Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.645
Πόντοι
3.506
Τι ωραία. Οι φτωχοί Ουκρανοί που δεν έφυγαν από τη χώρα τους δεν έχουν νερό και ρεύμα.

Σκατοψυχοι

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.623
Πόντοι
3.656
Κι'από τα 12 σου ρε μπόκολη παίζεις το πουλί σου και έχεις ξεσκονίσει το βιβλίο των Πέντε Δαχτύλων του Αυνάν.:cum:
:2funny:
Το ότι είσαι αμόρφωτος, φαίνεται πεντακάθαρα από τον γραπτό σου λόγο. Ο Αυνάν αγράμματε δεν αυτοικανοποιούνταν, όπως νομίζουν οι Λειτουργικά Αναλφάβητοι Χριστιανοί. Ο Αυνάν είχε παντρευτεί τη νύφη του όταν πέθανε ο αδελφός του (Κουνιαδικός Νόμος). Επειδή όμως αν γκάστρωνε τη νύφη του την περιουσία θα την έπαιρνε το παιδί τους, αυτός εφάρμοζε τη διακεκομμένη συνουσία, κι αντί να χύνει μέσα στον κόλπο της, έχυνε στο πάτωμα, για να μείνει άτεκνη και να καρπωθεί αυτός ολόκληρη την περιουσία

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.623
Πόντοι
3.656
μποκολε γιατι δεν απαντας στο px μηπως εισαι τιποτα χοντροφοβικος ?
του απάντησα. Αλλά τι σημασία έχει; οτιδήποτε κι αν του απαντήσω, είτε στον ίδιο, είτε σε κάποιον άλλο, θα πεταχτεί και θα γράψει μια βρισιά, από το αρχείο με τα κόπυ πέιστ

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.239
Πόντοι
2.036
Τι ωραία. Οι φτωχοί Ουκρανοί που δεν έφυγαν από τη χώρα τους δεν έχουν νερό και ρεύμα.

Σκατοψυχοι
Σοβαρά ε; και που ήσουν εσύ ρε μπερκέτη της πούτσας, όταν από το '14 σκοτώνανε παιδάκια, γέρους και νέα παιδιά τα μουνόπανα οι χαχόλοι; Σάλτα και γαμήσου που θα με πεις και σκατόψυχο

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.752
Πόντοι
6.030
Σοβαρά ε; και που ήσουν εσύ ρε μπερκέτη της πούτσας, όταν από το '14 σκοτώνανε παιδάκια, γέρους και νέα παιδιά τα μουνόπανα οι χαχόλοι; Σάλτα και γαμήσου που θα με πεις και σκατόψυχο
Σαλτα γαμησου ρε μουνοπανο εσυ και τα ψεματα σου. Αντε βλακα ,βαζεις οτι εισαι και μακεδονας ξεφτιλα.

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.851
Πόντοι
34.478
Μην του λες τετοια γιατι τα πιστευει και μαλλον το πηρε κατακαρδα ο ενεργειακος αναλυτης ...

Εγραφε πριν εναμιση μηνα
Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς - Page 1473
"ετούτος ότι οι τιμές του πετρελαίου θα έχουν μικρή άνοδο"

Ειχε δικαιο παντως ,τελικα δεν ειχαν μικρη ανοδο αλλα μεγαλη :grin:
τασο εισαι εντελως αδιαβαστος συγνωμη
οι τιμες δεν ανεβηκαν επειδη ακρίβυνε πολυ το καυσιμο ή το αεριο
αλλα γιατι το 2020 εγινε το λεγομενο χρηματιστηριο της ενεργειας

να σου πω πως δουλευει στην ελλαδα και στις ποιο πολλες ευρωπαϊκες χωρες
θεωρητηκα σημερα χρειαζομαι 200 μεγαβατωρες
εχω προσφορες και αγοραζω σαν ΔΕΗ
40 ΜΩ απο λιγνιτη με 20ευρω την ΜΩ
35 ΜΩ απο φωτοβολταϊκα απο τον κ. Μητσο προς 30ευρω την ΜΩ
55 ΜΩ απο υδροηλεκτρικα προς 50 ευρω την ΜΩ
60 ΜΩ απο πετρελαιο προς 60 ευρω την ΜΩ
εχω παει 190 ΜΩ αλλα μου λειπουν 10 ΜΩ και ως γνωστων την ενεργεια την παραγεις εκεινη την ωρα για να μπει στο δυκτιο
οποτε αγοραζω αλλες 10 ΜΩ φυσικο αεριο προς 100 ευρω την μεγαβατωρα
Μαντεψε ποσο αγοραζεις την ενεργεια;

200 Μεγαβατωρες προς 100 ευρω ιδια τιμη σε ολους

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.239
Πόντοι
2.036

JOHN-PLAYER-SPECIAL

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Δεκ 2017
Κριτικές
23
Like
8.904
Πόντοι
3.446
8132F2C4-D726-44A9-9564-B25C924AE8DA.png

Σας το εχω ξαναπεί
Εσείς η πονόψυχοι στείλτε κουβέρτες και γεννήτριες στον υπαίτιο όλου αυτού που γίνετε στον φτωχό κοσμάκη

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.006
Πόντοι
3.506
του απάντησα. Αλλά τι σημασία έχει; οτιδήποτε κι αν του απαντήσω, είτε στον ίδιο, είτε σε κάποιον άλλο, θα πεταχτεί και θα γράψει μια βρισιά, από το αρχείο με τα κόπυ πέιστ
εισαι καπως υπερβολικος ενας ψηφιακος καφενες ειμαστε τι περιμενες? παντως μη στεναχωριεσαι αμα σε βριζουν αμα σε αγνοουν να στεναχωριεσαι - εγω τι να πω που ο px με γραφει κανονικα - σκεφτομαι να πηδηξω απο το παραθυρο ευτυχως μενω ισογειο

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.239
Πόντοι
2.036

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.752
Πόντοι
6.030
Σημειώνεται η αυθάδειά σου να ξέρεις...
Καλα σου ειπα γιατι βριζεις και ειπες και ψεματα.
Οι Μακεδονες ειναι ντομπροι και μπεσαλιδες. Απαραδεκτο απο Μακεδονα να φερεται ετσι.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
χμ μάλιστα, εσύ φαίνεσαι γνώστης.τρεις ερωτήσεις για σένα λοιπόν :

- γιατί γράφεις "στρατιώτες από πολλά μέρη του κόσμου" και μετά χωριστά "μισθοφόρους" ; ξέρεις κατι που δεν ξέρουν οι υπόλοιποι ;
- ξέρεις πόσοι είναι αυτοί οι "στρατιώτες από πολλά μέρη του κόσμου" ή/και μισθοφόροι (κατά τη δική σου ερμηνεία) επί του συνόλου του ουκρανικού στρατού ;
- ξέρεις ποιος είναι μέχρι αυτή τη στιγμή ο μεγαλύτερος προμηθευτής του ουκρανικού στρατού σε βαρύ στρατιωτικό εξοπλισμό ;

Αδερφέ μου απλά χρησιμοποιώ τις πληροφορίες που μας δίνουν βγάζοντας τα δικά μου συμπεράσματα.

Προφανώς και δεν τρελάθηκε ο άλλος και είπε σήμερα παιδιά πάμε να πάρουμε την Ουκρανία.

Τώρα για τις μαλακίες που λένε περί αδυναμίας του Πούτιν να πάρει κάποια εδάφη, ότι έχει εκτεθεί ο στρατός του και άλλες τέτοιες μαλακίες κάνει μπαμ πως είναι δυτική προπαγάνδα.

Απέδειξε έμπρακτα ότι πολύ απλά όπως έσκασαν κάποιες δεκάδες πύραυλοι πρόσφατα στο Κίεβο θα μπορούσαν απλούστατα να φέρουν και πυρηνικές κεφαλές.

Τέλος να πω το εξής, την στιγμή που παραδέχεται ο μεγαλύτερος εχθρός σου δηλαδή το Αμέρικα πως μπορείς να τιναξεις τον πλανήτη νομίζω ότι αυτό τα λέει όλα.

Τώρα το τι ακριβώς θέλουν να πετύχουν οι Ρώσοι δεν μπορώ να το καταλάβω.

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.239
Πόντοι
2.036

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.239
Πόντοι
2.036
Ρε μαλάκα, πόσο ναυάγιο είσαι που κάνεις διάλογο με τον κλώνο σου; :2funny:
Κάποια στιγμή σου την είπα εσένα αλλά μόλις έμαθα τι μοντέλο είσαι, το μετάνιωσα να ξέρεις...

JOHN-PLAYER-SPECIAL

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Δεκ 2017
Κριτικές
23
Like
8.904
Πόντοι
3.446
1667335032262.png

Only a complete and final victory of Russia in Ukraine is a guarantee against a global conflict, to which the west is pushing the world -
Medvedev

57 Ετων ειναι για όσους νομίζουν οτι οταν αποσυρθεί ο Βλαντιμίρ θα μείνει ακυβέρνητο το καράβι
τουτέστιν θα σας πάει γαμιωντας για αλλα 30 χρόνια πολύχρωμα παιδακια μου

Τελευταία τροποποίηση:

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216

JOHN-PLAYER-SPECIAL

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Δεκ 2017
Κριτικές
23
Like
8.904
Πόντοι
3.446

Ο καιρός γίνεται όλο και πιο ζεστός στα προάστια του Αρτέμοβσκ, καθώς οι δυνάμεις Βάγκνερ συνεχίζουν τη μάχη για να καταλάβουν την πόλη, μια βασική αμυντική θέση της Ουκρανίας στο Ντονμπάς.

*Bakhmut για να καταλάβουν και τα ουγκανα

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.645
Πόντοι
3.506
Εσυ που ήσουν; Στους δρόμους της Μόσχας και διαδήλωνες; Αδελφή του πληκτρολογίου ;

• Ουάου
Αντιδράσεις: px75

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.066
Πόντοι
4.895
Αδερφέ μου απλά χρησιμοποιώ τις πληροφορίες που μας δίνουν βγάζοντας τα δικά μου συμπεράσματα.

Προφανώς και δεν τρελάθηκε ο άλλος και είπε σήμερα παιδιά πάμε να πάρουμε την Ουκρανία.

Τώρα για τις μαλακίες που λένε περί αδυναμίας του Πούτιν να πάρει κάποια εδάφη, ότι έχει εκτεθεί ο στρατός του και άλλες τέτοιες μαλακίες κάνει μπαμ πως είναι δυτική προπαγάνδα.

Απέδειξε έμπρακτα ότι πολύ απλά όπως έσκασαν κάποιες δεκάδες πύραυλοι πρόσφατα στο Κίεβο θα μπορούσαν απλούστατα να φέρουν και πυρηνικές κεφαλές.

Τέλος να πω το εξής, την στιγμή που παραδέχεται ο μεγαλύτερος εχθρός σου δηλαδή το Αμέρικα πως μπορείς να τιναξεις τον πλανήτη νομίζω ότι αυτό τα λέει όλα.

Τώρα το τι ακριβώς θέλουν να πετύχουν οι Ρώσοι δεν μπορώ να το καταλάβω.

συγκεκριμένες ερωτήσεις σου έκανα με βάση αυτά που έγραψες στο προηγούμενο ποστ, αφού γράφεις τέτοια συμπεράσματα από κάπου πρέπει να αντλείς τις πληροφορίες (δε θέλω να σκεφτώ πως τα βγαζεις απο το μυαλό σου)

λοιπόν έχεις τις απαντήσεις ; ειδικά στην τρίτη ερώτηση :wink:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom