Μαλλον μου ξεχασατε ολοι οι εξυπνακηδες εδω μεσα οταν ο καραμανλης απο την ραφηνα πηγε να φερει το φυσικο αεριο απο την αλεξανδρουπολη μετον αγωγο απο Ρωσσια μετα κατα εναν περιεργο λογο καηκε ολη η ελλαδα , Τωρα πληρωστε φυσικο αεριο διπλο και τριπλο. Η δυση των σταματησε τοτε και τον εστειλε σπιτι του. Ξεχασατε που καηκαν στην μαρφιν καποιοι ανθρωποι .το μυαλο σας συνεχεια στο μουνι και σοβαρια μουνια στην φυλης να γαμησουμε δεν υπαρχουν.
Έλα ρε τεράστιε Ματζέστικ;
Που είχες χαθεί τόσο καιρό;;;;; Πως πάνε οι μπίζνες;;;;
Πόσα μαγαζιά άνοιξες;
Καταλαβαίνουμε ότι οι μεγάλοι επιχειρηματίες είναι αφιερωμένοι σχεδόν αποκλειστικά στις επιχειρήσεις τους (λέϊζερ φόκους που λέμε και οι εμείς οι Σαρακατσιαναίοι) αλλά όχι και έτσι;
Το παράπονο μας είναι ότι μας ξέχασες και δεν μας αποκαλύπτεις πλέον ούτε συζητάς μαζί μας καμία από τις καινοτόμες ιδέες σου, τα πρωτοποριακά σχέδια σου (κόνσεπτς που λέμε και οι εμείς οι Σαρακατσιαναίοι).
Δυστυχώς θα πρέπει να σου κάνω μία μικρή διόρθωση.
Ο αγωγός Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη δεν θα μετέφερε φυσικό αέριο αλλά αργό πετρέλαιο.
Τώρα όπως λες και εσύ μπορεί η λαμπρή αυτή ιδέα να μην προχώρησε γιατί οι Εβραίοι και οι Αμερικάνοι την πέσανε στον Κώστα Καραμανλή τον νεότερο.
Αλλά μπορεί να υπάρχει ένας άλλος λόγος, που είμαι σίγουρος ότι εσύ σαν ένας άλλος Ήλον Μασκ ή Γουώρεν Μπάφετ τον καταλαβαίνεις:
Το πετρέλαιο θα έπρεπε να φορτώνονταν σε γκαζάδικο στο Νοβοροσίρσκ, να ξεφορτώνονταν στο Μπουργκάς, να πήγαινε στις επίγειες δεξαμενές, μετά μέσω του αγωγού να έφτανε στην Αλεξανδρούπολη, εκεί να έμπαινε ξανά στις δεξαμενές και μετά να φορτώνονταν ξανά σε γκαζάδικο για να συνεχίσει στον προορισμό του.
Και αυτό γιατί; Για να παρακάμψει καμιά 20αριά μίλια στον Βόσπορο.
Τώρα βέβαια που το γράφω έχω τις αμφιβολίες μου. Μάλλον έχεις δίκηο. Οι Οβριοί είναι σίγουρα ανακατεμένοι και μαζί με Σελλ, Μπι Πι, Έξον και λοιπά κουμάσια πήγαν να φάνε τον Κωστάκη τον Καραμανλή για να μην περάσει ποτέ αυτό το μεγαλεπήβολο σχέδιο που θα άλλαζε ριζικά τον ρου του πετρελαίου παγκοσμίως.
Σίγουρα αυτό θα είναι.