sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 45.418
- Πόντοι
- 22.266
Έλεος !!!!ήμουν σίγουρος πως θα έγραφες αυτη τη σαχλαμάρα για να ξεφύγεις να απαντήσεις. Όχι κόκο κοκό.
δεν πειράζει αφού θες να πας παρακάτω ας πάμε
πρώτα όμως θα ήθελα να μου πεις όταν διάβαζες ιστορία στα παιδιά σου τι μάθανε για το Κολμπεργκ και το Κονιγκσμπεργκ ; τα ίδια με την Οδησσό ;;;;
και για όσους δεν είδαν τι έγραψες προχθες :
Άντε πεταμε καμία μαλακια όλοι μας για τον πόλεμο χωρίς να έχει πολεμησει κανεις μας κ το δεχόμαστε αλλά να γράφουμε ανιστοριτα πράγματα είναι επικίνδυνο για τους Χιλιαδες επισκέπτες μας
Η Οδησσός κ όλες οι πόλεις με ελληνικά ονόματα στη μαύρη θάλασσα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ρωσικής ιστορίας .....κάτι σαν την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου ή την Σμυρνη .
Τα έχτισε η αχόρταγη μαγαλη Αικατερίνη ( ακόμα Αμερικανός δεν βρέθηκε να ονομαστεί μέγας) κ άκμασε ο σλαβικος πολιτισμός ...
Που μαζί με ιταλικό γαλλικό αγγλικό ήταν οι μεγαλύτεροι στην Ευρώπη από 15-20 αιώνα
Βρέθηκαν κάτι κομμουνιστές( που από ότι ξέρω δεν τους συμπαθείς) κατά χάρισαν στην κομμουνιστική Ουκρανία για κομμουνιστικός πολιτικούς λόγους ...
Δυστυχώςε με τη διάλυσή της σοβιετικής Ένωσης κ αφού έφυγε νύχτα το παλιό κομμουνιστικό σύστημα δεν κάθισαν στο τραπέζι να δουν τι γίνεται με αυτές τις εκτάσεις όπως εμείς με τους Τούρκους το 1922 για τη Σμύρνη μικρά Ασία
Κ μη πει κανείς έξυπνος για τη συνέχεια του κράτος διότι είπαμε ήταν κομμουνιστές και ήταν ένα ενιαίο κράτος τότε οπότε τώρα που διαλύθηκε έπρεπε να κάτσουν στο τραπέζι κ να τα βρούνε ...
Κ τέλος που ήταν η δύση τόσα χρόνια αποκαλώντας τον ερντο κ Πούτιν δικτάτορα ; Έπρεπε να αμφισβητούσε την εκλογική τους νίκη αφού είναι δικτάτορες και να μην τους αναγνωρίσει όπως κάνει και με Μαδουρο .....παρόλα αυτά τους δεχόταν κ στους G 8 ksi στους G 20 εδώ και είκοσι χρόνια
Απλως τώρα χάλασε η συνταγή του γλυκού ...
Τέλος ζήλεψα την δημοκρατία της Αμερικής
Στη δημοσιότητα το βίντεο με τον άγριο ξυλοδαρμό του Τάιρ Νίκολς από αστυνομικούς-«Προσπαθώ απλά να πάω σπίτι» | LiFO
Νύχτα στο Μανχάταν τρίζουν τα δόντια σου από τον φόβο μη σκάσουν σιδερικα και Γκάνια ..