alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.267
- Πόντοι
- 8.006
Νομιζειςμε την ποιηση δεν γαμας εδω μεσα
Νομιζειςμε την ποιηση δεν γαμας εδω μεσα
με ποιηση η με πιτογυρα?Νομιζεις
ναι σορρυ , ξεχασα τις τυφλέςΝομιζεις
ναι αλλα ετσι χαλασες την χεστρα σου και τωρα θελει αλλαγηΗρθαν κι αλλες μετα.
Αλλά καποια ατομα μενουν παντα μεσα σου, σαν το καρφι που ακομη κι αν το βγαλεις απο τον τοιχο, μενει το σημαδι να προδιδει οτι καποτε ηταν εκει
Δικιο εχεις, αλλά ντραπηκα
Τωρα δεν αλλαζω τιποτα, εχω να πληρωσω ΔΕΗ, ασφαλιστρα ζωης και σερβις αυτοκινητουναι αλλα ετσι χαλασες την χεστρα σου και τωρα θελει αλλαγη
Μόλις άκουσα @Kman2 ότι εντάσσεται η Ουκρανία στην Ευρώπαικη ένωση
Τελείωσε η Ουκρανία.
Τόσα χρόνια ήμουν κατά της Ουκρανίας στο νήμα κ τώρα δικαιώνονται
Πάντα αν θυμάσαι τις θεωρούσα σκατοψυχες
Προδότες του σλαβικού έθνους
Διακοπές πλέον Συμφερούπολη Σεβαστούπολη καζαντυπ
στην ημερήσια ενημερωση για χεσιμο θα εβρισκε λυσεις απο τα μελητυπε ασυγχωρητο λαθος
εχουμε στο σαη τον τυπο παχουλοκομψο που δεν εχει αφησει χεστρα για χεστρα που να μην την εχει βουλωσει,και εσυ αντι να στειλεις πμ,πας και δινεις τα λεφτα σου στον υδραυλικο;
τι τους εχουμε τους ειδικους τυπε;
Εκ των τεραστιων μορφών του σάιτεχουμε στο σαη τον τυπο παχουλοκομψο
την ασφαλεια πληρωσε ειναι χρησιμη και στο σερβις να τσεκαρουν τα φρενα.Τωρα δεν αλλαζω τιποτα, εχω να πληρωσω ΔΕΗ, ασφαλιστρα ζωης και σερβις αυτοκινητου
πληρωνεις ακομα δεη τυπε?Τωρα δεν αλλαζω τιποτα, εχω να πληρωσω ΔΕΗ, ασφαλιστρα ζωης και σερβις αυτοκινητου
Χρησταρα τον οδοντιατρο θα τον κανεις δωρο εσυ ?ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΠΛΑΝΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΡΩΪΝΟ : Καφές , 3 Κράκερ , σταφίδες. ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ : 1 Παστέλι. ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ : Κονσέρβα επιλογής, κομπόστα ροδάκινο. ΒΡΑΔΥΝΟ : 1 μπάρα από χαλβά. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ : 1 Ταμπλέτα πολυβιταμίνης της επιλογής σας. ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΠΛΑΝΟ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΣΕ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
Τρια χιλιαρικα ειναι συνολικα αυτα που ανεφερα παραπανωπληρωνεις ακομα δεη τυπε?
ειχα την εντυπωση οτι πλεον εχεις επιστροφη....
η ΔΕΗ 80 ευρω ?Τρια χιλιαρικα ειναι συνολικα αυτα που ανεφερα παραπανω
εδω ηθελε παρεμβαση αθηναιου,και μια κουταλια ταχινι.Χρησταρα τον οδοντιατρο θα τον κανεις δωρο εσυ ?
1.594η ΔΕΗ 80 ευρω ?
Εκ των τεραστιων μορφών του σάιτ
τι διαολο ετήσιος σου ερχετε εσενα ?
Και με εχει φαει και η γυναικα μου να αλλαξουμε αυτοκινητοετσι ακριβως αλεξ
αλλα τετοιο μεσο δεν το αφηνεις ανεκμεταλλευτο,και να τα δινεις τα λεφτα τζαμπα δεξια κι αριστερα.θα ερθει μεγαλη πεινα με τον βλαδημιρο