Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Γαμιέστε όλοι!!!
Έχω γυναίκα Ρωσίδα και γκόμενα Ουκρανή....ΓΑΜΙΕΣΤΕ!!!
Έχω γυναίκα Ρωσίδα και γκόμενα Ουκρανή....ΓΑΜΙΕΣΤΕ!!!
Bγες έξω να πάρεις λίγο αέρα ρε ΝΑΥΑΓΙΟ που θα μου κάνεις και λογοκρισίαΌπως τα λέτε κυρία Ζαχάροβα.
Όταν γράφω έμπλεξαν οι Ρώσοι δεν σημαίνει ότι οι Ουκρανοί περνάνε καλύτερα, απλά για την Δύση η Ουκρανία θεωρείται ως "παράπλευρη απώλεια" και φυσικά η καταστροφή της δεν ενδιαφέρει τους Αμερικάνους που ξεροχύνουν από όλο αυτό.Στο μόνο που έμπλεξαν οι Ρώσοι, είναι ότι δεν περίμεναν τόσες απώλειες και αντίσταση,
όπως και τόσο αυστηρά αντίμετρα από τη Δύση.
Παρ΄όλα αυτά, στο εσωτερικό τους έχουν τρόπο να ανταπεξέλθουν στις απώλειες δίχως καν να κλονιστεί η κοινωνική σταθερότητα,
όπως και να παρακάμψουν πολλά από τα αντίμετρα.
Εκτός αν κάποιος θεωρεί πλήγμα το γεγονός ότι οι Ρώσοι τενίστες ίσως δεν συμμετάσχουν στο Γουίμπλετον.
Στον αντίποδα η Ουκρανία έχει υποστεί τεράστιες απώλειες σε αμάχους και μη,έγιναν πρόσφυγες εντός και εκτός συνόρων μεγάλο μέρος του πληθυσμού της και υπέστει τεράστιες απώλειες εδαφών,όπως και ισοπέδωση πόλεών της.
Οι παραπάνω απώλειες,δεν αναπληρώνονται.
Ούτε κανά σχέδιο Μάρσαλ θα υπάρξει για την Ουκρανία,ούτε όσοι Ουκρανοί/ες έφυγαν στη δύση θα γυρίσουν στην πατρίδα τους.
Το να πανηγυρίζουν κάποιοι για το Μόσχα, είναι το ίδιο ευφυές με το να είχαν φτάσει οι τούρκοι μέχρι το Σχηματάρι,
να βυθίζαμε μία φρεγάτα τους στα Δαρδανέλια και να κάναμε τους χαζοχαρούμενους στο internet ενώ μας έχουν πάρει
τη μισή χώρα.
Κατσε ρε τυπε...καναμε αμαν να τον δουμε να γελασουμε λιγακι,εσυ να μας τον διωξεις θες ξανα;Bγες έξω να πάρεις λίγο αέρα ρε ΝΑΥΑΓΙΟ που θα μου κάνεις και λογοκρισία
24/7 εδώ μέσα, μας έχεις ζαλίσει τ΄αρχίδια
Παντως αντικειμενικα τυπε,αυτοι που τον πινουν μεχρι τωρα ειναι οι Ευρωπαιοι (εκτος δυστυχως απ τους Ουκρανους πολιτες) με αυξησεις να εχουν παει στο Θεο και με πλαφον στα σουπερ μαρκετ σε ειδη πρωτης αναγκης...Όταν γράφω έμπλεξαν οι Ρώσοι δεν σημαίνει ότι οι Ουκρανοί περνάνε καλύτερα, απλά για την Δύση η Ουκρανία θεωρείται ως "παράπλευρη απώλεια" και φυσικά αυτό δεν ενδιαφέρει τους Αμερικάνους που ξεροχύνουν από όλο αυτό.
Όσο η Ουκρανία θα συνεχίσει να στηρίζεται στρατιωτικά, οικονομικά, πολιτικά από την Δύση - και φυσικά οι Δυτικοί θα συνεχίσουν να το κάνουν, θεωρώ απίθανο να καταρρεύσει η αντίστασή της. Με αποτέλεσμα το κόστος της συνέχισης και της διατήρησης του πολέμου για την Ρωσία να γίνει σταδιακά αβάσταχτο. Και σε ζωές, και οικονομικά, και κατ’ επέκταση σε πολιτικό επίπεδο. Το Αφγανιστάν μπροστά στο Ουκρανικό θα μοιάζει με παιδική χαρά.
Οι Ρώσοι μεσομακροπρόθεσμα τον έχουν πιεί…
Δεν αμφιβάλω... Παράπλευρες απώλειες κι αυτοί...Παντως αντικειμενικα τυπε,αυτοι που τον πινουν μεχρι τωρα ειναι οι Ευρωπαιοι (εκτος δυστυχως απ τους Ουκρανους πολιτες) με αυξησεις να εχουν παει στο Θεο και με πλαφον στα σουπερ μαρκετ σε ειδη πρωτης αναγκης...
Στην Ελλαδα η Βενζινη βρισκεται στα 2,10€ και πανηγυριζει ολη η χωρα που επεσε η τιμη της...
Καλά, καλά.Παρ΄όλα αυτά, στο εσωτερικό τους έχουν τρόπο να ανταπεξέλθουν στις απώλειες δίχως καν να κλονιστεί η κοινωνική σταθερότητα,
όπως και να παρακάμψουν πολλά από τα αντίμετρα.
Χθες ειδα ο Βλαντιμηρ εκτοξευσε εναν νεο πυραυλο και τον εριξε στην αλλη ακρη της χωρας του...5500χλμ μακρια...
Για να καταλαβει κανεις,απο Αθηνα ως το βορειοτερο ακρο της Νορβηγιας ειναι τα 5500χλμ.
Ο παπους μπαιντεν στ αρχιδια του βεβαια...
Θα θελα να ξερα...γιατι δεν μιλα κανεις τους για τη μολυνση της αυμοσφαιρας με ολο αυτο που γινεται,αντιθετως το τροφοδοτουν!
Στ αρχιδια τους για το περιβαλλον;Ενας "λογικος" να βγει να πει,πρεπει να ληξει αυτο παιδια και για το περιβαλλον συν τοις αλλοις
Έχουν μπλέξει πολύ άσχημα οι Ρώσοι.
Οι Αμερικάνοι έχουν βάλει σκοπό να καταστήσουν την Ουκρανία μια τεράστια πληγή στα πλευρά της Ρωσίας που θα αιμορραγεί συνεχώς. Η Ρωσία μακροπρόθεσμα δεν μπορεί να το αντέξει αυτό
Υγ στ αρχιδια μου οι Ρωσοι..Το γέλιο της ημέρας.
Ρώσικη τεχνολογία.
Πρωτος στοχος των ουκρανων και της εε θα επρεπε να ναι ο αγωγος. Αλλα δεν, και αγωγος θα υπαρχει και φα θα ερχεται και οι τιμες θα ειναι δεκα φορες πανω, γιατι απλα ο στοχος ειναι η φτωχοποιηση,Δεν παίζουνε με αυτά τα πράγματα.
Θα φάει ξύλο από ανατολικούς και δυτικούς, μαζί.
Φατούρο το λέγαμε παλιά.
Nα μην σου πω
ότι αν πάθει καμμιά βλάβη
θα διακόψουνε τον πόλεμο
και θα τρέχουν να τον επισκευάσουν.
Eπιμένος στοχοςΌταν γράφω έμπλεξαν οι Ρώσοι δεν σημαίνει ότι οι Ουκρανοί περνάνε καλύτερα, απλά για την Δύση η Ουκρανία θεωρείται ως "παράπλευρη απώλεια" και φυσικά η καταστροφή της δεν ενδιαφέρει τους Αμερικάνους που ξεροχύνουν από όλο αυτό.
Όσο η Ουκρανία θα συνεχίσει να στηρίζεται στρατιωτικά, οικονομικά, πολιτικά από την Δύση - και φυσικά οι Δυτικοί θα συνεχίσουν να το κάνουν, θεωρώ απίθανο να καταρρεύσει η αντίστασή της. Με αποτέλεσμα το κόστος της συνέχισης και της διατήρησης του πολέμου για την Ρωσία να γίνει σταδιακά αβάσταχτο. Και σε ζωές, και οικονομικά, και κατ’ επέκταση σε πολιτικό επίπεδο. Το Αφγανιστάν μπροστά στο Ουκρανικό θα μοιάζει με παιδική χαρά.
Οι Ρώσοι μεσομακροπρόθεσμα τον έχουν πιεί…
Πουτσες μπλου...Υγ στ αρχιδια μου οι Ρωσοι..
Δεν ξερω αν γνωριζεις αλλα υπαρχουν τυποι που γυριζουν ολο τον κοσμο,overlanders!
Οι τεχνολογοι που επικροτεις ειναι για τον πουτσο,κοινως οι Δυτικοι,να μην αναφερω Αμερικανικα που δεν υφιστανται καν.Σ αυτο το κομματι μονο οι Τζαπαν ειναι μπροστα,στην τεχνολογια καθε ειδους
Πουτσες μπλου...Υγ στ αρχιδια μου οι Ρωσοι..
Δεν ξερω αν γνωριζεις αλλα υπαρχουν τυποι που γυριζουν ολο τον κοσμο,overlanders!
Οι τεχνολογοι που επικροτεις ειναι για τον πουτσο,κοινως οι Δυτικοι,να μην αναφερω Αμερικανικα που δεν υφιστανται καν.Σ αυτο το κομματι μονο οι Τζαπαν ειναι μπροστα,στην τεχνολογια καθε ειδους
Ο τύπος γράφει σε υπολογιστή ή σε κινητό, χρησιμοποιεί το διαδίκτυο, τους σέρβερ που φιλοξενούν το μπου.κομ, το λογισμικό που το τρέχει, το GPS και νομίζει ότι η τεχνολογία της Δύσης "δεν υφίσταται καν".Υγ στ αρχιδια μου οι Ρωσοι..
Nαζί είναι τα πουτανογεννήματα αζόφ,κ.λ.π. που υποστηρίζεις γαμημένο κομματόσκυλο.Kάτσε να πάω να αλλάξω βρακί γιατί κατουρήθηκα από το φόβο μου.
Ναζιστικό πυρότουβλο.