kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.480
- Πόντοι
- 6.256
ΝΔγλύφτες,Προς Κουλομαχους κ λοιπους ΝΔγλυφτες υπερασπιστες του Αμερικανικου δικαιου...Ο δικος σας τα λεει...
α , καλό ,ε
ΝΔγλύφτες,Προς Κουλομαχους κ λοιπους ΝΔγλυφτες υπερασπιστες του Αμερικανικου δικαιου...Ο δικος σας τα λεει...
συγγνώμη αλλά δεν εμπιστεύομαι πλέον τα δυτικά μέσα ούτε τρώω αμασητο ότι μου σερβίρουν .σου έβαλα τρία λινκ από σοβαρά μέσα που λένε για συρρίκνωση της ρωσικής οικονομίας. γιατί δεν τα σχολιάζεις;
ούτε στο άρθρο του economist που έβαλες μιλάει για ανάπτυξη, αν κατάλαβες καλά αυτό που λέει δεν είναι ότι η οικονομία της πάει γαμιώντας ή αναπτύσσεται, αλλά ότι 'αντέχει' στις κυρώσεις της Δύσης.
ειλικρινά δεν σε καταλαβαίνω. μέσα σε 2-3 μέρες έβαλες τουλάχιστον 5 fake ειδήσεις επιβεβαιώνοντας ότι δεν ελέγχεις τις πηγές σου/δεν ξέρεις για τι πράγμα μιλάς. και επιμένεις με τα 'μπεεεεε'. αν σε κάνουν να νιώθεις καλύτερα συνέχισε, πάντως να σε κάνουν πιο έγκυρο μετά το ρεσιτάλ fake news δεν το κόβω. επίσης εγώ θα προβληματιζόμουν ιδιαίτερα για τις απόψεις μου αν μου πάταγαν like όλοι αυτοί που σου πατάνε.
πάμε πάλι.όποιος παρακολούθησε Σάββα Καλεντερίδη έστω και σε μια δήλωση απ την αρχή του πολέμου, αντιλαμβάνεσαι ό,τι μόνο αντικειμενικός δεν είναι.
Δηλαδη η Μερκελ ειναι αντινεοταξιτισσα που υπεγραψε την τελευταια μερα της γερμανικης προεδριας στην ΕΕ την εμπορικη συνεργασια Κινας - ΕΕ? Αγαπητε, Παντα στην ανθρωπινη ιστορια υπαρχει καποιος δυνατος που επιβαλλει την δικη του ΝΕΑ ΤΑΞΗ.... τα πραγματα ειναι απλα προτιμαμε ΚΙΝΑ ή ΗΠΑ?ο σολτς που κυβερναει ειναι πιονι, ιβριδιο της νεας ταξης
αν ηταν η μερκελ η ο σοιμπλε δεν θα ανεχοταν ενα καθοδηγουμενο ερειπιο να καταστρεφει την ευρωπαικη οικονομια
αναφερθηκα στη μερκελ σαν προσωπικοτητα με κυροςΔηλαδη η Μερκελ ειναι αντινεοταξιτισσα που υπεγραψε την τελευταια μερα της γερμανικης προεδριας στην ΕΕ την εμπορικη συνεργασια Κινας - ΕΕ? Αγαπητε, Παντα στην ανθρωπινη ιστορια υπαρχει καποιος δυνατος που επιβαλλει την δικη του ΝΕΑ ΤΑΞΗ.... τα πραγματα ειναι απλα προτιμαμε ΚΙΝΑ ή ΗΠΑ?
Η γνωμη μου για την Ρωσσια σας την εχω πει. Δεν μισω την Ρωσσια, Καταλαβαινω τον Βλαδιμηρο που θελει να μεγαλωσει την χωρα του και τον θαυμαζω.... Αλλα δεν τρωω τις προσχηματικες δικαιολογιες που λεει για να κανει οτι κανει. Η Ελλαδα ειναι μια ναυτικη δυναμη και ειναι με τις ναυτικες δυναμεις....
Ειναι ενα διλλημα που ειχε πριν 83 χρονια ο εθνικιστης Ιωαννης Μεταξας αλλα και ο Κομμουνιστης Σταλιν (αυτος βεβαια απο αναγκη), θα συμμαχησουμε με τις ναυτικες δυναμεις ή με δυναμεις του ευρο-ασιανισμου..
Επιπλεον με την Ρωσσια με εξαιρεση την θρησκεια μας χωριζει ενα χαος στον τροπο οργανωσης και θεωρησης της δομης του Κρατους.....(βεβαια δεν θα πρεπει ουτε να ταυτιζομαστε με new Liberals)
φυσικά δεν θεωρώ όλους τους Ουκρανούς ναζί. οι ναζί είναι όντως μικρό ποσοστόμερικές ερωτήσεις, αν θες απαντάς χωρίς ειρωνείες ή με τα μπεεε σου.
σε μια χώρα 40.000.000 όπου οι ναζί σε εκλογές δεν πήραν ούτε το 2% και δεν μπήκαν καν στη βουλή, γιατί θεωρείς σημαντικό να απομονώνεις τους ναζιστές, να επικεντρώνεσαι μόνο σε αυτούς και να βγάζεις συμπεράσματα για έναν ολόκληρο στρατό και λαό;
θα σου άρεσε κάποια στιγμή κάποιοι να λένε όλη την Ελλάδα ναζί και όλον τον λαό και στρατό της ναζιστικό επειδή κάποτε η ΧΑ πήρε 7% και ήταν τρίτο κόμμα; Αν κάποιος κάποτε έκανε επίθεση στην Ελλάδα με το επιχείρημα της απόναζιστικοποίησή της και έψαχνε φωτογραφίες με νεκρούς φαντάρους με χρυσαυγίτικα τατού ως απόδειξη της αλήθειας του, υποθέτω θα συμφωνούσες και θα ήσουν με το μέρος του ε;
επίσης πες ότι μια χώρα είναι γεμάτη ναζί (που δεν είναι), πες έστω ότι είναι το5% (που πάλι δεν είναι). Πες όμως ότι έτσι έχουν τα πράγματα. Νομιμοποιείται οποιαδήποτε ξένη χώρα να εισβάλει για να πατάξει τον ναζισμό (ειδικά όταν δεν έχει πατάξει τον δικό της); Θεωρείς την εισβολή της Ρωσίας δικαιολογημένη;
που ησουνα, εβλεπες κοσιωνη και σε διεκοψα? ζητω συγνωμηΤι μαλακίες λες πάλι ρε ρωσόδουλο καθίκι, που θα μας υπερασπιστεί από τους Ισλαμιστές ο Πούτιν που αμόλησε τα τσετσένικα ορκ να βιάζουν και να σκοτώνουν Ορθόδοξους.
Καλά τα λες αλλά μόνο για όσους έχουν αμάξι. Εγώ είμαι μυο-κίνητος σε 2 τροχούς, άρα έχω φύρα.Εγω παντως θα ηθελα να ειμαι Μολδαβια να δουλευω με τηλεργασια και να καμακωνω το βραδακι.... Ανεφερα σαν παραδειγμα την συγκεκριμενη χωρα.... 9 στους 10 εργαζομενους φιλε υπο νορμαλ συνθηκες ειναι υπερ της τηλεργασιας ( συνθηκες που δεν καθεσαι μεσα λογω κορωνας) γιατι εχεις την πολυτελεια να εισαι ειτε Αθηνα ειτε στην Μυκονο.... Κοντοφθαλμη προσεγγιση περι μετακυλισης του κοστους του ρευματος σε εργαζομενο.... Απο την αλλη μπορω να σου πω οτι ο εργαζομενος δεν θα πληρωνει 80 ευρω το μηνα για να πηγαινει με αυτοκινητο στην δουλεια του. Μην τα θελουμε ολα δικα μας...
Πόσο καραγκιόζηδες ο Αυγερινός και ο Λιάτσος... Ούτε τα προσχήματα βρε...
Καθε χωρα οταν θελει να κανει μια επεκταση ή θελει να παρει μια αποφαση λεει ενα αφηγημα....αναφερθηκα στη μερκελ σαν προσωπικοτητα με κυρος
οι ελληνες που στηριζουν πουτιν βλεπουν σ αυτον μια αμυνα στην παγκοσμιοποιηση και την ισλαμοποιηση της ευρωπης απο τον καθς σωρρος
Τζεο, η κριτικη δεν πρεπει να ειναι γιατι ειμαστε με το ΝΑΤΟ.... αλλα ποσα Μ1117 Πρεπει να μας δωσει η Αμερικη διοτι τα 1200 ειναι πολυ λιγα.... Αντι να χτυπαμε τα ποδια μας ας δουλεψουμε.... σε προηγουμενη σελιδα ειχα αναφερθει "η ελλαδα μεγαλωσε οταν πολεμαγε για τα συμφεροντα της Δυσης (τουλαχιστον ετσι νομιζαν οι δυτικοι) στην πραξη ομως πολεμαγαμε για τα δικας συμφεροντα" Η Ελλαδα του Μητσοτακη εξοπλιζεται και εξοπλιζεται. Υπαρχουν δυναμεις μεσα στην ΝΔ αλλα και ολο το πολιτικο κατεστημενο που με μια μιζερια κρατουν την ελλαδα κατω.... αλλα δεν εχει μονο η ΝΔ αντιφασεις στην πολιτικη της.... Τοσα χρονια στην ακρα δεξια δεν ειδα ενα εθνικισταρα να θετει θεμα Νοτιας Ιταλιας.... ισως γιατι μεγαλα κεφαλια της ελληνικη ακροδεξιας που ηταν ιταλοσπουδαγμενοι ειχαν σχεσεις με την ιταλικη ακροδεξιαπου ησουνα, εβλεπες κοσιωνη και σε διεκοψα? ζητω συγνωμη
Διαχειριστρια την λες τωρα που φανηκαν τα αδιεξοδα της πολιτικης της τοτε την ελεγες μεγαλη πολιτικο που με την εισαγωγη ρωσικου αεριου μειωνε το κοστος παραγωγης των γερμανικων προιοντων...κύρος η μέρκελ;
στο ναδίρ είναι τώρα,
ίσως μετά από πενήντα χρόνια...
πιστεύω δεν θα μείνει στην ιστορία,
διαχειρίστρια, δειλή, υπέταξε την χώρα της και έμεινε χωρίς εξωτερική πολιτική
Το ποιος ειναι ο γελοίος φαίνεται σε πολλά …. Αλλα εσυ άκου την Κοσιώνη ….. μπεεεεεεεΠόσο καραγκιόζηδες ο Αυγερινός και ο Λιάτσος... Ούτε τα προσχήματα βρε..
γι αυτό είναι οι πολιτικοί, για να βλέπουν μπροστά,Διαχειριστρια την λες τωρα που φανηκαν τα αδιεξοδα της πολιτικης της τοτε την ελεγες μεγαλη πολιτικο που με την εισαγωγη ρωσικου αεριου μειωνε το κοστος παραγωγης των γερμανικων προιοντων...
κύρος η μέρκελ;
στο ναδίρ είναι τώρα,
ίσως μετά από πενήντα χρόνια...
πιστεύω δεν θα μείνει στην ιστορία,
διαχειρίστρια, δειλή, υπέταξε την χώρα της και έμεινε χωρίς εξωτερική πολιτική
Εντάξει τοτε εμπιστέψου τα 100% αξιόπιστα ρωσικά μέσα.συγγνώμη αλλά δεν εμπιστεύομαι πλέον τα δυτικά μέσα ούτε τρώω αμασητο ότι μου σερβίρουν .
όσο για τα φεικ βμαλλον έχεις δίκιο οπότε έπεσα στη λούμπα και εγω