sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.175
- Πόντοι
- 22.266
Από τη δική σου οπτική γωνία ....Εγώ θα σου γράψω κάτι άλλο,που μου κάνει εντύπωση μ εσένα. Εχεις ταξιδέψει σε πολύ ιδιαίτερα μέρη και έχεις δει πως κινείται ο κόσμος και τι παίζει. Ξέρεις σε τι ευλογημένο μέρος ζούμε ,με τα στραβά μας και τα άσχημα μας, που σίγουρα δεν είναι το ομορφότερο μέρος, όπως υποστηρίζουν όσοι σε όλη τους τη ζωή έχουν πάει βαριά μέχρι την Ελευσίνα. Απο εσένα περίμενα να έχεις αντίληψη mindreader και όχι να είσαι υπερ των σοβιετικων, ουσιαστικά.
Aπο άλλου μπορεί εγώ να είμαι η σωστη σκέψη .....
Αλλά ποτέ είπα είμαι με τους σοβιετικούς; ;;;;;;;
Δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε ότι πήραν ένα φτωχό έθνος το 1917 κ τους βάλανε σε σπίτια νοσοκομεία σχολεία όταν εμείς είχαμε γαϊδούρια κ τουαλέτες μαζί στο στάβλο
Ότι έστω κ για δικά τους συμφέροντα πολέμησαν τον Χίτλερ με αυταπάρνηση ...ότι εξελιξαν τις επιστήμες κατά γράμματα ....
Ναι η δημοκρατία ανύπαρκτη εκεί τοτε αλλά κ πλέον στη φύση κουμάντο κάνουν πλέον 20-30 κολοσσοί κ.μας βάζουν να ψηφίζουμε μεταξύ των δικών τους ..( βλέπε τι είπε ο πρόεδρος εφοπλιστών λασκαριδης ότι τον πρωθυπουργό τον έχουμε χρσμενο )
Τώρα για τον Πούτιν εγώ από το μακρινό 1999-2000 ήμουν εναντίον αυτού του πολιτικού κ το εξέφρασα στο mgy κιόλας σε καθηγητή mgy που έμενα κ με φιλοξενούσε τότε στη Μόσχα ...με ομηρικές μάχες .....
Αλλά επειδή το κεφάλαιο για το κέρδος μάς έχει γαμησει κ κάνει κουμάντο τις μαριονέτες των Βρυξελλών καλό θεωρώ είναι να φάνε κ μια φαπα διότι έχουν καντατησει ανεξέλεγκτοι τα τελευταία δέκα χρόνια ......... βλέπω έχει φτωχυνει ο Ευρωπαίος σε σχέση με τον Σιγκαπούριωτη Κορεάτη ταιβανεζο χονκογκ Μαλαισίανο( επειδή έχω ταξιδέψει ) κλπ άρα οι κεφαλαιοκρατες που κάνουν κουμάντο δεν μοιράζουν το χρήμα σωστά αλλά μάς φτωχοποιουν για να κερδίζουν αυτοί .............
Όσο για την Ουκρανία εγώ προσωπικά έχασα οικονομικά από την εισβολή του Πούτιν άρα θεωρείτικα κ οικονομικά θα έπρεπε νμβαδη τσέπης μου να μην είμαι με τον Πούτιν αλλά ...με ζελενσκι ......
.η διαφωνισ είναι μέσα στο παιχνίδι κ στη ζωή αλλά να σε μπαναρω επειδή διαφωνώ είναι ότι χειρότερο για σένα που υποτίθεται υπερασπίζεσαι τη δημοκρατία