JOHN-PLAYER-SPECIAL
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.905
- Πόντοι
- 3.446
Μπαιντενοπουλα που μεταξύ σας λετε ότι κερδίζετε και χαιρόσαστε για δείτε εδώ το Μέγεθος της ήττας
Η Ρωσία κατέχει σχεδόν το 20% των φυσικών πόρων της Γης και ο πληθυσμός της είναι λιγότερο από το 2% του παγκόσμιου πληθυσμού. Αν υπήρχε δικαιοσύνη, κάθε Ρώσος θα έπρεπε να είναι εκατομμυριούχος , περισσότερο από τους πολίτες του Ντουμπάι. Αλλά ζουν πολύ φτωχά , γιατί για τους Ρώσους ηγεμόνες είναι δουλοι.Μπαιντενοπουλα που μεταξύ σας λετε ότι κερδίζετε και χαιρόσαστε για δείτε εδώ το Μέγεθος της ήττας
Η Ρωσία κατέχει σχεδόν το 20% των φυσικών πόρων της Γης και ο πληθυσμός της είναι λιγότερο από το 2% του παγκόσμιου πληθυσμού. Αν υπήρχε δικαιοσύνη, κάθε Ρώσος θα έπρεπε να είναι εκατομμυριούχος , περισσότερο από τους πολίτες του Ντουμπάι. Αλλά ζουν πολύ φτωχά , γιατί για τους Ρώσους ηγεμόνες είναι δουλοι.
Τι μας δείχνεις τους γκουρμεδιες τυπε;Δεν νομίζω πως το ξέρω.
Δεν έχει και κάτι χαρακτηριστικό σαν background.
Αυτό ας πούμε εύκολα το καταλαβαίνει κάποιος ταξιδεμένος.
Αφού είχαμε πει ότι το σαββατόβραδο θα υπήρχε κατάχρηση.
Το Αζερμπαιτζαν??Αν δέχεσαι αυτό που συμβαίνει στην Ουκρανία, θα το δεχθείς και για τη Μολδαβία ή το Αζερμπαϊτζάν που μπορεί να ακολουθεί μετά;
Αν και δεν συμφωνω καθολου με αυτα που γραφεις γενικα, στο χιουμορ εσκισες φιλε!εγω ειμαι ο Βλαδιμηρος βλημα!!! Εχω λογαριασμο στο μπου!!!!
Απλά είμαστε με τη λάθος πλευρά της ιστορίας.Και εννοείται οτι αν αύριο το πρωί εισβαλουν καπου οι Αμερικανοί θα ειναι στα κάγκελα κατα της εισβολης!
Μιλάμε για σοβαρά λοβοτομημενα άτομα!!!
φημες λενε οτι θα παρελασει κ ο Ζελες με τα 12ποντα....
Αύριο νιαμού θα σας φύγει ο πάτος με αυτά που θα πει ο Βλαδίμηρος, όλος ο κόσμος κρέμεται από τ'αρχίδια του...
O κόσμος θα κρέμεται η ο Βοβα θα κρέμεται.Αύριο νιαμού θα σας φύγει ο πάτος με αυτά που θα πει ο Βλαδίμηρος, όλος ο κόσμος κρέμεται από τ'αρχίδια του...
Όνειρα...πουλιά μου αταξίδευτά...O κόσμος θα κρέμεται η ο Βοβα θα κρέμεται.
Поживём увидим
Αύριο είναι Δευτέρα και εργαζόμαστεΑύριο νιαμού θα σας φύγει ο πάτος με αυτά που θα πει ο Βλαδίμηρος, όλος ο κόσμος κρέμεται από τ'αρχίδια του...
Έχω κλάψει από τα γέλια με διάφορα ποστ σου αλλά τελευταία είσαι κάπως πεσμένος. Σου λείπει ο Δημητράκης παραδέξου τοΌνειρα...πουλιά μου αταξίδευτά...
Αύριο μεγάλη γιορτή...έχουμε αργία...Αύριο είναι Δευτέρα και εργαζόμαστε
Γιατί δεν πήγε στην Γαλλία αυτός ρε παιδιά ;Γέμισε η Γαλλία μαύρους ,μουσουλμάνους και Άραβες ,δεν θα ξεχώριζε εκεί.Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Μιχαήλ σκοτώθηκε στη μάχη του Azovstal, αποκάλυψε ο Ουκρανός πρέσβης στην Ελλάδα
Μιλώντας στην ΕΡΤ1 και στη νέα εκπομπή του Γιώργου Κουβαρά, ο Σεργκέι Σουτένκο ανακοίνωσε ότι ο Ελληνοουκρανός στρατιώτης, που είχε μιλήσει στις 7 Απριλίου στην ελληνική Βουλή, μαζί με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι, σκοτώθηκε την περασμένη εβδομάδα - Δείτε βίντεο με το μήνυμα που είχε απευθύνει τότεwww.protothema.gr
Εσυ στα 4 λεμε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ο Ηλιας δεν θελει κατι τετοια σαν αυτο εδω.Ειναι ενας απο τους λογους που θα τον ψηφισω στις επομενες εκλογες!!!
Σαϊντού Καμαρά: «Δεύτερη πατρίδα μου η Ελλάδα - Θέλω να σπουδάσω και να ζήσω μία κανονική ζωή»
«Κανείς δεν λέει ξαφνικά ένα πρωί πως θέλει να φύγει από τη χώρα του χωρίς σοβαρό λόγο εξομολογήθηκε ο 19χρονος μαθητής από τη Γουινέα που επρόκειτο να απελαθεί αλλά έλαβε άσυλο έπειτα από την κινητοποίηση των συμμαθητών τουwww.protothema.gr
O κόσμος θα κρέμεται η ο Βοβα θα κρέμεται.
Поживём увидим