majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
αληθεια γνωριζει κανεις απο εσας γιατι γινεται πολεμος ? ας μου απαντησει καποιος. ποια ειναι η αιτια ?
αληθεια γνωριζει κανεις απο εσας γιατι γινεται πολεμος ? ας μου απαντησει καποιος. ποια ειναι η αιτια ?
κατανοώ τι είναι αυτό που σε ενοχλεί, δεν πειράζει.
Όμως το τι είναι το reddit/ combat footage και ποιος ο σκοπός του είναι απόλυτα σαφές, το δηλώνει ο τίτλος του. Ακόμη δεν έχεις καταλάβει πως εκεί δημοσιεύονται και ρωσικά βίντεο ; όπως και από πολλες άλλες συρράξεις ;
ΥΓ. εγώ δεν έγραψα πουθενά πως χαίρομαι.
κατανοώ τι είναι αυτό που σε ενοχλεί, δεν πειράζει.
Όμως το τι είναι το reddit/ combat footage και ποιος ο σκοπός του είναι απόλυτα σαφές, το δηλώνει ο τίτλος του. Ακόμη δεν έχεις καταλάβει πως εκεί δημοσιεύονται και ρωσικά βίντεο ; όπως και από πολλες άλλες συρράξεις ;
αυτοί που αναρτούν και βλέπουν τα βίντεο εκεί ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν εμπόλεμη δράση, όχι απαραίτητα να δουν κάτι που θα τους κάνει να νιώσουν πως νικάει η ομάδα τους.
Ανίθετα με ότι γίνεται σε τελεγκραμ κλπ. που από ότι έχω καταλάβει βάζουν καθε είδους μακελειό για να τη βρούνε οι "άρρωστοι" με νοοτροπία οπαδού.
χαραστηριστικά είναι τα βίντεο και οι φωτό που ανέβαζες μέχρι πριν λίγο καιρό, ούτε ένα από αυτά δεν θα περνούσε στο combat footage.
και για να προλάβω αυτό που θα έγραφες στο επόμενο ποστ και να καταλάβεις τη διαφορά, στο combat footage δεν ενοχλεί η ωμότητα (αναπόφεκτη στον πόλεμο) που μπορεί να περιέχει ένα βίντεο που δείχνει μάχη σε εξέλιξη.
αυτά που κόβονται είναι τα βίντεο τύπου "aftermath" γιατί εκεί η προβολή της ωμότητας είναι αυτοσκοπός.
εσύ βέβαια μπορείς να τα απολαμβάνεις στο τελεγκραμ
ΥΓ. εγώ δεν έγραψα πουθενά πως χαίρομαι.
Δεν μπορω να καταλάβω την αντίδραση του πληρώματος εχει χτυπηθεί το ελικόπτερο τους και φλέγεται και αυτοι συνεχίζουν να πετάνε σαν να μην τρέχει τίποτα ώσπου η φωτια φτανει σε κάποιο κρίσιμο μηχανισμο και το ελικόπτερο πέφτειΤους εχουν παρει φαλαγγι τους δυστυχους.
είναι εκπληκτικό τύπος που δίνει εδώ και 8 μήνες ρεσιτάλ fake news και ανεβάζει σχεδόν καθημερινά ηλίθια βίντεο από ανώνυμες προπαγανδιστικές πηγές από tiktok, telegram και twitter να έχει φτάσει σε σημείο να χαρακτηρίζει ως γραφικό κάποιον άλλον.
και είναι επίσης εκπληκτικό που αυτός ο άλλος συνεχίζει και τον παίρνει στα σοβαρά και του απαντάει νομίζοντας ότι μπορεί να κάνει διάλογο.
το bou είναι μαγικό.
Τόσο χαρά σου προσφέρουν εικόνες με ανθρώπους που δεν έχουν νερό;
Θελει και ρωτημα?Εχουμε νικητη τελικα;
Πως παμε;
Μεγαλύτερο σκουπίδι απο εσένα δεν υπάρχει ξυδιαγια να καταλάβεις με τι πουτινοκούραδα έχουμε να κάνουμε...
η ρωσία βομβαρδίζει αστικές υποδομές, προσοχή: δεν τις χτυπάει καταλάθος προσπαθώντας να χτυπήσει στρατιωτικούς στόχους που μπορεί να υπάρχουν δίπλα τους... τις στοχεύει επίτηδες, ξακάθαρο έγκλημα πολέμου!
ως αποτέλεσμα αυτών των βομβαρδισμών χθες κάποιες περιοχές στο Κίεβο έμειναν για ώρες χωρίς ρεύμα και νερό με αποτέλεσμα άμαχος πληθυσμός να αναγκαστεί να σχηματίσει ουρές για να προμηθευτεί νερό.
αυτές τις ουρές τις παίρνουν τα πουτινοκούραδα, τις ανεβάζουν και γελάνε κοροϊδεύοντας θύματα εγκλημάτων πολέμου...
αν τους πεις πόσο καθίκια είναι που γελάνε σου απαντάνε με ψέματα και περισσότερη ρώσικη προπαγάνδα.
για τέτοια σκουπίδια μιλάμε
Ναι, δεν υπαρχει ( κλεινουμε τα ματια ) στην παρουσα φαση, αργοτερα βλέπουμε.δεν υπάρχει ναζισμός στην Ουκρανία