Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.680
- Πόντοι
- 3.936
Τύπος έγραψε χυμό αντί για Εβραίοι...Mη σκιαζεσαι βρήκε αλλο A male
Τέτοιοι είστε...
Τύπος έγραψε χυμό αντί για Εβραίοι...Mη σκιαζεσαι βρήκε αλλο A male
Τύπε το νημα είναι ρωσοφωνοΤύπος έγραψε χυμό αντί για Εβραίοι...
Τέτοιοι είστε...
Εχουν ηδη παραγγείλει 64 F-35 απο της 10 Δεκέμβρη του 2021, ο πόλεμος δεν έπαιξε κανενα λόγω ατην αγορά.Οι σουηδοφινλανδοι πριν δεν ηθελαν νατο ( γιατι άραγε; )
Τωρα παιρνουν πιπες για να μπουν, ρε πως αλλαζουν οι καιροί, για περαστε να ψωνισετε παρακαλω,
Ποσα φου 35 θα παρουν οι φινλανδοί;
Μια χαρα το ανεστησαν το νατο που ηταν εγκεφαλικα νεκρό,
Μια υπερδύναμη του κώλου οπως η ρωσια θα κινησει την αγορα της αμερικης.
Ποτε λετε ο slow jo να πει στον κοντο να σταματησει
Και τι αλλαζει σε αυτο που εγραψαΕχουν ηδη παραγγείλει 64 F-35 απο της 10 Δεκέμβρη του 2021, ο πόλεμος δεν έπαιξε κανενα λόγω ατην αγορά.
O Γονος πηρε 37% του ελληνικου λαου, προφανως και εσυ που εισαι γονος καποιου θα παρεις το ιδιο ποσοστο...... Και η ουρανια γονος του Νικολα ειναι.... αλλα εκει δεν μας πειραζει βεβαιαΗ πολιορκια του αζοφ είναι σαν του Μεσολογγίου δήλωσε ο απαράδεκτος τυπος
Εγώ δεν θυμάμαι απ την ιστορία, οι Μεσολόγγιτες να, καταπιεζαν τους Τουρκους
Άλλη ιστορία διδάχθηκε ο γόνος?
Αγγλια και Γαλλια εχουν πυρηνικα..... Η Σουηδια και η Γαλλια παραγουν και εξαγουν αεροπλανα..... Η Γερμανια παραγει να λεοπαρντ...... ποιοι ειναι ασημαντοι?Νάτο ίσον Αμερική συν τα προτεκτορστα στην Ευρώπη κάτι Λιθουανίες, ρουμανες, ελλαδες, αυτές ποτέ δεν ήτανε σημαντικές χώρες, από την άλλη έχουμε ένα άξονα Κίνας Ρωσίας ίσως και Ιράν και Ινδία που είναι μεγάλες και δυνατες χώρες, αντίθετα το νάτο είναι μόνο η Αμερική συν κάτι ευρωπαικα τσιρκα..
Αλλαζει πολλα, αφησε υπονουμενο αν και δεν το ειπες στα ισια οτι η Φιλανδια μπηκε σε ΝΑΤΟ επειδη αγορασε τα Φ35Και τι αλλαζει σε αυτο που εγραψα
Δεν το ξερω.... αυτο..., τυπε, εγω απλα ειπα μια πιθανοτητα που παιζει για να μην παρει το επιδομαΤύπε πάρτο αλλιώς όπως παλιά ....
Φοροδιαφευγει;;
Τύπε το νημα είναι ρωσοφωνο
Ρε απίθανε σταμάτα πια τις αηδίες...Νάτο ίσον Αμερική συν τα προτεκτορστα στην Ευρώπη κάτι Λιθουανίες, ρουμανες, ελλαδες, αυτές ποτέ δεν ήτανε σημαντικές χώρες, από την άλλη έχουμε ένα άξονα Κίνας Ρωσίας ίσως και Ιράν και Ινδία που είναι μεγάλες και δυνατες χώρες, αντίθετα το νάτο είναι μόνο η Αμερική συν κάτι ευρωπαικα τσιρκα..
Bαλε κ τα γύφτικα ουκρανικά να ακούσουμε
μου μυριζει Κλωντ....Ρε απίθανε σταμάτα πια τις αηδίες...
Έλεος
Φουλαρα το παπάκι για βόλτα μέχρι την βαρκιζαΔεν το ξερω.... αυτο..., τυπε, εγω απλα ειπα μια πιθανοτητα που παιζει για να μην παρει το επιδομα
Τωρα που εσυ ενθυλακωσες τα 40 ευρω, θα συνεχισεις την κριτικη στο Κυριακο για τα επιδοματα?
Ποιος κοριτσι πλεον τα κατεχει τα 40 ευρω?
Ρε απίθανε σταμάτα πια τις αηδίες...
Έλεος
Βρωμάει...μου μυριζει Κλωντ....
Ηταν επόμενο ο Πρωθυπουργός να αναφερθεί σε ένα τόσο σημαντικό άτομο, όπως εγώ. Είναι πια φανερό ότι χαίρω διεθνούς εκτίμησης, γι αυτό το λόγο άλλωστε χαρακτηρίζομαι σπουδαίος. Μπρίκια κολλάμε, ή τζιτζίκια πεταλώνουμε;Ναι, ομολογώ.
Ο CLOSER μάλιστα το είχε γράψει και δημόσια ότι κάνω λάθος όταν σε έγραψα «σοβαρό».
Κάποιοι άλλοι μου έστειλαν σε p.m. διαφορά ποσταρίσματα από το παρελθόν σου εδώ.
Δεν ξέρω αν μου τα έστειλαν για να γελάσω ή για να κλάψω.
Σε κάθε περίπτωση επιβεβαίωσαν την πάθησή σου.
Πολύ σημαντικός.
Είσαι αντι-κουληκός για αυτό δεν πήρες χαμπάρι πως αναφέρθηκε το όνομά σου σήμερα στο Κογκρέσο των ΗΠΑ:
Bαλε κ τα γύφτικα ουκρανικά να ακούσουμε
Δεν είχα σκεφτεί αυτή την εναλλακτική. Αλλά και πάλι θα πρέπει να τους στείλουν στην πρώτη γραμμή. Ας πούμε αυτοί θα ήταν ιδανικοί.Μα υπάρχουν και άλλοι τρόποι να πολεμήσουν...αν στηθούν ώστε να εκτονωθούν οι Ρώσοι θα είναι πιο εύκολη λεία για τους μάχιμους Ουκρανούς.
Όλοι στον αγώνα ..όλοι στα όπλα!
Εννοείται ότι ο τρόπος μάχης που πρότεινα αφορά αποκλειστικά μάχες στην πρώτη γραμμή.Δεν είχα σκεφτεί αυτή την εναλλακτική. Αλλά και πάλι θα πρέπει να τους στείλουν στην πρώτη γραμμή. Ας πούμε αυτοί θα ήταν ιδανικοί.
Ukraine holds its biggest ever Gay Pride parade | News | DW | 23.06.2019