Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.921
- Πόντοι
- 6.256
Βροχη απο γαμωμανες και ψοφους και ο σκληρονεκαριολεν Νασος να προσπαθει να τρολαρει στο ενδιαμεσο....
Ότι κ κάποιοι άλλοι κουλικοι που βρίζουν μάνες κ εύχονται ψοφοΤι ειναι αυτος ρε? Τι ειναι αυτα?
Τυπε μου δεν είναι σωστό να ανακατεύεις μάνες και οικογένειες. Για τον κάθε ένα απο μας πες ότι θες, ρίξε ότι μπινελίκι γουσταρεις. Αλλά μάνες, γυναίκες, παιδιά καλύτερα να αφήνονται στην άκρη.Τι λες ρε τελειωμενε; Από εσένα;
Τίποτα δεν ζητάω από εσένα.
Συγγνώμη να ζητήσεις εσύ από όλο το φόρουμ που θα βγεις μαλακας της δεκαετίας.
Στον πουτσο μου το μπαν, εσύ κι ο άλλος ψοφο.
Πορδή.
Όχι για τα πουτανακια των ολιγαρχων... αυτά με τον θείο που θα σε αναλάβει στην βιλιτσα.Σου περισσεύει κανα μαλμπόρο τσαμπίκε?
Θα βαλει στην εε το 40τοις εκατο της χωρας που θα αφησει ο κοντοςβγαινει με κοντομανικο ο Ζελενσκι και καυλωνουν ολες οι πουστρες στις Βρυξελλες και οι φεμιναζι vegan λεσβιες,επιτροποι ιχθυοκαλλιεργειας κλπ
σε καμια βδομαδα θα μπει απο το παραθυρο στην ΕΕ,αν προλαβει βεβαια
Τυπε δεν διάβασες? Εχει προταθει για Νόμπελ ιατρικής ο πουτιν, εξαφάνισε τον covitΗ κινεζική πανούκλα δεν υπάρχει εκεί;Μάσκες δεν φοράνε ούτε σε καταφύγια ούτε σε σταθμούς τραίνων..
Στην ακραία περίπτωση που είσαι αποκλεισμενος από παντού όσο πάρει και οσο κοστίσει.Εστω οτι δυο το κανουν. Και μετα? Ολες οι διεθνεις συναλλαγες αυτης της χωρας θα περνανε απο το καναλι επικοινωνιας μεταξυ αυτων των δυο τραπεζων? Η θα πρεπει η καθε τραπεζα να κανει το ιδιο με καποιες αλλες κ.ο.κ? Ποσο θα παρει αυτο και ποσο θα κοστισει?
Όχι για τα σιχαματα μεγάλε, σορι δεν θα μπορέσω.Τυπε μου δεν είναι σωστό να ανακατεύεις μάνες και οικογένειες. Για τον κάθε ένα απο μας πες ότι θες, ρίξε ότι μπινελίκι γουσταρεις. Αλλά μάνες, γυναίκες, παιδιά καλύτερα να αφήνονται στην άκρη.
Ούτε για λυπηση ρε κακομοίρη.Στείλε κανα φραγκο τσαμπίκε.
Πεινάμε εδω στο κέντρο...
Όχι για τα σιχαματα μεγάλε, σορι δεν θα μπορέσω.
Ας γίνουν αγοράκια, ας μάθουν να μην πετάγονται σαν τις πορδες όταν δεν τους μιλάς και ας κοιτανε το κωλαρακι τους.
Αγνοηση στην καλύτερη.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ούτε για λυπηση ρε κακομοίρη.
Άλλος για αγνοηση.
Συμφωνω απολυτα με τον γαμημενο συναδελφο....Εγω δεν καταλαβαινω γιατι καποιοι το τραβατε τοσο το σχοινι και βριζετε μανες και καταριεστε θεους και δαιμονες. Χθες -προχθες βριζομασταν με τον φιλτατο @Hellraiser4Ever Αλλα περισσοτερο πλακα ειχε στο τελος η ολη φαση παρα μισος. Μην το παρατραβατε, Το μονο δεδομενο ειναι οτι ο Πουτιν ειναι πουτανας γιος και το ξερει και ο ιδιος. Οι υπολοιποι ,λιγο πολυ,ολοι καλοι ειμαστε ,και να πεφτει και κανα μπινελικι δεν πειραζει, κανει καλο στα νευρα.
Γεια σου ρε ηρεμη δυναμη...Συμφωνω απολυτα με τον γαμημενο συναδελφο....
Λες να του παίρνει πίπες η psaki κ για αυτό να χάνει τα λόγια του;;ΓεροΜπαιντεν 2η σερι εμφανιση ,επανεφεραν τις εργοστασιακες ρυμισεις λογικα,σε παραληρημα παλι
Απο τοτε που ξεκινησα γιογκα δεν ειδα καμμια απολυτως διαφορα....Γεια σου ρε ηρεμη δυναμη...
καλησπερα αλεκο ειχες κανενα τεχνικο προβλημα σπιτι σημερα?Γεια σου ρε ηρεμη δυναμη...
Μην αγχώνεσαι, η μάνα μου δεν διαβάζει το σάιτ δεν θα θιχτεί.Εγω δεν καταλαβαινω γιατι καποιοι το τραβατε τοσο το σχοινι και βριζετε μανες και καταριεστε θεους και δαιμονες. Χθες -προχθες βριζομασταν με τον φιλτατο @Hellraiser4Ever Αλλα περισσοτερο πλακα ειχε στο τελος η ολη φαση παρα μισος. Μην το παρατραβατε, Το μονο δεδομενο ειναι οτι ο Πουτιν ειναι πουτανας γιος και το ξερει και ο ιδιος. Οι υπολοιποι ,λιγο πολυ,ολοι καλοι ειμαστε ,και να πεφτει και κανα μπινελικι δεν πειραζει, κανει καλο στα νευρα.
Τυπε ειδες που ειπε Ιρανους τους Ουκρανους....της εφυγε το τσερβελο της ΙνδιανοΜαυροΕσκιμωας αντιπροεδρου που ηταν πισω του.ΓεροΜπαιντεν 2η σερι εμφανιση ,επανεφεραν τις εργοστασιακες ρυμισεις λογικα,σε παραληρημα παλι
Δαγκωσε τη γλωσσα σου ρεκαλησπερα αλεκο ειχες κανενα τεχνικο προβλημα σπιτι σημερα?
Λες να του παίρνει πίπες η psaki κ για αυτό να χάνει τα λόγια του;;