Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Γιατρε αν τα φας αυτα θα σε παει ζουμι...Για διαφωτισέ μας γίγαντα!
Ποιο είναι το χρονικό όριο για να έχει κάποιος επεκτατικές βλέψεις για να προσαρτήσει εδάφη και να αλλάξει σύνορα;
Έχουμε δικαίωμα στα εδάφη που είχε κατακτήσει ο Μέγας Αλέξανδρος, ή μια τέτοια πολεμική εκστρατεία θα καταπέσει νομικά στο ΣτΕ του bou;
Γάμησέ τα και μάλιστα 2ο Σάββατο του Απρίλη που δεν με πλήρωσαν. Μόλις σχόλασα και δεν έχω να πληρώσω.
Μπορείς να στείλεις καμμιά 10.000 ρούβλια να βγάλω το Σ/Κ γιατί δεν βλέπω να βγαίνω. Πείνασαν και τα άλογα και θα φωνάζει ο mounoxalastis αν δεν φάνε!
Εδώ σε παρακαλώ: RU8101526031008706032022854
άρες μάρες κουκουνάρες
πουτινάκια σαχλαμάρες
γρατζουνάνε τις κιθάρες
και ποστάρουν σαχλαμάρες
Ouτε έχω αλλά οι φόροι που πληρώνω ας πάνε στην ελλαδα κ οχι στο λαμόγιο ζελενσκυ μέσω οπλωνΑς τον δικάσουν οι δικοί του αν θελουν.
Αν και νομίζω έχει κερδίσει πολλά credits ανάμεσα στους Ουκρανούς.
Και ο Κλίτσκο.
Εγώ δεν εύχομαι τίποτα πάντως.
για νεος εδω γνωριζεις τον πιξ,Πάρα πολύ καλή τακτίκη όταν δεν 'εχετε να απαντήσετε κάτι να γράφετε ποιού κλώνος είσαι. Η προσωπική επίθεση είναι η έσχατη λύση; το τελεύταιο στρατήγημα στη τέχνη του να έχεις πάντα δίκιο κατα την ανάλυση του Σοπενχαουερ.
Αφού δεν μπόρεσες να απαντήσεις γιατί είμαι πουτινάκι τοτε αν μπόρεις γράψε γιατί είμαι κλώνος.
Αλλά ακόμα και να αποδεχτώ οτι είμαι κλώνος η ουσία είναι πως δεν μπόρεις όπως και ο φίλος σου να απαντήσετε τις ερωτήσεις που σας έκανα. Δέν έχετε τη δυνατότητα να στηρίξετε τη θέση σας με λογικά επιχειρήματα. Για αυτό και απαντάτε με το τρόπο που απαντάτε.
Σε παρακαλώ μην βρίσεις, όχι γιατι θα σοκαριστώ ή γιατί θα μου χαλάσεις την ημέρα αλλα απλά θα επιβεβαιώσει οτι οι πνευματικές σου δυνατότητες περιορίζονται ως εκεί.
Μάν σε έχει χαλάσει η πόλη κουλιαση ,Για διαφωτισέ μας γίγαντα!
Ποιο είναι το χρονικό όριο για να έχει κάποιος επεκτατικές βλέψεις για να προσαρτήσει εδάφη και να αλλάξει σύνορα;
Έχουμε δικαίωμα στα εδάφη που είχε κατακτήσει ο Μέγας Αλέξανδρος, ή μια τέτοια πολεμική εκστρατεία θα καταπέσει νομικά στο ΣτΕ του bou;
Γάμησέ τα και μάλιστα 2ο Σάββατο του Απρίλη που δεν με πλήρωσαν. Μόλις σχόλασα και δεν έχω να πληρώσω.
Μπορείς να στείλεις καμμιά 10.000 ρούβλια να βγάλω το Σ/Κ γιατί δεν βλέπω να βγαίνω. Πείνασαν και τα άλογα και θα φωνάζει ο mounoxalastis αν δεν φάνε!
άρες μάρες κουκουνάρες
πουτινάκια σαχλαμάρες
γρατζουνάνε τις κιθάρες
και ποστάρουν σαχλαμάρες
'Οχι μην τρελαθούμε, ανόμοια εισβολή(στον τρόπο που έψαξαν να βρουν άλλοθι οι εισβολείς κυρίως) γιατι έχει αναλυθεί πιο πριν είπαμε, όχι ότι δικαιολογούμε τους Τούρκους ή ότι είναι λιγότερο σημαντική.Τυπε μην γίνουμε περισσότερο Ουκρανοί από ότι Έλληνες.
Κουλαρε. Τα έχεις πάρει στο κρανίο και λες ότι σου κατεβαίνει.
Όντως.Τυπε μην γίνουμε περισσότερο Ουκρανοί από ότι Έλληνες.
Κουλαρε. Τα έχεις πάρει στο κρανίο και λες ότι σου κατεβαίνει.
Για διαφωτισέ μας γίγαντα!
άρες μάρες κουκουνάρες
πουτινάκια σαχλαμάρες
γρατζουνάνε τις κιθάρες
και ποστάρουν σαχλαμάρες
Μας συμφωνούμε ότι το 2014 και 2015 οι αζοφ ήταν ναζί δεν διαφωνούμεΚαι βέβαια. Αν είναι σε ένα πράγμα ασυναγώνιστοι οι Ναζιστές, είναι στην Προπαγάνδα. Έβαλαν οι ίδιοι φωτιά στο Ράιχσταγ και κατηγόρησαν τους Κομμουνιστές. Ένα και μόνο όνμα θα πω. Γκαίμπελς. Και περιμένω λινκ από την πηγή, όπως έβαλα κι εγώ
Εμεις δε μοιραζουμε δυο γαιδουριων άχυροΕ άρα συμφωνούμε
Γιατί κ εγώ να υποστηρίξω αυτόν που είναι φίλος με τον εχθρό μου
Η Ουκρανία μετά την ανεξαρτητοποίηση της από τη σοβιετική Ένωση ήταν φιλια χώρα με την Τουρκία
Εμείς έπρεπε να καταδικάζουμε οποιαδήποτε πολεμική σύρραξη άλλα να παίζουμε σε δύο ταμπλό όπως κάνει η τουρκια
40 μερες το ισοπεδωνουν οι ρωσοι το κιεβο, συνεχεια στα περιχωρα ειναι συνεχεια θα μπουν.Πόλεμος στην Ουκρανία: Και ξαφνικά... ο Τζόνσον στο Κίεβο - Είδε Ζελένσκι και υπόσχεται όπλα 100 εκατ. λιρών
Ο εκπρόσωπος της Downing Street δήλωσε πως ο Τζόνσον συναντήθηκε με τον Ζελένσκι «σε μια ένδειξη αλληλεγγύης με τον ουκρανικό λαό» - Mεταξύ άλλων συζητείται νέο πακέτο οικονομικής και στρατιωτικής βοήθειας στην Ουκρανίαwww.protothema.gr
Ταξίδι «έκπληξη» στο Κίεβο, πραγματοποίησε σήμερα ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον ώστε να συναντηθεί με τον Ουκρανό πρόεδρο, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
ι δύο ηγέτες είχαν συνάντηση τετ-α-τετ, χωρίς όμως, για την ώρα, να έχει γίνει γνωστό τι ακριβώς συζητήθηκαν. Ωστόσο, μόλις χθες, ο βρετανός πρωθυπουργός, συνομίλησε με τον Γερμανό Καγκελάριο Όλαφ Σολτς στον οποίο και ανακοίνωσε ότι η βρετανία θα στείλει κι άλλα όπλα στην Ουκρανία. Η αξία τους μάλιστα ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια λίρες.
Eμ δικηγόρος είσαι, που να τα καταλάβεις αυτά.
Ποιός είναι ο αμυνόμενος, ποιός ο επιτιθέμενος ?
2014 - 2022 τις επιθέσεις τις κάνανε οι ουκρανοί στους ουκρανούς ρωσόφωνους.
Ουτε αυτό το άκουσες ?
2022 ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝΕ τους Ρώσους να επιτεθούν.
Το ότι η ουκρανοί καταργήσανε τα ρώσικα στα σχολεία των ρωσόφωνων και δεν μπορούσανε να μάθουν τα παιδιά ρώσικα, άμυνα είναι ?
Η Ρωσοφοβία καλά κρατεί στον δυτικό κόσμο και στην Ευρώπη, για όλα φταίνε οι Ρώσοι.
Αντί να συνεργαστούνε για το κοινό συμφέρον, τους την πέσανε.
Σκάσε και πλήρωνε, οι ηγέτες μας διατάζουν.
Φίλε συγκινήθηκα και ένα δάκρυ κύλησε μήπως έχεις ένα χαρτομάντιλο?Εκ του fb...
Για το βίντεο της ομιλίας στη βουλή
"Ο Μιχάλης δεν είναι ευειδής. Μάλλον κακομούτσουνο τον λες…
Ο Μιχάλης είναι μπατιρόπαιδο. Κάνει μπαμ από μακριά…
Ο Μιχάλης πιθανότατα να μην τελείωσε το σχολείο. Να τον βγάλανε νωρίς οι γονείς του, κάποιος ίσως κυρ Στέλιος και κάποια ίσως κυρά Μάρθα, για να πιάσει μεροκάματο. Ο κυρ Στέλιος καταλάβαινε λίγα Ελληνικά, αλλά δεν τα μιλούσε. Η κυρά Μάρθα πάλι όχι.
Ο Μιχάλης μπορεί να ψιλοασχολήθηκε με τα πολιτικά. Ίσως και όχι. Άλλωστε δεν τα πολυκαταλάβαινε. Όλη μέρα μεροκάματο, που καιρός για διαβάσματα και αναλύσεις…
Ο Μιχάλης μπορεί και να ακολούθησε την παρέα σε εθνικιστικές οργανώσεις. Μπορεί και όχι. Κάποια του ακουγόντουσαν σωστά. Με κάποια κατσούφιαζε. Άλλωστε ο παππούς του είχε σηκώσει το ντουφέκι στους Γερμανούς.
Ο Μιχάλης άκουσε πως μπήκαν οι Ρώσοι στη χώρα του. Τη δεύτερη. Που τον γέννησε. Δεν είχε χρήματα ή γνωριμίες να φύγει γι αλλού, να γλιτώσει τις σφαίρες. Αλλά ούτε και το γούσταρε κιόλας. Ήθελε να μείνει να πολεμήσει…
Ο Μιχάλης βρέθηκε στο βασικό στόχο επίθεσης των Ρώσων. Είναι με ένα όπλο πρωί μεσημέρι βράδυ. Δεν κοιμάται, ψιλοτρώει, έχει να νιφτεί ένα μήνα. Στήνει καραούλι και περιμένει. Μέσα στα ερείπια…Σήμερα ζει, αύριο όχι…Μια ανάσα πάνω μια κάτω…έτσι είναι ο πόλεμος…
Ο Μιχάλης έλαβε μήνυμα από τον πρόεδρο. Να βγει να πει δυο κουβέντες, γιατί ο πρόεδρος θα μιλήσει στην πρώτη πατρίδα. Την άγνωστη, που δεν έχει δει ποτέ.
Ο Μιχάλης δεν τα πάει καλά στα λόγια. 2-3 φράσεις στεγνές, σταράτες. Είμαι Ουκρανός, είμαι κι Έλληνας, πολέμησε ο παππούς τους ναζί, τους πολεμώ κι εγώ…είμαι στο στρατό, στο τάγμα των ΑΖΟΦ, στη Μαριούπολη με ένα τουφέκι…βοηθάτε μας…
Η πρώτη πατρίδα τον άκουσε τον Μιχάλη…
Της φάνηκε άσχημος, άπλυτος, ρακένδυτος, μαυριδερός. Είναι και στους ΑΖΟΦ, άρα ναζί, άρα καλά του κάνουνε οι Ρώσοι…Κακώς μάς τον φέρατε εδώ. Εδώ είμαστε όμορφοι, πλυμένοι, καλοντυμένοι και πρωτίστως δημοκράτες…
Ο Μιχάλης δεν άκουσε τίποτα από δαύτα…δεν είχε καιρό άλλωστε…δυο κουβέντες στεγνές είπε στο μαραφέτι απέναντι και πίσω στο καραούλι. Σήμερα ζούμε, αύριο όχι. Μια ανάσα πάνω, μια κάτω δεν κάνει τη διαφορά.
Έτσι είναι ο πόλεμος…"
Σου κάνει με οινόπνευμα ή εισαι ευαισθητούλι κσι στην επιδερμίδα?Φίλε συγκινήθηκα και ένα δάκρυ κύλησε μήπως έχεις ένα χαρτομάντιλο?
Εκ του fb...
Για το βίντεο της ομιλίας στη βουλή
"Ο Μιχάλης δεν είναι ευειδής. Μάλλον κακομούτσουνο τον λες…
Ο Μιχάλης είναι μπατιρόπαιδο. Κάνει μπαμ από μακριά…
Ο Μιχάλης πιθανότατα να μην τελείωσε το σχολείο. Να τον βγάλανε νωρίς οι γονείς του, κάποιος ίσως κυρ Στέλιος και κάποια ίσως κυρά Μάρθα, για να πιάσει μεροκάματο. Ο κυρ Στέλιος καταλάβαινε λίγα Ελληνικά, αλλά δεν τα μιλούσε. Η κυρά Μάρθα πάλι όχι.
Ο Μιχάλης μπορεί να ψιλοασχολήθηκε με τα πολιτικά. Ίσως και όχι. Άλλωστε δεν τα πολυκαταλάβαινε. Όλη μέρα μεροκάματο, που καιρός για διαβάσματα και αναλύσεις…
Ο Μιχάλης μπορεί και να ακολούθησε την παρέα σε εθνικιστικές οργανώσεις. Μπορεί και όχι. Κάποια του ακουγόντουσαν σωστά. Με κάποια κατσούφιαζε. Άλλωστε ο παππούς του είχε σηκώσει το ντουφέκι στους Γερμανούς.
Ο Μιχάλης άκουσε πως μπήκαν οι Ρώσοι στη χώρα του. Τη δεύτερη. Που τον γέννησε. Δεν είχε χρήματα ή γνωριμίες να φύγει γι αλλού, να γλιτώσει τις σφαίρες. Αλλά ούτε και το γούσταρε κιόλας. Ήθελε να μείνει να πολεμήσει…
Ο Μιχάλης βρέθηκε στο βασικό στόχο επίθεσης των Ρώσων. Είναι με ένα όπλο πρωί μεσημέρι βράδυ. Δεν κοιμάται, ψιλοτρώει, έχει να νιφτεί ένα μήνα. Στήνει καραούλι και περιμένει. Μέσα στα ερείπια…Σήμερα ζει, αύριο όχι…Μια ανάσα πάνω μια κάτω…έτσι είναι ο πόλεμος…
Ο Μιχάλης έλαβε μήνυμα από τον πρόεδρο. Να βγει να πει δυο κουβέντες, γιατί ο πρόεδρος θα μιλήσει στην πρώτη πατρίδα. Την άγνωστη, που δεν έχει δει ποτέ.
Ο Μιχάλης δεν τα πάει καλά στα λόγια. 2-3 φράσεις στεγνές, σταράτες. Είμαι Ουκρανός, είμαι κι Έλληνας, πολέμησε ο παππούς τους ναζί, τους πολεμώ κι εγώ…είμαι στο στρατό, στο τάγμα των ΑΖΟΦ, στη Μαριούπολη με ένα τουφέκι…βοηθάτε μας…
Η πρώτη πατρίδα τον άκουσε τον Μιχάλη…
Της φάνηκε άσχημος, άπλυτος, ρακένδυτος, μαυριδερός. Είναι και στους ΑΖΟΦ, άρα ναζί, άρα καλά του κάνουνε οι Ρώσοι…Κακώς μάς τον φέρατε εδώ. Εδώ είμαστε όμορφοι, πλυμένοι, καλοντυμένοι και πρωτίστως δημοκράτες…
Ο Μιχάλης δεν άκουσε τίποτα από δαύτα…δεν είχε καιρό άλλωστε…δυο κουβέντες στεγνές είπε στο μαραφέτι απέναντι και πίσω στο καραούλι. Σήμερα ζούμε, αύριο όχι. Μια ανάσα πάνω, μια κάτω δεν κάνει τη διαφορά.
Έτσι είναι ο πόλεμος…"