Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.125
Πόντοι
4.895
Ρε συ τι γραφεις ... δηλ καλα εκαναν και την σκοτωσαν?

.....

για πολλοστή φορά δείχνεις σα να μη μπορείς να καταλάβεις το νόημα μιας πρότασης. Δυσκολεύομαι να πιστέψω πως κάποιος που είναι επιχειρηματίας (μαλλον) στο εξωτερικό, με λεφτά ταξίδια, εμπειρία μπλα μπλα.... έχει το ίδιο επίπεδο αντίληψης με τον mazo. Εκτός αν το κάνεις επίτηδες, να διαστρέφεις αυτό που γράφει κάποιος για να πεις τα δικά σου.

αν πάντως επιμένεις να ταυτίζεσαι με την εξυπνάδα του mazo ή άρχισες να ζηλεύεις και το λαρδάκη θα σου επισημάνω πως η πρότασή μου (απευθυνόμενος στον mazo) άρχιζε με το :
"ακόμη και αν μπει κάποιος στη δική σου λογική (ο θεός να την κάνει....) περί άμαχων"

να σου δώσω και λυσάρι του Πατάκη ; :think:

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.125
Πόντοι
4.895
billGor υποστηρικτή του Μπιλ Κλίντον
...........

λαρδακη δε βαρέθηκες να σκούζεις κάθε φορά που κάποιος ασελγεί πάνω σου ;
ο Βολταίρος σου έβαλε όλες τις ταχύτητες στο απευθυσμένο και φτάσανε μέχρι αμυγδαλές και λάλησες τελείως μου φαίνεται.
τόσες φορές που έχεις ξεφτιλιστεί ρε κακόμοιρε απόρω που βρίσκεις το κουράγιοα να γράφεις τα κατεβατά σου.
πάλι καλά που δε ζεις στην Ιαπωνία και γλυτώνεις τα διαδικαστικά :cheesy:

hara-kiri-japan-guide-01.jpg

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.330
Πόντοι
42.697
όλα πιθανά αλλά κατά τ' άλλα "προβλέπεις πως δεν θα έχει καλό τέλος" ...

για το βίντεο με την ανατίναξη της γέφυρας που σε ρώτησε και η συμπάθειά σου ο Ξύδης τελικά τι παίζει ;
ή να μη το ψειρίσω και αυτό τόσο πολύ ;
το τέλος της ανεξάρτητα αν έκανε ή όχι τη δολοφονία είναι προδιαγεγραμμένο αφού στοχοποιηθηκε από τις ρωσικές υπηρεσίες

για το βίντεο απάντησα πιο πάνω είναι από το τελεγκραμ
εκεί έχω πολλά κανάλια τόσο ουκρανικά όσο και ρωσικά. ε στο upload από το κινητό μπήκε και αυτό. πόσο θες να ασχοληθείς ακόμα με αυτό,? τόσο χαρά σου δίνει?

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.790
Πόντοι
1.756
για πολλοστή φορά δείχνεις σα να μη μπορείς να καταλάβεις το νόημα μιας πρότασης. Δυσκολεύομαι να πιστέψω πως κάποιος που είναι επιχειρηματίας (μαλλον) στο εξωτερικό, με λεφτά ταξίδια, εμπειρία μπλα μπλα.... έχει το ίδιο επίπεδο αντίληψης με τον mazo. Εκτός αν το κάνεις επίτηδες, να διαστρέφεις αυτό που γράφει κάποιος για να πεις τα δικά σου.

αν πάντως επιμένεις να ταυτίζεσαι με την εξυπνάδα του mazo ή άρχισες να ζηλεύεις και το λαρδάκη θα σου επισημάνω πως η πρότασή μου (απευθυνόμενος στον mazo) άρχιζε με το :
"ακόμη και αν μπει κάποιος στη δική σου λογική (ο θεός να την κάνει....) περί άμαχων"

να σου δώσω και λυσάρι του Πατάκη ; :think:
σου ειπα να μην απαντας σε ποστ αν δεν εχεις δει ολη την συζητηση απο την αρχη......αυτα που εγραψα εκει ηταν λογικη του Ξυδη και τον ειρωνευομουν.....οχι δικη μου αποψη..... αιντε ασχετε....

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.125
Πόντοι
4.895
Δηλαδη δεν εχεις ακουσει για τον Ντουγκιν και θελεις να κανουμε διαλογο...??? γιατί θεωρείς πως έπρεπε να έχω ακούσει ; αποσπάσματα από αυτά που έχει πει η μακαρίτισσα διάβασα και ήταν διαφωτιτικά
ΟΛΗ η Ρωσια και ΟΛΗ η Ουκρανια ειναι 2 κρατη σε πολεμο.....που σημαινει μπορει να χτυπηθει οποιοσδηποτε στρατιωτικος στοχος εντος των επικρατειων τους,ακομη και στην Σιβηρια......Αμαχος πληθυσμος δεν ειναι μονο εκει που γινεται το πανηγυρι.... έχει κυρυχθει πόλεμος ανάμεσα στα δύο κράτη για πες μας πότε.
Ειδες τι ελεγε η Ντουγκινα??? και για αυτο πρεπει να την σκοτωσουμε??? Δηλαδη λες να σκοτωνουμε καποιον λογω των αποψεων του ετσι???Μπραβο... λογικη Χιτλερ.... Να σκοτωσουμε και την κορη του Μιχαλολιακου αν ειναι....και αυτη μαλακιες λεει.... Άμα δεν μπορείς να καταλάβεις γραπτό κείμενο δεν σου φταίω εγώ. Από πουθενα δεν προκυπτει πως υποστηρίζω αυτά που γράφεις, αλλά δεν έχω και προσδοκίες από σένα

...και μην απαντας σε ποστ αν δεν εχεις δει ολη την συζητηση απο την αρχη. ρεσιτάλ δίνεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

σου ειπα να μην απαντας σε ποστ αν δεν εχεις δει ολη την συζητηση απο την αρχη......αυτα που εγραψα εκει ηταν λογικη του Ξυδη και τον ειρωνευομουν.....οχι δικη μου αποψη..... αιντε ασχετε....
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.790
Πόντοι
1.756
μονο ειρωνειες και απο απαντησεις μηδεν..... Ρωσια κ Ουκρανια ΔΕΝ βρισκονται σε πολεμο.... εγινε μεγαλε οτι πεις!!!!
Τελικα μονο με τον Ξυδη αξιζει να μαλωνω.....
αλλα και τι να περιμενω απο ατομο που του βαζω αρθρο της Ποστ και παλι κολημενος στον κοσμο του....

"Απο αυτα που ελεγε μονο αμαχη δεν ηταν.." δικα σου λογια......αρα θεωρεις οτι καλως πεθανε,για αυτα που ελεγε....
Δηλαδη σκοτωνουμε καποιον λογω των αποψεων του....Πολυ ωραιος.....εκανα κ σκρινσοτ το ποστ σου σε περιπτωση που μου τα γυρισεις παλι....

Τελευταία τροποποίηση:

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.125
Πόντοι
4.895
Ξύδη γιατί δεν σχολιασες τη δολοφονία των Κουρδικής καταγωγής κοριτσιών που έπαιζαν βόλεϊ από τους Τούρκους εισβολής?
γιατί δεν καταδικάσετε την σιωπή των δυτικών ΜΜΕ?

Άβαβσ βλέπω....

μόνο που βρίσκω τα βιντεάκια βλέπω να σε κοφτει συνέχεια.
απ': από το τελεγκρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ενώ είσαι εσύ ειδικός τρομάρα σου
να με συμπαθάς αλλά ο px δεν έχει γράψει περι στρατιωτικών συστημάτων. Αντιθέτως ο mazo κάθε τρεις και λίγο κομπάζει για τις γνώσεις του και καλά. βέβαια αυτό που φαντασιώνεται πως είναι σε σχέση με την πραγματικότητα έχει μια μικρή διαφορά :cheesy:

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.125
Πόντοι
4.895
από reuters:

Ukrainian forces shelled a building housing the local administration headquarters

Ukraine strikes administration headquarters in Donetsk, Russia-installed separatists say

πριν από μέρες είχα βάλει ένα βίντεο από το reddit που έδειχνε ρωσικό σύστημα (μάλλον Grad) να βάλλει στημένο δίπλα σε καφετέρια. Φαντάζεσαι ποια θα ήταν η είδηση αν είχε χτυπηθεί από τους Ουκρανούς;

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.330
Πόντοι
42.697
να με συμπαθάς αλλά ο px δεν έχει γράψει περι στρατιωτικών συστημάτων. Αντιθέτως ο mazo κάθε τρεις και λίγο κομπάζει για τις γνώσεις του και καλά. βέβαια αυτό που φαντασιώνεται πως είναι σε σχέση με την πραγματικότητα έχει μια μικρή διαφορά :cheesy:
τσεκ σε ποιο ποστ έκανες την συγκεκριμένη παράθεση

για να καταλάβω δηλ θελεις και εσύ σε μια κουβέντα να βλέπεις δεκάδες παρόμοια βίντεο μαζοου Εντ δε ζου και σαχλα μεμες που επαναλαμβάνονται συνεχώς.
οκ μια δυο τρεις αλλά σε καθημερινή βάση???
γιατί αυτό είναι το θέμα όχι ποιος έχει στρατιωτικές γνώσεις και ποιος όχι όπως εσύ μάλλον κατάλαβες από το ποστ μου

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.125
Πόντοι
4.895
τσεκ σε ποιο ποστ έκανες την συγκεκριμένη παράθεση

για να καταλάβω δηλ θελεις και εσύ σε μια κουβέντα να βλέπεις δεκάδες παρόμοια βίντεο μαζοου Εντ δε ζου και σαχλα μεμες που επαναλαμβάνονται συνεχώς.
οκ μια δυο τρεις αλλά σε καθημερινή βάση???
γιατί αυτό είναι το θέμα όχι ποιος έχει στρατιωτικές γνώσεις και ποιος όχι όπως εσύ μάλλον κατάλαβες από το ποστ μου
εγώ βλέπω πως ο px σε όσους είναι σοβαροί απαντά αναλόγως όσο και αν διαφωνεί. Σε τύπους στυλ mazo λαδάκης κλπ. εντάξει το παρακάνει με το κράξιμο αλλά δεν υπάρχει και κάτι πιο ουσιαστικό να πεις. Στο έγραψε και ο ίδιος νομίζω.

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.125
Πόντοι
4.895
το τέλος της ανεξάρτητα αν έκανε ή όχι τη δολοφονία είναι προδιαγεγραμμένο αφού στοχοποιηθηκε από τις ρωσικές υπηρεσίες

για το βίντεο απάντησα πιο πάνω είναι από το τελεγκραμ
εκεί έχω πολλά κανάλια τόσο ουκρανικά όσο και ρωσικά. ε στο upload από το κινητό μπήκε και αυτό. πόσο θες να ασχοληθείς ακόμα με αυτό,? τόσο χαρά σου δίνει?
μα εγώ το είχα καταλάβει αμέσως πως το έβαλες εκ παραδρομής, το έγραψα άλλωστε στον Ξύδη το μεσημέρι :D:
Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς - Page 1399

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.125
Πόντοι
4.895
μονο ειρωνειες και απο απαντησεις μηδεν..... Ρωσια κ Ουκρανια ΔΕΝ βρισκονται σε πολεμο.... εγινε μεγαλε οτι πεις!!!!
δεν είπα αν βρίσκονται σε πόλεμο, σε ρώτησα να μου πεις πότε κυρύχθηκε πόλεμος . Έχει κυρύξει η Ρωσία πόλεμο στην Ουκρανία ;
αφού είσαι μεγάλος αναλυτής να μας πεις και γιατί (αν) δεν το έχει κάνει
Τελικα μονο με τον Ξυδη αξιζει να μαλωνω.....
αλλα και τι να περιμενω απο ατομο που του βαζω αρθρο της Ποστ και παλι κολημενος στον κοσμο του....

"Απο αυτα που ελεγε μονο αμαχη δεν ηταν.." δικα σου λογια......αρα θεωρεις οτι καλως πεθανε,για αυτα που ελεγε....
Δηλαδη σκοτωνουμε καποιον λογω των αποψεων του....Πολυ ωραιος.....εκανα κ σκρινσοτ το ποστ σου σε περιπτωση που μου τα γυρισεις παλι....
τι σκρινσότ ρε σπιρτόκουτο ; δεν ξέρεις πως τα ποστ δεν αλλάζουν άμα περάσει λίγη ώρα ; όποτε θες να το δεις εκεί θα είναι :2funny:
έτσι κι΄ αλλιώς εγώ ξέρω πολύ καλά τι έγραψα, αλλά δεν σκέφτηκα πως απευθύνομαι σε άτομα με κατανόηση γραπτού κειμένου επιπεδου δημοτικού.

τσακμακόπετρα ξανασκέψου για ποιο λόγο ξεκινάω την πρόταση με το : "ακόμη και αν μπει κάποιος στη δική σου λογική (ο θεός να την κάνει....) περί άμαχων"
αμα καταλάβεις γράψε μου ......

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.790
Πόντοι
1.756
δεν είπα αν βρίσκονται σε πόλεμο, σε ρώτησα να μου πεις πότε κυρύχθηκε πόλεμος . Έχει κυρύξει η Ρωσία πόλεμο στην Ουκρανία ;
αφού είσαι μεγάλος αναλυτής να μας πεις και γιατί (αν) δεν το έχει κάνει

τι σκρινσότ ρε σπιρτόκουτο ; δεν ξέρεις πως τα ποστ δεν αλλάζουν άμα περάσει λίγη ώρα ; όποτε θες να το δεις εκεί θα είναι :2funny:
έτσι κι΄ αλλιώς εγώ ξέρω πολύ καλά τι έγραψα, αλλά δεν σκέφτηκα πως απευθύνομαι σε άτομα με κατανόηση γραπτού κειμένου επιπεδου δημοτικού.

τσακμακόπετρα ξανασκέψου για ποιο λόγο ξεκινάω την πρόταση με το : "ακόμη και αν μπει κάποιος στη δική σου λογική (ο θεός να την κάνει....) περί άμαχων"
αμα καταλάβεις γράψε μου ......
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΛΟΓΙΚΗ,ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΟΥΝ ΤΟΝ ΞΥΔΗ!!!!!!Ποσες φορες θα το γραψω???????
ξερεις τι θα πει ειρωνεια?????
ο πολεμος δεν ειναι "δηλωμενος" στα Ηνωμενα Εθνη...... οι κανονες ομως συνεχιζουν να ισχυουν..... Και της Γενευης και της Χαγης και ολοι!!!! το ηξερες??? ή οπως τα Μαρντερ που νομιζες ειναι Σοβιετικα???

merandom

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2006
Like
128
Πόντοι
1
Ο Πούτιν δεν είναι αμαχος ηλίθιε...αφού θεωρείται "Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων"...συμμετέχει κανονικά αφού δίνει διαταγές... Εσύ πηγες να μου την πεις τώρα; Άλλος από εκεί...
Γιατί γίνεσαι προσβλητικός; Σε κανει να φαίνεσαι αδύναμος και χωρίς ικανότητα να ελέγχεις το συναίσθημα, σαν γκομενα ένα πράγμα.

Και επίσης δεν υπάρχει λόγος να βάζεις αποσιωπητικά στο τέλος κάθε πρότασης. Υποθέτω δεν είσαι 14 ετών κορίτσι.

Έγραψες «οποίος δεν κρατάει όπλο». Το «δεν συμμετέχει» είναι πολύ γενικολογικο. Είναι η προπαγάνδα συμμετοχή η όχι; Υποθέτω ο γκεμπελς ήταν άμαχος;

merandom

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2006
Like
128
Πόντοι
1

Σήμερα μάθαμε ότι ο γκεμπελς κακώς στοχοποιήθηκε από τους συμμάχους.

Τι αλλά θα δούμε Θεέ μου.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.395
Πόντοι
22.266

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Τρομερό να υπάρχουν Ρώσοι ναζί.
Να υποστηρίζουν τον προαιώνιο εχθρό τους.
Σαν ένας Έλληνας να έχει τατού τον Πορθητή ή τον Κεμάλ....
Τσάμπα πολέμησε και νίκησε ο Νιέφσκι τους Γερμανούς...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom