εγω ειμαι ο Βλαδιμηρος βλημα!!! Εχω λογαριασμο στο μπου!!!!Σε πήρε τηλέφωνο ο Βλαδίμηρος και σου τα είπε αυτά ή τα είδες στον ύπνο σου ρε Χλαπάτσα;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 39K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Πσιτ, σου έχω νέα: από το Χάρκοβο σιγά - σιγά έχει αρχίσει να τα μαζεύει. Το Χάρκοβο το έχει ξεχάσει και έχει αρχίσει να κατεβάζει τα στρατά (λέμε τώρα) στο Ιζιούμ όπου και εκεί θα δυσκολέψουν τα πράγματα.Ποια λήξη?Με τα στρατεύματα στη Χερσώνα,στο Μπερντυάνσκ και πλησίον του Χαρκόβου,να έχει καταλάβει πάνω από το μισό Ντονμπάς?Θα πει μονομερώς εντάξει αποσύρομαι με αυτά που έχω και οι Ουκρανοί θα δεχτούν?Σιγά μην παραχωρήσει έδαφος.
Και οι δύο πλευρές έχουν αποφασίσει οτι η λύση θα αποφασιστεί επί του στρατιωτικού πεδίου.Μέχρι η μία πλευρά να πετύχει αποφασιστική νίκη και να σύρει την άλλη σε διαπραγματεύσεις ο πόλεμος δεν πρόκειται να τελειώσει.Και ένα χρόνο να πάρει και δύο,καμία πλευρά δε θα κάνει πίσω.
Επίσης, εκεί στο Γκτάνσκ αυτό το άγαλμα το είδες;
Είναι ο Ποσειδώνας ή Neptune στα λατινικά.
Όπως ακριβώς ο Ουκρανικός πύραυλος που βύθισε το Μόσκβα.
Στην Πολωνία βέβαια δεν τολμάς να πεις τις φιλορωσικές παπαριές που αραδιάζεις εδώ μέσα. Τολμάς;;;;
Και βέβαια δεν τολμάς γιατί ξέρεις ότι οι Πολωνοί θα σου βάλουν την τρίαινα στον κώλο.
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.680
- Πόντοι
- 3.936
Θα προσκυνήσετε όλοι τον Μεγα Βοβα.....Πσιτ, σου έχω νέα: από το Χάρκοβο σιγά - σιγά έχει αρχίσει να τα μαζεύει. Το Χάρκοβο το έχει ξεχάσει και έχει αρχίσει να κατεβάζει τα στρατά (λέμε τώρα) στο Ιζιούμ όπου και εκεί θα δυσκολέψουν τα πράγματα.
Στην Πολωνία βέβαια δεν τολμάς να πεις τις φιλορωσικές παπαριές που αραδιάζεις εδώ μέσα. Τολμάς;;;;
Και βέβαια δεν τολμάς γιατί ξέρεις ότι οι Πολωνοί θα σου βάλουν την τρίαινα στον κώλο.
jormakka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2022
- Like
- 8.447
- Πόντοι
- 2.306
Δεν νομίζω πως το ξέρω.
Δεν έχει και κάτι χαρακτηριστικό σαν background.
Αυτό ας πούμε εύκολα το καταλαβαίνει κάποιος ταξιδεμένος.
Αφού είχαμε πει ότι το σαββατόβραδο θα υπήρχε κατάχρηση.
Το μωρό απέναντι ποιος το έφαγε;
Στο Ιζιουμ οι Ουκρανοι εχουν μαζεψει 40.000 στρατο..... Περιμενουμε μεγαλες μαχες εκει....Πσιτ, σου έχω νέα: από το Χάρκοβο σιγά - σιγά έχει αρχίσει να τα μαζεύει. Το Χάρκοβο το έχει ξεχάσει και έχει αρχίσει να κατεβάζει τα στρατά (λέμε τώρα) στο Ιζιούμ όπου και εκεί θα δυσκολέψουν τα πράγματα.
Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
βετεράνος του δεύτερου παγκόσμιου πολέμου, 'ευχαριστεί' τους ρώσους που βομβάρδισαν το σπίτι του...
προφανώς δεν είχε ενημερωθεί από τα τσογλανοναυάγια του bou ότι είναι ναζί με πρόεδρο ναρκομανή και καλά να πάθει που έγινε πιόνι των αμερικάνων.
προφανώς δεν είχε ενημερωθεί από τα τσογλανοναυάγια του bou ότι είναι ναζί με πρόεδρο ναρκομανή και καλά να πάθει που έγινε πιόνι των αμερικάνων.
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.680
- Πόντοι
- 3.936
Θα τους γαμήσει η Ρώσικη αρκούδα...Στο Ιζιουμ οι Ουκρανοι εχουν μαζεψει 40.000 στρατο..... Περιμενουμε μεγαλες μαχες εκει....
Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.682
- Πόντοι
- 4.546
ΖάρεςΔεν νομίζω πως το ξέρω.
Δεν έχει και κάτι χαρακτηριστικό σαν background.
Αυτό ας πούμε εύκολα το καταλαβαίνει κάποιος ταξιδεμένος.
Αφού είχαμε πει ότι το σαββατόβραδο θα υπήρχε κατάχρηση.
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.680
- Πόντοι
- 3.936
Πρεζάκια Ζελενσκι τελείωνε...
40.000 δεν ειναι αμελητεα δυναμη.....αν καταφερουν να τους περικυκλωσουν καποια στιγμη θα εξαντληθουν τα πυρομαχικα των Ουκρανων....αν προσπαθησουν κατα μετωπο επιθεση θα υπαρχουν μεγαλες απωλειες....Θα τους γαμήσει η Ρώσικη αρκούδα...
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.606
- Πόντοι
- 42.697
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.680
- Πόντοι
- 3.936
Θα τους ξεκωλιάσουμε....40.000 δεν ειναι αμελητεα δυναμη.....αν καταφερουν να τους περικυκλωσουν καποια στιγμη θα εξαντληθουν τα πυρομαχικα των Ουκρανων....αν προσπαθησουν κατα μετωπο επιθεση θα υπαρχουν μεγαλες απωλειες....
Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
για τον αγαπημένο μου κ. Ξύδη που απαιτεί να του μοστραρω λινκ με "πρεζακια Ζελενσκι"
από χθες που μπήκες στην συζήτηση έκανες 3 στα 3 στα fake news. 1. έβαλες φωτό με φωτοσοπαρισμένη ναζιστική σημαία, 2. πέθανες τύπο που σήμερα έδωσε συνέντευξη τύπου, 3. λες τον ζελένσκι πρεζάκια. παρόλα αυτά και ενώ όσα λινκ βάζεις διαψεύδονται και αποδεικνύονται καθαρή προπαγάνδα, απαντάς με 'μπεεεε' και ειρωνείες.
ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του.
Με τα οπλα που εχει ριξει,οχι.....αν βγαλει τα καλα,και αποφασισει και εναεριους βομβαρδισμους "καρπετ",κατι θα κανει...Θα τους ξεκωλιάσουμε....
Leclerc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2020
- Like
- 9.442
- Πόντοι
- 2.356
Να μας πουνε να ξερουμε ποσο θα αγοραζουμε τα μακαρονια και τη βενζινη
Αν δεν πάει 5 ευρώ το λίτρο η βενζίνη δεν γίνεται δουλειά. Πήχτρα η παραλιακή.
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.422
- Πόντοι
- 6.515
Που πανε οι πλεμπαιοι..Αν δεν πάει 5 ευρώ το λίτρο η βενζίνη δεν γίνεται δουλειά. Πήχτρα η παραλιακή.
Προσεξε τωρα.....αυτο που λες παιζει,αλλα για να σταθει στα ποδια της η Ουκρανια μονη της,θελει πολυ καιρο....Τα "φραγκα" ειναι ανατολικα και τα τσαλακωσανε οι Ρωσοι.....οι ζημιες απο τον πολεμο ειναι περιπου 600δις.....αν μπορει να ριξει καμια 300-400 ο Αμερικανος, για να μην πεθανουν της πεινας, ας το κανει,αλλιως θα πρεπει καπου να προσαρτηθουν....απο εξοπλισμους ο Αμερικανος εχει να εξοπλισει 3 Ουκρανιες,δεν εχει προβλημα......αλλα και ο λαος πρεπει να φαει...Με τίποτα δεν θα πάρει η Πολωνία τη μισή Ουκρανία.. Ο πολωνος απλά θα κανει ότι του πει ο αερικάνος.. Το συμφέρον του Αμερικανού είναι μια κάργα αντιρωσικη Ουκρανία, θα την εξοπλίσει σαν αστακό και θα έχουνε οι ρωσοι ένα μόνιμο πρόβλημα στα σύνορα τους.. Το έχει πει και ο ζελέ σκι ότι θέλει να κάνει την Ουκρανία Ισραήλ της Ευρώπης.. Δεν ξεμπερδεύεις υκολα ο Ρώσος, μόνο με κοινά ρωσοπολωνικα σύνορα θα ερχότανε η ειρηνη,αλλά αυτό δεν θα το επιτρέψει ο Αμερικανός,με τους Πολωνούς κουτσά στραβά θα μπορούσανε να συνυπάρξουν, με τους ουκρανους ποτέ..
Σε λιγο θα μας πεις οτι ανηκουμε και στην Ρωσικη Κοινοπολιτεια.....Εν τω μεταξύ παρά τη μόνιμη γκρίνια των πουτινικών η κυβέρνηση Κούλη το μόνο που έχει κάνει για να στηρίξει την Ουκρανία είναι λογάκια και κάτι καλάσνικοφ μπακατέλες που στείλαμε στην αρχή. Κατά τ'άλλα business as usual για τον Κούλη.
Δίνει μάχη για να προστατέψει τον Σαββίδη από τις κυρώσεις, δεν κάνει τίποτα για να ξεριζώσει το άντρο κατασκοπείας που έχουν στήσει οι Ρώσοι στο Άγιο Όρος, αρνείται να βγάλει στη δημοσιότητα ποιά ΜΜΕ χρηματοδοτούνται από Ρώσους ολιγάρχες, ή και απευθείας από το Κρεμλίνο.
Κατά τ'άλλα είμαστε τσιράκια του ΝΑΤΟ και της ΕΕ για τα πουτινάκια του μπου ντοτ κομ.
Προπαγανδα για φασιστες και fake news υπαρχουν και απο τις δυο πλευρες ...
αλληλεγγυης πανο για φουντελη-καπελωνη δεν θυμαμαι παντως να ανεβασαν σε ποδοσφαιρικο γηπεδο σε καμμια ευρωπαικη πρωτευουσα εκτος Κιεβου φυσικα