Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.112
Πόντοι
4.895
Πάνασχετο πουτινάκι, άνθρωποι που ξέρουν τι τους γίνεται (και δεν είναι αναλυτές του κώλου σαν εσένα) έχουν αποδείξει με χάρτες και στοιχεία ότι τρία HIMARS φτάνουν και περισσεύουν για ολόκληρο το μέτωπο του Ντόνμπας.
Άντε για ύπνο τώρα που πέταξες τη μαλακία σου.

ναι αλλά εκτός από το Ντονμπάς υπάρχει και το Λουγκάνσκ όπως μας έγραφε ο Λαδάκης :grin:

• Χαχα
Αντιδράσεις: px75

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.112
Πόντοι
4.895
Υπάρχει αυτό το πράγμα ή είναι σαν τα Su-57 και τα Armata, μόνο για παρελάσεις;

υπάρχει, νομίζω πως είναι εξέλιξη τω smerch. Μάλλο έχουν και οι ουκρανοί παρόμοια. Κάπου στο reddit έχουν ανέβει και βίντεο
axpd2q8hzpb91.jpg

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
ξέφυγε από τον Λεκλέρκ όταν μου έγραψε ότι κάποια μέλη τον εφοδίασαν με παλαιότερα μηνύματά μου.

Δεν μου ξέφυγε ρε σαχλαμάρα, το έγραψα εν πλήρει συνειδήσει.

Τα μέλη που μου έστειλαν τα πεπραγμένα σου σπάνια γράφουν εδώ. Είναι μέλη με τα οποία έχω επαφή αρκετό καιρό με αφορμή άλλο άσχετο νήμα της βασικής θεματολογίας του site.
Τι ομάδες τσαμπουνάς; Έχεις κάψεις φλάντζα τελείως, να σου συστήσω ένα συνεργείο που κάνει δωρεάν έλεγχο;
Από εκεί και πέρα ότι ανταλλακτικά χρειαστείς, φλάντζες, τσιμούχες, λάδια… θα τα πληρώσω εγώ.

Υ.Γ. Να διερευνήσω επίσης πως αυτό έγινε μετά που σε αποκάλεσα «σοβαρό» σε κάποιο post. Σε ήξερα μόνο από το νήμα του κορονοϊού και δεν ήξερα ότι είσαι λάφρας.
Δεν μου έγραφαν δε κάποιο ψέμα. Απτές αποδείξεις, της ηλιθιότητά σου, την οποία την έχεις αποδείξει πολλάκις απ΄ ότι είδα σε πολλά threads.
Δυστυχώς για σένα τα γραπτά μένουν…

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.609
Πόντοι
506
το άρθρο που έβαλες γράφει στην αρχή : "Αποκορύφωμα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Βήματος», φέρεται να ήταν η απειλή του Κιέβου ότι θα επιβάλλει κυρώσεις στην Αθήνα λόγω… της δραστηριοποίησης ελληνικών εταιρειών στη Ρωσία."

και παρακάτω καμία άλλη λεπτομέρεια. Αλλά εσύ είσαι σίγουρος πως είναι έτσι και όχι όπως τα λέει ο άλλος στο τουίτερ ;
πως φαίνεται ο άνθρωπος που δεν μασάει από φέικ, όλα αμάσητα και καλή χώνεψη :D:
η αλλιωση της πραγματικοτητας εχει κ ορια.
Παραθετω σχολιο στο slpress για τη μυγα. Εννοει τον ζομπλερκι.
Στο σχολιο αναφερει ο δημοσιογραφος οτι η μυγα μας απειλει με κυρωσεις, μαλιστα σχετιζει την αντιδραση τους με τις διαμαρτηριες της ελλ κυβερνησης(τροπος τ λεγειν) για την μεταφορα οπλων με το antonov που επεσε στο Παγγαιο, εμποριο οπλων των ευπατριδων ουκρανων πολιτικων. Με λιγα λογια πουλαν τα οπλα που τους στελνουν κ κερδιζουν φραγκακια.
“Έκανε και η μύγα κ@λο και έχεσε τον κόσμο όλο”!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Έχει ενδιαφέρον όμως να παρατηρήσει κανείς πως αντέδρασες ως προς το νόμισμα, και όχι ως προς την υπόθεση πως πληρώνεσαι......
Τα ρούβλια τα έγραψα για να φανεί το παράλογο των ισχυρισμών της ομάδας, το ίδιο και για το ότι μισθοδοτούμαι από τη Στάζι ή οποία έχει διαλυθεί εδώ και τρεις δεκαετίες. Και δεν πα να λες ότι θέλεις για την ηλικία μου, για τον σεξουαλικό προσανατολισμό μου, για το αν είμαι Πράκτορας, Δούλος ή και τα δύο, σας έχω συνδέσει όλους με Κάιρο. Και βέβαια δεν περιμένω να σταματήσετε. Είμαι ανθρωπιστής, ξέρω ότι βγάζετε μεροκάματο και από εμένα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
το άρθρο που έβαλες γράφει στην αρχή : "Αποκορύφωμα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Βήματος», φέρεται να ήταν η απειλή του Κιέβου ότι θα επιβάλλει κυρώσεις στην Αθήνα λόγω… της δραστηριοποίησης ελληνικών εταιρειών στη Ρωσία."

και παρακάτω καμία άλλη λεπτομέρεια. Αλλά εσύ είσαι σίγουρος πως είναι έτσι και όχι όπως τα λέει ο άλλος στο τουίτερ ;
πως φαίνεται ο άνθρωπος που δεν μασάει από φέικ, όλα αμάσητα και καλή χώνεψη :D:
Σίγουρος δεν είμαι, γι αυτό το λόγο και ζήτησα λινκ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΗΓΗ. Αν όμως μπορώ να ποντάρω κάπου, είναι ότι μια εφημερίδα σαν το Βήμα είναι περισσότερο πιθανή να είναι αληθινή, παρά ένας οποιοσδήποτε Δημοσιογράφος. Με δεδομένο μάλιστα ότι έχει γίνει μεγάλος θόρυβος στα Μέσα, περιμένω την Ελληνική Κυβέρνηση να το διαψεύσει. Επίσημα όμως, όχι μέσω Δημοσιογράφων, όλοι μας ξέρουμε πόσο έντιμοι είναι

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
τον εφοδίασαν ;;;;; σιγά μη του τα ενεχείρισαν κιόλας :2funny:

καλά πρέπει να το έχεις κάψει τελείως έτσι ;
όταν σε αναλάβει η ειδική ιατρική ομάδα (αφού τελειώσει μαζί σου η ομάδα που σε έχει αναλάβει εδώ :wink: ) θα εξετάσει τις εξής εκδοχές :
- φταίει η ηλικία ;
- φταίει η μακροχρόνια έκθεση σε μουνοκατουρόζουμα ;
- ο εγκλεισμός και η καραντίνα ;
- μη καταγεγραμμένες παρενέργειες του εμβολίου ;
- το μιτου ; :grin:
όχι, ο ίδιος έγραψε ότι του τα απέστειλαν. Με λίγα λόγια, δεν του τα ενεχείρισαν. Που είδες τον εγκλεισμό; μετά τον εμβολιασμό μου κυκλοφοράω και πηδάω ελεύθερα, λίγες μέρες μου έκοψαν οι ήπιες νοσήσεις που είχα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Είναι μέλη με τα οποία έχω επαφή αρκετό καιρό με αφορμή άλλο άσχετο νήμα της βασικής θεματολογίας του site.
Μα δεν υπονόησα ότι ο ομάδα δημιουργήθηκε για το εν λόγω νήμα. Υπονόησα ότι υπάρχει και δρα οργανωμένα σε όποια νήματα έχουν ενδιαφέρον. Αυτή την εποχή το πιο καυτό είναι αυτό το νήμα, κι εδώ αποτυπώνεται πεντακάθαρα η δράση της. Αύριο θα δράσετε σε άλλο θέμα της επικαιρότητας

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Ξεστραβώσου ρε νούμερο:

2176_n.jpg

Αν βέβαια θέλεις να ζήσεις σε κάποια από τις «γκρι» δεν σε κρατάμε, ούστ… ξεκουμπίδια…

μα είναι ολοφάνερο ότι δεν είναι δημοκράτες αλλά οπαδοί δικτατόρων και απολυταρχικών καθεστώτων (ρωσία, κίνα, τουρκία, ιράν κλπ). τυχαίο είναι που οι περισσότεροι απ αυτούς είναι χρυσαυγίτες ή/και εντελώς βλάκες; δε νομίζω να τους ενοχλεί ιδιαίτερα αυτός ο χάρτης, κάποιοι μπορεί και να μην τον καταλαβαίνουν.

ΥΓ: αν τους ρωτήσεις αν θα προτιμούσαν να ζήσουν και να μεγαλώσουν τα παιδιά τους σε φιλικές προς την ρωσία χώρες (τουρκία, ιράν, βόρεια κορέα, ινδία, πακιστάν) ή σε εχθρικές προς την ρωσιά (αμερική, ευρώπη, αυστραλία, καναδάς, όλη η δύση δηλαδή), ξέρουμε όλοι τι θα απαντούσαν...

• Like

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Μα δεν υπονόησα ότι ο ομάδα δημιουργήθηκε για το εν λόγω νήμα. Υπονόησα ότι υπάρχει και δρα οργανωμένα σε όποια νήματα έχουν ενδιαφέρον. Αυτή την εποχή το πιο καυτό είναι αυτό το νήμα, κι εδώ αποτυπώνεται πεντακάθαρα η δράση της. Αύριο θα δράσετε σε άλλο θέμα της επικαιρότητας

ό,τι θυμάσαι χαίρεσαι...

εντωμεταξύ μια άλλη ομάδα ξεκάθαρα χυδαίων ναυαγίων-τρολ που σπαμάρουν, βρίζουν, κάνουν προσωπικές επιθέσεις και γαμάνε κάθε συζήτηση (μερικοί απ αυτούς: kontolagnos, geoman, κώστας λαδάκης, mounoxalastis, john-player-special κλπ κλπ κλπ), δεν την είδες, δεν την άκουσες, δεν την πρόσεξες, δεν σε ενοχλεί γιατί πολύ απλά δεν επιτίθεται σε σένα.

καταλάβαμε. ο επόμενος παρακαλώ...

• Like

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
μα είναι ολοφάνερο ότι δεν είναι δημοκράτες αλλά οπαδοί δικτατόρων και απολυταρχικών καθεστώτων (ρωσία, κίνα, τουρκία, ιράν κλπ). τυχαίο είναι που οι περισσότεροι απ αυτούς είναι χρυσαυγίτες ή/και εντελώς βλάκες; δε νομίζω να τους ενοχλεί ιδιαίτερα αυτός ο χάρτης, κάποιοι μπορεί και να μην τον καταλαβαίνουν.

ΥΓ: αν τους ρωτήσεις αν θα προτιμούσαν να ζήσουν και να μεγαλώσουν τα παιδιά τους σε φιλικές προς την ρωσία χώρες (τουρκία, ιράν, βόρεια κορέα, ινδία, πακιστάν) ή σε εχθρικές προς την ρωσιά (αμερική, ευρώπη, αυστραλία, καναδάς, όλη η δύση δηλαδή), ξέρουμε όλοι τι θα απαντούσαν...
Εγώ Βενεζουέλα τύπε
Έχει μουναρες:):confused:

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
ό,τι θυμάσαι χαίρεσαι...

εντωμεταξύ μια άλλη ομάδα ξεκάθαρα χυδαίων ναυαγίων-τρολ που σπαμάρουν, βρίζουν, κάνουν προσωπικές επιθέσεις και γαμάνε κάθε συζήτηση (μερικοί απ αυτούς: kontolagnos, geoman, κώστας λαδάκης, mounoxalastis, john-player-special κλπ κλπ κλπ), δεν την είδες, δεν την άκουσες, δεν την πρόσεξες, δεν σε ενοχλεί γιατί πολύ απλά δεν επιτίθεται σε σένα.

καταλάβαμε. ο επόμενος παρακαλώ...
:birdman:

Σε έτσουξε κ εσενα το κωλαρινι σου απ τον διακορεσμο π τρως;

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
και μόλις εμφανίστηκαν οι πρώτοι βλάκες να με επιβεβαιώσουν. ευχαριστώ παιδιά!

• Χαχα
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
αποδείξεις για εξαφανίσεις και βασανισμούς άμαχων στα προσωρινά κατεχόμενα από τις ρωσικές δυνάμεις Kherson και Zaporizhzhia δημοσίευσε το Human Rights Watch:

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Έχουν καιρό τα αγαπημένα σου ορκ να δολοφονήσουν κάνα παιδί και έχεις σαλτάρει ρε κτηνάνθρωπε.
Βρε ανθρωπόμορφο δίποδο!

Μην ψάχνεις απο δω μεσα να σου μπουκώσω τις τρύπες με κάτουρο και σπερμα!Δεν γαμαω βρωμιαραιους…Εκει με τα Πακια σου θα την βγαλεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom