το ψεμα που ειναι??? δεν σας αρεσε η συγκριση ε??? σας ξυνισε....σας χαλασε την σουπα...δεν λες που γράφουν κατι τέτοια να γελάμε και λίγο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 39K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (1 μέλη και 45 επισκέπτες)
Μην του λες τετοια γιατι τα πιστευει και μαλλον το πηρε κατακαρδα ο ενεργειακος αναλυτης ...Βολταίρος άσε σκέτη ντροπή διότι σου έταζα Οδησσό για καλοκαιρινές διακοπές κ τελικά πήγαμε μέχρι τον Ωρωπό
Εγραφε πριν εναμιση μηνα
Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς - Page 1473
"ετούτος ότι οι τιμές του πετρελαίου θα έχουν μικρή άνοδο"
Ειχε δικαιο παντως ,τελικα δεν ειχαν μικρη ανοδο αλλα μεγαλη
mazo εσύ ;το ψεμα που ειναι??? δεν σας αρεσε η συγκριση ε??? σας ξυνισε....σας χαλασε την σουπα...
για να λεει απο κατω "πρωην μαζο1979"....ε μαλλον...mazo εσύ ;
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 44.906
- Πόντοι
- 22.266
Άσε ήρεμο τον συνταξιδιώτη μου Βολταίρο .....του χρόνου αρακτους μας βλέπω στο ουκρανικό Σότσι με τις ντεβουσκεςΜην του λες τετοια γιατι τα πιστευει και μαλλον το πηρε κατακαρδα ο ενεργειακος αναλυτης ...
Εγραφε πριν εναμιση μηνα
Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς - Page 1473
"ετούτος ότι οι τιμές του πετρελαίου θα έχουν μικρή άνοδο"
Ειχε δικαιο παντως ,τελικα δεν ειχαν μικρη ανοδο αλλα μεγαλη
για να λεει απο κατω "πρωην μαζο1979"....ε μαλλον...
άμα σου πω πως δεν το είχα δει καν ;
αλλά δεν χρειάστηκε κιόλας έτσι ;
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 44.906
- Πόντοι
- 22.266
Nα ρωτήσω ρε Πασσα αφού βλέπω ότι όντως είσαι σχετικός με τα όπλα κ τους πολέμους ..και θέλω να αγοράσω καραμπίνα .......είμαι μεταξύ καραμπίνα benelli supersport cal 12 ημιαυτόματη ή beretta ultragerro κοντοκανη 76 χλαπαχλουπα??τι προτείνεις;Πάντως στο Μπελγκοροντ συνεχίζονται οι εκρήξεις...
Κάποιος να πει στους Ρώσους φυλακες των αποθηκών με τα πυρομαχικά να κόψουν το κάπνισμα...
Τελευταία τροποποίηση:
Εσύ τασούλη είπαμε, έχεις την εγκυρότερη ενημέρωση χάρη στην κουμπάρα σου.
Ρωσία-κυβερνητικό διάταγμα: Η επισκευή της γέφυρας της Κριμαίας θα πρέπει να ολοκληρωθεί έως την 1η Ιουλίου του 2023
Η κυβέρνηση "ορίζει προθεσμία για το τέλος των κρατικών συμβολαίων για την εκτέλεση των εργασιών την 1η Ιουλίου 2023".
www.capital.gr
Η οδική και σιδηροδρομική κυκλοφορία έχει επαναληφθεί ωστόσο εν μέρει εδώ και αρκετές ημέρες στη γέφυρα.
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 44.906
- Πόντοι
- 22.266
Ε βέβαια από πού αλλού θα περάσει ο ουκρανικός απελευθερωτικός στρατός για να κατακτήσει το Σότσι;;Ρωσία-κυβερνητικό διάταγμα: Η επισκευή της γέφυρας της Κριμαίας θα πρέπει να ολοκληρωθεί έως την 1η Ιουλίου του 2023
Η κυβέρνηση "ορίζει προθεσμία για το τέλος των κρατικών συμβολαίων για την εκτέλεση των εργασιών την 1η Ιουλίου 2023".www.capital.gr
Η οδική και σιδηροδρομική κυκλοφορία έχει επαναληφθεί ωστόσο εν μέρει εδώ και αρκετές ημέρες στη γέφυρα.
Ο ανεφοδιασμος γινεται με το σιδηροδρομικο δικτυο της γεφυρας πιξουλη ...Δε χορταίνεις να σε χύνουν στη μάπα τασούλη.
Russian occupiers admit trucks will not be allowed on Crimean Bridge until December
TETIANA LOZOVENKO — WEDNESDAY, 26 OCTOBER 2022, 15:13www.pravda.com.ua
μου το ειπε η κουμπαρα
κυνηγι ή σκοπευτηριο???Nα ρωτήσω ρε πάσα αφού βλέπω ότι όντως είσαι σχετικός με τα όπλα κ τους πολέμους ..και θέλω να αγοράσω καραμπίνα .......είμαι μεταξύ καραμπίνα benelli supersport cal 12 ημιαυτόματη ή beretta ultragerro κοντοκανη 76 χλαπαχλουπα??τι προτείνεις;
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 44.906
- Πόντοι
- 22.266
Σταματά ρε ...εδώ έχουμε μετρ πολεμικών αναλύσεων κ όπλων τον κύριο Πασσά ....κυνηγι ή σκοπευτηριο???
Εμείς οι πουτινικοι μόνο από σπαθιά ξέρουμε κ σφεντονες
αγορασε ΗΙΜΑΡΣ....για σιγουρα αποτελεσματα....Σταματά ρε ...εδώ έχουμε μετρ πολεμικών αναλύσεων κ όπλων τον κύριο Πασσά ....
Εμείς οι πουτινικοι μόνο από σπαθιά ξέρουμε κ σφεντονες
Δεν περναει τιποτα απο την σιδηροδρομικη γραμμη ... καταστραφηκε εντελωςΌπως τα λες τασούλη. Μόνο μια μέρα καιγόταν η σιδηροδρομική γέφυρα αλλά δεν έπαθε τίποτα. Όπως λέει το ανεκδοτο, ευτυχώς δεν πάθαμε και τίποτα.
bloom5
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2009
- Like
- 9.287
- Πόντοι
- 1.046
Μία χαρά σε καταλάβαμε όλοι, είπες ότι η Ρωσια μπορει να κάνει την Αγγλία να πεινάσει. Κι εγώ σου απάντησα ότι δεν ξέρεις ότι η Μ. Βρετανία είναι πιο ισχυρή από τη Ρωσία και σου είπα ότι με ΑΕΠ μισό από της Αγγλίας, αυτός που ήδη πεινάει εδώ και χρόνια είναι οι Ρώσοι. Αν στ αλήθεια πιστεύεις ότι η Μ. Βρετανία, με κατά κεφαλήν εισόδημα 47000 και βάλε ότι θα πεινάσει, ε τότε είσαι για τα πανηγύρια.Διαστρέφεις όσα γράφω. Δεν έγραψα ότι ο μέσος Ρώσος περνάει καλύτερα από το μέσο Άγγλο. Έγραψα πως χωρίς το Ρωσικό Φυσικό Αέριο οι Άγγλοι θα έχουν τεράστιο Ενεργειακό Πρόβλημα (αφού οι καλές Κυβερνήσεις τους έπαψαν να χρησιμοποιούν το δικό τους Κάρβουνο και τους Πυρηνικούς Σταθμούς Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας), κι ότι αν μπλοκάρει τις εξαγωγές των Σιτηρών, δεν θα έχουν τα χρειαζούμενα. Υποθέτω ότι τώρα το έγραψα κατανοητά
Οταν πηγαινεις κουβα ...Σαν τον εγκέφαλο σου ένα πράμα τασούλη.
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 44.906
- Πόντοι
- 22.266
Τασουλη μήπως η κουμπάρα είναι διευθυντής στις ρωσικές κρατικές σιδηρογραμμες κ σου λέει τέτοιες λεπτομέρειες;;;Δεν περναει τιποτα απο την σιδηροδρομικη γραμμη ... καταστραφηκε εντελως
Και εσυ που μας ελεγες οτι η Παρι θα παρει το τσαμπιονς λιγκΈχεις εμπειρία εσύ τασούλη, από τότε που μας έλεγες ότι όπου νάναι οι Ρώσοι μπαίνουν στην Οδησσό.
Το ξερω οτι δεν σε πειραζει, συνηθισμενος εισαι πιξουληΕγώ δεν είχα κουμπάρα στην Κριμαία να μου δίνει αποκλειστικές πληροφορίες ρε τασούλη.