Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
το είδα και εγώ αλλά είναι πολύ εξειδικευμένο για να καταλάβω τι λένε και αν ισχύει
Ο Πούτιν δεν είναι αμαχος ηλίθιε...αφού θεωρείται "Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων"...συμμετέχει κανονικά αφού δίνει διαταγές... Εσύ πηγες να μου την πεις τώρα; Άλλος από εκεί...Σήμερα μάθαμε ότι ο Πούτιν είναι άμαχος πληθυσμός.
Η βλακεία δεν έχει όρια.
Σαν τους Βάγκνερ που έβγαλαν αναμνηστική φωτογραφία μπροστά στο μυστικό αρχηγείο τουςούτε κατάσκοποι χρειάζονται ούτε δορυφόροι ούτε τίποτα χάι τεκ, όταν οι αντίπαλοι μαρτυράνε από μόνοι τους
https://www.reddit.com/r/RussiaUkraineWar2022/comments/wua0tc
Όποιος δεν κρατάει όπλο,και δεν συμμετέχει είναι αμαχος πληθυσμός ηλίθιε...μάθε τους κανόνες του πολέμου..ανιδεε που όλο πουλάς εξυπνάδα..δηλαδή όταν πέφτει πύραυλος είναι έγκλημα,όταν βάλεις βόμβα με τα χέρια δεν είναι.... "ΙΕΚ Ξύδη πάρε το πτυχίο σου,κ γίνε κ εσύ εξυπνακιας"
Βεβαια....την κορη του Ντουγκιν μπορουμε να την σκοτωσουμε,αφου ο Ντουγκιν συμμετεχει στον πολεμο.....την κορη του Ουκρανου ειναι εγκλημα....Δεν μου λες??Αρα αν ο Ουκρανος πατερας πολεμαει στο μετωπο,και αρα συμμετεχει στον πολεμο, τοτε δικαιως τρωει η κορη τον Καλιμπρ στο κεφαλι ε??
Μαγκα μου διαβαζεις τι γραφεις??? η δικη σου λογικη ειναι....δεν τα γραφω εγω...
α ναι??? δηλαδη αν το ειχατε γραψει με τον μπιλγκορ 30 σελιδες πισω...θα το εβλεπα??? ετυχε τωρα να ειναι 1 και το ειδα....
δηλαδη πρεπει να ψαχνω καθε φορα 30 σελιδες ποιος με εβρισε???? Δεν με πειραξε το "ντουβαρι".....αλλα τουλαχιστον να το εγραφες σε απευθειας ποστ ωστε να το δω....
..και οταν κανω ποστ-αποψης να απαντας.
βίντεο της FSB που ισχυρίζεται πως ξέρει την Ουκρανή πράκτορα που έκανε την βομβιστική ενέργεια κατά της κόρης του Ντουνγκιν...μέτα την έκρηξη διέφυγε στην Εσθονία.
προβλέπω να μην έχει καλό τέλος ....
Koψε το πολυ λιμπεραλ και νιουςιτ σε χαλαει αυναναρωσικά υπερόπλα, όλη η αλήθεια σε μια εικόνα
βασικά ό'τι έχει περισέψει απo τις κονσέρβες που έβαλε χθες ο px
αυτός μείωσε όμως το φπα,Τι εγινε;
Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΣΟΛΤΖ, πηρε αεριο απ τον καναδά;
Εγλυψε αρκετα;
Δηλαδη δεν εχεις ακουσει για τον Ντουγκιν και θελεις να κανουμε διαλογο...???ξουράφι είσαι ρε mazo, αρχίζει να τρίζει η προεδρική καρέκλα του Λαδάκη.... και δεν σου φαινόταν στην αρχή.
-η ορολογία "άμαχος πληθυσμός" και οι κανόνες του πολέμου ισχύουν στις εμπόλεμες ζώνες, τι σχέση έχει η Μόσχα ή και όλη η Ρωσία με εμπόλεμη ζώνη ;;;;;;
- εσύ πως ξέρεις ποιος την σκότωσε και βγάζεις λόγο για άμαχους κλπ. ;
-ακόμη και αν μπει κάποιος στη δική σου λογική (ο θεός να την κάνει....) περί άμαχων τι σχέση έχει η συγκεκριμένη με το θάνατο-δολοφονία ενός τυχαίου πολίτη από ρωσικά πυρά ; αυτή και τον πατέρα της ούτε τους είχα ξανακούσει (ενδιαφέρουσα η φωτό του που τραβάει τα μαλλιά του....) αλλά τώρα που είδα τι έλεγε τόσο καιρό μόνο άμαχη δεν ήταν
σύνεχισε να μας ξεδιπλωνεις τις γνώσεις σου και να βρίζεις πιο πολύ, μπορει και να σε πιστέψουμε στο τέλος
Όταν διασκεδάζει η ναρκωμανης λεσβία (κατά δήλωση της) Φινλανδή πρωθυπουργός μπεκροπίνοντας με άλλες της ίδιας συνομοταξίας, είναι "αυτονόητο" κατά το γιδοκάναλο ΣΚΑΪ.
Όταν διακεδάζει η γυναίκα του εκπροσώπου Τύπου του Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ, σπάζοντας ελληνοπρεπώς πιάτα, είναι "σκάνδαλο".
Μπεεεεεεε