Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.334
Πόντοι
42.697
Εγώ πάντως ένα ξέρω…από τότε που έγινε ο πόλεμος όλο και περισσότερες Ουκρανές γυρίζουν bukkake videos.Στο premium bukkake οι περισσότερες είναι από Ουκρανία :wanker::tooth:
Όλες οι πλευρές στηρίζουμε μπουκάκε βίντεο!

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Όλες οι πλευρές στηρίζουμε μπουκάκε βίντεο!
Έχουν κάνει την καλή τους οι δυτικοί παραγωγοί πορνό με τον πόλεμο στην Ουκρανία.Αυξήθηκε η ζήτηση από Ουκρανές πουτάνες…

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.422
Πόντοι
22.266
Χαζεψες εντελως , τον zero ρωτησε και του απαντησε.

Εφιαλτης σου εχω γινει :tooth:
Ξερογλειφεται κουμπάρα ο δον μαλακας.....πες του ότι λεει βολκανος πως η κουμπάρα δεν είναι για τα δόντια του

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.334
Πόντοι
42.697
σίγουρα ξεβρακώνονται γελοία και προπαγανδιστικά άρθρα όπως ξεβρακώνονται και όσοι τα παραθέτουν, σωστά;
Συμφωνώ. Και ξέρω που το πας πονηρουλη.
Εγώ δεν πιάνονται ρε διότι ποσταρω τελεγκραμ για εσένα είναι Φαίδρο και προπαγανδιστικό. Χαχαχα

Ενώ τα δυτικά σοβαρά και εγχώρια ΜΜΕ μμμμμμμ! Τα είδαμε και αυτά!

Πέρα από την πλάκα αν ψάξεις εδώ θα βρεις πως έχω ποσταρει blumberg economist cnn observer και άλλα πολλά.
είναι πιο έγκυρο από το Oryx; να ξέρω δηλαδή αν δέχεται τα συγκεκριμένα στοιχεία ο Kyriakos29 ή τα αμφισβητεί και αυτά.
Δεν ξέρω ρε φίλε δεν έχω εγκυρερομετρο. Εγώ προσωπικά που το παρακολουθώ κάθε ημερα το θεωρώ ουκρανοφιλο. Αλλά σοβαρό. Έχει και χάρτη με τις επιχειρήσεις πολύ κατατοπιστικό

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.334
Πόντοι
42.697
Εδώ κ. Ξύδη έχει και χάρτη και λινκς για κάθε είδηση. Στο προτείνω

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.422
Πόντοι
22.266
Εγώ πάντως ένα ξέρω…από τότε που έγινε ο πόλεμος όλο και περισσότερες Ουκρανές γυρίζουν bukkake videos.Στο premium bukkake οι περισσότερες είναι από Ουκρανία :wanker::tooth:
Πάντως θα ήθελα να γίνει μια συζήτηση με λέκτορα τον Ξυδιά για τα παρνο ομοιότητες κ διαφορές μεταξύ ουκρανιδων και ρωσσιδων
Θέμα διάλεξης
1 δίνουν εύκολα κώλο ..γιατί;
2 σαλιωνουν πολύ το εργαλείο ,,γιατί;
3 τρελενονται για cif ,γιατί
4 οι ουκρανες βάζουν πιο πολύ σιλικόνη ,,γιατί
5 δυνατό φωτισμό γιατί;
6 γιατί κυνηγάν τύπου cuckold kai make him cuckold ,τι ποθημενο είναι αυτό;
Παρακαλώ μεταφέρετε τις απορίεςου στο δρ πορνοτσοιντακια Ξυδιά ..

Υγ δεν τρολαρω

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.125
Πόντοι
2.356
Ενώ τα δυτικά σοβαρά και εγχώρια ΜΜΕ μμμμμμμ! Τα είδαμε και αυτά!
Ας βαλουμε και ενα παραδειγμα που επικαλουνται τους Financial Times ...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.334
Πόντοι
42.697

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.334
Πόντοι
42.697
Για την χθεσινή επίθεση των Ρώσων με βαλιστικους πυραύλους

Συνημμένα

• IMG_20230310_213031_810.jpg
    IMG_20230310_213031_810.jpg
    146,8 KB · Εμφανίσεις: 31

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.320
Πόντοι
2.036
Εύκολη η πλάκα με το κάθε τι που γράφει ή ανεβάζει κάποιος. Ωστόσο έχω κάνει μια ερώτηση στο παρελθόν και απάντηση δεν πήρα. Γι αυτό θέλω να την ξανά θέσω.
Πιστεύετε λοιπόν ότι ολόκληρη η Δύση "βοηθάει" τους αμυνομένους γιατί παραβιάστηκε η διεθνής νομιμότητα και το διεθνές δίκαιο; Ότι τους βοηθάνε γιατί δέχθηκαν επίθεση από έναν κατακτητή;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.422
Πόντοι
22.266
Για την χθεσινή επίθεση των Ρώσων με βαλιστικους πυραύλους
Η νυφιτσα μυρωδιάς πως λυσαξε χτες λυσαξε μόλις μιλήσες για εμφύλιο πόλεμο ..... σού λέει έτσι μου χαλάει το αφηγημα ότι είναι πόλεμος δημοκρατίας και μοναρχίας ........φυσικά κ είναι ένας εμφύλιος πόλεμος όπως θα ήταν αν πολεμούσε η Ελλάδα με Κύπρο ...

Αιώνες το ίδιο κράτος κάτω από τον τσάρο με κοινή θρησκεία γλώσσα λογοτεχνία ..άπειρους μιξαρισμενους γάμους .....νομίζω ως το 1990 το μεγαλύτερο ποσοστό Ουκρανών είχε ρωσικό αίμα κ ήταν λογικό
Ένα έθνος μια γλώσσα μια θρησκεία κ από τον1991 με σύνορα .
Μου έκανε πως αμέσως ούρλιαζε χωρίς καν να έχει παιδεία αυτου του έθνος ............

Τεράστιο πολιτικό και κοινωνικό πολιτιστικό λάθος από το 1991 που δεν διατήρησαν την πολιτιστική ενότητα Ουκρανίας Ρωσίας .......

Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.127
Πόντοι
4.895
Η νυφιτσα μυρωδιάς πως λυσαξε χτες λυσαξε μόλις μιλήσες για εμφύλιο πόλεμο ..... σού λέει έτσι μου χαλάει το αφηγημα ότι είναι πόλεμος δημοκρατίας και μοναρχίας ........φυσικά κ είναι ένας εμφύλιος πόλεμος όπως θα ήταν αν πολεμούσε η Ελλάδα με Κύπρο ...

Αιώνες το ίδιο κράτος κάτω από τον τσάρο με κοινή θρησκεία γλώσσα λογοτεχνία ..άπειρους μιξαρισμενους γάμους .....νομίζω ως το 1990 το μεγαλύτερο ποσοστό Ουκρανών είχε ρωσικό αίμα κ ήταν λογικό
Ένα έθνος μια γλώσσα μια θρησκεία κ από τον1991 με σύνορα .
Μου έκανε πως αμέσως ούρλιαζε χωρίς καν να έχει παιδεία αυτου του έθνος ............

Τεράστιο πολιτικό και κοινωνικό πολιτιστικό λάθος από το 1991 που δεν διατήρησαν την πολιτιστική ενότητα Ουκρανίας Ρωσίας .......

τελείωσαν τα χάπια σου βραδυάτικα ; μην ανησυχείς, υπάρχει λύση για σένα
4 μήνες χωρίς ψυχικά (ψευτο)βοηθήματα-Νέα ζωή

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.422
Πόντοι
22.266
τελείωσαν τα χάπια σου βραδυάτικα ; μην ανησυχείς, υπάρχει λύση για σένα
4 μήνες χωρίς ψυχικά (ψευτο)βοηθήματα-Νέα ζωή
Αν έχεις να παραθέσεις τίποτα καμπαρετζου τότε πες ,,,,,,αλλιώς τα χάπια σου κ τέτοιες μαλακίες άλλου ,,θρασύδειλα πόρνη ..μόνο να βρίζεις ξέρεις .κ για αυτό άντε κ γαμησου κ έτσι στεγνά .....βρωμοκουναβο

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.545
Πόντοι
3.656
Το θέμα είναι γιατί τα ελληνικά σοβαρά συστημικά ΜΜΕ αναπαράγουν άκυρη αντιρωσικη μπαρουφολογια . Που εκ των υστέρων η πραγματικότητα τα ξεβρακωνει. Σας παρέθεσα συγκεκριμένα παραδείγματα.

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.127
Πόντοι
4.895
τον χαζό παριστάνεις? Σου τελείωσε η πώληση πνεύματος και το έριξες στην χαζομάρα?Πώς έβγαλες το συμπέρασμα πως πίστεψα κάποια από αυτά τα άρθρα τα οποία είναι όλα από τα υποτιθέμενα συστημικά σοβαρά ΜΜΕ το ότι ένα δήθεν ειδισιογραφικο πόρταλ αναπαράγει δήλωση κάποιου Ουκρανού αξιωματούχου χωρίς να είναι καν σε θέση να το επιβεβαιώσει λέει πολλά.
Και ήρθες να μας πεις αποφθέγματα για τους πολιτικούς...άσε μας καημένε! Αχαχαχαχα
Μετά σαν αυτιστικός πιανεσαι από τον Απρίλιο και σε χαλάει το άρθρο του Σεπτ που από τότε έχουν περάσει ήδη 6 μήνες. Ευτυχώς ο Τάσος σου ποσταρει ένα από τα πολλά άρθρα που είχαν γραφτεί από την άνοιξη και ανέφεραν πως οι πύραυλοι Κρουζ τελειώνουν από τότε....σε αυτό σναφερομουν κυρίως αλλά δεν είχα χρόνο ούτε να ψάξω περισσότερο ούτε φυσικά κρατάω αρχείο .
Και φυσικά πετάχτηκε και ο ΥΠΕΡΜΑΛΑΚΑΣ εστεμμένος του σάιτ που τα ξέρει όλα. Ξέρει στρατηγική γεωστρατηγική πόλεμο μπάσκετ ποδόσφαιρο ( άσχετα αν δεν έχει πιάσει μπάλα στην ζωή του) στίβο πολιτική τα πάντα και φυσικά σχολιάζει σε όλα τα θρεντ.
Τιμή μας να κοσμεί το σάιτ τέτοια μαλακισνενη διάνοια

Γεια σου Ξυδιά. Για άλλο πραγμα μιλάμε και εσύ μυγιαζεσαι.
Δεν θυμάμαι ούτε με ενδιαφέρει αν κάποιος έβαλε τέτοια άρθρα εδώ. Μπορεί και να τα έβαλε .
Το θέμα είναι τι προβάλουν κυρίως τα δήθεν σοβαρά συστημικά ΜΜΕ. Μην κάνεις και εσύ πως δεν καταλαβαίνεις.

άσε τις κουτοπονηριές. αυτό που έγραψε ο Ξύδης και το έχω γραψει και γω είναι ακριβώς η ουσία, και αυτό δεν μπορείς να χωνέψεις.

γεγονός είναι πως αυτός που έχει βάλει δεκάδες φεικ εδώ μέσα είσαι εσύ και έπεται ο σπεσιαλ τζον.
γεγονός είναι πως άρθρα κάθε είδους παραφιλολογίας/προπαγάνδας/ανακριβειών ρωσικής προέλευσης έχεις βάλει δεκάδες εσύ ο τζον και ο τασος3 και σποραδικά διάφοροι γκεστ σταρ.
γεγονός σε απόλυτη αντίθεση με τα παραπάνω είναι πως άρθρα όπως αυτά που μου παρέθεσες χθες δεν νομίζω να έχει βάλει κανείς από όσους μέσα στο μυαλό σου αποκαλεις αμερικανολάγνους. Σίγουρα όχι εγώ.

αυτό βέβαια δεν σε βόλευε καθόλου γιατί δεν μπορούσες να κάνεις τον κουτοπόνηρο συμψηφισμό "και σεις τα ίδια κάνετε, βάζετε fake news".
Αφού λοιπόν κανείς δεν σου έκανε τη χάρη είπες να τα βάλεις μόνος σου και να μας κουνήσεις το δάκτυλο. Εγκαλείς άλλα μέλη να απολογηθούν για πράγματα τα οποία κανείς δεν επικαλέστηκε εδώ μεσα....

όσο για τον px : ο άνθρωπος έγραψε δυο ποστ, ένα για τα πυρομαχικά και ένα προχθες σε συνέχεια του λινκ που έβαλα από την Πτηση και τα σχόλια των εκει αναγνωστών.
Εσύ έχεις τίποτα να πεις για να τα αντικρούσεις ;όπως και τα σχόλια στην Πτήση που αναφέρουν συγκεκριμένα πράγματα ; ή μόνο να κοροιδεύεις και να βρίζεις ξέρεις ;

• Like
Αντιδράσεις: px75

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.127
Πόντοι
4.895
Όλα τα ξέρεις τασούλη. Μόνο όταν σε ρωτάω για τα χαρακώματα στην Κριμαία σε πίανει αφωνία. :2funny:

και για εκείνο το Ιλοβαισκ που ρωτούσα κάτι πήγε να πει αλλά του ήρθε προειδοποίηση από την κυρά Μαριώ για fatal exception error και μπλεδιασε ολόκληρος :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom