Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
1658654214595.png

«Βουλιάζει» από κόσμο η Χαλκιδική: Πάει για χρονιά ρεκόρ - Πάνω και από το 2019

Μα είναι δυνατόν; Αφού στο μπου.κομ λένε ότι θα πεινάσουμε φέτος που δεν θα έρθουν οι Ρώσοι τουρίστες (ανοιχτοχέρηδες = εδώ γελάει όποιος ξέρει)

Ψέμματα του ΝΑΤΟ είναι. Προπαγάνδα της Δύσης.

(Και καλό θα ήταν πριν οποιοδήποτε ΠΟΥΤΙΝΟΣΠΕΡΜΑ πεταχτεί και πει την παπαριά του να διαβάσει ολόκληρο το άρθρο)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.873
Πόντοι
26.141
Λευκάδα Χαλκιδική Βενετία γεμάτο απο ουκρανους μετανάστες που ξεκουράζονται μετά από σκληρό πόλεμο ...
Me land rover bmw x6 s400
Κ ο ελληνακος με πεζο 205 του 1996 που δεν μπορεί να πάει από κυψέλη για Λαγονήσι .......
:confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.873
Πόντοι
26.141
1658654214595.png

«Βουλιάζει» από κόσμο η Χαλκιδική: Πάει για χρονιά ρεκόρ - Πάνω και από το 2019

Μα είναι δυνατόν; Αφού στο μπου.κομ λένε ότι θα πεινάσουμε φέτος που δεν θα έρθουν οι Ρώσοι τουρίστες (ανοιχτοχέρηδες = εδώ γελάει όποιος ξέρει)

Ψέμματα του ΝΑΤΟ είναι. Προπαγάνδα της Δύσης.

(Και καλό θα ήταν πριν οποιοδήποτε ΠΟΥΤΙΝΟΣΠΕΡΜΑ πεταχτεί και πει την παπαριά του να διαβάσει ολόκληρο το άρθρο)
Συγγνώμη που δεν κράτησα την υπόσχεση μου να πάμε Οδησσό αλλά βλέπεις ο Πούτιν......
Πάμε Σότσι;;

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.685
Πόντοι
4.125
Καλά σε αυτό εδώ το νήμα όσοι μετέχετε έχετε δώσει ρέστα. θα μπορούσε να ήταν αντικείμενο διδακτορικής διατριβής. Μιλάμε το επίπεδο χτυπάει νταβάνι.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Λευκάδα Χαλκιδική Βενετία γεμάτο απο ουκρανους μετανάστες που ξεκουράζονται μετά από σκληρό πόλεμο ...
Me land rover bmw x6 s400
Κ ο ελληνακος με πεζο 205 του 1996 που δεν μπορεί να πάει από κυψέλη για Λαγονήσι .......
:confused:
Πως να παει ρε τυπε…εχει κατι φωτιες να σβησει…ολοι τους εθελοντές ευχαριστούν κ ο Γύπας πρωθυπουργος μολις δει μουνι γυπευει κ λεει ποσο καλα δουλευει ο μηχανισμός!

Α!!

Ξερουμε πως παει το Νοσοκομειο που θα χτίσει Ουκραινα;

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.958
Πόντοι
3.656
ό,τι θυμάσαι χαίρεσαι...

εντωμεταξύ μια άλλη ομάδα ξεκάθαρα χυδαίων ναυαγίων-τρολ που σπαμάρουν, βρίζουν, κάνουν προσωπικές επιθέσεις και γαμάνε κάθε συζήτηση (μερικοί απ αυτούς: kontolagnos, geoman, κώστας λαδάκης, mounoxalastis, john-player-special κλπ κλπ κλπ), δεν την είδες, δεν την άκουσες, δεν την πρόσεξες, δεν σε ενοχλεί γιατί πολύ απλά δεν επιτίθεται σε σένα.

καταλάβαμε. ο επόμενος παρακαλώ...
μιλάς κι εσύ, ή οποιοσδήποτε έχει πάρει τη θέση σου, που είχες εξαφανιστεί, κι εγώ δεν θυμάμαι από πότε;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.958
Πόντοι
3.656
Για τα βίντεο με τα νεκρά γυναικόπαιδα όμως δεν περίμενες επίσημη διάψευση, εκεί έβγαλες από μόνος σου συμπέρασμα ότι είναι ψεύτικα.
Τελικά νομίζω πως η σκατοψυχία και η κουτοπονηριά είναι πιο βαριές ασθένειες από το Αλτσχάιμερ ρε ραμόλι.
συνεχίζεις να διαστρέφεις όσα γράφω. Έχω δει τόσα πολλά ψεύτικα βίντεο, που δεν γνωρίζω αν είναι αληθινά ή όχι τα βίντεο που κυκλοφοράνε. Είδα βίντεο από ατύχημα στο Μετρό της Ιταλίας να το παρουσιάζει ο ΣΚΑΙ σαν Ουκρανούς που τρέχουν στο Καταφύγιο για να γλυτώσουν. Είδα φωτογραφία παιδιού από τη Συρία, να παρουσιάζεται επίσης από την Ουκρανία. Αυτά είναι όσα έχω δει, είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν αμέτρητα άλλα. Ας πούμε ...

Ουκρανία: Βίντεο με αερομαχίες φτιάχτηκε με πρόγραμμα προσομοίωσης μάχης​

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.190
Πόντοι
3.506
συνεχίζεις να διαστρέφεις όσα γράφω. Έχω δει τόσα πολλά ψεύτικα βίντεο, που δεν γνωρίζω αν είναι αληθινά ή όχι τα βίντεο που κυκλοφοράνε. Είδα βίντεο από ατύχημα στο Μετρό της Ιταλίας να το παρουσιάζει ο ΣΚΑΙ σαν Ουκρανούς που τρέχουν στο Καταφύγιο για να γλυτώσουν. Είδα φωτογραφία παιδιού από τη Συρία, να παρουσιάζεται επίσης από την Ουκρανία. Αυτά είναι όσα έχω δει, είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν αμέτρητα άλλα. Ας πούμε ...

Ουκρανία: Βίντεο με αερομαχίες φτιάχτηκε με πρόγραμμα προσομοίωσης μάχης​

Έστω ότι όλα τα βίντεο είναι ψεύτικα

Γίνεται πόλεμος και ο Πούτιν έφερε μέχρι και αλαχ ακμπαρηδες. Λες να μη πεθαίνουν παιδιά η να μη βιάζονται γυναίκες;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.873
Πόντοι
26.141
:new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked:
Καλά ρε νιαμου...έκλεισε κδε μιλάτε
Αυτά είναι προβλήματα κ όχι οι πόλεμοι σε Συρία Λίβανο Υεμένη
Που θα φάμε τώρα εγώ κ οι καλεσμένοι μου από Χάρκοβο

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.958
Πόντοι
3.656
Έστω ότι όλα τα βίντεο είναι ψεύτικα

Γίνεται πόλεμος και ο Πούτιν έφερε μέχρι και αλαχ ακμπαρηδες. Λες να μη πεθαίνουν παιδιά η να μη βιάζονται γυναίκες;
Φυσικά και θα πεθαίνουν άμαχοι. Πότε το αρνήθηκα; Έγραψα το αυτονόητο, ότι πολλά από τα βίντεο που κυκλοφοράνε στο διαδίκτυο είναι ψεύτικα, και δεν έχω την τεχνογνωσία να τα αναγνωρίσω. Όσο για τους Βιασμούς, και πάλι δεν ξέρω αν οι αναφορές είναι αληθινές

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.295
Πόντοι
9.931
Όσο για τους Βιασμούς, και πάλι δεν ξέρω αν οι αναφορές είναι αληθινές
Έχεις δίκιο τυπε, ψέματα θα είναι, ως γνωστόν σε κανένα από τους πολεμους που έχουν συμβεί τα τελευταία 2000 χρόνια δεν έχουν γίνει βιασμοί.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.167
Πόντοι
1.686
Ο ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΣ Ξύδης , ο μυρωδιάς
συνεχίζει τα δικά του !

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΑΕΡΓΟΣ τρώει τα ε΄τοιμα λεφτά των γονιών του
χασομέρης με προσφορά στην κοινωνία ΜΗΔΕΝ
συνεχίζει το ΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΟ ΕΡΓΟ του :2funny:

Από που προέρχονται τα έτοιμα λεφτά που
τρώει ο Ξύδης ; Μήπως από συνεργασία με
τους Ναζί ;
ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ο Ξύδης και οι όμοιοι
του ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ !
Τρολάκια του στρατιωτικού λόμπυ των ΗΠΑ!

ΗΔΗ φάνηκε η μαλακία να είναι εχθρική
χώρα στη Ρωσία η Ελλάδα.
ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ έπρεπε να κρατήσει η Ελλ΄άδα
και να έπαιρνε πρωτοβουλίες για ΕΙΡΗΝΗ.
ΜΟΝΟ ανθρωπιστική βοήθεια έπρεπε
να στείλει .
ΟΥΤΕ εχθρική στο ΙΡΑΝ , ούτε στη ΡΩΣΙΑ .
Το ότι είμαστε στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ, ΔΕΝ
μας υποχρεώνει να είμαστε εχθρικοί
στις τρίτες χώρες Ρωσία και Ιράν.

ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ, ανθρωπιστική βοήθεια
και πρωτοβουλίες για ΕΙΡΗΝΗ, αυτό
έπρεπε να κάνει η Ελλάδα, ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ

Τρολ΄άκια του στρατιωτικού λόμπυ των ΗΠΑ
Ξύδη και λοιποί ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ και
ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ,
από το πολύ φαγητό θα σκάσετε !

:2funny: :2funny: :2funny:

chewing-%C5%BCucie.gif

Μόνο ο πιξι 75 είναι ομορφάντρας !

Ο ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΣ Ξύδης λέει και την άλλη βλακεία
ότι αν η Ελλάδα είναι ουδέτερη, θα έχει πρόβλημα
αν της επιτεθεί η Τουρκία !
Συλλογισμός παράλογος ΧΑΡΑΜΟΦΑΗ τεμπελχανά !

Καίγεται η Ελλάδα και φαίνεται τώρα
η έλλειψη των ρωσικών πυροσβεστικών αεροπλάνων BERIEV
ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ , οικοπεδοφάγοι τύπου ΞΥΔΗ
αυτό θέ΄λουν οι ανθέλληνες

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Φυσικά και θα πεθαίνουν άμαχοι. Πότε το αρνήθηκα; Έγραψα το αυτονόητο, ότι πολλά από τα βίντεο που κυκλοφοράνε στο διαδίκτυο είναι ψεύτικα, και δεν έχω την τεχνογνωσία να τα αναγνωρίσω. Όσο για τους Βιασμούς, και πάλι δεν ξέρω αν οι αναφορές είναι αληθινές

ο ορισμός του θύματος της ρωσικής προπαγάνδας. άνθρωπος σε σύγχυση που έχει χάσει κάθε δυνατότητα φιλτραρίσματος του τι διαβάζει, δεν ξέρει πλέον τι είναι αλήθεια και τι όχι, αμφισβητεί τα πάντα αλλά την ίδια ώρα 'ενημερώνεται' από άθλιες πηγές και εμπιστεύεται ο,τι του ρθει στο κεφάλι ή ό,τι τον συμφέρει, πάντα και εντελώς τυχαία από ρωσόφιλες πηγές.

διάβασε άρθρο του Βήματος χωρίς να γνωρίζει ό,τι ανήκει στον Μαρινάκη και χωρίς να γνωρίζει πως στο διάβημα της ουκρανίας γινόταν λόγος για εταιρία συμφερόντων Μαρινάκη, δεν κατάλαβε ότι το άρθρο ήταν εντελώς κατευθυνόμενο, το δέχεται ως αλήθεια και αμφιβάλει για την αντίθετη γνώμη. εδώ είμαστε μόλις κυκλοφορήσει το συγκεκριμένο χαρτί να δούμε τι ακριβώς λέει να γελάσει και ο κάθε πικραμένος.

(το άλλο που κυκλοφόρησε ότι και καλά οι ουκρανοι ζητάνε να κλείσει κανάλι είναι αδιανόητο fake news)

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
σε άλλα νέα, χθες η ρωσία ανακοίνωσε ότι δεν έχει οποιαδήποτε σχέση με το χτύπημα στην Οδυσσο.

σήμερα έβγαλε ανακοίνωση ότι ναι μεν έχει σχέση, αλλά χτύπησε στρατιωτικό στόχο.

διαψεύδουν τις ίδιες τους τις ανακοινώσεις αλλά για κάποιους είναι άξιοι εμπιστοσύνης έναντι στα ψέματα και την προπαγάνδα της ουκρανίας.

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.818
Πόντοι
1.756
γενικά βλέπω μια πρεμούρα κάθε φορά να υπερασπίζεσαι τα ρωσικά οπλικά συστήματα, όπως παραπάνω που κάνεις διάφορες υποθέσεις για λεπτομέρειες που δεν μπορείς να είσαι σίγουρος προκειμένου να βγάλεις το συμπέρασμα που θέλεις
και οι δικες σου προτασεις εχουν ολες μεσα την λεξη "μπορει".....οποτε και τα δικα σου,πιθανολογηματα ειναι.... αλλα τα δικα μου ειναι πιο πιθανα.....βλεπεις πυραυλο στο βιντεο??? ΟΧΙ.....ο Ισκαντερ εχει 3 οροφους υψος.....πουντος???

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.195
Πόντοι
6.515
Και να ήθελε η Ρωσία δε μπορεί να κόψει εντελώς την παροχή αερίου στην Ευρώπη για τον απλό λόγο ότι δεν έχει που αλλού να το πουλήσει. Δεν υπάρχουν οι υποδομές να το στείλει στην Κίνα και την Ινδία και θα πάρει χρόνια μέχρι να χτιστούν. Και δεν μπορεί να κλείσει απλώς τις πηγές γιατί δεν έχει την τεχνογνωσία να τις ξανανοίξει μετά. Όταν έκανε κάτι ανάλογο πριν μερικά χρόνια χρειάστηκε να φωνάξουν τους Αμερικάνους της Χαλιμπάρτον.
μη καταναλωνεις τοσο πολυ αλκοολ στον καυσωνα :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom