- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.626
- Πόντοι
- 42.697
Πόσο σωστόγεια σου κύριε Ξύδι με τις αναλυσεις και τα σεντόνια σου
πάλι πορτοκάλια με μήλα,Πόσο σωστό
κ εξηγούσα σε Ασιάτη ( αντικινεζο) προχτές που έβλεπα τηλεόραση κ τα γεγονότα στην Κίνα περί λοκνταουν πόσο υποκριτές είμαστε στη δύση όταν πριν μήνες λέγαν ψεκισ τους σντιεμβολιαστες και αντιλοκνταουν διαδηλωτές ενώ τώρα στην Κίνα το βαπτίζουμε φιμωση της ελευθερίας
.
Κρίμα για τη δύση που ντεμεκ γέννησε την ελευθερία σκέψης να έχει καταντήσει σαν αυτούς που κοροϊδεύει
Pink Floyd θεοι
Στη ζμπουτσαμ οι Κινέζοι!! ...φορολογουμαι κ πληρώνω εδώ στην Ελλάδα κ ψηφίζω μέσα στην ελληνική δημοκρατία οπότε απαιτω το εδώ σύστημα που ζω να είναι σωστό,δικαιο,αμεροληπτο κ να μην πουλάει σανό ...πάλι πορτοκάλια με μήλα,
συγκρίνεται η απόφαση υπουργού με εμπιστοσύνη εκλεγμένων βουλευτών και με δικαστικό έλεγχο με
σιτζιπινγκ
Διαλογο με τον ρχ?Ενώ εσύ που είσαι με την δύση των εγκληματιών, των ρατσιστών, τι είσαι; Δεν αναφέρω την προώθηση των βρωμόπουστων και όλων των ανώμαλων διεστραμμένων γιατί ταυτίζεσαι απολύτως μ' αυτούς. Να σου θυμίσω μόνον ότι η Αμερική, που στάζει ο πάτος σου από καύλα γι αυτήν, έχει αναγνωρίσει πάνω από 60 διαφορετικά φύλα και καταργεί σιγά-σιγά τον πατέρα και την μητέρα. Ετοιμάζεται δε για πόλεμο στο Ιράν και το Κόσσοβο
Εγώ τύπε προσωπικά αν η διοίκηση ενός σαητ που με φιλόξενει έγραφε ότι μην μου απαντάς επειδη είμαι προβληματικός πραγματικά θα έκανα delete το account μου ....Διαλογο με τον ρχ?
Χαρα στο κουραγιο σου
Ενας ρχ και ενας αλεξ μας εμειναν για να γελάμε. Μην το παραχεσουμε κιολας..Εγώ τύπε προσωπικά αν η διοίκηση ενός σαητ που με φιλόξενει έγραφε ότι μην μου απαντάς επειδη είμαι προβληματικός πραγματικά θα έκανα delete το account μου ....
Έτσι απλά ......
.όσο για την κινα τελικά είναι λάθος που φιμωνει τους διαδηλωτές ενώ εμείς κσωστοί που τους κυνηγουσαμε;;;;
Έτσι απλά η προπαγάνδα γιγαντώνεται κ κάποιοι πλουτίζουν ενώ κάποιοι άλλοι που βρωμάνε τα χνωτα του από τη φτώχεια βρίσκονται όλη μέρα πίσω από το pc τους.....
Δεν τον βρίζεις τον πεζοπόρο ρε δημοκράτη;Ρε τύπε, τι λέμε τώρα; Εδώ πριν κάνα χρόνο τα ίδια ναυάγια είχαν την Κίνα για παράδειγμα πως εξαφάνισε τον ιό ενώ εμείς είχαμε τη ΧΟΥΝΤΑ ΚΟΥΛΗ που έκλεινε τα φαγάδικα στις 12.
Κι'αντί να παραδεχτούν τη μαλακία που τους δέρνει βγάζουν γλώσσα κιόλας.
ειδες πουθενα στην Ευρωπη να κλεινουν τα μεσα κοινωνικης δυκτιωσης; κατα συνεπεια να υπαρχουν σερι ψευδης ειδησεις και θεωριες συνωσιας;χαχαχα
για δωσε μου παραδειγμα βιαιης καταστοληςΕγώ τύπε προσωπικά αν η διοίκηση ενός σαητ που με φιλόξενει έγραφε ότι μην μου απαντάς επειδη είμαι προβληματικός πραγματικά θα έκανα delete το account μου ....
Έτσι απλά ......
Oσο για την κινα τελικά είναι λάθος που φιμωνει τους διαδηλωτές ενώ εμείς οι σωστοί που τους κυνηγουσαμε;;;;διότι εμείς εκλεχτηκανε δημοκρατικά ενώ οι άλλοι με τανκς που ώμος για να παν καλά οι μπίζνες μας δεν λέμε ποτέ γκιχ για τα καθεστώτα αυτά παρά μόνο όταν μας χαλαν την μπίζνα μας
Έτσι απλά η προπαγάνδα γιγαντώνεται κ κάποιοι πλουτίζουν ενώ κάποιοι άλλοι που βρωμάνε τα χνωτα του από τη φτώχεια βρίσκονται όλη μέρα πίσω από το pc τους.....
Που είναι τα πουτινάκια να κλάψουνε για τους κακόμοιρους Ρώσους ολιγάρχες που η κακιά Ευρώπη τους κλέβει τα σκάφη που με τόσο κόπο και ιδρώτα αποκτήσανε;
Τύπε με πετυχαίνεις σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση κ θα σου γράψω όταν έχω περισσότερα αδιάσειστα στοιχείαγια δωσε μου παραδειγμα βιαιης καταστολης
για δωσε μου παραδειγμα φιμωσης αντι εμβολιαστων
φτανει ποια με την φτηνη προπαγανδα που κανεις
σε κοβω οπαδο του τραγκα και του τραγουδιαρη
δεν υπαρχουν στοιχειαΤύπε με πετυχαίνεις σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση κ θα σου γράψω όταν έχω περισσότερα αδιάσειστα στοιχεία
Ναι σιγουρα. Κοιμησου καλυτερα.
Σοφέρ φέρε το κούρσα σου να με οδηγήσεις στο σωστό δρομοδεν υπαρχουν στοιχεια
ουτε καν φτιαχτα
ελα σου εχω και δωρο
εγγυημενη προστασια απο εμβολια
απο ΝΤΠ
απο 5 τζι
και ουκρανους φασιστες