Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.012
Πόντοι
1.056

Καλα που τους βοηθαει η CIA:2funny:
«Τα σχέδια της αντεπίθεσής μας βρίσκονταν στο τραπέζι του Κρεμλίνου πριν ξεκινήσουν οι επιχειρήσεις μας», είπε ο ουκρανός πρόεδρος.

Στο τέλος θα πούνε οτι την ουκρανική αντεπίθεση τη σχεδίασε ο Σοιγκού,για αυτό απέτυχε.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.012
Πόντοι
1.056
Φαντάζεστε να στείλει η Ελλάδα στρατό στην Ουκρανία?Τετέλεσται.

Καλό θα είναι να πάνε τα στελέχη στο μέτωπο να μπαρουτοκαπνιστούν αν και λογικά τους ΕΠΟΠ θα στείλουν.
Μεγάλη ευκαιρία για τα στελέχη που κινδύνευαν να μη φανεί ποτέ η μαχητική αξία αν δε γίνει πόλεμος με την Τουρκία.

Τελευταία τροποποίηση:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.939
Πόντοι
3.506
Μερικοί τεμπέληδες που τους ταιζει ακόμα κάποιο συγγενικό του πρόσωπο ας μην.ειναι ειρωνικοι σε μέλη που ανεβάζοντας τη δημοτικότητα του σαητ ανεβάζει κ την αξία αυτοθ...

Επειδή είναι αχρηστοι τεμπέληδες αλλά βρέθηκε κάποιος συγγενείς τους να τους συντηρεί ,θα πρέπει να είναι προσεκτικοί .....κ αυτοί να μην θεωρούν τους εαυτούς τους στο απυρόβλητο.....
Το κεφάλαιο Ξυδιά είναι αυτό που μας έχει για Εφτακόσια ευρώ κ γουστάρει να μας έχει μίζερους κ όλη η ζωή μας να εξαρτάται από αυτούς ...κ εγώ πουλώ πορτοκάλια κ θα έκανα τα πάντα για να έχει ξηρασία η Ανδαλουσία ..
Αλλά για να καταλάβει κάποιος τέτοια πράγματα θα πρέπει να έχει δουλέψει κιόλας στη ζωή του
. ,,,ετσι;;
Και να πηγαίνουμε Ουγκάντα για να γαμαμε ,υπό τον κίνδυνο του Ειντς και του να καταλήξουμε σε κάποιο πιάτο φυλαρχου

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.939
Πόντοι
3.506

Καλό θα είναι να πάνε τα στελέχη στο μέτωπο να μπαρουτοκαπνιστούν αν και λογικά τους ΕΠΟΠ θα στείλουν.
Μεγάλη ευκαιρία για τα στελέχη που κινδύνευαν να μη φανεί ποτέ η μαχητική αξία αν δε γίνει πόλεμος με την Τουρκία.
Εδώ κιότεψαν να πάνε στην ερυθρά θάλασσα. Πρώτοι οι γαλονάδες θα παραδοθούν στον Τούρκο

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.175
Πόντοι
22.266
Και να πηγαίνουμε Ουγκάντα για να γαμαμε ,υπό τον κίνδυνο του Ειντς και του να καταλήξουμε σε κάποιο πιάτο φυλαρχου
Άλλοι με μηδέν ένσημα στη ζωή τους κ άλλοι που ούτε τιμολόγιο δεν μπορούν να εκδοσουν κ ειρωνεύονται για το κεφάλαιο άμα τους λες ότι τούς θέλει κακομοίρους

Ειρωνεύτηκαν μέχρι κ τα μπλε αρχιδια του στρατάρη που έχει χτίσει ολόκληρα κιεβα κ Χάρκοβα κ εμείς περιμένουμε τον Κούλη για ένα ψώρονοσοκομείο

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456

Τα γαλάζια κομματόσκυλα να στείλει. "Εθελοντικά" :2funny:

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.012
Πόντοι
1.056
Τα γαλάζια κομματόσκυλα να στείλει. "Εθελοντικά" :2funny:

Μπα θα τους πει ο Κούλης δώστε 30 δις να μοιράσω στο πόπολο και πάρτε 20 χιλιάδες ΕΠΟΠ για την κρεατομηχανή.

Εχει και λαθρο να πολεμήσουνε.Δίνεις υπηκοότητα και επιδοματάκι άμα πολεμήσει ο άλλος δυο χρόνια στο μέτωπο και είσαι κομπλέ.

Τελευταία τροποποίηση:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.175
Πόντοι
22.266

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.638
Πόντοι
506
Έλα μωρέ ο ξυδιας κ οι άλλοι δυτικοδουλο γενίτσαροι ξέρουν.... ...δεν γίνεται ο πόλεμος για το κεφάλαιο αλλά για τον περιπτερά της γειτονιάς μου κ.την.δημοκρατια
Ε αυτοι εχουν έγκαιρες πηγές ενημέρωσης δεν ειναι σαν εμας. Γκέι μιρρορ, the Sun...
22222.jpg

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.513
Πόντοι
216
Με τη σωστη πλευρα της ιστοριας ο κοκο-κουλης, ο οποιος ομως ψηφιστηκε απο ελληνες...

Κατα τα λοιπα,
putin-trump.JPG

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.365
Πόντοι
786
Με τη σωστη πλευρα της ιστοριας ο κοκο-κουλης, ο οποιος ομως ψηφιστηκε απο ελληνες...

Κατα τα λοιπα,
putin-trump.JPG
το εκόνομιστ υποστηρίζει ότι η ρωσία απειλεί την ευρώπη, η οποία έχει αναθέσει την ασφάλειά της στις ΗΠΑ.
διαφωνείς;

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.939
Πόντοι
3.506
Άλλοι με μηδέν ένσημα στη ζωή τους κ άλλοι που ούτε τιμολόγιο δεν μπορούν να εκδοσουν κ ειρωνεύονται για το κεφάλαιο άμα τους λες ότι τούς θέλει κακομοίρους

Ειρωνεύτηκαν μέχρι κ τα μπλε αρχιδια του στρατάρη που έχει χτίσει ολόκληρα κιεβα κ Χάρκοβα κ εμείς περιμένουμε τον Κούλη για ένα ψώρονοσοκομείο
Γνωρίζω μια Τανια το ΣΚ.

Από που είσαι της λέω ; Από που με κανεις λεει

Ρωσία λέω. Στραβώνει μούρη ήταν Ουκρανεζα και παίρνει ύφος.

Μωρή πατσαβούρα που ζεις από τους φόρους μου και πουέχεις φάτσα ποντικομαμης και που ούτε για γλειφοκωλι και χεσιμο από τα αρχηγικά κωλομερια δεν είσαι , τι μου βγάζεις ύφος της λέω;

Αλλά το είπα ελληνικά πάνω στην αγανάκτηση μου και δεν κατάλαβε

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.175
Πόντοι
22.266
Γνωρίζω μια Τανια το ΣΚ.

Από που είσαι της λέω ; Από που με κανεις λεει

Ρωσία λέω. Στραβώνει μούρη ήταν Ουκρανεζα και παίρνει ύφος.

Μωρή πατσαβούρα που ζεις από τους φόρους μου και πουέχεις φάτσα ποντικομαμης και που ούτε για γλειφοκωλι και χεσιμο από τα αρχηγικά κωλομερια δεν είσαι , τι μου βγάζεις ύφος της λέω;

Αλλά το είπα ελληνικά πάνω στην αγανάκτηση μου και δεν κατάλαβε
Καλά κ να σε καταλάβαινε ζμπουτσας ,μόλις έβγαζες κανένα μαρούλι θα ξεχνούσε κ την εθνικότητα της ...είπαμε Ουκρανίδα κ Ρουμάνα δεν είναι εθνότητα αλλά επαγγελμα

Τελευταία τροποποίηση:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.235
Πόντοι
3.656

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.175
Πόντοι
22.266
Εδώ ο επικός άεργος μάς κάνει μαθήματα καπιταλισμού ...
Επικές μπούρδες των αεργων κομματοσκυλων
Screenshot_2024-02-26-22-46-56-084_com.android.chrome.jpg

Κ εδώ οι νοσταλγοί του ψυχρου πολέμου που ακόμα κυνηγάν φαντάσματα σοβιετικούς κομμουνιστές
Τους έχεις ξεπεράσει η ιστορία ....φυσικά βρομαν κομαροσκυλιαση

Βλέπουν ένα πόλεμο κομματικά κ μόνο επειδή τους το είπε το κόμμα κ πριν χαμπάρι δεν είχαν για Ουκρανία κ Ρωσία παρά μόνο από ντοκυμαντέρ της ΕΡΤ 3
Screenshot_2024-02-26-22-47-09-953_com.android.chrome.jpg

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Εδώ ο επικός άεργος μάς κάνει μαθήματα καπιταλισμού ...
Επικές μπούρδες των αεργων κομματοσκυλων
Screenshot_2024-02-26-22-46-56-084_com.android.chrome.jpg

Κ εδώ οι νοσταλγοί του ψυχρου πολέμου που ακόμα κυνηγάν φαντάσματα σοβιετικούς κομμουνιστές
Τους έχεις ξεπεράσει η ιστορία ....φυσικά βρομαν κομαροσκυλιαση

Βλέπουν ένα πόλεμο κομματικά κ μόνο επειδή τους το είπε το κόμμα κ πριν χαμπάρι δεν είχαν για Ουκρανία κ Ρωσία παρά μόνο από ντοκυμαντέρ της ΕΡΤ 3
Screenshot_2024-02-26-22-47-09-953_com.android.chrome.jpg
Κρίμα οι ταξιδάρες που 'χεις κάνει Βολκάνε. Επειδη εχω ταξιδέψει κι εγω σε κάτι εσχατιες σε σέβομαι, αλλα χάνεις πολύ με αυτά που υποστηριζεις

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.175
Πόντοι
22.266
Κρίμα οι ταξιδάρες που 'χεις κάνει Βολκάνε. Επειδη εχω ταξιδέψει κι εγω σε κάτι εσχατιες σε σέβομαι, αλλα χάνεις πολύ με αυτά που υποστηριζεις
Μπορείς να υποστηρίζεις ότι θέλεις αλλά να βάζεις να μπαμαρουν άτομα επειδή διαφωνούν μαζί σου είναι πιο κατακριτέο ( όχι εσύ)
Αλλά δυστυχώς έτσι κ ο μπαναρισμενος θα τσατιζεται εύκολα κ μετά δεν θα ανεβάζει κριτικές.
Ο νοων νοείτο...

Τελευταία τροποποίηση:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Μπορείς να υποστηρίζεις ότι θέλεις αλλά μα βάζεις να μπαμαρουν άτομα επειδή διαφωνούν μαζί σου είναι πιο κατακριτέο ( όχι εσύ)
Αλλά δυστυχώς έτσι κ ο μπαναρισμενος θα τσατιζεται εύκολα κ μετά δεν θα ανεβάζει κρητικές.
Ο νοων νοείτο...
Εγώ θα σου γράψω κάτι άλλο,που μου κάνει εντύπωση μ εσένα. Εχεις ταξιδέψει σε πολύ ιδιαίτερα μέρη και έχεις δει πως κινείται ο κόσμος και τι παίζει. Ξέρεις σε τι ευλογημένο μέρος ζούμε ,με τα στραβά μας και τα άσχημα μας, που σίγουρα δεν είναι το ομορφότερο μέρος, όπως υποστηρίζουν όσοι σε όλη τους τη ζωή έχουν πάει βαριά μέχρι την Ελευσίνα. Απο εσένα περίμενα να έχεις αντίληψη mindreader και όχι να είσαι υπερ των σοβιετικων, ουσιαστικά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom