Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.175
Πόντοι
22.266
Εγώ θα σου γράψω κάτι άλλο,που μου κάνει εντύπωση μ εσένα. Εχεις ταξιδέψει σε πολύ ιδιαίτερα μέρη και έχεις δει πως κινείται ο κόσμος και τι παίζει. Ξέρεις σε τι ευλογημένο μέρος ζούμε ,με τα στραβά μας και τα άσχημα μας, που σίγουρα δεν είναι το ομορφότερο μέρος, όπως υποστηρίζουν όσοι σε όλη τους τη ζωή έχουν πάει βαριά μέχρι την Ελευσίνα. Απο εσένα περίμενα να έχεις αντίληψη mindreader και όχι να είσαι υπερ των σοβιετικων, ουσιαστικά.
Από τη δική σου οπτική γωνία ....
Aπο άλλου μπορεί εγώ να είμαι η σωστη σκέψη .....
Αλλά ποτέ είπα είμαι με τους σοβιετικούς; ;;;;;;;
Δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε ότι πήραν ένα φτωχό έθνος το 1917 κ τους βάλανε σε σπίτια νοσοκομεία σχολεία όταν εμείς είχαμε γαϊδούρια κ τουαλέτες μαζί στο στάβλο
Ότι έστω κ για δικά τους συμφέροντα πολέμησαν τον Χίτλερ με αυταπάρνηση ...ότι εξελιξαν τις επιστήμες κατά γράμματα ....
Ναι η δημοκρατία ανύπαρκτη εκεί τοτε αλλά κ πλέον στη φύση κουμάντο κάνουν πλέον 20-30 κολοσσοί κ.μας βάζουν να ψηφίζουμε μεταξύ των δικών τους ..( βλέπε τι είπε ο πρόεδρος εφοπλιστών λασκαριδης ότι τον πρωθυπουργό τον έχουμε χρσμενο )
Τώρα για τον Πούτιν εγώ από το μακρινό 1999-2000 ήμουν εναντίον αυτού του πολιτικού κ το εξέφρασα στο mgy κιόλας σε καθηγητή mgy που έμενα κ με φιλοξενούσε τότε στη Μόσχα ...με ομηρικές μάχες .....
Αλλά επειδή το κεφάλαιο για το κέρδος μάς έχει γαμησει κ κάνει κουμάντο τις μαριονέτες των Βρυξελλών καλό θεωρώ είναι να φάνε κ μια φαπα διότι έχουν καντατησει ανεξέλεγκτοι τα τελευταία δέκα χρόνια ......... βλέπω έχει φτωχυνει ο Ευρωπαίος σε σχέση με τον Σιγκαπούριωτη Κορεάτη ταιβανεζο χονκογκ Μαλαισίανο( επειδή έχω ταξιδέψει ) κλπ άρα οι κεφαλαιοκρατες που κάνουν κουμάντο δεν μοιράζουν το χρήμα σωστά αλλά μάς φτωχοποιουν για να κερδίζουν αυτοί .............

Όσο για την Ουκρανία εγώ προσωπικά έχασα οικονομικά από την εισβολή του Πούτιν άρα θεωρείτικα κ οικονομικά θα έπρεπε νμβαδη τσέπης μου να μην είμαι με τον Πούτιν αλλά ...με ζελενσκι ......
.η διαφωνισ είναι μέσα στο παιχνίδι κ στη ζωή αλλά να σε μπαναρω επειδή διαφωνώ είναι ότι χειρότερο για σένα που υποτίθεται υπερασπίζεσαι τη δημοκρατία

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.318
Πόντοι
2.036
Άλλοι με μηδέν ένσημα στη ζωή τους κ άλλοι που ούτε τιμολόγιο δεν μπορούν να εκδοσουν κ ειρωνεύονται για το κεφάλαιο άμα τους λες ότι τούς θέλει κακομοίρους

Ειρωνεύτηκαν μέχρι κ τα μπλε αρχιδια του στρατάρη που έχει χτίσει ολόκληρα κιεβα κ Χάρκοβα κ εμείς περιμένουμε τον Κούλη για ένα ψώρονοσοκομείο
Ας μας βάλει σε σκέψεις ότι οι αναφορές σε μπλε και τετράγωνα αρχίδια, "ερέθισαν" κάποιους, οι οποίοι εστίασαν ακριβώς εκεί και μάλιστα κατόπιν "ελέγχου" απεδείχθει ότι είναι και ένθερμοι υποστηρικτές του πουστο-νομοσχεδίου...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.175
Πόντοι
22.266
Ας μας βάλει σε σκέψεις ότι οι αναφορές σε μπλε και τετράγωνα αρχίδια, "ερέθισαν" κάποιους, οι οποίοι εστίασαν ακριβώς εκεί και μάλιστα κατόπιν "ελέγχου" απεδείχθει ότι είναι και ένθερμοι υποστηρικτές του πουστο-νομοσχεδίου...
Άσε τώρα μη μού τα θυμίζεις ....θα πάω σε γκευ γάμο κ δεν ξέρω τη κοστούμι να φορέσω...για να είμαι μέσα στο κλίμα ......ροζ φουξ πορτοκάλι ;;;

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.012
Πόντοι
1.056
Για το 1919 λες ; Το είχε κάνει .

Φυσικά , οι έλληνες της περιοχής ... ευγνωμονούν για τον αφανισμό τους.

Ηταν το λάθος του Βενιζέλου τότε.Εστειλε στρατό να βοηθήσει τους Λευκούς του Ντενίκιν.Ευτυχώς ήταν και ο Πλαστήρας μαζί και τους έσωσε από τον κόκκινο στρατό καλύπτοντας με τακτική υποχώρηση αλλιώς θα είχαν αφήσει όλοι τα κόκκαλά τους.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.235
Πόντοι
3.656
Αλλά επειδή το κεφάλαιο για το κέρδος μάς έχει γαμησει κ κάνει κουμάντο τις μαριονέτες των Βρυξελλών καλό θεωρώ είναι να φάνε κ μια φαπα διότι έχουν καντατησει ανεξέλεγκτοι τα τελευταία δέκα χρόνια ......... βλέπω έχει φτωχυνει ο Ευρωπαίος σε σχέση με τον Σιγκαπούριωτη Κορεάτη ταιβανεζο χονκογκ Μαλαισίανο( επειδή έχω ταξιδέψει ) κλπ άρα οι κεφαλαιοκρατες που κάνουν κουμάντο δεν μοιράζουν το χρήμα σωστά αλλά μάς φτωχοποιουν για να κερδίζουν αυτοί .............
Φίλε ... αν δούμε ένα πολύ οικονομικό ταξίδι στην ευρώπη ... για ηλικιωμένους, συνταξιούχους ... φτωχούς κτλ ...
Κόστη ...

Πχ 5 μέρες Βουδαπέστη ... (4 νύχτες).
Γραφείο , ξενοδοχεία, πρωινά , ξεναγήσεις , πούλμαν ....
ΣΥΝΟΛΟ 450€ το άτομο , με διαμονή σε 2κλινο ...

ΦΟΡΟΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΚΑΙ ... ΔΙΟΞΕΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ ....

350€ ....

Δεν είναι σαν αυτό το χαράτσι να έχει μπει
για να κάνει απαγορευτικό το ταξίδι ;
ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΝΕ ΑΥΤΑ ΛΕΦΤΑ ;;;
Ποιούς ... συντηρούν ;;;;;;;;

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.318
Πόντοι
2.036
Άσε τώρα μη μού τα θυμίζεις ....θα πάω σε γκευ γάμο κ δεν ξέρω τη κοστούμι να φορέσω...για να είμαι μέσα στο κλίμα ......ροζ φουξ πορτοκάλι ;;;
Ροζάκι, το χρώμα που προτιμάει ο Τζάστυν. Ο Τρυντώ ρε συ, ο κολλητός του δικού μας με τα ξινά τα γούστα...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.175
Πόντοι
22.266
Ροζάκι, το χρώμα που προτιμάει ο Τζάστυν. Ο Τρυντώ ρε συ, ο κολλητός του δικού μας με τα ξινά τα γούστα...
Θα πω τον Brioni να μού ράψει ένα ροζακι κοστούμι αμεσα:confused:
Και μανικετόκουμπα κ κλιπ γραβάτας στα χρώματα του ουράνιου τοξου

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.318
Πόντοι
2.036
Από τη δική σου οπτική γωνία ....
Aπο άλλου μπορεί εγώ να είμαι η σωστη σκέψη .....
Αλλά ποτέ είπα είμαι με τους σοβιετικούς; ;;;;;;;
Δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε ότι πήραν ένα φτωχό έθνος το 1917 κ τους βάλανε σε σπίτια νοσοκομεία σχολεία όταν εμείς είχαμε γαϊδούρια κ τουαλέτες μαζί στο στάβλο
Ότι έστω κ για δικά τους συμφέροντα πολέμησαν τον Χίτλερ με αυταπάρνηση ...ότι εξελιξαν τις επιστήμες κατά γράμματα ....
Ναι η δημοκρατία ανύπαρκτη εκεί τοτε αλλά κ πλέον στη φύση κουμάντο κάνουν πλέον 20-30 κολοσσοί κ.μας βάζουν να ψηφίζουμε μεταξύ των δικών τους ..( βλέπε τι είπε ο πρόεδρος εφοπλιστών λασκαριδης ότι τον πρωθυπουργό τον έχουμε χρσμενο )
Τώρα για τον Πούτιν εγώ από το μακρινό 1999-2000 ήμουν εναντίον αυτού του πολιτικού κ το εξέφρασα στο mgy κιόλας σε καθηγητή mgy που έμενα κ με φιλοξενούσε τότε στη Μόσχα ...με ομηρικές μάχες .....

Όσο για την Ουκρανία εγώ προσωπικά έχασα οικονομικά από την εισβολή του Πούτιν άρα θεωρείτικα κ οικονομικά θα έπρεπε νμβαδη τσέπης μου να μην είμαι με τον Πούτιν αλλά ...με ζελενσκι ......
.η διαφωνισ είναι μέσα στο παιχνίδι κ στη ζωή αλλά να σε μπαναρω επειδή διαφωνώ είναι ότι χειρότερο για σένα που υποτίθεται υπερασπίζεσαι τη δημοκρατία
Η Δημοκρατία δεν είναι ίδια για όλους και ιδίως όταν μιλάμε για κράτη-υπερδυνάμεις. Μεγάλες δυνάμεις δεν γίνεται να κυβερνηθούν δημοκρατικά, τουλάχιστον με όρους σαν αυτούς που έχουν στο μυαλό τους οι περισσότεροι. Έχουμε καθυστερήσει δραματικά και εγκληματικά στην επαναδιατύπωση της ερμηνείας των όρων "Δημοκρατία", "δημοκρατικό", "δημοκρατικώς" κλπ

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.318
Πόντοι
2.036
Θα πω τον Brioni να μού ράψει ένα ροζακι κοστούμι αμεσα:confused:
Και μανικετόκουμπα κ κλιπ γραβάτας στα χρώματα του ουράνιου τοξου
Κρύβεται μια κουφαλίτσα μερακλού εδώ μέσα, που είναι γεμάτη η τρίφυλλη ντουλάπα της από δαύτα. Έτσι για να πάρεις μια στυλιστική γνώμη...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.175
Πόντοι
22.266

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.638
Πόντοι
506
Φίλε ... αν δούμε ένα πολύ οικονομικό ταξίδι στην ευρώπη ... για ηλικιωμένους, συνταξιούχους ... φτωχούς κτλ ...
Κόστη ...

Πχ 5 μέρες Βουδαπέστη ... (4 νύχτες).
Γραφείο , ξενοδοχεία, πρωινά , ξεναγήσεις , πούλμαν ....
ΣΥΝΟΛΟ 450€ το άτομο , με διαμονή σε 2κλινο ...

ΦΟΡΟΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΚΑΙ ... ΔΙΟΞΕΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ ....

350€ ....

Δεν είναι σαν αυτό το χαράτσι να έχει μπει
για να κάνει απαγορευτικό το ταξίδι ;
ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΝΕ ΑΥΤΑ ΛΕΦΤΑ ;;;
Ποιούς ... συντηρούν ;;;;;;;;
Screenshot_2024_0227_092442.png

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.012
Πόντοι
1.056
Τι νομίζει ο Μακρόν?Οτι οι πορδίλες Γάλλοι που παρεδόθησαν σε ένα μήνα στον ΒΠΠ θα αντιμετωπίσουν τους Ρώσους?Σίγουρα μπλοφάρει.
Τουλάχιστον ο Σολτς έχει αυτογνωσία.Ολοι οι Γερμανοί έχουν συγγενείς που υπέφεραν στον πόλεμο στα χέρια των Ρώσων οπότε δε θέλουν να βιώσουν τα ίδια.

Η πλάκα είναι που ο Τσέχος πρωθυπουργός δηλώνει οτι η Τσεχία δε θα στείλει στρατεύματα να πολεμήσουν στην Ουκρανία.Μιλάμε για χώρα που δεν έχει πολεμήσει ποτέ τα τελευταία 400 χρόνια ακόμα και αν επρόκειτο να κατακτηθεί.
Σίγουρα τον έβαλαν μπροστά οι Πολωνοί για να μην τα δηλώσουν οι ίδιοι και γίνουν ρεντίκολοι ενώ πνέουν τα μένεα και βγάζουν πολεμικές ιαχές κατά της Ρωσίας.
Αλλά άμα επιβεβαιώνει ο Μητσοτάκης ο πολιτικός που ο Πούτιν φοβάται περισσότερο από όλους οτι δε θα υπάρξει ανάπτυξη ευρωπαικών στρατευμάτων στην Ουκρανία έτσι θα είναι.

Τελευταία τροποποίηση:

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.099
Πόντοι
4.895
'δεν είμαι με τον πούτιν αλλά... θέλω να κερδίσει για να μπει ταφόπλακα στα σχέδια του κεφαλαίου και των πολυεθνικών'

σύντροφος πούτιν, ο φονέας των πολυεθνικών και του κεφαλαίου:2funny::2funny::2funny::2funny:

επική στιγμή!

ίσως πρέπει να φτιάξουμε μια εικόνα του πουτιν ως αλλου Αγ. Γεώργιου καβάλα σε αρκούδα να φονεύει τον κακό δράκο-καπιταλισμό μοστραροντας ταυτόχρονα τα τετράγωνα αρχίδια του.
μετά θα την τυπώναμε σε εικονίσματα φυλαχτά μπρελόκ κλπ και θα ξεπουλάγαμε σε όλους τους ρωσολάγνους :D:

πραφιτ-κερδος.gif

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.099
Πόντοι
4.895

την ώρα που εγκριτοι δημοσιογραφοι όπως ο παραπανω μας ενημερώνουν για φοβερα εγκλήματα των ουκρανών κυκλοφόρησε ένα ακόμη βίντεο που φέρεται να δείχνει ρώσους να εκτελούν 9 ουκρανούς αιχμαλώτους.
Το πιο πρόσφατο σε μια σειρά παρόμοια συμβάντα, και στοιχηματίζω όχι το τελευταίο

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.099
Πόντοι
4.895

κουκη πρέπει να σε ευχαριστήσουμε για την συνέπειά σου να μας ενημερώνεις για όσα μας κρύβουν τα τσοντοκάναλα. Ειδικά τόσο πρωί που για μας τους αργόσχολους φαντάζει νυχτα . (βέβαια το κανονικό βίντεο από την προσβολή του Abrams έχει κυκλοφορήσει από μέρες αλλά ας μη κολλάμε σε λεπτομέρειες)

Ομως έχω μια απορία και ελπίζω να μπορείς να με βοηθήσεις : τι δείχνει το βίντεο που ανέβασες από το 0:50 και μετά ;
πολύ σκοτεινά είναι, τα γράφει και σε μια ξένη γλώσσα και δεν καταλαβαίνω γρι :think: διαφώτισέ μας

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.175
Πόντοι
22.266
Εδώ ο ρουφιάνος που μπαναρει τον Τζόνυ
Screenshot_2024-02-28-15-52-33-494_com.android.chrome.jpg

Κλαίμε για τα θύματα στον ουκρανικό πόλεμο αλλά φυσικά ούτε μια αναρτήσει για θύματα στα Τέμπη ....
Πώς φαίνεται η κομματοσκυλιαση τους από μυρωδιαδες

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.892
Πόντοι
6.166
Αυτο που γραφαμαε και τα κομματοσυλα μας ελεγαν πουτανακια και διαφορες μαλακιες .Επιτελους κατι γινεται βγαζουν ξανα 1555χιλ βληματα Κουλη γιατι το επιτασσουν οι Αμερικανοι και ο πολεμος στην Ουκρανια .
Γιατι ως γνωστο αυτοι που κυβερνουν ειναι εις τον πουτσο τους .Τωρα που τους καιγεται ο κωλος των Αμερικανων κουνηθηκαν .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom