Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 74.816
- Πόντοι
- 12.756
@athinaios44 ελα καμαρι μου , σε ψαχνουν
@athinaios44 ελα καμαρι μου , σε ψαχνουν
Εκκαθαριστικος τετραμηνουτι διαολο ετήσιος σου ερχετε εσενα ?
κατσε ρε αλεκο,το σαπακι που εχεις σιγα μην δινεις πανω απο 300 ευρω για σερβις και ενα 500αρι η δεη,ε ποσο πλήρωνεις ασφαλεια ζωης,εκτος και να μας κοροιδευεις με τη δεη και δεν ειναι 500 αλλα 1500.Τρια χιλιαρικα ειναι συνολικα αυτα που ανεφερα παραπανω
τυπε ξεχασες κανα θερμοσίφωνα ?Εκκαθαριστικος τετραμηνου
1.594 η ΔΕΗ, 811 τα ασφαλιστρα και το σερβις δεν θα ειναι κατω απο 600 ευρω, οπως μου ειπανκατσε ρε αλεκο,το σαπακι που εχεις σιγα μην δινεις πανω απο 300 ευρω για σερβις και ενα 500αρι η δεη,ε ποσο πλήρωνεις ασφαλεια ζωης,εκτος και να μας κοροιδευεις με τη δεη και δεν ειναι 500 αλλα 1500.
ρε μαλακα τυφλωθηκες ?? δεν διαβάζεις , γραφεις κουτουρου ?κατσε ρε αλεκο,το σαπακι που εχεις σιγα μην δινεις πανω απο 300 ευρω για σερβις και ενα 500αρι η δεη,ε ποσο πλήρωνεις ασφαλεια ζωης,εκτος και να μας κοροιδευεις με τη δεη και δεν ειναι 500 αλλα 1500.
αν πλενουν τα δοντια τους το βραδυ θα ειναι οκΧρησταρα τον οδοντιατρο θα τον κανεις δωρο εσυ ?
Δεν εχουμε θερμοσιφωνα, εχει μπόιλερ η πολυκατοικια.τυπε ξεχασες κανα θερμοσίφωνα ?
στην ημερήσια ενημερωση για χεσιμο θα εβρισκε λυσεις απο τα μελη
τα ασφαλιστρα 6 μηνου?το σερβις 5ετιας?1.594 η ΔΕΗ, 811 τα ασφαλιστρα και το σερβις δεν θα ειναι κατω απο 600 ευρω, οπως μου ειπαν
κοιτα να πληρωσεις την ΔΕΗ τυπε , εχει εξοδα ο Πουτιν , κανει πόλεμο1.594 η ΔΕΗ, 811 τα ασφαλιστρα και το σερβις δεν θα ειναι κατω απο 600 ευρω, οπως μου ειπαν
μεχρι να τα γραψω ειχε κανει ο αλεκος αναλυση λογαριασμων,συγνωμη.ρε μαλακα τυφλωθηκες ?? δεν διαβάζεις , γραφεις κουτουρου ?
ετσι και δει λογαριασμο ΔΕΗ Αλεξ71 ο Αθηναιος θα εχει πολλαπλους οργασμουςτα ασφαλιστρα 6 μηνου?το σερβις 5ετιας?
Ναι και ναι.τα ασφαλιστρα 6 μηνου?το σερβις 5ετιας?
Ελαφρυναμε λιγο την ατμοσφαιρα τύπε, θα επανελθουμεΤύποι, το γαμησατε το θέμα με τα προσωπικά σας και τους κουβάδες.
Και με εχει φαει και η γυναικα μου να αλλαξουμε αυτοκινητο
τωρα που κανει οικονομια και κλεινει τον γενικο, τι ωρες μπαινει στο σαιτ?ετσι και δει λογαριασμο ΔΕΗ Αλεξ71 ο Αθηναιος θα εχει πολλαπλους οργασμους