τον χαζό παριστάνεις? Σου τελείωσε η πώληση πνεύματος και το έριξες στην χαζομάρα?Πώς έβγαλες το συμπέρασμα πως πίστεψα κάποια από αυτά τα άρθρα τα οποία είναι όλα από τα υποτιθέμενα συστημικά σοβαρά ΜΜΕ το ότι ένα δήθεν ειδισιογραφικο πόρταλ αναπαράγει δήλωση κάποιου Ουκρανού αξιωματούχου χωρίς να είναι καν σε θέση να το επιβεβαιώσει λέει πολλά.
Και ήρθες να μας πεις αποφθέγματα για τους πολιτικούς...άσε μας καημένε! Αχαχαχαχα
Μετά σαν αυτιστικός πιανεσαι από τον Απρίλιο και σε χαλάει το άρθρο του Σεπτ που από τότε έχουν περάσει ήδη 6 μήνες. Ευτυχώς ο Τάσος σου ποσταρει ένα από τα πολλά άρθρα που είχαν γραφτεί από την άνοιξη και ανέφεραν πως οι πύραυλοι Κρουζ τελειώνουν από τότε....σε αυτό σναφερομουν κυρίως αλλά δεν είχα χρόνο ούτε να ψάξω περισσότερο ούτε φυσικά κρατάω αρχείο .
Και φυσικά πετάχτηκε και ο ΥΠΕΡΜΑΛΑΚΑΣ εστεμμένος του σάιτ που τα ξέρει όλα. Ξέρει στρατηγική γεωστρατηγική πόλεμο μπάσκετ ποδόσφαιρο ( άσχετα αν δεν έχει πιάσει μπάλα στην ζωή του) στίβο πολιτική τα πάντα και φυσικά σχολιάζει σε όλα τα θρεντ.
Τιμή μας να κοσμεί το σάιτ τέτοια μαλακισνενη διάνοια
Γεια σου Ξυδιά. Για άλλο πραγμα μιλάμε και εσύ μυγιαζεσαι.
Δεν θυμάμαι ούτε με ενδιαφέρει αν κάποιος έβαλε τέτοια άρθρα εδώ. Μπορεί και να τα έβαλε .
Το θέμα είναι τι προβάλουν κυρίως τα δήθεν σοβαρά συστημικά ΜΜΕ. Μην κάνεις και εσύ πως δεν καταλαβαίνεις.
άσε τις κουτοπονηριές. αυτό που έγραψε ο Ξύδης και το έχω γραψει και γω είναι ακριβώς η ουσία, και αυτό δεν μπορείς να χωνέψεις.
γεγονός είναι πως αυτός που έχει βάλει δεκάδες φεικ εδώ μέσα είσαι εσύ και έπεται ο σπεσιαλ τζον.
γεγονός είναι πως άρθρα κάθε είδους παραφιλολογίας/προπαγάνδας/ανακριβειών ρωσικής προέλευσης έχεις βάλει δεκάδες εσύ ο τζον και ο τασος3 και σποραδικά διάφοροι γκεστ σταρ.
γεγονός σε απόλυτη αντίθεση με τα παραπάνω είναι πως άρθρα όπως αυτά που μου παρέθεσες χθες δεν νομίζω να έχει βάλει κανείς από όσους μέσα στο μυαλό σου αποκαλεις αμερικανολάγνους. Σίγουρα όχι εγώ.
αυτό βέβαια δεν σε βόλευε καθόλου γιατί δεν μπορούσες να κάνεις τον κουτοπόνηρο συμψηφισμό "και σεις τα ίδια κάνετε, βάζετε fake news".
Αφού λοιπόν κανείς δεν σου έκανε τη χάρη είπες να τα βάλεις μόνος σου και να μας κουνήσεις το δάκτυλο. Εγκαλείς άλλα μέλη να απολογηθούν για πράγματα τα οποία κανείς δεν επικαλέστηκε εδώ μεσα....
όσο για τον px : ο άνθρωπος έγραψε δυο ποστ, ένα για τα πυρομαχικά και ένα προχθες σε συνέχεια του λινκ που έβαλα από την Πτηση και τα σχόλια των εκει αναγνωστών.
Εσύ έχεις τίποτα να πεις για να τα αντικρούσεις ;όπως και τα σχόλια στην Πτήση που αναφέρουν συγκεκριμένα πράγματα ; ή μόνο να κοροιδεύεις και να βρίζεις ξέρεις ;