Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.300
Πόντοι
3.556
Ο Μακρυγιάννης κάποτε έγραφε για τους κύριους η κυρίες ( μη παρεξηγηθούμε κιόλας ) "η ακαθαρισία της Ευρώπης". 200 χρόνια μετά, πάντα επίκαιρος.
Βέβαια αν το δηλώσεις ως Μακρυγιάννης θα σε χειροκροτήσουν, αν το δηλώσεις ως μέλος του bou θα χαρακτηριστείς τουλάχιστον ψεκασμένος :confused:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Μια εικόνα χίλιες λέξεις

Συνημμένα

• facebook_1650568250196_6922985014071928914.jpg
    facebook_1650568250196_6922985014071928914.jpg
    132,6 KB · Εμφανίσεις: 26

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Nomiζα ότι ήταν ο Τσίπρας αλλά τελικά αποδείχθηκε ότι ο Κούλης είναι μεγαλύτερος Τσάτσος

Καλά ησύχασε, τράβα πότισε τα χωράφια να φάει ο κόσμος ψωμάκι, κι όταν αναλάβει ο stokadouras ΠΘ σε ειδοποιούμε να αναλάβεις ΥΠΕΞ. :confused:

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.112
Πόντοι
4.895

τι έχουν τα ερμα και ψοφάνε...

μπας και είναι προβοκατσια των Ουκρανων και αυτό ;

• Χαχα
Αντιδράσεις: kinks

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.332
Πόντοι
22.266
Καλά ησύχασε, τράβα πότισε τα χωράφια να φάει ο κόσμος ψωμάκι, κι όταν αναλάβει ο stokadouras ΠΘ σε ειδοποιούμε να αναλάβεις ΥΠΕΞ. :confused:
Ηρέμησε εσύ τρολ τ
Που μην θίξουμε το Κούλη αμέσως πεταγεσαι σαν κακομοίρης γλυφτης....

Βάλε κάνενα φαγητό που το εχεις

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Ουκρανομαχοι έβγαλε τη λυπητερή ο πισωγλεντης Χομπιτ...ετοιμαστείτε να τσονταρετε. :tooth:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Αυτη η ερωτηση ρε άλεξ από σένα...
Αν το ζητουμενο ειναι απλα να ξεχωρισεις, μπορεις αυτα τα χρηματα να τα αξιοποιησεις με εναν σωρο αλλους τροπους χωρις απλως να τρεφεις την ματαιοδοξια σου. Και να ξεχωρισεις κανονικοτατα. Και ωφέλιμα και για σενα και για τους γυρω σου.
Κατι μπούρδες που γραφτηκαν "επειδη μπορει" ή "ελευθερη αγορα εχουμε" ή "ολοι θελουν να ξεχωριζουν οσο μπορουν", "κουμμούνια οι μπραβοκουληδες" ειναι απλως απαντησεις ανευ ουσιας και νοηματος.
Εκτος αν εχετε γινει πλεον τοσο σκατοψυχοι ωστε σας φανηκε περιεργο αυτο που ειπα εγω, και οχι οτι καποιος δινει 300 χιλιαρικα για να βλεπει την ωρα και να "ξεχωριζει" "επειδη μπορει".

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.451
Πόντοι
12.756
Αν το ζητουμενο ειναι απλα να ξεχωρισεις, μπορεις αυτα τα χρηματα να τα αξιοποιησεις με εναν σωρο αλλους τροπους χωρις απλως να τρεφεις την ματαιοδοξια σου. Και να ξεχωρισεις κανονικοτατα. Και ωφέλιμα και για σενα και για τους γυρω σου.
Κατι μπούρδες που γραφτηκαν "επειδη μπορει" ή "ελευθερη αγορα εχουμε" ή "ολοι θελουν να ξεχωριζουν οσο μπορουν", "κουμμούνια οι μπραβοκουληδες" ειναι απλως απαντησεις ανευ ουσιας και νοηματος.
Εκτος αν εχετε γινει πλεον τοσο σκατοψυχοι ωστε σας φανηκε περιεργο αυτο που ειπα εγω, και οχι οτι καποιος δινει 300 χιλιαρικα για να βλεπει την ωρα και να "ξεχωριζει" "επειδη μπορει".
Έγινες ΣΥΡΙΖΑ ;
Ότι θέλει κάνει , δεν θα σε ρωτήσει και προφανώς έχει άλλη οπτική της ζωής από εσένα που 300Κ αν τα βρεις θα τα θάψεις στον τοίχο ..
Με την ίδια λογική ο Άδωνης γιατί έχει ρολεξ , μπορεί αναλογικά να είναι το ίδιο , 5 χιλιάρικα κάνει το δικό του αλλά παίρνει 8Κ το μήνα , ο άλλος παίρνει κάνα μυριο και έχει 300Κ ρολόι , άρα ο Άδωνης να πάρει Casio .. ρε τι άλλη μαλακία θα ακούσουμε

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Πάρτε φόρα να μας τα αερίσετε με τις κλανιές σας, Αμερικανόδουλοι τσάτσοι. Βγήκε και νέο πυραυλάκι (Σατάν το ονομάσανε οι Σατανάδες οι Δυτικοί) από ότι είδα. Προσέχετε να νώτα σας.
Ναι, φοβηθήκαμε τώρα.

Μπρρρρ, τρέμουμε.

1650575115399.png

Μέσα στο πρώτα 1500 μέτρα που θα έχει σηκωθεί, μπαμ και κάτω ο Σατανάς.

Μαζί με τις πυρηνικές του κεφαλές.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Τιποτα δε γινεται τυχαία και απ τους ισχυρους κανενας δε θα βγει χαμένος, ΕΙΔΙΚΑ οι γερμανοί, @Mindreader καλα τα λεω;

Τρίχες κατσαρές.

Δεν κάνει ανάπτυξη η Ζήμενς - Γκαμέσα. Μηχανές πουλάει.

Ειδικά στην Ελλάδα.

Σιγά - σιγά θα μας πούνε ότι έγινε ντιβέλοπερ και η Ένερκον :wink: .

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.332
Πόντοι
22.266
Αυτός που είπε για ελεύθερη αγορά ήμουν εγώ
Μπορείς να λες το όνομα μου ,δεν το απαγορεύω όπως μερικοί ρουφιάνοι που όταν δεν τους αρέσει κάτι κάνουν ρεπορτ

Τέλος αν έχεις καταλάβει όπως εσύ πετάς τρία ευρώ στον καφέ έτσι κ αυτός ο πλούσιος για να αγοράσει ρολόι τριακοσιων χιλιάδων
Αν είμαι έτσι κ εσύ τζάμπα πετάς τρία ευρώ για καφέ αφού μπορείς να τον φτιάξεις σπίτι σου κ να τα δώσεις σε μια επένδυση πχ δέκα μετοχές μιας τράπεζας......
Η αλλιώς σν το βρίσκεις τρελο μπορείς να ψηφίζεις κομμουνισμό ώστε να μη μπορεί αυτός να αγοράσει τριακοσίων χιλιάδων ευρώ ρολοι:confused:
Από χιλιόμετρο φαίνονται μερικοί ότι έχουν άγνοια ελεύθερης αγοράς κ οικονομίας

Μπράβο Κούλη μπράβο ολοσωστος

Σοβαρευτείτε εκεί στη ριγιλλης

Τελευταία τροποποίηση:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.332
Πόντοι
22.266
Είσαι δυσλεκτικός σαν το τραβέλι που μίλησε στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ;
Αν ναι πες το να σου φερόμαστε αναλόγως.

Βρε άντε γαμησου ρουφιανε

Αρχιρουφιανος
Πώς ένιωσες μιουταρισμενος;;;;;;

Πήγε γλύψε λίγο ακομα δυσμοιρε παντιροκεφτε

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.332
Πόντοι
22.266

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.451
Πόντοι
12.756
Αυτός που είπε για ελεύθερη αγορά ήμουν εγώ
Μπορείς να λες το όνομα μου ,δεν το απαγορεύω όπως μερικοί ρουφιάνοι που όταν δεν τους αρέσει κάτι κάνουν ρεπορτ

Τέλος αν έχεις καταλάβει όπως εσύ πετάς τρία ευρώ στον καφέ έτσι κ αυτός ο πλούσιος για να αγοράσει ρολόι τριακοσιων χιλιάδων
Αν είμαι έτσι κ εσύ τζάμπα πετάς τρία ευρώ για καφέ αφού μπορείς να τον φτιάξεις σπίτι σου κ να τα δώσεις σε μια επένδυση πχ δέκα μετοχές μιας τράπεζας......
Η αλλιώς σν το βρίσκεις τρελο μπορείς να ψηφίζεις κομμουνισμό ώστε να μη μπορεί αυτός να αγοράσει τριακοσίων χιλιάδων ευρώ ρολοι:confused:
Από χιλιόμετρο φαίνονται μερικοί ότι έχουν άγνοια ελεύθερης αγοράς κ οικονομίας

Μπράβο Κούλη μπράβο ολοσωστος

Σοβαρευτείτε εκεί στη ριγιλλης
Καφε κανει σπιτι ο μπλε κομμουνιστής , δεν τα πετάει έξω..
Αλλα τον νοιάζει τι ρολόι φοράει ο άλλος , λες και τα πηρε απο αυτον τα λεφτα ή θα του τα ζητήσει τωρα που του το κλέψανε

ρε με κάτι νούμερα που μπλεξαμε

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.028
Πόντοι
9.297
Θα βγαλουμε και το μαρακι μπαζο με το αντιρωσικο μένος που μας σερβίρουν
Εγώ θέλω να της πασαλειψω με ρωσική σαλάτα και να την γλείψω από το σκληρά εργαζόμενο πλην όμως φιλήδονο σώμα της...για ορεκτικό αυτό.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.391
Πόντοι
786
κι όμως,
διαφωνώ μαζί σου εν μέρει,
είναι πλούσιοι, χωρίς πνευματικό - ηθικό υπόβαθρο,
όπως ένας ρώσος αγοράζει ένα μέγκαγιοτ...
ίσως ματαιοδοξία, ότι είναι μεγαλύτερο από των άλλων,
ή όπως αγοράζουν στις δημοπρασίες μια φωτογραφία της μέριλιν μονρό για χιλιάδες δολάρια...

θυμάμαι παλιά η αθηνά ωνάση είχε αγοράσει μια αγελάδα για εκατοντάδες χιλιάδες...

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.066
Πόντοι
6.256

Συνημμένα

• Screenshot_20220408-093904_Gallery.jpg
    Screenshot_20220408-093904_Gallery.jpg
    344,8 KB · Εμφανίσεις: 26

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.681
Πόντοι
506
O Aλλος αγόρασε αυτοκινητο αξιας ίσης με τα κερδη της Εθνικης τράπεζας τριμήνου. Και δεν κανει ουτε χιλιομετρο. Τι να κάνουμε τωρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom