enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.752
- Πόντοι
- 3.656
ενδιαφερομαι να αγορασω το σωστο σημειο
τυπε δεν χρειαζεται να αγορασεις τιποτα
πας και πλακωνεις οποιον τυπο εχει πιασει ενα καλο σημειο,και του παιρνεις τη θεση
ενδιαφερομαι να αγορασω το σωστο σημειο
Χαλαρά....θα σε αφήσω να πάρεις μάτι και για να δεις την εκτίμηση μου θα σε αφήσω να παρακολουθείς τζάμπα για μισή ώρα...συναγωνιστής είσαι ,δικαιουσαι μια παροχή!!!Έμπαινες στην Τζίλ εσυ;
και η φαβα ειναι καλη αλλα σε παει πολυ στην τουαλετα και μαλλον ο ελληνικος στρατος γι'αυτο και δεν τον εχει στο μενουΡε μεγαλε φακες, κουκια, φασολια δεν τρως? Πολυ σουβλακι και λαζανια..... στο μετωπο οταν πολιορκει ο ελληνικος στρατος της Κωνσταντινουπολη δεν θα εχουμε αυτες τις πολυτελειες...
Θα τρώμε λαχματζουν και σάντουιτς με ψάρι με τα G3 στην πλάτη στην Κωνσταντινούπολη....Ρε μεγαλε φακες, κουκια, φασολια δεν τρως? Πολυ σουβλακι και λαζανια..... στο μετωπο οταν πολιορκει ο ελληνικος στρατος της Κωνσταντινουπολη δεν θα εχουμε αυτες τις πολυτελειες...
Όχι είναι πρακτικό το θέμα...θέλει μύλο...περιττή πολυτέλεια....φασόλια και φακή για τον φαντάρο και όλα καλά.και η φαβα ειναι καλη αλλα σε παει πολυ στην τουαλετα και μαλλον ο ελληνικος στρατος γι'αυτο και δεν τον εχει στο μενου
μπορουμε να τρωμε και τα λαρυγγια των απιστων μογγολων ετσι για πιο πολυ πρωτεινη για σκεψου το και αυτοΘα τρώμε λαχματζουν και σάντουιτς με ψάρι με τα G3 στην πλάτη στην Κωνσταντινούπολη....
Εννοείται....και για επιδόρπιο περίφημα σιροπιαστα...δύο τόνους θα γίνει ο καθένας μας!!!!μπορουμε να τρωμε και τα λαρυγγια των απιστων μογγολων ετσι για πιο πολυ πρωτεινη για σκεψου το και αυτο
Οι καλές γωνιες ειναι πιασμένες...τυπε ειναι και γαμω τα επαγγελματα.0 αρχικη επενδυση.παιρνεις μια ψαθα να απλωσεις κατω για να κατσεις,και ενα κυπελλο για τα λεφτα,και την πρωτη μερα εχεις κανει ηδη αποσβεση
ας παρουμε την πολη και ας γινω σαν τον παγκαλο ρε φιλοςΕννοείται....και για επιδόρπιο περίφημα σιροπιαστα...δύο τόνους θα γίνει ο καθένας μας!!!!
Οι καλές γωνιες ειναι πιασμένες...
Άντε να τους σηκώσεις
μπορουμε να τρωμε και τα λαρυγγια των απιστων μογγολων ετσι για πιο πολυ πρωτεινη για σκεψου το και αυτο
το εχεις και με φουρειρα αυτο να δουμε λιγο κολο? (γιατι απο βυζι αυτη δεν εχει)
You'll Come as a Lightning (Θά 'ρθεις σαν αστραπή) - Greek Song About The Fall of Constantinople
μμμμμμ, ώστε ομολογείς ότι έχεις επαφές με κάποια μέλη που ασχολούνται μαζί μου. Δεν περίμενα ότι έχω γίνει τόσο σημαντικός για κάποιο μηχανισμό. Τι έχετε να φοβηθείτε από ένα τύπο σαν κι εμένα; δεν είμαι δα και κανένας opinion maker. Τι το ιδιαίτερο έχω για εσάς;Εν τω μεταξύ έλαβα και πληροφορίες για το παρελθόν παράνοιας που έχεις επιδείξει στο forum.
Έχεις κωδικό να παρακάμψουμε τους περιορισμούς;
Εχουμε μεγαλη συμμετοχή κλωνομπραβοκούληδων πλέον.
Πούτιν
η ινδια
στα ουκρανα
Επεσε η Μαριούπολη
Μακάρι.....Κατι ψηνεται....
Τραγική και η κατάσταση των Ουκρανών ΛΟΑΤΚΙ.Τους βάζουν να πολεμήσουν.
Πόλεμος στην Ουκρανία: Οι ΛΟΑΤΚΙ χρειάζονται προστασία, λέει η Ντούνια Μιγιάτοβιτς
τότε θα δούμε όλους αυτούς που καμαρώνουν ότι είμαστε στη σωστή πλευρά της Ιστορίας. Κι αυτούς που ισχυρίζονται ότι οι κυρώσεις πλήττουν 20πλάσια τη Ρωσική Οικονομία από την οικονομία της Ευρώπηςδεν θα πω πολλα για το θεμα.....
μου αρεσουν αρκετα τα λαζανια και τρωω συχνα (ολικης αλεσης) σε μεγαλη αλυσιδα super market (δεν την αναφερω σκοπιμα) τον χειμωνα που μας περασε ειχε το πακετο τα λαζανια 0,70€-0,75€ (σε προσφορα παντα) σημερα (σε προσφορα παντα) τα λαζανια τα ειχε 1,58€ αυξηση 100% μεσα σε μερικους μηνες
η φρατζολα το ψωμι πανω απο 1€ σταθερα και το σουβλακι (τυλιχτο) κοντα στα 3€ (ακομα) γιατι προβλεπω και εκει ραγδαια αυξηση εντος του καλοκαιριου
η πεινα ειναι ηδη εδω και μας κανει παρεα........
μπα, μην ανησυχείς τύπε. Αφού οι κυρώσεις πλήττουν την Οικονομία της Ρωσίας 20πλάσια από την Οικονομία της Ευρώπης. Ψέματα θα λέμε τώρα;Το σχέδιο της Κομισιόν για να παγώσουν τα αρχίδια μας.
Το σχέδιο της Κομισιόν για εξοικονόμηση ενέργειας - Μέρες χωρίς αυτοκίνητο, μείωση ορίων ταχύτητας και θέρμανση στο μισό σπίτι
Καλά αυτούς τους πληρώνουμε?Μάλλον δε γαμάει κανένας,αλλιώς θα είχαν καταλάβει το σανό των Ουκρανών.