Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (3 μέλη και 16 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
κουκη πρέπει να σε ευχαριστήσουμε για την συνέπειά σου να μας ενημερώνεις για όσα μας κρύβουν τα τσοντοκάναλα. Ειδικά τόσο πρωί που για μας τους αργόσχολους φαντάζει νυχτα . (βέβαια το κανονικό βίντεο από την προσβολή του Abrams έχει κυκλοφορήσει από μέρες αλλά ας μη κολλάμε σε λεπτομέρειες)

Ομως έχω μια απορία και ελπίζω να μπορείς να με βοηθήσεις : τι δείχνει το βίντεο που ανέβασες από το 0:50 και μετά ;
πολύ σκοτεινά είναι, τα γράφει και σε μια ξένη γλώσσα και δεν καταλαβαίνω γρι :think: διαφώτισέ μας
Την αναλυση του βιντεο στην αφηνω να την κανεις εσυ που εισαι ειδικος.
Εμενα με ενδιαφερει η ειδηση.
Ο τιτλος λεει οτι η Ρωσια ισχυριζεται οτι κατεστρεψε το Αμπραμς.
Βρετανικο μεσο ενημερωσης, λεει οτι καταστραφηκε το Αμπραμς.
Στο 0,21 λεπτο λεει οτι <αν κσι δεν εχει επιβεβαιωθει, συμφωνα με αξιoπιστες ουκρανικες πηγες, το Αμπραμς οντως καταστραφηκε.>
Σωστη η μεταφραση μου;
Τοτε ποιο ειναι ακριβως το θεμα σου;

Εβαλα στην αναζητηση του σαιτ <τσοντοκαναλα> αν την εχω χρησιμοποιησει εγω. Ποτε. Ουτε μια φορα. Μου εβγαλε αποτελεσμα, που λεω σε καποιον <γιατι λες συνεχεια τσοντοκαναλα;>
Την πατησες κι εκει.

Τελευταία τροποποίηση:

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.099
Πόντοι
4.895
Την αναλυση του βιντεο στην αφηνω να την κανεις εσυ που εισαι ειδικος.
Εμενα με ενδιαφερει η ειδηση.
Ο τιτλος λεει οτι η Ρωσια ισχυριζεται οτι κατεστρεψε το Αμπραμς.
Βρετανικο μεσο ενημερωσης, λεει οτι καταστραφηκε το Αμπραμς.
Στο 0,21 λεπτο λεει οτι <αν κσι δεν εχει επιβεβαιωθει, συμφωνα με αξιoπιστες ουκρανικες πηγες, το Αμπραμς οντως καταστραφηκε.>
Σωστη η μεταφραση μου;
Τοτε ποιο ειναι ακριβως το θεμα σου;

Εβαλα στην αναζητηση του σαιτ <τσοντοκαναλα> αν την εχω χρησιμοποιησει εγω. Ποτε. Ουτε μια φορα. Μου εβγαλε αποτελεσμα, που λεω σε καποιον <γιατι λες συνεχεια τσοντοκαναλα;>
Την πατησες κι εκει.
καλά μη συγχιζεσαι, μια απλή ερώτηση έκανα γιατί σκέφτηκα πως αφού εισαι αυτός που ποσταρε το βιντεο θα ήξερες και τι είναι αυτό που βλέπουμε.
μάλλον όμως διάλεξες το βίντεο μόνο από τον τίτλο του χωρίς να έχεις ιδέα τι δείχνει στο 90% της διάρκειας του.

σου έγραψα και παραπάνω πως το πλήρες βίντεο από το χτύπημα έχει κυκλοφορήσει εδώ και μέρες, με ένα ένα μικρό ψάξιμο θα το έβρισκες (όχι στα τσοντοκαναλα πάντως :grin: )

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.099
Πόντοι
4.895
και ένα σύντομο ανεκδοτακι :
τι διαφορά έχουν τα δυτικά από τα ρωσικά-σοβιετικά άρματα ;
τα πρώτα έχουν blow out panels στον πύργο ενω στα δευτερα ο πύργος είναι το blow out panel :dancing:

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.099
Πόντοι
4.895
πέρα από την πλάκα αυτές οι πρόσφατες καταρρίψεις που ανακοινώνουν οι ουκρανοί δεν έχουν επιβεβαιωθεί με δημοσίευση φωτογραφιών συντριμιών κλπ. όπως γινόταν σε προηγούμενες περιπτώσεις.
οπότε κάθε άλλο παρά σίγουρες είναι.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.764
Πόντοι
9.931

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.638
Πόντοι
506
Χ-εσεν ψηλα κι αγναντευε εκει στο ΝΑΤΟ

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.079
Πόντοι
2.356

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
196
Like
4.637
Πόντοι
15.775
Τον Μακρον τον τρωει η κωλοτρυπιδα του για γαμησι..Σημερα που ειπε ο Πουτιν οτι αν παει δυτικος στρατος στην Ουκρανια θα τους γαμησει σκουζουνε..

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.832
Πόντοι
3.556
Και ΗΠΑ και Ρωσία κερδισμένοι βγαίνουν ως τώρα από τον πόλεμο. Ο κάθενας για διαφορετικούς λόγους.

Η Ουκρανία, κι η Ευρώπη συνολικά, πληρώνουν τη νύφη.

Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
2.633
Πόντοι
456
Όπως αν γινόταν μέλος του Σ. Βαρσοβίας το Μεξικό. Κωλοτρίβονται οι αμερικάνοι να μείνουν μόνο οι κατσαρίδες στον πλανήτη.

• Like
Αντιδράσεις: riding

Stefzenios41

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Like
6.539
Πόντοι
1.056
Γνωρίζω μια Τανια το ΣΚ.

Από που είσαι της λέω ; Από που με κανεις λεει

Ρωσία λέω. Στραβώνει μούρη ήταν Ουκρανεζα και παίρνει ύφος.

Μωρή πατσαβούρα που ζεις από τους φόρους μου και πουέχεις φάτσα ποντικομαμης και που ούτε για γλειφοκωλι και χεσιμο από τα αρχηγικά κωλομερια δεν είσαι , τι μου βγάζεις ύφος της λέω;

Αλλά το είπα ελληνικά πάνω στην αγανάκτηση μου και δεν κατάλαβε
Βασικές γνώσεις ιστορίας να χει κάποιος κατανοεί το μίσος που τρέφουν ουκρανοι, Πολωνοί , Λιθουανοί ,Λετονοί Εσθονοί για τους Ρώσους ....μια ζωή τους καταδυναστευαν ...δεν είναι τυχαίο που μετά την κατάρρευση της σοβιετικής ενωση όλοι αυτοί οι λαοί έτρεξαν στην αγκαλιά της δύσης

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.764
Πόντοι
9.931

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.263
Πόντοι
1.056
Παντως ως τωρα διαβαζω πως η γερμανικη φρεγατα ειχε στοχευσει αμερικανικο ελικοπτερο κ παραλιγο να το καταριψει...μετα ισως βρουν και ρωσικο στοχο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom