Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.117
Πόντοι
4.895
είναι εκπληκτικό τύπος που δίνει εδώ και 8 μήνες ρεσιτάλ fake news και ανεβάζει σχεδόν καθημερινά ηλίθια βίντεο από ανώνυμες προπαγανδιστικές πηγές από tiktok, telegram και twitter να έχει φτάσει σε σημείο να χαρακτηρίζει ως γραφικό κάποιον άλλον.

και είναι επίσης εκπληκτικό που αυτός ο άλλος συνεχίζει και τον παίρνει στα σοβαρά και του απαντάει νομίζοντας ότι μπορεί να κάνει διάλογο.

το bou είναι μαγικό.
πριν από λίγες μέρες μου είχες γράψει κατι παρόμοιο και είχα απαντήσει πως είμαι αδιόρθωτος,
όπως βλέπεις στο παραπάνω ποστ πλέον έβαλα μυαλό

επίσης έμαθα και καινούργια αγγλικά, πλέον το "combat footage" σημαίνει "ειδησεογραφικό πρακτορείο" :grin:
α και βέβαια πως η τήρηση κανόνων σε ένα φόρουμ/ιντερνετικό κανάλι κλπ. ισοδυναμεί με λογοκρισία

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.117
Πόντοι
4.895
Μεγαλύτερο σκουπίδι απο εσένα δεν υπάρχει ξυδια
Γιατί είσαι υποκριτής
Στα τυφλά χτυπήματα στην γέφυρα στους σταθμούς τρένων και στις αυτοκινητοπομπές των προσφυγών που γίνονται απο τους Ναζι δεν είδα να σε πιάνει ο πόνος μάλλον γιατί οι συγγενείς και πρόγονοι σου ήταν συνεργάτες τους με μαύρες κουκούλες.

Κάνε καμιά κρητική για τσόντα και ψάχνε φωτο τον κοριτσιών που δουλεύουν και άσε τα σάπια
ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΕΙΞΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΑΣ ΕΡΓΟ.
ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΙ ΔΩΡΗΣΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ???
ΠΟΙΕς ΟΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ???

ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ?

Ελατε στην ΕΟΔ να σας γνωρίσω
Να δω ποιος από εσάς μπορεί να κάνει πορεία 10 - 20 χλμ σε βουνά κουβαλώντας 20κιλα σακίδιο για να σώσει συνάνθρωπο ???

κουράδες του πληκτρολογίου
που αν δεν πατε στο super market θα
πεθάνετε στην πείνα

δεθελοντές δέχεστε ;

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.117
Πόντοι
4.895
Άρα, οι Άγγλοι δεν θα έχουν το παραμικρό πρόβλημα, έτσι δεν ισχυρίζεσαι; θα το δούμε στην πραγματικότητα, ο χειμώνας είναι κοντά, κι ας έχω αυτή τη στιγμή 19 βαθμούς στο σπίτι, με τα πάντα ανοικτά

κλασικός Μπόκολος :

στο ποστ #31.975 έγραψες επι λέξει "χωρίς το Ρωσικό Φυσικό Αέριο οι Άγγλοι θα έχουν τεράστιο Ενεργειακό Πρόβλημα"
μπαίνει ο βολταίρος, σου πετάει στη μάπα διάγραμμα που δείχνει πως το ρωσικό αέριο είναι το 3% του συνόλου που ξοδεύει η Βρετανία και συ τι κάνεις; αντί να πεις τις δύο λέξεις που σου πρότεινα προχθές και να σκουπίστεις από τα υπολείματα του Αυναν κάθεσαι και γράφεις την παραπάνω τρελίτσα.....

εκτός βέβαια αν νομίζεις πως το "UK" στο διάγραμμα του Βολταίρου είναι άλλη χώρα από αυτή που λες εσύ :2funny:

• Χαχα
Αντιδράσεις: px75

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Τύπε majestic69, κήπος ανθισμένος είναι το πόστ σου.
Από ξέπλυμα δικτατορών ταχαπατριωτών μέχρι την μακαρίτισσα κυρα Ελισάβετ που διοικούσε τον κόσμο μέσα από το χρυσό κλουβί της.
Μια-δυο ελλείψεις έχει (π.χ. εμβόλια) για να γίνει το εγχειρίδιο του καλού ψέκα.
Το καλό όμως το φύλαξες για το τέλος οπου η σωτηρία είναι να γίνει πυρηνικό ολοκαύτωμα!

Γιατί τόση απαισιοδοξία; Εγώ σε θυμάμαι δέκα χρόνια τώρα να μαμουνιάζεις όλο για μπίζνες, επενδύσεις και τέτοια ωραία.
Τι έγινε; Που είναι ο παλιός καλός majestic που κάθε μέρα έριχνε και μια άλλη επιχειρηματική ιδέα;
καλο ειναι να γραψεις την αποψη σου περι του θεματος , εμενα με ρωτησατε και εγραψα . το πιο ευκολο πραγμα ειναι να χλευαζεται καποιον . περιμενω την αποψη σου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

η πιο πηχτή μαλακία που έχει δημοσιευθεί μέχρι τώρα.... μιλάμε για μια στιγμή κόλλησε και το σκρολάρισμα στην οθόνη
καλο ειναι να γραψεις την αποψη σου περι του θεματος , εμενα με ρωτησατε και εγραψα . το πιο ευκολο πραγμα ειναι να χλευαζεται καποιον . περιμενω την αποψη σου , εσυ πρεπει να εχεις βαρια μεσανυχτα μεσα σου . γραψε μου την αποψη σου σε παρακαλω.

Τελευταία τροποποίηση:

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Μαλλον μου ξεχασατε ολοι οι εξυπνακηδες εδω μεσα οταν ο καραμανλης απο την ραφηνα πηγε να φερει το φυσικο αεριο απο την αλεξανδρουπολη μετον αγωγο απο Ρωσσια μετα κατα εναν περιεργο λογο καηκε ολη η ελλαδα , Τωρα πληρωστε φυσικο αεριο διπλο και τριπλο. Η δυση των σταματησε τοτε και τον εστειλε σπιτι του. Ξεχασατε που καηκαν στην μαρφιν καποιοι ανθρωποι .το μυαλο σας συνεχεια στο μουνι και σοβαρια μουνια στην φυλης να γαμησουμε δεν υπαρχουν.

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.382
Πόντοι
736
Μαλλον μου ξεχασατε ολοι οι εξυπνακηδες εδω μεσα οταν ο καραμανλης απο την ραφηνα πηγε να φερει το φυσικο αεριο απο την αλεξανδρουπολη μετον αγωγο απο Ρωσσια μετα κατα εναν περιεργο λογο καηκε ολη η ελλαδα , Τωρα πληρωστε φυσικο αεριο διπλο και τριπλο. Η δυση των σταματησε τοτε και τον εστειλε σπιτι του. Ξεχασατε που καηκαν στην μαρφιν καποιοι ανθρωποι .το μυαλο σας συνεχεια στο μουνι και σοβαρια μουνια στην φυλης να γαμησουμε δεν υπαρχουν.
Τι σχεση εχει το ενα με το αλλο? Και ο Μπουργκας-Αλεξανδρουπολη να ειχε γινει παλι θα μποικοταραμε το Ρωσικο φυσικο αεριο. Αλλωστε Ρωσικο φυσικο αεριο παιρνουμε και απο τον αγωγο που περναει απο την Τουρκια. Φτηνο φυσικο αεριο δεν θα παιρναμε αν περνουσε ο αγωγος απο εδω. Φτηνο αεριο θα παρεις αν τους κανεις χαρες.
Βεβαια αν εννοεις να γινομασταν τσατσακια των Ρωσων και να τους υποστηριζαμε στον πολεμο που κανουν, να το πεις ξεκαθαρα.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Τι σχεση εχει το ενα με το αλλο? Και ο Μπουργκας-Αλεξανδρουπολη να ειχε γινει παλι θα μποικοταραμε το Ρωσικο φυσικο αεριο. Αλλωστε Ρωσικο φυσικο αεριο παιρνουμε και απο τον αγωγο που περναει απο την Τουρκια. Φτηνο φυσικο αεριο δεν θα παιρναμε αν περνουσε ο αγωγος απο εδω. Φτηνο αεριο θα παρεις αν τους κανεις χαρες.
Βεβαια αν εννοεις να γινομασταν τσατσακια των Ρωσων και να τους υποστηριζαμε στον πολεμο που κανουν, να το πεις ξεκαθαρα.
αμα ισχυουν αυτα που γραφεις τοτε γιατι τον εστειλαν βραδυ σπιτι του ?

επισης δεν μου ειπες γιατι κανουν πολεμο οι ρωσσοι ?

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.382
Πόντοι
736
αμα ισχυουν αυτα που γραφεις τοτε γιατι τον εστειλαν βραδυ σπιτι του ?

επισης δεν μου ειπες γιατι κανουν πολεμο οι ρωσσοι ?
Για τον ιδιο λογο που εισεβαλαν στην Γεωργια. Για τον ιδιο λογο που μπηκαν στην Κριμαια. Για τον λογο που η ΕΣΣΔ μπηκε στην Πολωνια.
Για τον ιδιο λογο που οι Τουρκοι θελουν τα νησια μας και την Θρακη.
Απλα επεκτατικος πολεμος.
Υ.Γ. Ο αγωγος επρεπε να γινει επι Καραμανλη και ημουν απο εκεινους που στεναχωρηθηκαν. Αλλα και να ειχε γινει ,δεν θα ειχαμε φτηνο αεριο. Μονο αν γινομασταν προτεκτορατο της Ρωσιας θα ειχαμε φτηνο αεριο.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Δηλαδή ο Πούτιν παλεύει για όλους μας ενάντια στον Κλαους Σβαμπ τύπε ;

Και ο Χιτλερ στο αουσβιτς είχε τραπεζίτες και βιομηχάνους; Που οι μισοί γερμανικοί κολοσσοί χτίστηκαν με μπίζνες μαζί του ;

Μητσοτάκης η ΓΑΠ θα ήταν ήδη πολιτικοί αυτοεξόριστοι στο Παρίσι

Δηλαδή ο Πούτιν παλεύει για όλους μας ενάντια στον Κλαους Σβαμπ τύπε ;

Και ο Χιτλερ στο αουσβιτς είχε τραπεζίτες και βιομηχάνους; Που οι μισοί γερμανικοί κολοσσοί χτίστηκαν με μπίζνες μαζί του ;

Μητσοτάκης η ΓΑΠ θα ήταν ήδη πολιτικοί αυτοεξόριστοι στο Παρίσι
Που ξερεις οτι ειχε τραπεζιτες στο αουσβιτς ? φιλε μου καλε οταν χωριζει ενα ζευγαρι για να βγαλεις γνωμη και να εκφραζεσαι θα ακουσεις την γνωμη και του αντρα και της γυναικας , την ιστορια που εχεις μαθει στο σχολειο την εγραψαν οι νικητες , μαθε και την ιστορια των ηττημενων και μετα ελα να ξανασυζητησουμε . Επισης εχεις ιδεα με ποιανου λεφτα εκανε πολεμο ο χιτλερ ποιος τον χρηματοδωτουσε ?

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Για τον ιδιο λογο που εισεβαλαν στην Γεωργια. Για τον ιδιο λογο που μπηκαν στην Κριμαια. Για τον λογο που η ΕΣΣΔ μπηκε στην Πολωνια.
Για τον ιδιο λογο που οι Τουρκοι θελουν τα νησια μας και την Θρακη.
Απλα επεκτατικος πολεμος.
Υ.Γ. Ο αγωγος επρεπε να γινει επι Καραμανλη και ημουν απο εκεινους που στεναχωρηθηκαν. Αλλα και να ειχε γινει ,δεν θα ειχαμε φτηνο αεριο. Μονο αν γινομασταν προτεκτορατο της Ρωσιας θα ειχαμε φτηνο αεριο.
αν το θετεις ετσι για την γεωργια και την κριμαια τωρα τι δουλεια εχουν οι αμερικανοι ? οι ουκρανοι το ξεκινησαν γιατι τον τσιγκλαγαν τον πουτιν . ο ζελενσκι ειναι πιονακι των αμερικανων . Επισης δεν μπηκε η εσσδ στην πολωνια . η πολωνια το ξεκινησε . η πολωνια σαν κρατος ειναι το νουμερο ενα κρατος με εβραιους νεοταξιτες . Γιαυτο σου λεω κατσε και βρες και δες την ιστορια απο τις δυο πλευρες. και μετα βγαλε αποψη η αληθεια ειναι στην μεση . αμα χωρισεις εσυ εγω για να αμθω τι παιζει πρεπει να ακουσω και εσενα και την γυναικα σου . αλλιως εσυ θα μου πεις οτι σε συμφερει.

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.382
Πόντοι
736
αν το θετεις ετσι για την γεωργια και την κριμαια τωρα τι δουλεια εχουν οι αμερικανοι ? οι ουκρανοι το ξεκινησαν γιατι τον τσιγκλαγαν τον πουτιν . ο ζελενσκι ειναι πιονακι των αμερικανων . Επισης δεν μπηκε η εσσδ στην πολωνια . η πολωνια το ξεκινησε . η πολωνια σαν κρατος ειναι το νουμερο ενα κρατος με εβραιους νεοταξιτες . Γιαυτο σου λεω κατσε και βρες και δες την ιστορια απο τις δυο πλευρες. και μετα βγαλε αποψη η αληθεια ειναι στην μεση . αμα χωρισεις εσυ εγω για να αμθω τι παιζει πρεπει να ακουσω και εσενα και την γυναικα σου . αλλιως εσυ θα μου πεις οτι σε συμφερει.
Μηπως πιστευεις και στις προφητειες αδερφε? Για τετοιο σε κοβω..
Τι ξεκινησε η Πολωνια? Εισεβαλε ο Χιτλερ στην Πολωνια , κατελαβε την μιση, και μετα οι Σοβιετικοι κατελαβαν την αλλη μιση. Τι νεοταξιτες και ανοησιες μου τσαμπουνας?

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Τι ξεκινησε η Πολωνια? Εισεβαλε ο Χιτλερ στην Πολωνια , κατελαβε την μιση, και μετα οι Σοβιετικοι κατελαβαν την αλλη μιση. Τι νεοταξιτες και ανοησιες μου τσαμπουνας?
συγνωμη μηπως ξερεις ποιοι κυβερνανε τον κοσμο την δυση κυριως ??

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.117
Πόντοι
4.895

σκέψου το εξής : αν πουλούσαμε βιβλία του λιακο εδώ μέσα τώρα θα είχαμε θησαυρίσει :cheesy:

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.382
Πόντοι
736
σκέψου το εξής : αν πουλούσαμε βιβλία του λιακο εδώ μέσα τώρα θα είχαμε θησαυρίσει :cheesy:
Πως γινεται ολοι αυτοι που πολεμανε τους ''Ναζι Ουκρανους'' να εχουν ιδεες ομοιες με ενος Αυστριακου ζωγραφου με χαρακτηριστικο μουστακι και οι περισσοτεροι να ειναι υπερ του Κασιδιαρη, της Λεπεν, του Ορμπαν και του Τραμπ, ενω οι ΄΄Ναζι Ουκρανοι'' ειναι ταυτοχρονα Νεοταξιτες, υπερ των LGBTQ , εχουν Εβραιο πρωθυπουργο κτλ.
Αν μου το απαντησουν σοβαρα αυτο, δεν θα ξαναγραψω σε αυτο το νημα

• Like
Αντιδράσεις: kosk97

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36

Συνημμένα

• Screen Shot 2022-11-03 at 1.34.13 AM.png
    Screen Shot 2022-11-03 at 1.34.13 AM.png
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 33
  • Screen Shot 2022-11-03 at 1.39.17 AM.png
    Screen Shot 2022-11-03 at 1.39.17 AM.png
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 31
  • Screen Shot 2022-11-03 at 1.34.31 AM.png
    Screen Shot 2022-11-03 at 1.34.31 AM.png
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 37
  • Screen Shot 2022-11-03 at 1.38.48 AM.png
    Screen Shot 2022-11-03 at 1.38.48 AM.png
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 34

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.382
Πόντοι
736
Μαλιστα κυριε ειστε υπερ του Χιτλερ. Οκ, αυτο ηθελα να ξερω μονο.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Οι πολωνοι εσφαζαν γερμανους τους προειδοποιησε με τελεσιγραφο μεσω του αγγλου πρεσβη και αυτοι αρνηθηκαν να σταματησουν τις σφαγες. γιαυτο σου λεω μαθε την ιστορια καλα.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Μαλιστα κυριε ειστε υπερ του Χιτλερ. Οκ, αυτο ηθελα να ξερω μονο.
παμε παλι απο την αρχη γιατι δεν καταλαβαινεις . ο χιτλερ για την ελλαδα ηταν εγκληματιας . για το παγκοσμιο γιγνεσθαι ομως οχι . υπαρχουν δυο ιστοριες και πρεπει να τις διαβασεις για να βγαλεις αποψη . Μην μενεις μονο στην ιστορια που εμαθες στο σχολειο . δεν εχω σχεση με καμια χρυση αυγη και κανεναν χιτλερ απλα μου αρεσει η αληθεια και οχι το ψεμα και η κοροιδια.

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.117
Πόντοι
4.895
Πως γινεται ολοι αυτοι που πολεμανε τους ''Ναζι Ουκρανους'' να εχουν ιδεες ομοιες με ενος Αυστριακου ζωγραφου με χαρακτηριστικο μουστακι και οι περισσοτεροι να ειναι υπερ του Κασιδιαρη, της Λεπεν, του Ορμπαν και του Τραμπ, ενω οι ΄΄Ναζι Ουκρανοι'' ειναι ταυτοχρονα Νεοταξιτες, υπερ των LGBTQ , εχουν Εβραιο πρωθυπουργο κτλ.
Αν μου το απαντησουν σοβαρα αυτο, δεν θα ξαναγραψω σε αυτο το νημα

λίγο δύσκολο να σου απαντήσουν σε αυτό που ζητάς γιατί τότε θα πέσει blue screen, fatal exception και ...τέλος το μπου για τους ίδιους όχι για σένα :grin:

Ουστ από δω ρε ναζιστικό κοπρόσκυλο.
σου θυμίζει κολονοσκόπο ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom