Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

JOHN-PLAYER-SPECIAL

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Δεκ 2017
Κριτικές
23
Like
8.905
Πόντοι
3.446
Τί περιμένεις να σου απαντήσει ο άμπαλος που υπερασπίζεται δολοφόνους και βιαστές αμάχων; Τον ξεφτίλά ,τον φτύνεις και σου λέει ότι βρέχει.
Το ποιος υπερασπίζετε δολοφόνους και βιαστές το καταλάβαμε
αλλά η υποκρισία ειναι χαρακτηριστικό γνώρισμα για τα καθιζήματα της κοινωνίας σαν εσένα

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.888
Πόντοι
6.030
Το ποιος υπερασπίζετε δολοφόνους και βιαστές το καταλάβαμε
αλλά η υποκρισία ειναι χαρακτηριστικό γνώρισμα για τα καθιζήματα της κοινωνίας σαν εσένα
Για αρχή ,μάθε λίγο ορθογραφία άχρηστο απόβρασμα και μετά έλα να μου πείς για καθιζήματα.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.019
Πόντοι
26.141
Για αρχή ,μάθε λίγο ορθογραφία άχρηστο απόβρασμα και μετά έλα να μου πείς για καθιζήματα.
– Τι γλώσσα μιλάτε στο σπίτι σας κύριε Ιακωβίδη;

-Ρωμαίικα φυσικά.

– Με τουρκική προφορά όμως. [..]

– Ο Κολοκοτρώνης δεν ήταν ρήμα κύριε Ιακωβίδη. Πρέπει να κάνετε κάτι για τονώσετε την εθνική συνείδηση του παιδιού.

Ο Πολίτης, Έλληνας κύριος Ιακωβίδης θυμάται νοσταλγικά τις ώρες που δίδασκε με αγάπη τους μαθητές του, την ελληνική επανάσταση του 1821. Και όμως αυτός ο άνθρωπος διωγμένος από την Κων/πολη, «διώκεται» ξανά και από τους ομοεθνείς του Ελλαδίτες. Για εκείνους η εφαρμογή συγκεκριμένων κοινωνικών και λεκτικών προτύπων θα βοηθήσει το μικρό Φάνη να γίνει Έλληνας..

Σαν χθες θυμάμαι τον Φάνη διωγμένος από τη τουρκική στρατιωτικη χούντα του 1983 (κ.οχι με τα Σεπτεμβρισνα ) που τον τρολλαραν επειδή δεν έγραφε σωστά
Τραπουκισμος που από το σχολείο γεννιέται ο ακροδεξιός κ φασίστας υπερόπτης Έλληνας

Μπορεί να διαφωνούμε στο νήμα αυτό αλλά δεν σε έχω για φασίστα οπότε πίστεψέ με υπάρχουν ελληνες πολιτικοι που μπορεί να το γράφουν πιο σωστά αλλά δεν.πρατουν.και σαν Έλληνες
καλημέρα από τη περιοχή του Πέραν κ όχι πέρατος όπως συχνά ακούω από το Σκάι στα πρωινα

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.888
Πόντοι
6.030
– Τι γλώσσα μιλάτε στο σπίτι σας κύριε Ιακωβίδη;

-Ρωμαίικα φυσικά.

– Με τουρκική προφορά όμως. [..]

– Ο Κολοκοτρώνης δεν ήταν ρήμα κύριε Ιακωβίδη. Πρέπει να κάνετε κάτι για τονώσετε την εθνική συνείδηση του παιδιού.

Ο Πολίτης, Έλληνας κύριος Ιακωβίδης θυμάται νοσταλγικά τις ώρες που δίδασκε με αγάπη τους μαθητές του, την ελληνική επανάσταση του 1821. Και όμως αυτός ο άνθρωπος διωγμένος από την Κων/πολη, «διώκεται» ξανά και από τους ομοεθνείς του Ελλαδίτες. Για εκείνους η εφαρμογή συγκεκριμένων κοινωνικών και λεκτικών προτύπων θα βοηθήσει το μικρό Φάνη να γίνει Έλληνας..

Σαν χθες θυμάμαι τον Φάνη διωγμένος από τη τουρκική στρατιωτικη χούντα του 1983 (κ.οχι με τα Σεπτεμβρισνα ) που τον τρολλαραν επειδή δεν έγραφε σωστά
Τραπουκισμος που από το σχολείο γεννιέται ο ακροδεξιός κ φασίστας υπερόπτης Έλληνας

Μπορεί να διαφωνούμε στο νήμα αυτό αλλά δεν σε έχω για φασίστα οπότε πίστεψέ με υπάρχουν ελληνες πολιτικοι που μπορεί να το γράφουν πιο σωστά αλλά δεν.πρατουν.και σαν Έλληνες
καλημέρα από τη περιοχή του Πέραν κ όχι πέρατος όπως συχνά ακούω από το Σκάι στα πρωινα
Καλα ,εδω διαφωνουμε αλλα πρσωπικα ,ως ταξιδιωτης σεβομαι τις ταξιδαρες που εχεις κανει και ανεβαζεις εδω.
Φασιστας δεν ειμαι και γι αυτο ειμαι κατα του Πουτιν.
Εγω σας εχω ξαναπει, σεβομαι ολες τις αποψεις και ακουω τους παντες ,συμφωνω ή διαφωνω, γιατι ανθρωποι ειμαστε ,κατι μπορει να μην το ξερουμε και ισως να το μαθουμε.
Αυτο που με τσαντιζει ομως ειναι αυτο το μουνοπανο που χαιρεται με τη δυστυχια ανθρωπων που δεν εχουν φταιξει σε τιποτα και αυτο δεν εχει να κανει με ορθογραφια.

JOHN-PLAYER-SPECIAL

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Δεκ 2017
Κριτικές
23
Like
8.905
Πόντοι
3.446

Μαθημα Νο1 για μυρωδιαδες που δεν θέλουν να χωνέψουν τον σανό που τους δίνουν.
Μετα το 08:00
Αλλα το ξανα είπαμε αν είχατε λιγο μυαλό θα καταλαβαίνατε
Λοβοτομημενα γίδια που το παίζετε ευαίσθητοι δημοκράτες

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.626
Πόντοι
42.697
κι άλλη προπαγάνδα
μπεεεεεεεε

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830

ΞΥΔΙΑΣ ??
Τι λεει εδω η ναρκομανής πουτανα ??
η μήπως ειβαι πουτινικο το Πρώτο ψέμα ??

σε ρώτησα να επιβεβαιώσεις από που προκύπτει ότι είναι ναρκομανής, δεν απάντησες ποτέ γιατί δεν προκύπτει από πουθενά.
το πουτάνα το προσπερνάμε γιατί απλά είσαι παιδάκι και σ αρέσει να βρίζεις.

στις δηλώσεις της Σάνα Μαρίν τι ακριβώς σου έκανε εντύπωση; είπε κάτι που κανείς δεν αρνείται και όλοι έχουν αποδεχθεί απ την αρχή του πολέμου. κάθε λογικός άνθρωπος το γνωρίζει αυτό. μόνο και μόνο που σου έκανε εντύπωση αυτή η δήλωση και μας την έβαλες εδώ μέσα νομίζοντας ότι επιβεβαιώνει το οτιδήποτε νομίζεις, αποδεικνύει πόσο χαμένος στο διάστημα είσαι. εκτός τόπου και χρόνου.

και πες μας τελικά γιατί μας έβαλες τους τσετσένους προχθές και αν υποστηρίζεις τους ουκρανούς τελικά.

νομίζω πλέον μερικοί το κάνετε επίτηδες. σας αρέσει να σας ξεφτιλίζουν.

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
κι άλλη προπαγάνδα
μπεεεεεεεε

ξέρεις, το να βελάζεις παπαγαλίζοντας προπαγάνδα δεν είναι καλή εικόνα και δημιουργεί εντυπώσεις που είμαι σίγουρος πως θες να αποφύγεις.

στα δικά μας τώρα. τι ακριβώς είπε ο Wesley Clark στο CNN; παραθέτω print screen από το συγκεκριμένο κομμάτι της συνέντευξης:
we1.PNG

w2.PNG

j3.PNG

στο δημοσίευμα διαβάζουμε επίσης πως «ο παρουσιαστής του CNN έμεινε εμβρόντητος».... Οι φωτογραφίες με το ύφος του μιλάνε μόνες τους :2funny::2funny::2funny:

επίσης στο άρθρο διαβάζουμε ότι «Το γνωστό “Γεράκι” των ΗΠΑ τόνισε ότι ο ρωσικός Στρατός οδήγησε σε παγίδα τους Ουκρανούς» κάτι που δεν υπάρχει πουθενά στην συνέντευξη.

Δείτε την όλη εδώ και βγάλτε συμπεράσματα για το τι ακριβώς λέει και πως παρουσιάζεται από φιλορωσικά μέσα σε μια προσπάθεια να αλλάξουν τις εντυπώσεις:

στο ρεπορτάζ μιλάνε και άλλοι, ο Wesley Clark εμφανίζεται μετά το 4:00

zero αρχίζω και πιστεύω ότι και εσύ επίτηδες το κάνεις. μα είναι δυνατόν warnews247;;;; πάντως από τα κεντρικά του θέματα πάντως εμένα μου άρεσε πιο πολύ αυτό: Ειδικός σύμβουλος Κρεμλίνου: “Θα τερματιστεί η Ουκρανία- Δημιουργε

:grin::grin:

ας βάλουμε και μερικά tweets του συγκεκριμένου μέσου. δείτε τις ημερομηνίες... επιβεβαιώθηκαν όλα ένα προς ένα... :2funny::2funny::2funny::2funny:

lnjthyntj.PNG

rofibfgbn.PNG

lbkfgbfg.PNG

εδώ όλο το σόου: https://twitter.com/warnews2471

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.895
Πόντοι
9.931
Πολλοί φώναζαν από το 2014 και μετά ότι οι χώρες της Δυτικής Ευρώπης είχαν αφήσει τους στρατούς τους να ατροφήσουν απαράδεκτα και δεν έκαναν τίποτα παρά τη συνεχόμενη ρωσική επιθετικότητα. Φτάσαμε στο σημείο χώρες όπως το Βέλγιο, η Ολλανδία, και η Γερμανία να μην έχουν όλες μαζί ούτε 300 τανκς.
Μετα την πτωση του Σιδηρούν παραπετάσματος και την διάλυση της ΕΣΣΔ ηταν φυσικο οι Δυτική να μειώσουν της στρατιωτικές δαπάνες μιας και δεν υπήρχε ποια ο κίνδυνος απο τα Ανατολικά.

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Πολλοί φώναζαν από το 2014 και μετά ότι οι χώρες της Δυτικής Ευρώπης είχαν αφήσει τους στρατούς τους να ατροφήσουν απαράδεκτα και δεν έκαναν τίποτα παρά τη συνεχόμενη ρωσική επιθετικότητα. Φτάσαμε στο σημείο χώρες όπως το Βέλγιο, η Ολλανδία, και η Γερμανία να μην έχουν όλες μαζί ούτε 300 τανκς.

δηλαδή 8 μήνες τώρα νόμιζε ότι υποστηρίζουμε ότι η ευρώπη μπορεί μόνη της να αντιμετωπίσει την ρωσία;;; :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

η πλάκα είναι ότι δημιουργούν από μόνοι τους και λόγω της ασχετοσύνης τους συνέχεια θέματα 'χα τι είπε πάλι αυτή;;; μπεεε' και επειδή κανείς δεν απαντάει επειδή κανείς δεν ασχολείται, θεωρούν ότι επιβεβαιώνονται. ρεσιτάλ παρατράγουδων έχει γίνει το τόπικ. ο καλύτερος από αυτούς ίσως να καταλαβαίνει τα μισά απ όσα διαβάζει.

• Like
Αντιδράσεις: px75

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.626
Πόντοι