" χαχαχα που??? Στο μπουρδέλα.κομ!!!!
Αλήθεια πόση καρπαζα εισπράττεις στην κανονική σου ζωή άραγε ρε άνθρωπε??? Το έχεις αναλογιστεί ?
Βλέποντας πίσω λίγο παλιότερα ποστ σου διαπίστωσα πως λίγους μήνες πριν μόνη σου έννοια και παρουσία στο φόρουμ ήταν η πώληση πνεύματος και ειρωνίας στο θρεντ ....του κορωνοιοιυ!
Πουλαγες εξυπνάδα σε εκείνους που για δικούς τους λόγους δεν θέλανε να εμβολιαστούν η είχαν ενδοιασμούς (δικαίωμα τους).
Μετά βρήκες το θέμα του πολέμου μόλις ξεφουσκώσε ο κορωνοιος.... Αλήθεια τώρα εσύ που ξέρεις για πες μας υπάρχουν νεκροί και άτομα στις ΜΕΘ από κορωνοιο? Γιατί τα ΜΜΕ σταμάτησαν να μας πρήζουν τα παπάρια με το θεμα? Τον νικήσαμε τον ιό!
Μετά επειδή εν άγνοια του σεξ βολκανο ΕΓΩ διόρθωσα κάποια εκ περιτροπής λάθη του (κυρίως αναγραμματισμόυς) σε ποστ του βγαίνεις και λες "να κρατούσα το ποστ να γελαγαμε ως το πρωί. !" Σώπα ρε? Μέχρι εκεί φτάνει το χιούμορ σου??? Γιατί ξέρεις η αίσθηση του χιούμορ είναι και δείκτης της ευφηιας του ανθρώπου.
Τυχαίνει λοιπόν και εγώ να γράφω από κινητό και τα ίδια λάθη να τα κάνω συχνά. Πολλές φορές διορθώνω εκ των υστέρων δικά μου ποστ και ποστ μελών για να διαβάζονται πιο ωραία στο φόρουμ. Είναι μια από τις δουλειές που κάνουμε οι μοντερειτορς.
Ο σεξ βολκανο δεν φταιει αν εγώ του διόρθωσα το ποστ ούτε οφείλει να θυμάται και να γνωρίζει τι λάθη έκανε και οτι διορθώθηκαν . Προφανώς έχει άλλα πιο ενδιαφέροντα πράγματα να κάνει και να θυμάται από εσένα που πάλι από το γεγονός αυτό φανερώνεις το μεγάλο σου κόμπλεξ και την γυναικουλιστικη μικροπρεπεια σου.γιατι ΑΝΤΡΑΣ συγγνώμη φίλε δεν θα καθότανε σε ένα φόρουμ να κάνει σαν κατινα.
Τέλος το να γράφεις τέτοιες παπαριές στο φόρουμ σε μέλος που αποδεδειγμένα έχει ταξιδέψει σε τριψήφιο αριθμό κρατών έχει δει, έχει ζήσει και έχει παραστάσεις εικόνες και εμπειρίες και πράγματα που δυστυχώς εσύ ούτε σε πέντε ζωές δεν θα βιώσεις είναι τουλάχιστον κωμικοτραγικό .
Και ίσως και αυτός είναι ένας από τους λόγους της μικροπρεπιας σου απέναντι του : ζήλια και φθόνος .
Δεν φτάιει όμως αυτός εάν εσύ είσαι φούκαρας....