Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
More than 500 Russian troops were killed or wounded in a recent 24-hour period during the battle for the eastern Ukrainian city of Bakhmut, a Ukrainian military spokesman said on Saturday

Serhiy Cherevaty, a military spokesperson for forces in the east, said the Russians had launched 16 attacks over a 24-hour period, with 23 clashes taking place in Bakhmut.

"Over the course of the fighting, 221 enemies were killed and 314 sustained injuries of various degrees," he told the national parliament's television channel.

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830

Ουσιαστικά αυτό επιβεβαιώνει αυτό που λέμε εδώ και καιρό, ότι το Μπαχμούτ κάποια στιγμή θα χαθεί αλλά μέχρι τότε θα έχει κερδηθεί πολύτιμος χρόνος για τους ουκρανούς ενώ οι απώλειες των Ρώσων θα είναι τεράστιες και αντικειμενικά για την αξία του στόχου, εντελώς αχρείαστες. θα είναι ο ορισμός της πύρρειου νίκης.

και ενώ όλος ο κόσμος αντιλαμβάνεται αυτή την πραγματικότητα κάποιοι ρωσόφιλοι πανηγυρίζουν...

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.652
Πόντοι
9.931

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.071
Πόντοι
22.266
@billGor περιμένουμε απάντηση...

Big Brother Canada Popcorn GIF by Global TV
Περιμένω να πει ..
1 ότι είμαι δυστυχισμένος κ μπαίνω εδώ για να διασκεδάσω λίγο από την μίζερη ζωή μου

2 ότι έχω προσβάσεις στους κωδικούς του Αντισθένη και αλλάζω τα μυνήματα μου

3 ότι γράφω όλο μέσα στα άγρια χαράματα ενώ μάς έχει φλομωσει ένα χρόνο να εμφανίζεται μέσα στη νύχτα ο ίδιος

4 ότι πληρώνομαι από τη πρεσβεία της Ρωσίας ( όντως αυτό το μήνα καθυστέρησαν)

Η διάνοια μπιλγκορ

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Και άλλα ναζιστικές κούραδες πήγαν να βρουν τον Μπαντερα μέσω Μπαχμουτ εξπρές .
Πολύ πέραση έχει το συγκεκριμένο ταξίδι στα Ουκρανα φασισταρια!

εντελώς φθηνή και χυδαία προπαγάνδα να απομονώνεις θανάτους 'ναζιστών' όταν αυτοί που υποστηρίζεις δολοφονούν έναν ολόκληρο λαό...

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.186
Πόντοι
3.656
Εντάξει μωρέ, απλά τώρα που χάσαμε κάτι αστέρια σαν τον στρατηγό τανάλια και τον μπόκολη πρέπει να βρούμε κάποιον χαζούλη να γελάμε μαζί του. :2funny:

Οι εστεμμένοι νοιώθετε μοναξιά .

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.069
Πόντοι
42.697
εντελώς φθηνή και χυδαία προπαγάνδα να απομονώνεις θανάτους 'ναζιστών' όταν αυτοί που υποστηρίζεις δολοφονούν έναν ολόκληρο λαό...

Η δεν διαβάζεις όλα μου τα ποστ η διαβάζεις και σχολιάζεις μόνο αυτά που σε εξυπηρετούν.
Έχω δηλώσει πολλές φορές πως οι Ουκρανοί μάχονται ηρωικά με αυταπάρνηση και είναι άξιοι θαυμασμού και ήρωες. Και πως είναι πολύ κρίμα να αλληλοφαγωνονται οι Σλάβοι.

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.098
Πόντοι
4.895
@billGor περιμένουμε απάντηση...

Big Brother Canada Popcorn GIF by Global TV
ισχύει αυτό που είπα στον px, το κρακ που έκανε παραπανω ήταν και το τελευταίο. Μην το έχω και βάρος στη συνειδησή μου.
αφού ο κακομοίρης έχει χαζέψει τόσο πολύ που δεν πήρε πρέφα πως το ποστάρισμα που έκανε αξημέρωτα έχει τροποποιηθει.

κρίμα που δεν το έσωσα όπως το είχε γράψει, θα χαμε να γελαμε μεχρι να σβήσει ο ήλιος :cheesy:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.953
Πόντοι
6.256
Κανονικά έπρεπε να το είχαν εγκαταλείψει ήδη οι Ουκρανοί και να υποχωρήσουν στην επόμενη οχυρωματική γραμμή (με μπλε στο χάρτη) η οποία είναι στα υψώματα δυτικά της πόλης και απ'όπου θα έχουν υπό τον έλεγχο του πυροβολικού τους όλη την περιοχή.

Image-1.jpeg
Που τα ξερεις εσυ αυτα ρε πακιστανοφάγε

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.069
Πόντοι
42.697
ισχύει αυτό που είπα στον px, το κρακ που έκανε παραπανω ήταν και το τελευταίο. Μην το έχω και βάρος στη συνειδησή μου.
αφού ο κακομοίρης έχει χαζέψει τόσο πολύ που δεν πήρε πρέφα πως το ποστάρισμα που έκανε αξημέρωτα έχει τροποποιηθει.

κρίμα που δεν το έσωσα όπως το είχε γράψει, θα χαμε να γελαμε μεχρι να σβήσει ο ήλιος :cheesy:
Εσύ κάνεις φιλότιμες προσπάθειες να μας αποδείξεις κάτι που οι περισσότεροι είχαμε καταλάβει πολυ καιρό πριν . Πώς είσαι ένας κομπλεξικος φούκαρας με όλη τη σημασία της λέξης.

Έχεις κάνει σημαία ότι τάχα " έσπασε" άλλο μέλος με τα φοβερά δικά σου ποστ τρομάρα σου.!!! Άκου " έσπασε" χαχαχα που??? Στο μπουρδέλα.κομ!!!!
Αλήθεια πόση καρπαζα εισπράττεις στην κανονική σου ζωή άραγε ρε άνθρωπε??? Το έχεις αναλογιστεί ?
Βλέποντας πίσω λίγο παλιότερα ποστ σου διαπίστωσα πως λίγους μήνες πριν μόνη σου έννοια και παρουσία στο φόρουμ ήταν η πώληση πνεύματος και ειρωνίας στο θρεντ ....του κορωνοιοιυ!
Πουλαγες εξυπνάδα σε εκείνους που για δικούς τους λόγους δεν θέλανε να εμβολιαστούν η είχαν ενδοιασμούς (δικαίωμα τους).
Μετά βρήκες το θέμα του πολέμου μόλις ξεφουσκώσε ο κορωνοιος.... Αλήθεια τώρα εσύ που ξέρεις για πες μας υπάρχουν νεκροί και άτομα στις ΜΕΘ από κορωνοιο? Γιατί τα ΜΜΕ σταμάτησαν να μας πρήζουν τα παπάρια με το θεμα? Τον νικήσαμε τον ιό!

Μετά επειδή εν άγνοια του σεξ βολκανο ΕΓΩ διόρθωσα κάποια εκ περιτροπής λάθη του (κυρίως αναγραμματισμόυς) σε ποστ του βγαίνεις και λες "να κρατούσα το ποστ να γελαγαμε ως το πρωί. !" Σώπα ρε? Μέχρι εκεί φτάνει το χιούμορ σου??? Γιατί ξέρεις η αίσθηση του χιούμορ είναι και δείκτης της ευφηιας του ανθρώπου.
Τυχαίνει λοιπόν και εγώ να γράφω από κινητό και τα ίδια λάθη να τα κάνω συχνά. Πολλές φορές διορθώνω εκ των υστέρων δικά μου ποστ και ποστ μελών για να διαβάζονται πιο ωραία στο φόρουμ. Είναι μια από τις δουλειές που κάνουμε οι μοντερειτορς.
Ο σεξ βολκανο δεν φταιει αν εγώ του διόρθωσα το ποστ ούτε οφείλει να θυμάται και να γνωρίζει τι λάθη έκανε και οτι διορθώθηκαν . Προφανώς έχει άλλα πιο ενδιαφέροντα πράγματα να κάνει και να θυμάται από εσένα που πάλι από το γεγονός αυτό φανερώνεις το μεγάλο σου κόμπλεξ και την γυναικουλιστικη μικροπρεπεια σου.γιατι ΑΝΤΡΑΣ συγγνώμη φίλε δεν θα καθότανε σε ένα φόρουμ να κάνει σαν κατινα.

Τέλος το να γράφεις τέτοιες παπαριές στο φόρουμ σε μέλος που αποδεδειγμένα έχει ταξιδέψει σε τριψήφιο αριθμό κρατών έχει δει, έχει ζήσει και έχει παραστάσεις εικόνες και εμπειρίες και πράγματα που δυστυχώς εσύ ούτε σε πέντε ζωές δεν θα βιώσεις είναι τουλάχιστον κωμικοτραγικό .
Και ίσως και αυτός είναι ένας από τους λόγους της μικροπρεπιας σου απέναντι του : ζήλια και φθόνος .
Δεν φτάιει όμως αυτός εάν εσύ είσαι φούκαρας....

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
Που τα ξερεις εσυ αυτα ρε πακιστανοφάγε
Παρακολουθει τι λενε οι στρατιωτικοι και απο τις δυο πλευρες ...
εδω τον Σεπτεμβριο μας πληροφορησε οτι στα τελη του 22 αντε αρχες του 23
roufianos2.jpg
θα μπορουσαν οι Ουκρανοι να φτασουν μεχρι τα συνορα του 91 :tooth:

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.098
Πόντοι
4.895
Εσύ κάνεις φιλότιμες προσπάθειες να μας αποδείξεις κάτι που οι περισσότεροι είχαμε καταλάβει πολυ καιρό πριν . Πώς είσαι ένας κομπλεξικος φούκαρας με όλη τη σημασία της λέξης.

Έχεις κάνει σημαία ότι τάχα " έσπασε" άλλο μέλος με τα φοβερά δικά σου ποστ τρομάρα σου.!!! Άκου " έσπασε" χαχαχα που??? Στο μπουρδέλα.κομ!!!!
Αλήθεια πόση καρπαζα εισπράττεις στην κανονική σου ζωή άραγε ρε άνθρωπε??? Το έχεις αναλογιστεί ?
Βλέποντας πίσω λίγο παλιότερα ποστ σου διαπίστωσα πως λίγους μήνες πριν μόνη σου έννοια και παρουσία στο φόρουμ ήταν η πώληση πνεύματος και ειρωνίας στο θρεντ ....του κορωνοιοιυ!
Πουλαγες εξυπνάδα σε εκείνους που για δικούς τους λόγους δεν θέλανε να εμβολιαστούν η είχαν ενδοιασμούς (δικαίωμα τους).
Μετά βρήκες το θέμα του πολέμου μόλις ξεφουσκώσε ο κορωνοιος.... Αλήθεια τώρα εσύ που ξέρεις για πες μας υπάρχουν νεκροί και άτομα στις ΜΕΘ από κορωνοιο? Γιατί τα ΜΜΕ σταμάτησαν να μας πρήζουν τα παπάρια με το θεμα? Τον νικήσαμε τον ιό!

Μετά επειδή εν άγνοια του σεξ βολκανο ΕΓΩ διόρθωσα κάποια εκ περιτροπής λάθη του (κυρίως αναγραμματισμόυς) σε ποστ του βγαίνεις και λες "να κρατούσα το ποστ να γελαγαμε ως το πρωί. !" Σώπα ρε? Μέχρι εκεί φτάνει το χιούμορ σου??? Γιατί ξέρεις η αίσθηση του χιούμορ είναι και δείκτης της ευφηιας του ανθρώπου.
Τυχαίνει λοιπόν και εγώ να γράφω από κινητό και τα ίδια λάθη να τα κάνω συχνά. Πολλές φορές διορθώνω εκ των υστέρων δικά μου ποστ και ποστ μελών για να διαβάζονται πιο ωραία στο φόρουμ. Είναι μια από τις δουλειές που κάνουμε οι μοντερειτορς.
Ο σεξ βολκανο δεν φταιει αν εγώ του διόρθωσα το ποστ ούτε οφείλει να θυμάται και να γνωρίζει τι λάθη έκανε και οτι διορθώθηκαν . Προφανώς έχει άλλα πιο ενδιαφέροντα πράγματα να κάνει και να θυμάται από εσένα που πάλι από το γεγονός αυτό φανερώνεις το μεγάλο σου κόμπλεξ και την γυναικουλιστικη μικροπρεπεια σου.γιατι ΑΝΤΡΑΣ συγγνώμη φίλε δεν θα καθότανε σε ένα φόρουμ να κάνει σαν κατινα.

Τέλος το να γράφεις τέτοιες παπαριές στο φόρουμ σε μέλος που αποδεδειγμένα έχει ταξιδέψει σε τριψήφιο αριθμό κρατών έχει δει, έχει ζήσει και έχει παραστάσεις εικόνες και εμπειρίες και πράγματα που δυστυχώς εσύ ούτε σε πέντε ζωές δεν θα βιώσεις είναι τουλάχιστον κωμικοτραγικό .
Και ίσως και αυτός είναι ένας από τους λόγους της μικροπρεπιας σου απέναντι του : ζήλια και φθόνος .
Δεν φτάιει όμως αυτός εάν εσύ είσαι φούκαρας....

αντί να κοιτάξεις τα χάλια σου και τα χάλια του κακομοίρη που υπερασπίζεσαι μπήκες να μου κάνεις μάθημα και να μου κουνάς και το δάκτυλο γράφοντας και ψέματα από πάνω.
μάλιστα....

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496

Κυριε Δενδια. Κυριε υπουργε. Μετα την συναντηση με Προεδρο και Πρωθυπουργο του Κοσοβου, μηπως θα συναντηθειτε και με τον Προεδρο του Ντονετσκ;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.071
Πόντοι
22.266

Και ψεύτης κ
πουστης
Κ δεν πως θα σε ξεφτιλησω
Καλώ δημόσια αντισθενει κ οποιοδήποτε άλλο modarator να πει αν τροποποίησε το μύνημα μου κ αν ναι να στείλει πως ήταν ..

Δλδ ή έχω ικανότητα τροποποίησης μηνυμάτων ή κάποιος της διοίκησης το άλλαξε ..
Όποιος το έκανε εγκαλω κ ζητώ άμεσα να με διαγραφή εμένα κ όλα τα μυνήματα μου ..
Αυτά από εμένα ...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.071
Πόντοι
22.266
Και ψεύτης κ
πουστης
Κ δεν πως θα σε ξεφτιλησω
Καλώ δημόσια αντισθενει κ οποιοδήποτε άλλο modarator να πει αν τροποποίησε το μύνημα μου κ αν ναι να στείλει πως ήταν ..

Δλδ ή έχω ικανότητα τροποποίησης μηνυμάτων ή κάποιος της διοίκησης το άλλαξε ..
Όποιος το έκανε εγκαλω κ ζητώ άμεσα να με διαγραφή εμένα κ όλα τα μυνήματα μου ..
Αυτά από εμένα ...
Κ δεν εγκαλω διότι η νυφιτσα εννοούσε νοήματος κείμενο κ όχι αναγραμματισμους

Αν βρεθεί κάποιος που άλλαξε το νόημα του κειμένου ας με διαγράψει ...

Η παλιονυφιτσα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom