Πιο άδικο θεωρείς τον πόλεμο των Ρώσων κατά των Ουκρανών η τον πόλεμο των Αμερικανών κατά Ιράκ Αφγανιστάν ;;;ή το ίδιο;;
Με μια κοφτή κουβέντα;
η ερώτηση που κανεις (και η μορφή της απάντησης που ζητας) είναι ενδεικτική του τρόπου που σκέφτεσαι
Πιο άδικο θεωρείς τον πόλεμο των Ρώσων κατά των Ουκρανών η τον πόλεμο των Αμερικανών κατά Ιράκ Αφγανιστάν ;;;ή το ίδιο;;
Με μια κοφτή κουβέντα;
ΟΚ (αν είναι τελικά έτσι) αλλά άργησαν λίγο....Ναι.....το διορθωσαν αυτο με την ακτινα δρασης.... εβλεπα πριν λιγο σε ουκρανικο τελεγκραμ ενα ντροουν να χτυπαει προκεχωρημενη Ρωσικη βαση με καυσιμα....αρα το καταλαβαν και τωρα φτιαχνουν σταθμους ανεφοδιασμου.... Αν και πιστευω τα περισσοτερα αρματα εμειναν απο βλαβες αφου ειναι 50 χρονων...και οχι απο ελλειψη καυσιμων....Δεν παρατας αρμα οταν τελειωσουν τα καυσιμα,αφου ειναι ακομα αξιομαχο....το παρατας οταν παθει βλαβη.
Η απάντηση που μου έδωσες είναι ενδεικτικη του τρόπου που σκέφτεσαι κ εσυη ερώτηση που κανεις (και η μορφή της απάντησης που ζητας) είναι ενδεικτική του τρόπου που σκέφτεσαι
Με συγκινήσεις πάλι .βάλε καμία κότα αμερικανοτσατσος ,,σπέρμα του έκτου στολουΕσύ σκέφτεσαι καθόλου ρε ρωσόδουλο ρεμάλι ή σου κάνανε λοβοτομή τα αφεντικά σου;
Απαξιω πολιτικούς τραβεστί γυρολόγους που για μια θέση να γλείφουν κ να αλλάζουν τους ιδέες τουΤι να την κάνω όταν έχουμε εσένα μωρή πουτινολάγνα πουλάδα;
μιας και τώρα βλέπω προηγούμενες σελίδες πρέπει να σου πω πως κάπου το παρακάνεις (όχι με τον παραπάνω βέβαια ) στο να κράζεις όποιον γραφει το παραμικρό "αρνητικό" για την κατάσταση στην Ουκρανια. Αυτό που έγραψε ο Κουκης (και τον πρόγκηξες στη σελ. 937) είναι αρκετά εύλογο, κάτι παρόμοιο άλλωστε έγραψε και ο νύκτερος.Τι μαλακίες τσαμπουνάς μωρή ρωσόδουλη κάμπια; Εδώ τους έχουν πάρει στο κυνήγι τους Ρώσους οι Ουκρανοί στο Χάρκοβο και στην Οδησσό κι'εσύ ονειρεύεσαι θριάμβους;
ότι πεις, ξανασκέψου τι σημαίνει αυτό που ρωτας και αν επιμένεις για να μη σε στενοχωρήσω φέρε μου ένα αδικομετρο να κάνω κάτι μετρήσεις και θα σου απαντήσωΗ απάντηση που μου έδωσες είναι ενδεικτικη του τρόπου που σκέφτεσαι κ εσυ
Ήταν άδικες οι επεμβάσεις των Αμερικανών στη Συρία Ιράκ Αφγανιστάν;ότι πεις, ξανασκέψου τι σημαίνει αυτό που ρωτας και αν επιμένεις για να μη σε στενοχωρήσω φέρε μου ένα αδικομετρο να κάνω κάτι μετρήσεις και θα σου απαντήσω
Η πιο ιστορική και δίκαιη επέμβαση όλων των εποχών...Ήταν άδικες οι επεμβάσεις των Αμερικανών στη Συρία Ιράκ Αφγανιστάν;
Δίκιο ήταν αυτόΗ πιο ιστορική και δίκαιη επέμβαση όλων των εποχών...
Ουστ παλιό τραβελε σιχαμα
Aνεβασε μια φωτό με τον άρχοντα πάνω σε αρκούδα να καλπάζει μέσα στο Κίεβο κ κρατώ επιπεδοΚρατήστε επίπεδο παρακαλώ...
Όταν λες άρχοντα εννοείς Κμαν;Aνεβασε μια φωτό με τον άρχοντα πάνω σε αρκούδα να καλπάζει μέσα στο Κίεβο κ κρατώ επιπεδο
Ξέρεις και άλλον;;Όταν λες άρχοντα εννοείς Κμαν;
Πραγματικό όχι....Ξέρεις και άλλον;;
Dolny kmaninskiy με πρωτεύουσα το kmanovgradΠραγματικό όχι....
Ελπίζω ο Τσάρος να ονοματίσει προς τιμήν του μια επαρχία της Νότιας Ρωσίας.