Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.910
- Πόντοι
- 9.931
Για πες μας ρε τυπε γιατί δεν κόβει τότε το αέριο η Ρωσία; Επειδή είναι καλός άνθρωπος ο Πούτιν;;μη καταναλωνεις τοσο πολυ αλκοολ στον καυσωνα
Για πες μας ρε τυπε γιατί δεν κόβει τότε το αέριο η Ρωσία; Επειδή είναι καλός άνθρωπος ο Πούτιν;;μη καταναλωνεις τοσο πολυ αλκοολ στον καυσωνα
ποσες αποθηκες χτυπησαν τυπε??? εγω ειδα 5 βιντεο.....επειδη ειμαι λαρτζ,στο διπλασιαζω και λεω οτι χτυπησαν 10.....ξερεις ποσες υπαρχουν στο μετωπο των 1.200χλμ??? Τιποτα δεν κανανε.....Με βαση υπολογισμους, βαση σωληνων πυροβολικου,στην Ουκρανια,Οι Ρωσοι ριχνουν 1000 οβιδες/λεπτο.....ξερεις τι αποθηκευτικους χωρους προυποθετει αυτο???? ...και που χτυπησαν τις αποθηκες τι??? Μεταφραστηκε αυτο σε καποιο κερδος???Εγινε καποια αντεπιθεση??? Θα σου πω τι επρεπε να γινει,....θεωρητικά έχεις δίκιο ως προς την ΑΑ. Και γω άλλα περίμενα να δω σε αυτόν τον πόλεμο ως προς τη δράση της ρωσικής αεροπορίας ελλείψη ουσιαστικής ουκρανικής ΑΑ ομπρέλας
Στην πράξη εδώ και ένα μήνα ακόμη και με τα λίγα συστήματα δεν έχει μείνει κολυμπυθρόξυλο στο Ντονμπας.
αυτό πως το εξηγείς ;
Ασε ρε μπουκακε μανΔε χόρτασες ξύλο χθες ρε ναζίδιο και ήρθες για δεύτερη δόση;
Εγω Μολντοβα και παλι ,ειναι ακομη στις φιλικες χωρες ....Εγώ Βενεζουέλα τύπε
Έχει μουναρες
Εσυ ρωσοδουλο ναζιστιδιο να σκεφτείς τα παιδάκια της Ουκρανίας που πεθαίνουν από τιςΕγω Μολντοβα και παλι ,ειναι ακομη στις φιλικες χωρες ....
τυχαιο?
Έστω ότι όλα όσα γράφεις, είναι σωστά. Δεν γνωρίζω να έχει γίνει επίσημη διάψευση. Αν γίνει, θα θεωρήσω το Βήμα μια ακόμα φυλάδα, είχα καλές αναμνήσεις για τη σοβαρότητα της Εφημερίδαςο ορισμός του θύματος της ρωσικής προπαγάνδας. άνθρωπος σε σύγχυση που έχει χάσει κάθε δυνατότητα φιλτραρίσματος του τι διαβάζει, δεν ξέρει πλέον τι είναι αλήθεια και τι όχι, αμφισβητεί τα πάντα αλλά την ίδια ώρα 'ενημερώνεται' από άθλιες πηγές και εμπιστεύεται ο,τι του ρθει στο κεφάλι ή ό,τι τον συμφέρει, πάντα και εντελώς τυχαία από ρωσόφιλες πηγές.
διάβασε άρθρο του Βήματος χωρίς να γνωρίζει ό,τι ανήκει στον Μαρινάκη και χωρίς να γνωρίζει πως στο διάβημα της ουκρανίας γινόταν λόγος για εταιρία συμφερόντων Μαρινάκη, δεν κατάλαβε ότι το άρθρο ήταν εντελώς κατευθυνόμενο, το δέχεται ως αλήθεια και αμφιβάλει για την αντίθετη γνώμη. εδώ είμαστε μόλις κυκλοφορήσει το συγκεκριμένο χαρτί να δούμε τι ακριβώς λέει να γελάσει και ο κάθε πικραμένος.
(το άλλο που κυκλοφόρησε ότι και καλά οι ουκρανοι ζητάνε να κλείσει κανάλι είναι αδιανόητο fake news)
Τελικά ξηγηθηκε το καρντασι κ το άνοιξε μόλις του είπα ότι είμαι ο ρωσοδουλος ερντονολαγνος όπως με λεν τα γαλάζια παιδιά του νήματος
Καλά ρε νιαμου...έκλεισε κδε μιλάτε
Αυτά είναι προβλήματα κ όχι οι πόλεμοι σε Συρία Λίβανο Υεμένη
Που θα φάμε τώρα εγώ κ οι καλεσμένοι μου από Χάρκοβο
Μύκονος: Έκλεισε για φοροδιαφυγή το γνωστό εστιατόριο «Nusr-Et» του τούρκου σεφ Salt Bae
Στο εστιατόριο του διάσημου σεφ «Salt Bae» στη Μύκονο θα μπει λουκέτο επειδή δεν έκοβε αποδείξεις. Μπορεί ο τουρισμός στα Ελληνικά νησιά να σημειώνει ταχεία άνοδο αυτές τις ημέρες, όμως το εστιατόριο του «Salt Bae» στη Μύκονο θα μείνει κλειστό για μερικές ημέρες καθώς δεν έκοβε αποδείξεις. Το…...www.ieidiseis.gr
στ'αρχίδια μας.Τελικα η Γερμανια δεν θα αντικαταστησει τα Τ-72 που εδωσε η Πολωνια.....και η Πολωνια θα αγορασει 116 Αμερικανικα Μ1 Αμπραμς,με 50% χρηματοδοτηση απο Γερμανια.... Παλι κονομανε οι Αμερικανοι....
άλλη μια ανούσια, εκτός θέματος απάντηση, η οποία ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΣΧΕΣΗ με την αλήθεια ή όχι του άρθρου. Συνέχισε την καλή δουλειά, σου δίνω λόγο ύπαρξηςΚαι να γίνει διάψευση που να την πάρεις χαμπάρι ρε μπαμπόγερε έτσι όπως έχει φυράνει το μυαλό σου;
αφου εισαι στ αρχιδια σου,μη σχολιαζεις.....στ'αρχίδια μας.
τι άλλη μαλακία θα ακούσουμε εδω μέσα...
αφου εισαι στ αρχιδια σου,μη σχολιαζεις.....
και το σωστο ειναι "τι αλλη μαλακια θα ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ εδω μεσα"...
να παρεις ηλεκτρικο να σωθει ο πλανητης ρε....κ να πινεις τον καφε με χαρτινο καλαμακι....Μόλις έμαθα από μέλος ότι η Βραζιλία έριξε τη βενζίνα στο ένα ευρώ από 1,50 λόγω των τυχάρπαστων brics
Εμείς στα2,15
Στα αρχιδια μας διότι η ακριβη δικη μας βενζινα θα σώσει τα παιδάκια της Ουκρανίας ......κτηνανθρωποι που θέλετε κ φτηνή ρωσική βενζινα για να σκοτώνονται αθώα παιδάκια στην Ουκρανία ......