Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.896
Πόντοι
9.931
Λεγόμενη Ουκρανια λεει το ναυαγιο ποιο πισω:jerking::uglystupid:
Μιλαμε για ναυάγια πιο βαθιά και απο τον βαθύτερο ναυάγιο που ειναι το USS Destroyer στα 6.895 μετρα.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.716
Πόντοι
6.056
Πλακα στη πλακα αλλα εχω μια απορία.
Εαν στις ενοπλες δυναμεις εβγαινε καποιος βαθμοφορος και ελεγε οτι νιωθω γυναικα φυλακισμενη σε αντρικο σωμα τι θα γινοταν?
Και αλλη μια υπαρχουν πουστηδες βαθμοφοροι ?
Βλέπεις το βαθμό του αριστερά ;;;;;;;;;;;;;;

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.359
Πόντοι
2.036

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.359
Πόντοι
2.036
Προσωπικά δεν είμαι φίλος αλλά αν θες σου κάνω κονέ με τον @papaphilips που είναι γνωστό ότι του αρέσουν τα ξινά. :gay:

:2funny:
Έλα πες το μωρή αδερφάρα ότι γουστάρεις τσολιάδες που φοράνε φουστανέλα

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.716
Πόντοι
6.056
Έλα πες το μωρή αδερφάρα ότι γουστάρεις τσολιάδες που φοράνε φουστανέλα
Και τι έγινε τύπε ; Δεν καταδικάζουμε γούστα. Σε άλλον αρέσει στραπόνιασμα και κατούρημα. Τι πάει να πει δηλαδή ;

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.359
Πόντοι
2.036

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.187
Πόντοι
4.895
Τεράστιες οι απώλειες και όσο παραμένει ο βρωμιάρης ο Χάζαρος στην εξουσία, τόσο θα αυξάνει δραματικά ο αριθμός...

"Τεράστιες οι απώλειες και όσο παραμένει ο βρωμιάρης ο Γεωργιανός στην εξουσία, τόσο θα αυξάνει δραματικά ο αριθμός..."

..... θα έγραφε ένας άλλος "μακεδόνας" 80 χρόνια πρίν .......

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.359
Πόντοι
2.036
"Τεράστιες οι απώλειες και όσο παραμένει ο βρωμιάρης ο Γεωργιανός στην εξουσία, τόσο θα αυξάνει δραματικά ο αριθμός..."

..... θα έγραφε ένας άλλος "μακεδόνας" 80 χρόνια πρίν .......
Βλέπεις Μόσχα δηλαδή; Γιατί ο μουστάκιας πάτησε Βερολίνο...

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.187
Πόντοι
4.895
ας αφήσω αυτό εδώ....
βέβαια κάποιος μυρωδιας του φόρουμ που ήταν μπροστά στο σκηνικό μας είπαε πως ένας ρωσος λεει βγήκε με όπλο να παραδοθεί με σκοπό να πυροβολήσει για αυτό και όλοι εκτελέστηκαν με σφαίρα στο κεφάλι.
αυτός θα ξέρει καλύτερα διότι διαβάζει τις "σωστές" τις "έγκυρες πηγες'

έχω την παράξενη αίσθηση πως δεν έχουμε διδαχθεί όλοι τα ίδια αγγλικά

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.187
Πόντοι
4.895
άλλαξες πλευρά και υποστηρίζεις ουκρανία; γιατί στο βίντεο που έβαλες οι τσετσένοι που φαίνονται μάχονται στο πλευρό της ουκρανίας. και το βίντεο είναι από τις 23 νοεμβρίου, ίσως και πιο παλιό. μπορείς να μας εξηγήσεις που το βρήκες και γιατί μας το έβαλες;

πεφτω από τα σύννεφα, ο τζόννυ τέτοια πατάτα ; :2funny:

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.187
Πόντοι
4.895
Πλακα στη πλακα αλλα εχω μια απορία.
Εαν στις ενοπλες δυναμεις εβγαινε καποιος βαθμοφορος και ελεγε οτι νιωθω γυναικα φυλακισμενη σε αντρικο σωμα τι θα γινοταν?
Και αλλη μια υπαρχουν πουστηδες βαθμοφοροι ?

εγώ έχω μια γενικότερη απορία. Δεν ξέρω αν το έχεις παρατηρήσει αλλά αυτοί που κάθε τρεις και λίγο αναφέρονται σε τακούνια, πούτσες, ροδέλες κλπ. και ανεβάζουν σε πρώτη ευκαιρία φωτό με γκει κλπ. είναι αποκλειστικά μέλη της πουτινολάγνας κοινότητας.
αναρωτιέμαι μήπως οι (πραγματικοί) λόγοι που το κάνουν είναι τέτοιοι που ούτε στον ίδιο τους τον εαυτό δεν μπορούν να το ομολογήσουν :wink:

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.382
Πόντοι
736
Παρότι οι Ουκρανοί έχασαν 3 χωριά αρκετά νότια του Μπαχμουτ, το Μπαχμουτ κρατάει.
Γενικά οι υπερασπιστές του Μπαχμουτ θυσιάστηκαν για επέλαση των Ουκρανών στα ανατολικά, στην κατάληψη της Χερσώνας Δυτικά .
Τώρα νομίζω θα το κάνουν μια τρίτη φορά καθώς θεωρώ ότι θα υπάρξει Ουκρανική αντεπίθεση το επόμενο διάστημα στον νότο, είτε προς Μελιτοπολη, είτε προς Μπερντιανσκ.

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.187
Πόντοι
4.895
Mazi με τον πιξη εσείς οι τρεις τύπε ....

Δηλαδή προσπαθείς να με πείσεις ότι αυτομπαναρονται;:confused::headbang::headbang::headbang:
Σαν ασβοί βρωμάτε από την μυρωδιά περί πολιτικής

Μάγκες του πληκτρολογίου ,φουκαραδες...άσχετοι

Κ το δυσάρεστο είναι ο κομματοποιηση σας σάς κάνει περιγελους και δημοκράτες ώστε να γουστάρετε τα μπαν

εγώ είπα να κάνω λίγη πλακίτσα με το δράμα που περνάτε αλλα εσύ επιμένεις για σοβαρή απάντηση.

1. είναι εντυπωσιακό πως κάποιος που με το σώμα του έχει ταξιδέψει τόσο πολύ ανά τον κόσμο μπορει ταυτόχρονα να έχει το μυαλό του κλεισμένο σε ένα τόσο μικρό καβούκι γεμάτο μικροπολιτικές, μικροκομματικές και λοιπές ιδεοληψίες, γενικώς πολύ "μικρά" όλα......

2. απόροια του 1, η χαρακτηριστική σου αδυναμία να αντιλαμβάνεσαι το νοημα σε διάφορα ποστ, το παρατήρησαν και άλλοι, Ξύδης, Βολταίρος. Σου έγραψα πριν από μέρες πως δεν έχω δει εδώ μέσα κατι που να αντιβαίνει τους κανόνες του φόρουμ και να δικαιολογεί χειμερινό μπανάκι, τώρα τι κάτάλαβες εσύ :dunno:
"γουστάρω " λέει τα μπαν :jerking:

3. για σένα και τα υπόλοιπα εξυπνοπούλια που σου έκαναν λαικ έχω μια απορία :
γιατί τόσες μέρες αναρωτιέστε ποιοι κάνουν αναφορές σε ποστ άλλων μελών και όχι ποιος και γιατί κάνει δεκτές τις αναφορές και επιβάλλει τα μπάνια ; ντρέπεστε να ρωτήσετε ;
για δε ρωτάς το φιλαράκι σου τον zero μπας και άκουσε κάτι παραπάνω για το θέμα;

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.187
Πόντοι
4.895
Παρότι οι Ουκρανοί έχασαν 3 χωριά αρκετά νότια του Μπαχμουτ, το Μπαχμουτ κρατάει.
Γενικά οι υπερασπιστές του Μπαχμουτ θυσιάστηκαν για επέλαση των Ουκρανών στα ανατολικά, στην κατάληψη της Χερσώνας Δυτικά .
Τώρα νομίζω θα το κάνουν μια τρίτη φορά καθώς θεωρώ ότι θα υπάρξει Ουκρανική αντεπίθεση το επόμενο διάστημα στον νότο, είτε προς Μελιτοπολη, είτε προς Μπερντιανσκ.

σε κάποια σχόλια στο reddit διάβασα πως το Μπαχμουτ δεν έχει στρατηγικό ενδιαφέρον αλλά κυρίως πολιτικό, δηλαδή προσπαθούν οι ρώσοι να το πάρουν για να εμφανίσουν κάποια νίκη. Ισχύει αυτό ;

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.382
Πόντοι
736
σε κάποια σχόλια στο reddit διάβασα πως το Μπαχμουτ δεν έχει στρατηγικό ενδιαφέρον αλλά κυρίως πολιτικό, δηλαδή προσπαθούν οι ρώσοι να το πάρουν για να εμφανίσουν κάποια νίκη. Ισχύει αυτό ;
6 μήνες προσπαθούν να το καταλάβουν.
Πλέον δεν έχει τόσο στρατηγικό ενδιαφέρον.
1) Η Βάγκνερ θέλει να το κάνει σαν δώρο στον Πούτιν.
2)Λόγω του χειμώνα οι Ρώσοι ήθελαν να το καταλάβουν για να έχουν καλύτερες θέσεις, καθως όταν χιονίσει, το χιόνι + την λάσπη δεν βοηθούν την προέλαση.
Κάθε εκατοστό όμως που κερδίζουν οι Ρώσοι το πληρώνουν με βαρύ φόρο αίματος.
Ακόμα και να το καταλάβουν κάποια στιγμή (ενδεχομένως και ποτέ), θα είναι Πυρειος η νίκη τους.
α) Θα έχουν τεράστιες απώλειες.
β) θα χάσουν πολλά εδάφη σε άλλες περιοχές.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.025
Πόντοι
26.141
εγώ είπα να κάνω λίγη πλακίτσα με το δράμα που περνάτε αλλα εσύ επιμένεις για σοβαρή απάντηση.

1. είναι εντυπωσιακό πως κάποιος που με το σώμα του έχει ταξιδέψει τόσο πολύ ανά τον κόσμο μπορει ταυτόχρονα να έχει το μυαλό του κλεισμένο σε ένα τόσο μικρό καβούκι γεμάτο μικροπολιτικές, μικροκομματικές και λοιπές ιδεοληψίες, γενικώς πολύ "μικρά" όλα......

2. απόροια του 1, η χαρακτηριστική σου αδυναμία να αντιλαμβάνεσαι το νοημα σε διάφορα ποστ, το παρατήρησαν και άλλοι, Ξύδης, Βολταίρος. Σου έγραψα πριν από μέρες πως δεν έχω δει εδώ μέσα κατι που να αντιβαίνει τους κανόνες του φόρουμ και να δικαιολογεί χειμερινό μπανάκι, τώρα τι κάτάλαβες εσύ :dunno:
"γουστάρω " λέει τα μπαν :jerking:

3. για σένα και τα υπόλοιπα εξυπνοπούλια που σου έκαναν λαικ έχω μια απορία :
γιατί τόσες μέρες αναρωτιέστε ποιοι κάνουν αναφορές σε ποστ άλλων μελών και όχι ποιος και γιατί κάνει δεκτές τις αναφορές και επιβάλλει τα μπάνια ; ντρέπεστε να ρωτήσετε ;
για δε ρωτάς το φιλαράκι σου τον zero μπας και άκουσε κάτι παραπάνω για το θέμα;
Τύπε δεν φυτοζωω με τα κόμματα σε αντίθεση με μερικούς που βρωμάτε κομμματοσκυλιαση
Αλλά το να τον.παιζουν κάποιοι.κιμεζοι σχετικά με τα μπαν είναι αστείο

Δλδ προσπαθείς να με πείσεις ότι ενώ γίνεται χαμός σε όλα τα νήματα με χειρότερα πράγματα ,μόνο σε αυτό το νήμα μλαναρετε κόσμος.
Τον ζερο ούτε που τον ξέρω κ ούτε ξέρει από όσο το ν είχα ρωτήσει διότι δεν είναι η αρμοδιότητα του να μπαναρει .

Ας βγει αυτός που πατάει το ρουφιανοκουμπι να σου πει στην τελική ή θέλεις να μου πεις ότι η διοίκηση μπαίνει κ μιουταρει για την πλάκα της ενώ σε άλλα νήματα γίνονται χειρότερα;;;;:confused:
εμένα μου έγραψε ( η διοίκηση) μην ασχολείσαι μαζί του διότι έχει θέμα ο συγκεκριμένος τύπος που αναφέρθηκα τότε

Τέλος τα ταξίδια μου κ μόνο που τα αναφέρεις δείχνει τον φτηνό τρόπο σκέψης κ κατηγορείς εμένα για κομματικά παιχνίδια;

Συνέλθε διότι γελαν κ οι ρινοκεροι του δνειστερου
Οίκοι ξέρουν ,τα πέντε δέκα άτομα του σαητ που γράφουν σε μπουρδελοσαητ μόνο για πολιτική κ επί της ταμπακιέρα( ιερόδουλες ) ΤΙΠΟΤΑ...............
Κ τέλος το να ασχολείσαι με τα like των άλλων δείχνει πόσο φθονερος ανθρώπος είσαι περαν του( μυρωδιάς) .

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom