Rand0m1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.299
- Πόντοι
- 2.356
Ο Παστίτσιος είναι για Λιακό fans, τύπε.Θα δικαιωθει ο Παΐσιος τύπε
Απλά δε βλέπω τον κοντό να δεχθεί ήττα, με την καμία.
Ο Παστίτσιος είναι για Λιακό fans, τύπε.Θα δικαιωθει ο Παΐσιος τύπε
Οι πόλεις αυτές φτιάχτηκαν από την μεγάλη ΑικατερίνηΟι Ελληνες
Αν και συμφωνώ με ό,τι γράφεις λες σαχλαμάρες...όχι. Δεν ανέφερα το επιχείρημα αυτό. Επεσήμανα ότι όσοι καταδικάζουν τη Ρώσικη Εισβολή δεν είχαν ασχοληθεί στο παρελθόν με εισβολές οποιουδήποτε τύπου, ή με σφαγές / γενοκτονίες, αλλά ασχολούνται σήμερα. Κι αυτό έχει τη σημασία του
Δε θα σου πω διότι μετά θα μου πεις ...............ε να πας να ζήσεις εκεί τοτεΠοια ειναι η λατινικη χωρα τύπε?
Πρώτον δεν εχει καμια σημασια.όχι. Δεν ανέφερα το επιχείρημα αυτό. Επεσήμανα ότι όσοι καταδικάζουν τη Ρώσικη Εισβολή δεν είχαν ασχοληθεί στο παρελθόν με εισβολές οποιουδήποτε τύπου, ή με σφαγές / γενοκτονίες, αλλά ασχολούνται σήμερα. Κι αυτό έχει τη σημασία του
Οχι πες μου, εχω λογο που ρωταωΔε θα σου πω διότι μετά θα μου πεις ...............ε να πας να ζήσεις εκεί τοτε
ΚΑΙ συμφωνείς με ότι γράφω, ΚΑΙ είναι σαχλαμάρες; Για ποιο λόγο συμφωνείς με σαχλαμάρες;Αν και συμφωνώ με ό,τι γράφεις λες σαχλαμάρες...
Στανταρ την γαμούσε ο προπροπάπους του Κμαν και γιαυτο κάβλωνε με μπάλκαν πεος και δώρισε Ελληνικά ονόματα στις πόλεις...Οι πόλεις αυτές φτιάχτηκαν από την μεγάλη Αικατερίνη
Οι Έλληνες ζούσαν σε μικρούς οικισμούς που καμία σχέση με Μαριούπολη χερσώνα ευπατορια απλώς το κατερινιω έδωσε ελληνικά ονιματα
Σοβαρευτείτε
Οι "μαχητές" μάλλον είναι άτυχοι...θα ήθελαν πολύ να φάνε ρωσική κρεατοβεργα...βγήκαν Ι5 από τον Ουκρανικό Στρατό η εκτελούν ειδική επιχείρηση ώστε να τους αποδυναμώσουν τους Ρώσους και έτσι όπως δεν θα μπορούν να πάρουν τα πόδια τους να τους εξουδετερώνουν πιο εύκολα οι Ουκρανοί;Προχωρημένο ε;Οι Ρώσσοι είναι ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΙ που δεν θα αντιμετωπίσουν αυτούς τους μαχητές
Οποιος δεν μπορει να δεχθει ηττα ειναι καταδικασμενος να την υποστειΟ Παστίτσιος είναι για Λιακό fans, τύπε.
Απλά δε βλέπω τον κοντό να δεχθεί ήττα, με την καμία.
Άσε μας ρε βλάκα που σε έπιασε η ψυχοπονιά για τον ναρκέμπορο τον Νοριέγκα εσένα και τον ηλίθιο σταλινοφασίστα.Ναι. Είναι απορίας άξια η ψυχοπονιά που έπιασε συγκεκριμμένης τοποθέτησης άτομα για την Ρωσική Εισβολή στην Ουκρανία και η ένταση με την οποία την καταδικάζουν. Όταν δεν ασχολήθηκαν με τις περιπτώσεις που ανέφερες
Ρε προχώρα που θες και εξηγήσεις...ξεδιπλώσου...ΚΑΙ συμφωνείς με ότι γράφω, ΚΑΙ είναι σαχλαμάρες; Για ποιο λόγο συμφωνείς με σαχλαμάρες;
δεν γνωρίζω προσωπικά τα Μέλη του Σάιτ. Αν όμως είμαι σίγουρος για κάτι, είναι πως η γκάμα των γενικά κεντροδεξιάς τοποθέτησης ατόμων που γνωρίζω δεν είχε αναφέρει ποτέ κάποια κρίση για τις Αμερικάνικες Επεμβάσεις, ή για τις σφαγές στη Ρουάντα, ή για το Σκλαβοπάζαρο και τις καταστροφές των Αρχαιοτήτων που έκανε το Ισλαμικό Κράτος, ή για τον τροφοδοτούμενο Εμφύλιο στη Συρία είτε θετική, είτε αρνητική. Δεν είχαν καν ασχοληθεί. Τώρα όλοι είναι λαύροι ενάντια στη Ρωσική Εισβολή, αυτό επισημαίνω.Πρώτον δεν εχει καμια σημασια.
Δευτερον, δεν μπορεις να ξερεις τι ελεγε ο καθενας στις προηγουμενες περιπτωσεις.
Τριτον, οσοι ΔΕΝ καταδικαζουν την ρωσικη εισβολη, πώς νομιμοποιουνται να καταδικαζουν την αμερικανικη?
Τεταρτον, αν δεν διακρινεις εν παση περιπτωσει μια ποιοτικη διαφορα στην δραση των ρωσων (με απειλες για πυρηνικα, με σφαγες αμαχων, με στρατο πλιατσικολογων, βιαστων και βασανιστων) σε σχεση ακομη και με τις κατα καιρους επεμβασεις των αμερικανων, λυπαμαι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οχι πες μου, εχω λογο που ρωταω
δεν εννοω αυτό, ηθελα να πω πως αν δεν υπήρχαν αυτά τα στοιχεία δίπλα στο νικ του καθενός μας θα νόμιζα πως γράφει δεκάχρονοΔεν έχει καμία σημασία αν είναι Mod ή Admin.
Δεν πολλαπλασιάζεται με κάτι η άποψη που προβάλει.
πόσες φορές πρέπει να στο πω; δεν πηδάω άντρες, στρέψου αλλούΕσύ πότε θα εκδηλώσεις τον ομοφυλοφιλικό έρωτα σου για το Βλαδίμηρο ρε αποτυχημένε Χλαπάτσα;
Έλα ντε. Και πως έφυγαν μάλιστα.Ή για το Αφγανιστάν. Λες και ξεχνάμε ποιός ήταν ο πρώτος που έκανε εισβολή στο Αφγανιστάν.
Εχεις πεσει στην ιδια παγιδα οπως τοτε ειχαν πεσει καποιοι με τους εμβολιασμους.δεν γνωρίζω προσωπικά τα Μέλη του Σάιτ. Αν όμως είμαι σίγουρος για κάτι, είναι πως η γκάμα των γενικά κεντροδεξιάς τοποθέτησης ατόμων που γνωρίζω δεν είχε αναφέρει ποτέ κάποια κρίση για τις Αμερικάνικες Επεμβάσεις, ή για τις σφαγές στη Ρουάντα, ή για το Σκλαβοπάζαρο και τις καταστροφές των Αρχαιοτήτων που έκανε το Ισλαμικό Κράτος, ή για τον τροφοδοτούμενο Εμφύλιο στη Συρία είτε θετική, είτε αρνητική. Δεν είχαν καν ασχοληθεί. Τώρα όλοι είναι λαύροι ενάντια στη Ρωσική Εισβολή, αυτό επισημαίνω.
Ρε μπας και φαντσιώνεσαι ότι είσαι κάτι σαν Πολεμιστής του Φωτός, που προσπαθεί να κάνει την αλήθεια να λάμψει, κάτι σαν τον Δικαστή Ντρεντ; όταν όμως είδαμε τα τα βίντεο / φωτογραφίες από τις Αγριότητες των Μαχητών του Ισλαμικού Κράτους, δεν θυμάμαι να έκανες εκστρατεία εναντίον τους. Γιατί άραγε;Σκατά ξέρεις μωρή ρωσόδουλη μουχρίτσα.
Φήμες λένε ότι τελικά δεν πέθανε από το γαμησι αλόγου η αυτού μεγαλειότης Αικατερίνη αλλά την ξέσκισε στο πουτσο ο αρχηγοςΣτανταρ την γαμούσε ο προπροπάπους του Κμαν και γιαυτο κάβλωνε με μπάλκαν πεος και δώρισε Ελληνικά ονόματα στις πόλεις...
Σπονσορέτα του προπροΚμαν η Αικατερίνη πέθανε από τα μπλε αρχίδια του...Φήμες λένε ότι τελικά δεν πέθανε από το γαμησι αλόγου η αυτού μεγαλειότης Αικατερίνη αλλά την ξέσκισε στο πουτσο ο αρχηγος