Λίγα από εδώ λίγα από εκεί θα μαζευτεί μεγάλος αριθμός όπως έγινε και με τα άλλα όπλα. Αναρωτιέμαι αν θα φτάσει όμως. Αυτό που βλέπουμε μέχρι τώρα είναι 20-30 χώρες να δίνουν μικρό ποσοστό των όπλων τους (με εξαίρεση τις χώρες της Βαλτικής) και μέχρι τώρα αρκεί. Από την άλλη πλευρά η Ρωσία είναι μόνη της. Δεν είδαμε ακόμα αποδείξεις για Κινέζικο, Ιρανικό (εκτός από τα drone) η Βορειοκορεάτικο υλικό. Από την Ουκρανική πλευρά όμως κατά καιρούς εμφανίζονται χώρες που δεν είχαμε προβλέψει όπως το Πακιστάν που πούλησε πολύ μεγάλες ποσότητες.
Μετά τον πόλεμο όταν θα έρθει ο λογαριασμός για την αναπλήρωση αυτών οι Αμερικάνοι και οι Ευρωπαίοι θα έχουν λεφτά να πάρουν άλλα μιας και ο πόλεμος ειδικά για τους Αμερικάνους είναι μπίζνα και η ευρωπαική οικονομία είναι πολύ μεγάλη. Η Ρωσία το 2019 είχε GDP 1,69 τρις δολάρια. Ενδεικτικά αναφέρω ότι η Ισπανία την ίδια χρονιά είχε 1,39 τρις και η Ιταλία 1.9 τρις. Αν κάποιος νομίζει ότι η Ρώσικη οικονομία θα ανέβει με τον πόλεμο ας δει τα γραφήματα με το GDP της, και πως από το 13-14 πήρε την κάτω βόλτα λόγο σύντομου πολέμου και πολύ ελαφριών κυρώσεων. Τώρα που ο πόλεμος είναι μεγάλος και οι κυρώσεις βαριές τα πράγματα θα είναι σοβαρά και το πετρέλαιο δεν αρκεί να τους σώσει.
Άρα με τι λεφτά θα φτιάξουν μετά τον πόλεμο άρματα, πυραύλους και ότι άλλο ξοδεύτηκε για να αναπληρώσουν το απόθεμα; Εκτός αν συμβιβαστούν με πολύ μικρότερο απόθεμα και ίσως όλο το παιχνίδι να παίζεται για αυτόν τον λόγο. Να μην υπάρχει δηλαδή το Σοβιετικό απόθεμα.