theioulis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 1.755
- Πόντοι
- 3.425
Μεγάλες πουτάνες και ανδροχωρίστρες οι Ουκρανές. Άλλωστε έχουμε και εδώ αντίστοιχο θέμα: Ουκρανίδες μουνάρες...κάτι ξέρουν παραπάνω οι συναγωνιστές!!!
Μεγάλες πουτάνες και ανδροχωρίστρες οι Ουκρανές. Άλλωστε έχουμε και εδώ αντίστοιχο θέμα: Ουκρανίδες μουνάρες...κάτι ξέρουν παραπάνω οι συναγωνιστές!!!
Τα δύο λεπτά μ'αρεσαν ρε....
Εγώ δεν έχω κάποιο αφεντικό
Όταν εχεις στενό συγγενή Εκτελεσθέντα στα 6 μέτρα απο Ναζι μην περιμένεις κάτι διαφορετικό. Φυσικά θα είμαι με τον Πούτιν και τον Καντίροφ και το κάθε ενα που κυνηγά να αυτά τα καθάρματα. Και θα είμαι και ενάντια σε κάθε Μητσοτάκη που πάει να ξεπλύνει αυτά τα αποβράσματα. Αγνοώ λοιπόν τον κάθε βλαξ που μου επιτίθεται με προσωπικούς χαρακτηρισμούς. Συνεχίστε ότι κάνατε.κάτι ανομολόγητο κρύβει μέσα του αυτός ο john. ίσως κάποια στιγμή να ξεκινήσει ένα νημα να τα πει όλα χωρίς φόβο αλλά με μπόλικο πάθος
Ρε καθυστερημενε αυτο που δεν μπορεις να καταλαβεις ειναι οτι οι Ουκρανοι δεν ειναι Ναζι. Ο πουτιν και οι πουτανας γιοι ρωσοι που υποστηριζεις ειναι κοντα στους Ναζι .Αηντε σουργελο.Όταν εχεις στενό συγγενή Εκτελεσθέντα στα 6 μέτρα απο Ναζι μην περιμένεις κάτι διαφορετικό. Φυσικά θα είμαι με τον Πούτιν και τον Καντίροφ και το κάθε ενα που κυνηγά να αυτά τα καθάρματα. Και θα είμαι και ενάντια σε κάθε Μητσοτάκη που πάει να ξεπλύνει αυτά τα αποβράσματα. Αγνοώ λοιπόν τον κάθε βλαξ που μου επιτίθεται με προσωπικούς χαρακτηρισμούς. Συνεχίστε ότι κάνατε.
Θα ανεβάσω ότι θέλω και όποτε θέλω όπως και εσείς.
Το αφεντικο σου τα εχει βρει σκουρα. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ειναι οι πορειες στην Πολη
Ο άνθρωπος ειναι λακαμας μην το ψάχνεις..
Ρε καθυστερημενε αυτο που δεν μπορεις να καταλαβεις ειναι οτι οι Ουκρανοι δεν ειναι Ναζι. Ο πουτιν και οι πουτανας γιοι ρωσοι που υποστηριζεις ειναι κοντα στους Ναζι .Αηντε σουργελο.
Μη μας το χαλας, και εχουμε ακομα τη γευση απ το κογκρέσο
Μη μας το χαλας, και εχουμε ακομα τη γευση απ το κογκρέσο
Απο την στιγμη που επεσε το επιδομα εχει μαλακωσει, ο Βολκανος...Αυτά ήταν προσφορά του volcano, από το επίδομα που του έδωσε ο Κούλης…
Ποια είναι τα έτη φωτός? Δέκα χσρτογιακαδεσ που το παίζουν ceo σε εταιρείες φαντάσματα για ξέπλυμα ΦΠΑ και εξαφάνιση παραστατικών λαθρεμπόριο ποτών τσιγάρων κ πετρελαίου? Συν κάνα 5000 περί αυτών??? οι μισοί πειναν με ψωμί κ. Μακαρόνια την βγάζουν.Ότι παραγωγική μονάδα υπήρχε έκλεισεΟτι βλεπουν πιστευουν. Βαλτικες χωρες που καποτε ανηκαν στην Σοβιετικη Ενωση, οπως και η Ουκρανια ειναι πλεον ετη φωτος μπροστα απο αυτους.
Εχουν καθε λογο να τους αντιγραψουν
Αχ καλέ.. Μήπως εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια?? Γιατί εγώ δεν κάνω πιάτσα στην Συγγρού με ψηλοτάκουνα κ μίνι όπως εσύΕγώ ξέρω ότι είσαι ένας ηλίθιος με περουκίνι.
Καλησπερα στους κλινικά πισωγλεντηδες του σαιΚαλημερα στους κλινικα ηλιθιους του site
Το οτι σου εχουν στραπονιαρει τη σουφρα για τα καλα οι Ουκρανες δεν σημαινει οτι ειμαστε ολοι σαν κι εσενα.Καλησπερα στους κλινικά πισωγλεντηδες του σαι
Όταν εχεις στενό συγγενή Εκτελεσθέντα στα 6 μέτρα απο Ναζι μην περιμένεις κάτι διαφορετικό. Φυσικά θα είμαι με τον Πούτιν και τον Καντίροφ και το κάθε ενα που κυνηγά να αυτά τα καθάρματα. Και θα είμαι και ενάντια σε κάθε Μητσοτάκη που πάει να ξεπλύνει αυτά τα αποβράσματα. Αγνοώ λοιπόν τον κάθε βλαξ που μου επιτίθεται με προσωπικούς χαρακτηρισμούς. Συνεχίστε ότι κάνατε.
Θα ανεβάσω ότι θέλω και όποτε θέλω όπως και εσείς.
Όλοι οι πισωγλεντηδες τον βραχνο ουρακαταγκο Ζελενσκι στηρίζετε.... Γιατί παρεξηγήθηκατε μαντάμ ι???Το οτι σου εχουν στραπονιαρει τη σουφρα για τα καλα οι Ουκρανες δεν σημαινει οτι ειμαστε ολοι σαν κι εσενα.
Ναζι επίσημα σε τόσο μεγάλα νούμερα μόνο στην Ουκρανία υπάρχουν. Πραβι σςκτορ σβομποντα αζοφ κλπ 15 με 20% είναι ναζί οι δυτικοί ουκρανοι
Ας υποθεσουμε οτι εισαι ειλικρινης και εχεις ενα θυμα απο τους "Ναζι" στην οικογενεια σου. Ας το δεκτουμε για χαρη της κουβεντα...
Δεν εχεις παρει χαμπαρι οτι τα ποιο πολλα "ναζιστικα" κομματα της ευρωπης δεν κρυβουν την συμπαθεια προς το Πουτιν....?
Οι νεοναζί του Πούτιν
Αν, λοιπόν, επιθυμούσε ο Πούτιν να γίνει σταυροφόρος του αντιναζισμού, θα όφειλε να ξεκινήσει την «αποναζιστικοποίηση» από το δικό του το «μαγαζί»...www.huffingtonpost.gr
Επι του συνολου της ουκρανιας το ποσοστο των Ναζι ειναι 2,5% ετσι δεν ειναι? Απλα πραγματα ποσο πηρανε στις τελευταιες ουκρανικες εκλογεςΝαζι επίσημα σε τόσο μεγάλα νούμερα μόνο στην Ουκρανία υπάρχουν. Πραβι σςκτορ σβομποντα αζοφ κλπ 15 με 20% είναι ναζί οι δυτικοί ουκρανοι