μη γελας καθολου φιλαρακι......εχθες το συζητουσα αυτο με ενα τυπο που ασχολειται με αυτα....Θα χει γουστο να αρχισει ο Πουτιν να πουλαει φυσικο αεριο σε κρυπτο.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 39K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Μεγάλος Λευκός
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2020
- Like
- 1.049
- Πόντοι
- 216
Τυπε το συστημα SWIFT και γενικα οι διεθνεις πληρωμες ειναι καπως πιο πολυπλοκο. Υπαρχουν εγγραφες σε ledgers ,διαμεσολαβηση απο κεντρικες τραπεζες, clearing και διαφορα αλλα κουραστικα. Δεν ειναι δινω τα λεφτα χερι με χερι.Αφήνω εσένα να μας πεις τυπε, που είσαι και χωρατατζής και τα λες χαριτωμένα.
Μεγάλος Λευκός
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2020
- Like
- 1.049
- Πόντοι
- 216
Οχι, ρε τυπε, τι ειναι αυτα που λεςΈχεις κόψει τελείως καπίστρι;
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Τυπε είπα εγώ για λεφτά χέρι με χέρι; Μπορούν δύο τράπεζες με απευθείας επαφή και συμφωνία μεταξύ τους να πραγματοποιήσουν πληρωμές;Τυπε το συστημα SWIFT και γενικα οι διεθνεις πληρωμες ειναι καπως πιο πολυπλοκο. Υπαρχουν εγγραφες σε ledgers ,διαμεσολαβηση απο κεντρικες τραπεζες, clearing και διαφορα αλλα κουραστικα. Δεν ειναι δινω τα λεφτα χερι με χερι.
Μεγάλος Λευκός
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2020
- Like
- 1.049
- Πόντοι
- 216
Tυπε ακομη ειναι με τη Σακαρη ο γονος?Το μονο σίγουρο ειναι ο αυτιστικός Κούλης σε περίπτωση πολέμου θα κυβερνα απο το εξωτερικό, θα πάρει τη μανουλα του τα παιδιά του και την τραβελο-σακαρη (για να δει απογονους) και θα παει λογικα USA !!
Leclerc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2020
- Like
- 9.442
- Πόντοι
- 2.356
Εντάξει φιλαράκι, όταν τον συλλάβετε να τον κλείσετε κάπου όπου δεν θα μπορεί να έχει κι επισκεπτήριο για να μάθει.
Εκεί που έχετε κλείσει και τον Μπους, τον Κιμ και τον Ερντογάν και λοιπούς κουζουλους.
Μέχρι τότε, κάντε μας την χάρη να κόψετε τις μαλακιουλες με τις σκληραδες, κάντε την πάπια όπως οι Τούρκοι μην έχουμε άλλα καλοκαιριατικα. Οκ;
Όχι ρε νούμερο, δεν σου κάνουμε την χάρη, παλιοβρωμιάρη, ελεεινέ.
Πίπα-κώλο θα σε πάμε… κι αν κάποτε αναλάβει ο Αλέξης (κάνε όνειρα) ας σε βάλει επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας.
Άντε παλιολινάτσα…
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.873
- Πόντοι
- 9.297
Ποτέ έχει Ράμπο στο Σταρ ρε παιδιά;Να θυμηθώ να πάρω πατατάκια....
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.873
- Πόντοι
- 9.297
Συναγωνιστή και εγώ το ίδιο απάντησα!!!Χωρίς την ανάλυση σου βέβαια ...χαχαχαχαχαχαχαχα........και θα συμπληρωσω....και μετα να κανουνε Ψαλιδια......Αμερικανικη ταινια με Georgina Spelvin και Jesie St.James...στο Easy ...γρηγορη υποθεση εργου.....Η Ξανθια κλεβει τον αντρα της Μαυρομαλλας και παει η αλλη ταχα μου-ταχα μου για επισκεψη ψιλοξεμμαλιαζονται και το γυρνανε σε γλυψιματα και ψαλιδια......Σεναριο μεσα απο την Ζωη και τον Πολεμο......η Ζωη μιμειται την τεχνη....χαχαααχχααχαχχα
kronos
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.497
- Πόντοι
- 3.506
Όποιος τραβάει το βίντεο, ίσως ειναι το τελευταίο πράγμα που βλέπει...Ο αποκλεισμός των ειδησιογραφικων μέσων ΄ωστε να μην έχουμε εμείς προσβαση,...
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 515
- Like
- 71.182
- Πόντοι
- 41.129
ναι τυπε ειναι γλυκοτσουτσουνη δεν την αλλάζει.Tυπε ακομη ειναι με τη Σακαρη ο γονος?
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Όχι, την έβγαλε καθαρή. Ο ίδιος έδωσε το βίντεο στη δημοσιότητα. Το είπαν στις ειδήσεις. Εγώ βγάζω το καπέλο στον τσακαλο τον πυροβολητη που τον εντόπισε μέσα από τη θυρίδα.Όποιος τραβάει το βίντεο, ίσως ειναι το τελευταίο πράγμα που βλέπει...
KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.827
- Πόντοι
- 6.166
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
Ότι προλαβες, προλαβες γεροΜαγκες, τα πραγματα ειναι πολυ σοβαρα. Το γεγονος ειναι οτι ειτε ο κορονοιος, ειτε και αυτος ο πολεμος τωρα, μας πανε πιπα-κωλο τους περισσοτερους και απο οτι φαινεται επιστροφη στην πριν κανονικοτητα δεν υπαρχει.
ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΝΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΟΥΝ.
KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.827
- Πόντοι
- 6.166
Θα χει γουστο να αρχισει ο Πουτιν να πουλαει φυσικο αεριο σε κρυπτο.
Κίνα, χρυσός και crypto η... απάντηση Πούτιν στην οικονομική ασφυξία της Δύσης
Φυσικό αέριο, κρυπτονομίσματα, χρυσός και CIPs είναι οι βασικές εναλλακτικές δίοδοι, καθώς καταρρέει το ρούβλι και η Ρωσική οικονομία
www.imerisia.gr
Leclerc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2020
- Like
- 9.442
- Πόντοι
- 2.356
Εγω με 2 Πτυχία κι ενα μεταπτυχιακό χωράω?
Εσύ είσαι Ναύαρχος, χωράς παντού!
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Ναι, ανακατευουμε μαναδες και μετα οταν θα παμε για μπανιο, θα λεμε οτι μας φιμωσαν οι διαχειριστες.Τι λες ρε γύφτο;
Απλυτε ποιον θα πας εσύ πίπα κωλο που έτσι και γίνει μαλακια θα τρέχεις πρώτος να κρυφτείς;
Πουτανογεννημα που θα παρακαλάς να σε δανείσουν να πάρεις καμιά τυρόπιτα να φάς;;
Βουλωνε τώρα μη σε πάω γαμιωντας σε ότι νήμα υπάρχει.
Νταξει βρωμιάρη;
Την δεξιά σου και την αριστερά σου να την βάλεις στον κώλο της μάνας σου κι αν δεν μπορείς έλα καλοκαιράκι στο νησί για βοήθεια.
Θα σου δώσω και κάνα φράγκο για να μην ζητιανευεις κακομοίρη
Κοιτα σοβαρεψου λιγακι, κι αν εχεις νευρα να παρεις ζαναξ
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.760
- Πόντοι
- 19.795
Tυπε, οτι δικιο και αν εχεις, μαναδες μην ανακατευεις. Ελεος.Τι λες ρε γύφτο;
Απλυτε ποιον θα πας εσύ πίπα κωλο που έτσι και γίνει μαλακια θα τρέχεις πρώτος να κρυφτείς;
Πουτανογεννημα που θα παρακαλάς να σε δανείσουν να πάρεις καμιά τυρόπιτα να φάς;;
Βουλωνε τώρα μη σε πάω γαμιωντας σε ότι νήμα υπάρχει.
Νταξει βρωμιάρη;
Την δεξιά σου και την αριστερά σου να την βάλεις στον κώλο της μάνας σου κι αν δεν μπορείς έλα καλοκαιράκι στο νησί για βοήθεια.
Θα σου δώσω και κάνα φράγκο για να μην ζητιανευεις κακομοίρη
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.777
- Πόντοι
- 6.030
Μην σου κανει εντυπωση. Σε γενικες γραμμες εχουν νοοτροπια βλαχουρα , "εγω ειμαι και αλλος δεν υπαρχει.". Οι Ουκρανοι ειναι αρκετα πιο ανοιχτομυαλοι(με τα ελαττωματα τους). Βεβαια για να τα λεμε ολα οι Ρωσσιδες ειναι πιο τιμιες γυναικες απ τις Ουκρανες(προσωπικη αποψη απ οσες εχω γνωρισει), ισως επειιδη τις εχουν εκπαιδευσει καταλληλα οι αρχιδηδες οι Ρωσσοι. Απο δυο που ειχα παρει παλια που ειμαστε ακομα φιλοι στο fb και ειναι Ρωσια τωρα και οι δυο ειναι κατα του πολεμου με αναρτησεις στο fb και χαιρομαι πολυ γιατι ειναι εξυπνες γυναικες (ανηκουν σε ελιτ στη Ρωσια). Ενα αλλο τσολι Ρωσιδα, κωλοχαμουρα που τα τρωει απο γερους, χωρισμενη μ ενα παιδι ,που μενει Θεσσαλονικη και οποτε περνουσε απο Αθηνα γαμιομασταν σαν τα ζωα, ανεβασε υπερ του Πουτιν και την εφαγε τη διαγραφη της(στο Καιαδα η πουτανα).Πάντως, αξίζει να παρατηρηθεί
Προσωπικά μου κάνει τεράστια εντύπωση το γεγονός πώς μια υπερδύναμη δεν ασχολήθηκε ΠΟΤΕ με την εξέλιξη του επικοινωνιακού της τομέα τόσα χρόνια, από τη στιγμή που ο κόσμος κινείται με τεράστια ροή πληροφοριών κλπ.
Και μην μου πείτε πως πλέον 'δεν παίζει κανένα ρόλο η διαμόρφωση γνώμης του απλού κόσμου' εν έτει 2022. Χτίζονται και γκρεμίζονται δυναστείες και οικονομίες σήμερα από αυτού του είδους τις επιβολές!
Η μαγκιά του Αμερικάνου, είναι ότι μέσω της 'προόδου' και του καταναλωτισμού μας πούλησε το 'Αμερικάνικο 'ονειρο' δίνοντάς μας μια πολύχρωμη χαντρούλα (και όσο και να κοπανιέστε μερικοί, ΟΛΟΙ μέρος αυτού είμαστε) ενώ ο Ρώσος απέτυχε να πουλήσει κάποιο όραμα για τον άνθρωπο του 21ου αιώνα.
Πολυ που την ενοιαξε την αχρηστη που τα τρωει απο γερους,αλλα λεμε τωρα.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Σας αρεσε βλεπω το σεναριακιχαχαχαχαχαχαχαχα........και θα συμπληρωσω....και μετα να κανουνε Ψαλιδια......Αμερικανικη ταινια με Georgina Spelvin και Jesie St.James...στο Easy ...γρηγορη υποθεση εργου.....Η Ξανθια κλεβει τον αντρα της Μαυρομαλλας και παει η αλλη ταχα μου-ταχα μου για επισκεψη ψιλοξεμμαλιαζονται και το γυρνανε σε γλυψιματα και ψαλιδια......Σεναριο μεσα απο την Ζωη και τον Πολεμο......η Ζωη μιμειται την τεχνη....χαχαααχχααχαχχα
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
open διακοπη για εκτακτη ειδηση καθε 3 λεπτα,πριν λιγο πεταξε δεκαοχτουρα στον ουρανο του Κιεβου