θα σου πω εγω για μενα....αν και ετσι φαινεται ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ...(αν κ τρολαρω λιγο τον πιεξ)κάτσε γιατί σας έχασα...
@Tony xx
@matzafasoula
@mazo1979
λίγες απαντήσεις παιδιά για να γνωριζόμαστε κιόλας
α. είναι οι ρώσοι οι επιτιθέμενοι που προκάλεσαν έναν πόλεμο και παραβιάζουν το διεθνές δίκαιο?
β. είναι οι ρώσοι που πέρα από κάθε λογική απειλούν τον κόσμο ολόκληρο ακόμα και με χρήση πυρηνικών?
γ. με ποιους είστε εσείς, με τους επιτθέμενους (ρώσους) ή αυτούς που υπερασπίζονται την πατρίδα τους (ουκρανούς)?
δ. αν εσείς βρισκόσασταν στη μαριούπολη και προκειμένου να υπερασπίσετε την πατρίδα σας θα μπαίνατε στο τάγμα αζόφ (που είναι το μονο που πολεμάει αυτή τη στιγμή), ή θα κάνατε την πάπια από τον καναπέ και θα ψελίζατε αριστερές αερολογίες αντί να πολεμάτε?
ε. είναι πάνω από όλα η πατρίδα?
παρακαλώ για την τοποθέτησή σας. συγκεκριμένα πράγματα - ξαναλέω - για να γνωριζόμαστε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
προδοσία και μόνο προδοσία λέγεται αυτό. ντροπή
Δεν ειμαι υπερ των Ρωσσων....ειμαι ΚΑΤΑ της παπατζας που τρως απο τα μεσα ενημερωσης...
Ολη μερα με τα δηθεν εγκληματα των Ρωσσων.....Νεκροι απο τους Ρωσσους, με ασπρα περιβραχιονια.... "Οι Ρωσσοι σκοτωσαν αμαχους με Τοτσκα"...που δεν εχουν πλεον τετοιους πυραυλους.... Αλλα οταν βγηκε το βιντεο με τους Ουκρανους να πυροβολουν αιχμαλωτους στα ποδια... "θα ερευνηθει" ειπαν.....ΟΧΙ ρε τυπε δεν θα φαω το παπατζιλικι,ουτε θα φαω την παραμυθα "οι Ρωσσοι εισεβαλαν"....οι Ρωσσοι εισεβαλαν γτ παραβιαστηκαν οι συμφωνιες του Μινσκ, οτι το ΝΑΤΟ δεν θα επεκταθει....και αυτος ειναι ο λογος που γινονται οι συμφωνιες,η αποφυγη του πολεμου.
Το παπατζιλικι του διεθνους δικαιου το θυμηθηκαν οι Αμερικανοι αφου βομβαρδισαν τον μισο πλανητη??? 11.000.000 θυματα και τωρα μαθαμε "διεθνες δικαιο"....
ΜΑΛΑΚΕΣ...Η ΒΑΝΔΗ ΕΧΕΙ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΟΝ ΒΥΖΟ ΕΞΩ....(ασχετο)