- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.348
- Πόντοι
- 42.697
Πίστευα ότι είσαι κουτοπόνηρος τώρα διαπιστώνω ότι είσαι κ βλάκας.
Τελευταία φορά ...έγραψε ο ζερο ότι αυτός είναι εμφύλιος πόλεμος κ εσύ αμέσως διαφωνισες ......μετέπειτα εγώ έγραψα βάσει της δικής μου άποψης ότι είναι όντως εμφύλιος κ εσύ μετέπειτα έγραψες για να πάρω τα χάπια μου ..
Το να διαφωνείς κ να έγραφες την άποψη σου - δεκτον
Αλλά εσύ έγραψες για χάπια και ψυχασθενιας
Πιο απλά δεν μπορώ να το εξηγήσω ..κάνεις αναρτήσεις ότι σε έβρισα χωρίς να βάλεις πρώτος ότι εσύ ξεκίνησες τις βρισιές περί ψυχασθενιας
Είσαι θρασύδειλα αποβρασμα καμπαρετζου σε φτηναδικο κωλαδικο της εθνική οδού για αυτό γράφεις κ όλο νύχτα
Είσαι και βλάκας τελικά
Το ξεβρακωμα ....
Το γδαρσιμο της νυφιτσας
Η νυφιτσα θα μπει τέσσερις ηωρα να γράψει
Η νυφιτσα μυρωδιάς πως λυσαξε χτες λυσαξε μόλις μιλήσες για εμφύλιο πόλεμο .....
Φύγε από εδώ βρε κοκαινακιαπάμε παλι :
το σχόλιο περι ψυχασθενειας (το οποίο φυσικά δεν αφορά τη γνωμη σου για τον πολεμο) το έγραψα πριν ή μετά τα παραπάνω ;
τα ποστ είναι δημόσια, οποιος ενδιαφέρεται ακολουθεί χρονικά αυτά που παρέθεσα στο προηγούμενο και καταλαβαίνει τι εννοώ.
Ούτε είναι και μόνο προσωπικό το θέμα. Μπορεί να κρύβεις τον πραγματικό σου χαρακτήρα αλλά κατά καιρούς έχεις εκφραστεί με παρόμοιο τρόπο και σε άλλα νήματα και για άλλα μέλη.
ψυχάκι μάλλον είσαι, έσπασες με την μία. Αλλά δεν είμαι και γιατρός να κάνω γνωμάτευση.
Σίγουρα όμως είσαι κατακάθι από τον απόπατο της κοινωνίας. Ο τρόπος που εκφράζεσαι μόλις σου έπεσε η μάσκα είναι χαρακτηριστικός
γραψε κανενα μπινελίκι ακόμη να μαζέψεις και λάικ από την υπόλοιπη κομπανία
Φύγε από εδώ βρε κοκαινακια
Άκου τι λέει ο άρρωστος κερατάς ....έσπασε ...λες κ ανακρίνομαι
Πήγενε πάρε τη δόση σου να ηρεμήσεις ..άι σηχτηρ ανώμαλη καμπαρετζου ..
Έσπασα λέει ο χασικλης;;;λες κ είμαι σε ναζιστική ανάκριση ...
Πέρα από το νυφιτσα στο πρώτο σχόλιο δεν σε έβρισα κ εσύ ξεκίνησες επιθέσεις τύπου ψυχασθενιας ...........
Άντε τη δόση σου κ άλλαξε φλέβα τωρα
Το ξεβρακωμα ....
Το γδαρσιμο της νυφιτσας
Η νυφιτσα θα μπει τέσσερις ηωρα να γράψει
Η νυφιτσα μυρωδιάς πως λυσαξε χτες λυσαξε μόλις μιλήσες για εμφύλιο πόλεμο .....
Ακόμη ασχολείσαι με τον τρόφιμο του Μαρκομιχελάκειου;
To ιδιο είναι μωρη καμπαρετζου να αναφέρεται σε κάποια από περί εμφύλιου κ να πες τον άλλο νυφιτσα από να εύχεσαι πχ να πεθάνει όπως ο πιξη ή να λες να πάρει τα χάπια του;;;;στο επόμενο κρααακ θα σταματήσω
Τασούλη, έχεις καμιά σχέση με το παρακάτω σαϊνι;
Εδώ κ. Ξύδη έχει και χάρτη και λινκς για κάθε είδηση. Στο προτείνω
Χάρτης του πολέμου στην Ουκρανία - Ουκρανία ειδήσεις σχετικά με το χάρτη - liveuamap.com/gr
Εξερευνήστε το χάρτη και μάθετε για τα τελευταία νέα και τις εξελίξεις στην Ουκρανία, τη σύγκρουση στην ανατολική Ουκρανία και την Κριμαία με τη βοήθεια ενός διαδραστικού χάρτηliveuamap.com
τελείωσαν τα χάπια σου βραδυάτικα ; μην ανησυχείς, υπάρχει λύση για σένα
4 μήνες χωρίς ψυχικά (ψευτο)βοηθήματα-Νέα ζωή
Αν εξαιρέσεις το γεγονός πως πολλά χτυπήματα βομβαρδισμών στο Ντονιετσκ σπάνια τα αναφέρει κατά τα άλλα είναι πολύ καλό και ενημερωμένο με παραπομπές.πολύ καλό! μπήκα ήδη.