kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.148
- Πόντοι
- 6.256
Το μπου ειναι σαν τη δημοκρατια, τους χωραει ολουςΚαλημερα στους κλινικα ηλιθιους του site
Το μπου ειναι σαν τη δημοκρατια, τους χωραει ολουςΚαλημερα στους κλινικα ηλιθιους του site
Tζεο εαν συγκρινεις ΣΚΑΙ με Μακελειο τοτε πουλας τρελαγια να χουμε σφαιρικη ενημερωση ρε τυπε, τι να αναπαραγω, τα ψεμματα του αλαφουζου τα ποσταρει ο px
Κοντολαγνε, αρκει και οσοι θεωρουν τους εαυτους ηλιθιους να πιανουν 5 πραγματα και να την βλεπουν αλλιως οταν τους λες που ειναι ο ηλιοςΤο μπου ειναι σαν τη δημοκρατια, τους χωραει ολους
Ουκρανες και Ρωσσιδες γουσταρουν Κωνσταντινουπολη γιατι εχουν ευκολοτερη προσβαση, σε σχεση με χωρες που ανοικουν στην συνθηκη Σενγκεν, αλλα κυριως γιατι εκει μπορουν και ψωνιζουν, φτηνα και προιοντα μουφες. Εχω δει στο τσεκ ιν του παλιου αεροδρομιου βιζιτουδες, φορτωμενες με βαλιτσες και κουτες, λες και θα πανε στην πατριδα τους να ανοιξουν μαγαζι.Στα λογια μου ερχεσαι. Ουκρανες, Ρωσσιδες γαμιουνται με τον καθε μεμετι για μερικα ευρω. Δεν βλεπεις πλεον πολλες Τσεχες, Πολωνες κλπ πουτανες να τρεχουν σε μουσουλμανικα κρατη να πουλησουν το κορμι τους.
Τα εχω δει τα χαλια της Ουκρανιας με τα ματια μου. Απο αυτη την κατασταση θελουν να ξεφυγουν και πιστευουν πως αν ενταχθουν στους δυτικους θεσμους οπως ΕΕ και ΝΑΤΟ θα τα καταφέρουν οπως τα ξαδερφια τους οι Ανατολικοευρωπαιοι που ηταν στα ιδια σκατα πριν καποια χρονια
Kαλα ποσο μαλακας εισαι? Μας βαζεις σαν αντικειμενικη αληθεια τον αρθρο ενος τουρκου (Ragip Soylu) για να μας πεις οτι "ΟΙ Αγγλοι μας πουλησαν αρα και οι Αμερικανοι"?Αρση εμπαργκο οπλων απο Αγγλια στην Τουρκια. Ανοιγει ο δρόμος για την συμπαραγωγή του τουρκικού F35, προμήθεια TB2 κλπ. Οι ΝΑΤΟεκβιασμοι πιάνουν τοπο
UK lifts all restrictions on defence exports to Turkey
Officials say Britain now allowing the export of all defence products to Turkey after lifting restrictions in Decemberwww.middleeasteye.net
Τι θρησκεια ειναι ο Κος Vakhit Usmaev?????Κατέφθασε στο μέτωπο του Ντονμπας ο εμπειροπολεμος Vakhit Usmaev, πραγματικος επαγγελματίας στον τομέα του, έχει πλούσια εμπειρία μάχης και όλες τις απαραίτητες δεξιότητες για να συνεχιστεί η αποναζιστικοποιηση.
Μετάφραση = καλα γαμήσια στα τρυφερά και ευαίσθητα κολαρακια των ΝΑΖΙ
Εγώ ξέρω ότι είσαι ένας ηλίθιος με περουκίνι.Ποιος τα λέει αυτά? Που ξέρεις ότι ισχύουν που ξέρεις τι έχει συμβεί Αφού δεν υπάρχουν αξιοπιστες πηγές
Κι εγώ λέω οι ρωσσοι τρώνε κάθε μέρα χαβιάρι κ φοράνε ρολεξ μες στα τανκς...
Άντε παράτα μας ρε φασιστικό σκουπίδι που τώρα νοιάζεσαι για την Δημοκρατία.Ρώτησε η ΕΕ τους Πολίτες της αν δέχονται αυτή την επιβάρυνση; που είναι η ενημέρωση και η Δημοκρατική λήψη αποφάσεων;
Αααα, δεν ξέρουν 3 Ρώσοι οικονομολόγοι της Ακαδημίας Επιστημών και ξέρεις εσύ καλλίτερα.ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ. Αν αυτοί οι τελευταίοι αριθμοί ήταν πραγματικοί, δηλ. ότι η Ρωσία πλήττεται σε 20πλάσιο βαθμό από αυτές τις κυρώσεις, ο πόλεμος θα είχε σταματήσει. Ας κάνουμε όμως μια απλή πρόσθεση.
8 - 10 δις$ από πληρωμές τόκων + 10 - 15δις$ από προμήθειες τεχνολογικών υλικών + 3 δις$ από το πετρέλαιο = 21δις$ - 28δις$. Ποιός ενημέρωσε τους Ευρωπαίους Πολίτες ότι οι Οικονομίες της Ευρώπης θα επιβαρυνθούν από 21δις$ - 28δις$; που είναι η διαφάνεια; Αν έχεις κάποια καλή εξήγηση, ρίχτην
Μπανάκια σε σπέρμα θα κάνεις ρε καθυστερημένε.Ουκρανία: "Έπεσε" η Μαριούπολη - Τέλος στην πιο αιματηρή μάχη του πολέμου
Πλήθος Ουκρανών μαχητών απομακρύνθηκε από το Αζοφστάλ στη Μαριούπολη, η οποία "πέρασε" πια στα χέρια των Ρώσων μετά από 83 ημέρες. Η "πτώση" σηματοδοτεί μια σημαντική ήττα για τη χώρα.www.news247.gr
Έπεσε η Μαριούπολη κ άντε κ η Οδησσός διότι θα τρίζουν τα κόκκαλα της εξοχότατος μεγάλης Αικατερίνης βλέποντας την Οδησσό σκλαβωμένη τριάντα χρόνια στους βλάχους .........
Βολταίρο κου κου ερχόμαστε για μπανάκια .......ο κμαν δέκα μωρά έχει κανονίσει στο boat party
Μπα, τώρα μας λες ότι είναι άχρηστος ο ΟΗΕ;Ποιου; Του ΟΗΕ ; Ο μεγαλύτερος να ζήτησε τη βοήθεια του ΟΗΕ;;;