Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
Γιώργη Ξύδη σε αγαπώ και αυτό στο αφιερώνω!
φιλουμπες
τι βλακείες είναι αυτές που ανεβάζεις ρε; σοβαρά τώρα
Γιώργη Ξύδη σε αγαπώ και αυτό στο αφιερώνω!
φιλουμπες
Φασίστας ο πουτιν και δημοκράτης ο Ζελες ...????
Μπεεεεεεε
Καλα μου προβατακια
από reuters:
Ukrainian forces shelled a building housing the local administration headquarters
Ukraine strikes administration headquarters in Donetsk, Russia-installed separatists say
Αποδυκνυεται??? απο που??? για πες που εκανα λαθος και ποτε...???? Οταν ξεκινησαν να πολεμανε με τανκς οι Ρωσοι και δεν τους βγηκε,δεν ειπα οτι θα γυρισουν στην Σοβιετικη τακτικη πυροβολικου???? Το ειπα 2 μηνες πριν γινει??? Τι αλλο θες να μαθεις???Οριστε ρωτα...δεν θα γκουγκλαρω...Όταν κάποιος ισχυρίζεται ότι είναι ειδικός σε οπλικά συστήματα και τελικά αποδυκνύεται ότι δε μπορεί να ξεχωρίσει το τουφέκι από το κανόνι, τότε το μόνο που του αξίζει είναι διαρκής εμπαιγμός. Ας σταματήσει πρώτα ο ίδιος να εκτίθεται με τις ανοησίες που γράφει και θα σταματήσω κι'εγώ.
Αυτες ειναι "παραπλευρες απωλειες".....στην Ουκρανια ειναι "εγκληματα πολεμου".....Τα τυποις ελληνικά τουρκοκαναλα απέκρυψαν την είδηση της δολοφονίας νέων κοριτσιών αθλητριών βολευ από Τουρκους στη Συρία
Μου θύμησες στιγμιότυπο απο την τηλεοπτική σειρα ' Η γενιά των 592 ευρώ ' < Μπροστά έχει νυφικά στο πίσω μέρος καλασνίκοβ , αν θές νυφικό να σου κάνει έκπτωση , αν θές καλασνίκοβ η τιμή είναι μή διαπραγματεύσιμη > . ατάκα απο τον 'τονυ σφήνο ' που υποδυόταν τον Ουκρανό μετανάστη.Εχει τωρα εξω απο το σπιτι μου,εγκαινια ενα μαγαζι με νυφικα.....πρεπει να εχουν καποια σχεση με Ουκρανια γτ εχουν μαζευτει Ουκρανικα αυτοκινητα....εν τω μεταξυ αμαξι κατω απο 30.000 δεν υπαρχει....Ενα Χ1 ειναι κατω απο το μπαλκονι μου,και μια τεραστια τζιπαρα πανω στον δρομο... Χορευουν-γλεντανε.....στον πουτσο τους οι συμπατριωτες που σκοτωνονται στον πολεμο...
κοιτα τωρα συμπτωση!!!!!Μου θύμησες στιγμιότυπο απο την τηλεοπτική σειρα ' Η γενιά των 592 ευρώ ' < Μπροστά έχει νυφικά στο πίσω μέρος καλασνίκοβ , αν θές νυφικό να σου κάνει έκπτωση , αν θές καλασνίκοβ η τιμή είναι μή διαπραγματεύσιμη > . ατάκα απο τον 'τονυ σφήνο ' που υποδυόταν τον Ουκρανό μετανάστη.
Φιλτατε ζερο μη μάς κόβεις το γέλιο από τη ζωη μας ..,...ρε μλκ έχεις καταντήσει αηδία με αυτά τα ηλίθια βιντεάκια και μεμε
φαντασία μηδέν επιχειρήματα μηδέν
θα σε κάνω να ξαναγράψεις τα Χριστούγεννα αν συνεχίσεις με αυτές τις μαλακίες
Εσύ χοντρέ να πας να κάνεις το στρατιωτικό σου εστω κ σαν μόνιμη Καλλιόπη κ άσε τα οπλικά συστήματα κ τις στρατηγικέςΌταν κάποιος ισχυρίζεται ότι είναι ειδικός σε οπλικά συστήματα και τελικά αποδυκνύεται ότι δε μπορεί να ξεχωρίσει το τουφέκι από το κανόνι, τότε το μόνο που του αξίζει είναι διαρκής εμπαιγμός. Ας σταματήσει πρώτα ο ίδιος να εκτίθεται με τις ανοησίες που γράφει και θα σταματήσω κι'εγώ.
Ολοταχώς για 0.90 η πιο κατω αναλογα την όρεξη του πουτιναρουΛεγε αρχιρεζιλη. Ποτε θα νικησουμε;
εγώ απλά έδωσα την είδηση
δεν την σχολιασα....
και έγραψα "ισχυρίζονται"
οπότε εσύ πάλι αρχίζεις να ψειριζεις την μαϊμού όπως κάνεις συνήθως.
μπορεί όντως αυτή να μην έχει εμπλοκή στην δολοφονία
μπορεί η ίδια η. FSB να την σκότωσε
μπορεί να μην την δολοφόνησε η FSB αλλά επίτηδες να δίνει αυτές τις πληροφορίες για να πιστέψουν όλοι ότι βρήκε λάθος δολοφόνο
όλα πιθανα
ούτε εγώ έχω τις γνώσεις να το κρίνω.το είδα και εγώ αλλά είναι πολύ εξειδικευμένο για να καταλάβω τι λένε και αν ισχύει