Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (3 μέλη και 15 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

mixaj

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2010
Like
1.088
Πόντοι
201
το καθίκι στην προκειμένη περίπτωση- και οχι μόνο- είσαι εσύ με την γλειωδη απάντηση που έδωσες. η οποία ευτυχώς επιβεβαιώνει πόσο γελοίος πεοκρουστης αυτιστικός είσαι για ακόμη μια φορά.
μερικές φορές είχα κάποιους ενδιασμους ότι σε παρεξηγώ ,τώρα πλέον ξέρω πως έχω να κάνω με έναν βαθυμαλακα.

Ο Ξύδης Είναι ζόμπι - μην του δίνετε σημασία...

bloom5

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
9.288
Πόντοι
1.046
Η προέλαση συνεχίζεται πάντως και στα 2 μέτωπα.
Υ.Γ Ένας ψεκασμενος στο fb έγραψε ότι επίτηδες εκκένωσαν στρατιώτες και πολίτες (;) , την Λυμαν γιατί έρχεται χειμώνας (;).
Και θα την ξαναπάρουν οι Ρώσοι αφου περάσει ο χειμώνας.
Εγώ έχω να πω 1 πράγμα. Μην παίρνετε ναρκωτικά , δεν φτάνουν για όλους μας
Λογικό. Και οι τσοπάνηδες τέτοια εποχή αφήνουν τα βουνά και κατεβαίνουν μαζί με τα πρόβατα στα χειμαδια.

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.125
Πόντοι
4.895
δεν θεωρώ υποκριτές όσους δεν γράφουν για την Αρμενία στο νήμα για τον πόλεμο στην Ουκρανία, θεωρώ υποκριτές αυτούς που κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν το πνεύμα αυτών που ποστάρει ο zero ότι δηλαδή υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά από τα δυτικά ΜΜΕ, προφανώς γιατί τους χαλάει την σούπα

είναι τυχαίο πως απάντησες μόνο στην πρώτη φράση και δεν είπες κουβέντα για το βίντεο με το έγκλημα των ρώσων στο οποίο αναφέρομαι στη δεύτερη φράση ;

ο zero ζητά να εκφέρουμε άποψη για τη σύγκρουση αρμενιων-αζέρων με βάση ένα βίντεο που δείχνει έγκλημα πολέμου.
Το οποίο είναι τελείως λάθος ως λογική (άσε που επιμένω πως στην ουσία αυτά τα βάζει μονο για αποπροσανατολισμό). Η υποστήριξη ή συμπάθεια ή ότι άλλο έχουμε ως λαός προς τους αρμένιους δεν εξαρτάται απο ένα βιντεο. Πολύ περισσότερο η πολιτική μας ως κράτος. Δηλαδή αν αύριο εμφανιστεί ενα βίντεο με αρμενιους να εκτελούν αζέρους αιχμαλώτους θα άλλαξεις γνώμη και θα λες γιατί δε λέμε τίποτα για τους δυσμοιρους αζέρους ;

Η δική μου τουλάχιστον υποστήριξη προς τους ουκρανούς έχει να κάνει με το γεγονός πως δέχτηκαν εισβολή και αμύνονται του πατρίου εδάφους ( που έλεγε και ένα παλιό ραδιοφωνικό μήνυμα :wink: ). Αυτό δεν θα άλλαζε ακόμη και αν οι ρώσοι δεν είχαν διαπράξει ούτε ένα έγκλημα πολέμου. Όπως δεν άλλαξε και όταν την άνοιξη εμφανίστηκε βίντεο με ουκρανούς να εκτελούν ρώσο αιχμάλωτο.

για να καταλάβεις τα παραπάνω μπορώ να σου φέρω και ιστορικό παράδειγμα απο το ΒΠΠ

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.125
Πόντοι
4.895
γιατί λες ψέματα όλη ημερα πάνω από το Reddit είσαι το οποίο έχεις ανάγει σε ευαγγέλιο

σου έχω ξαναγραψει για ποιο λόγο παρακολουθώ μόνο το reddit/combat footage και φυσικά γιατί στο είχα προτείνει. Ελπίζω να το έχεις καταλάβει ακόμη και αν δεν σου αρέσει

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.125
Πόντοι
4.895
1. ακριβώς αυτο που ρωτάς στην τελευταία πρόταση στο πρώτο σκέλος της ερώτησης σου. είναι η απαντηση. θέλω να δείξω την παντελή απουσία αντικειμενικής ενημέρωσης και κάλυψης των γεγονότων από τα δυτικά ΜΜΕ. που φυσικά γίνεται σκοπίμως.
ναι το έχεις ξαναγραψει αυτό πως είναι το κίνητρό σου και όχι να γινει "συμψηφισμός" με άλλη είδηση.
οπως είχες πει παλιότερα που ειχα ρωτήσει πως και πέφτεις συνεχώς πάνω σε φεικ νιουζ, πως απλά δεν το πολυψάχνεις.
Από ευγένεια δέχομαι τις απαντήσεις σου. Από την άλλη βέβαια να πω έτσι για τα πρακτικά :grin: πως δεν είμαι φαν της θεωρίας που λέει πως στην πραγματική ζωή μπορεί να συμβαίνουν απανωτές συμπτώσεις.
2. όχι δεν είμαι σίγουρος αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις από τα βίντεο που έχω δει τελευταία ΔΕΝ φαίνεται κάτι τέτοιο. πχ χτυπήθηκε αστικό λεωφορείο με κόσμο και ένα μίνι μάρκετ πρόσφατα. από αυτά που γράφεις εσύ φαίνεται δεν μπαίνεις καν στον κόπο να δεις αυτά τα βίντεο και να σχηματίσεις δική σου άποψη. περιμένεις να ενημερωθείς από το Reddit.....

τα βίντεο που βλέπεις και ανεβάζεις (και φυσικά τα βλέπω) δείχνουν μόνο αποσμασματικές εικόνες από το αποτέλεσμα πάνω σε ανθρώπους. Τα χυμένα μυαλά και τα σκορπισμένα έντερα ή το καμένο λεοφωρείο ή τα κατεστραμένα σπίτια δεν θα σου πουν αν ήταν οι άνθρωποι ο στόχος ή αν χτυπήθηκαν από δευτερογενείς εκρήξεις αν υπήρχε εκεί γύρω κάτι άλλο πχ. μια αποθήκη πυρομαχικών. Αντίθετα το βίντεο με τους ρώσους να ρίχνουν στην ψύχρα σε διερχόμενα αυτοκίνητα στις 25/2 δεν αφήνει καμία αμφιβολία για το τι βλέπεις. Αν φυσικά έκανες τον κόπο να το δεις...
να ξαναπω πως το reddit/combat footage δεν είναι ειδησεογραφικό κανάλι αλλά μόνο αυτό που λέει ο τίτλος του ;;;;;; Απλά σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις (μια στο Ντονεσκ και μία στη Μελιτόπολη) που είχες βάλει εδώ ως χτυπήματα σε αμάχους την ίδια μέρα είχα δει στο ...ευαγγέλιο :grin: βίντεο που έδειχναν προσβολή στρατιωτικού στόχου στις ίδιες ακριβώς περιοχές.... οπότε έκανα την ευλογη υπόθεση πως αφορούσαν το ίδιο χτύπημα
3. τα προφανή. να αναδείξει το θέμα διεθνώς και ίσως να πάρει κάποια πρωτοβουλία για να γίνουν διαπραγματεύσεις. από τη στιγμή που είναι πίσω από τους Αζέρους η Τουρκία ειδικά. το ίδιο οφεουμε να κάνουμε για την εισβολή και τα εγκλήματα των Τούρκων σε Ιράκ κατά των Κούρδων. γράψε και εσύ την άποψη σου ,εάν έχεις φυσικά. είμαι βέβαιος πως στο reditt δεν θα βρεις κάτι σχετικό να σε βοηθήσει να έχεις γνώμη.
και γιατί πρέπει να έχω εγώ άποψη για κατι που διαχειρίζονται οι αρμόδιοι πολιτικοί και διπλωμάτες με βάση τα συμφέροντα της χώρας μας ; είπα πως είμαι ειδικός στα διεθνοπολιτικά ;

4.μπα όπως βλέπεις δεν καταλαβαίνω....τις περισσότερες φορές κάνω διάλογο. τώρα εσύ αν νομίζεις πως πειχειρημα είναι πως επειδή κάποια είδηση την ποσταρε και ο αΜπογδανος ( τον οποίο φυσικά δεν παρακολουθώ) προκειμένου ο φίλος σου Ξυδιας να απαξιώσει την είδηση με σκοπό να μην μπει στην άβολη θέση να την σχολιάσει σοβαρά τότε οκ....
το ποιος έχει πάθει έρωτα με τον άλλο νομίζω είναι προφανές μιας και στις περισσότερες φορές αυτός ασχολειται μαζί μου. το ίδιο και εσύ φυσικά....χαχαχα
εγώ πάλι γαιτί νομίζω πως επίτηδες βάζεις τόσο συνχά φεικ νιουζ ; εδώ κάποια στιγμή που δεν έγραψε για μέρες ο Ξύδης αναρωτιόσουν που είναι :D:

Τελευταία τροποποίηση:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.490
Πόντοι
2.356
Τύπε, πως μπορείς να είσαι τόσο σίγουρος;

Ο πόλεμος είνα ένα πολύ απρόβλεπτο πράγμα και κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για την έκβαση του.

Ούτε οι Ρώσοι επιτελείς λένε ότι θα νικήσουν 100%.

Μόνον ο Πούτιν το πιστεύει (αν και κάποιες στιγμές μπορεί να έχει τις αμφιβολίες του).
Δυστυχώς είμαι σίγουρος γιατί γνωρίζω πώς σκέφτονται οι Ρώσοι... Δεν πρόκειται να χάσουν... Κουγκί θα το κάνουν

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.490
Πόντοι
2.356
η ειρωνία μου δεν πήγαινε στο αν θα νικήσει ή όχι η Ρωσία αλλά στην βεβαιότητα την οποία εκφράζεις εσύ χωρίς να το εξηγείς. Στο προηγούμενο έγραψες πως ο Πουτιν δεν θα υποχωρήσει και εδώ λες πως θα πάει στα άκρα.

- Το αν θα υποχωρήσει δεν εξαρτάται από τον ίδιο και το θέλω του αλλά απο τις αντικειμενικές δυνατότητες του ρωσικού στρατού. Ξέρεις εσύ αυτές τις δυνατότητες με τόση λεπτομέρεια και βάθος ώστε να εμφανίζεσαι εδώ τόσο απόλυτος ; Οι προσαρημένες περιοχές προς το παρόν χάνουν εδάφη κάθε μέρα που περνάει.
Μέχρι προχθες το Λυμαν ήταν "ρωσικό έδαφος", θα το ανακαταλάβει;
Ή θα ζητήσει ευγενικά απο τους ουκρανούς να του το επιστρέψουν γιατί αυτό που έκαναν ήταν άδικο και έχει στενοχωρεθεί πολύ ; :grin:

- Και τα άκρα που λες είναι μόνο τα πυρηνικά γιατί δεν φαίνεται να έχει μείνει τίποτα άλλο. ΟΚ υπάρχουν κάποια άρματα στην Κουμπίνκα αλλά πρέπει να βρει reenactors να τα οδηγήσουν :cheesy:
Ναι, στο θέμα των δυνατοτητων της Ρωσίας είμαι απόλυτος - και όχι με την ψεκολογική του κάθε πικραμένου Βελοπουλικού αλλά με βάση την ιστορία αυτής της χώρας και την νοοτροπία των πολιτών από την εποχή των Τσάρων, την Σοβιετική Ένωση μέχρι σήμερα.
Δεν αναφέρομαι στα πυρηνικά μόνο.
Στα άκρα θα το φτάσει ο Πούτιν. Μακάρι να βγω ψεύτης και κακός μάντης αλλά δυστυχώς δεν θα σταματήσει.
Θα κάνει γενική επιστράτευση και θα φανατίσει τους πολίτες ότι είναι ιερό καθήκον να πέσουν όλοι για την πατρίδα απέναντι στον εχθρό και κάτι τέτοια. Κάνε σκρινσοτ αυτό που γράφω.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.490
Πόντοι
2.356
Οι πανυγηριτζήδες της Ουκρανίας, της Χαχλανδίας, όπως την λένε οι Ρώσοι, σύντομα, δυστυχώς, θα υποφέρουν πολύ άσχημα. Οι Ρώσοι είναι τέρμα δεισιδαίμονες και απίστευτα φανατισμένοι ως λαός. Φυσικά θα βρείτε και φοβισμένους και "επαναστάτες" ανάμεσά τους αλλά οι πιο πολλοί θα τρώνε ένα κομμάτι ψωμί και θα πολεμάνε για την πατρίδα τους φανατικά.
Μακάρι η Δύση να βρει κάποια άκρη και να μην οδηγηθούν εκατομμύρια άνθρωποι επί σφαγή.

Και αν το πάρω λίγο συνομωσιολογικα πχ:
Πιστευω ότι την Δύση την εξυπηρετεί η ύπαρξη δικατόρων όπως ο Πούτιν γιατί αν θέλανε πραγματικά να τον εξαφανίσουν και αυτόν και τη φάρα του που διαφεντευει στη Ρωσία θα το κάνανε... Δεν θέλουν. Αυτή είναι η άποψή μου.

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
Οι πανυγηριτζήδες της Ουκρανίας, της Χαχλανδίας, όπως την λένε οι Ρώσοι, σύντομα, δυστυχώς, θα υποφέρουν πολύ άσχημα. Οι Ρώσοι είναι τέρμα δεισιδαίμονες και απίστευτα φανατισμένοι ως λαός. Φυσικά θα βρείτε και φοβισμένους και "επαναστάτες" ανάμεσά τους αλλά οι πιο πολλοί θα τρώνε ένα κομμάτι ψωμί και θα πολεμάνε για την πατρίδα τους φανατικά.
Μακάρι η Δύση να βρει κάποια άκρη και να μην οδηγηθούν εκατομμύρια άνθρωποι επί σφαγή.

Πιστευω ότι την Δύση την εξυπηρετεί η ύπαρξη δικατόρων όπως ο Πούτιν γιατί αν θέλανε πραγματικά να τον εξαφανίσουν και αυτόν και τη φάρα του που διαφεντευει στη Ρωσία θα το κάνανε... Δεν θέλουν. Αυτή είναι η άποψή μου.
ε βεβαια ρε φιλε δε θελουν. το ιδιο και με τον ερντο. το ιδιο και με λιβυη, και ολες τις αφρικανικες χωρες. Με ενα ατομο που ειναι psycho και θελει εξουσια και λεφτ, μπορεις ευκολα να συνεννοηθεις. Φαντασου να εχεις να κανεις με κανα δημοκρατη που κανει δημοψηφισματα και βασιζεται στη θεληση του λαου.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.649
Πόντοι
1.706

Έχεις μια καθυστέρηση μόλις 7 μηνών.
Αν αυτά τα έγραφες στο ξεκίνημα να τα συζητούσαμε, τώρα πια όμως είναι μάταιο.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.649
Πόντοι
1.706
Κάνε σκρινσοτ τα όσα γράφω.
Οκ, κάνε και εσυ το παρακάτω,
Αν χρειαστεί, σήμερα, οι Αμέρικανς στέλνουν 2,3,5 (μέχρι 20 που έχουν) Β2 σπιριτ και ρίχνουν μπομπίτσες στην κεφάλα του Πούτιν.
Μα ακριβώς στην κεφάλα, ούτε λίγο πιο δεξιά ούτε λίγο πιο αριστερά.
Απλές, όχι τίποτα περίεργα πυρηνικά και τα τοιάυτα.
Τον Δεκέμβρη θα παρουσιάσουν και τον διάδοχο του Β2, το Β21 ρεϊντερ.
Ακόμα πιο στελθ.

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376
Δυστυχώς είμαι σίγουρος γιατί γνωρίζω πώς σκέφτονται οι Ρώσοι... Δεν πρόκειται να χάσουν... Κουγκί θα το κάνουν
εξαρταται αν θεωρουν οτι ο πολεμος ειναι δικος τους.
μην ξεχναμε πώς τελειωσε η συμετοχη της ρωσιας στο Α΄παγκοσμιο που η νεα κυβερνηση τα πηγαινε μια χαρα με τους γερμανους.
και οι μαζικες αποχωρησεις ανθρωπων σε στρατευσιμη ηλικια δειχνει οτι υπαρχουν αρκετοι που δεν τους εκφραζει ο πολεμος αυτος.

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
14.892
Πόντοι
18.546
είναι τυχαίο πως απάντησες μόνο στην πρώτη φράση και δεν είπες κουβέντα για το βίντεο με το έγκλημα των ρώσων στο οποίο αναφέρομαι στη δεύτερη φράση ;

ο zero ζητά να εκφέρουμε άποψη για τη σύγκρουση αρμενιων-αζέρων με βάση ένα βίντεο που δείχνει έγκλημα πολέμου.
Το οποίο είναι τελείως λάθος ως λογική (άσε που επιμένω πως στην ουσία αυτά τα βάζει μονο για αποπροσανατολισμό). Η υποστήριξη ή συμπάθεια ή ότι άλλο έχουμε ως λαός προς τους αρμένιους δεν εξαρτάται απο ένα βιντεο. Πολύ περισσότερο η πολιτική μας ως κράτος. Δηλαδή αν αύριο εμφανιστεί ενα βίντεο με αρμενιους να εκτελούν αζέρους αιχμαλώτους θα άλλαξεις γνώμη και θα λες γιατί δε λέμε τίποτα για τους δυσμοιρους αζέρους ;

Η δική μου τουλάχιστον υποστήριξη προς τους ουκρανούς έχει να κάνει με το γεγονός πως δέχτηκαν εισβολή και αμύνονται του πατρίου εδάφους ( που έλεγε και ένα παλιό ραδιοφωνικό μήνυμα :wink: ). Αυτό δεν θα άλλαζε ακόμη και αν οι ρώσοι δεν είχαν διαπράξει ούτε ένα έγκλημα πολέμου. Όπως δεν άλλαξε και όταν την άνοιξη εμφανίστηκε βίντεο με ουκρανούς να εκτελούν ρώσο αιχμάλωτο.

για να καταλάβεις τα παραπάνω μπορώ να σου φέρω και ιστορικό παράδειγμα απο το ΒΠΠ

Δεν έχω πρόβλημα να σου απαντήσω
Η συμμετοχή μου στο νήμα είναι περιορισμένη και το παρακολουθώ περιστασιακά. Βασικά το θεωρώ σε έναν βαθμό τοξικό με βρισιές , ειρωνείες και φανατισμένους οπαδούς των δύο αντίπαλων πλευρών και δεν μπαίνω συχνά. Οπότε δεν είχα δει τί έχεις ποστάρει αλλά και να το είχα δει πάλι δεν θα αντιδρούσα θετικά ή αρνητικά για τον ίδιο λόγο που ποτέ δεν έχω αντιδράσει θετικά ή αρνητικά και σε video της αντίθετης πλευράς και αναφέρομαι σε αυτά που βάζουν οι υποστηρικτές των Ρώσων. Μιλάμε για έναν ορυμαγδό από video και εικόνες που πολύ δύσκολα μπορείς να αποφανθείς για αυτά. Τα αγνοώ γιατί δεν είμαι σε θέση να ξέρω τι είναι αληθινό και τι προϊόν προπαγάνδας - σκηνοθετημένο μιας και το πρώτο πράμα που πεθαίνει σε έναν πόλεμο τελικά είναι η αλήθεια.

Είμαι βέβαιος ότι γίνονται εγκλήματα πολέμου κυρίως από παραστρατιωτικές ομάδες και μισθοφόρους τύπου Βάγκνερ γιατί ιστορικά όπου υπάρχουν τέτοιες ομάδες πάντα γίνονται εγκλήματα πολέμου αλλά δεν έχω την αφέλεια πού έχουν ορισμένοι να πιστεύω ότι αυτά γίνονται μόνο από την μία ή την άλλη πλευρά. Αυτό που λέω σε καμία περίπτωση δεν εξισώνει τον επιτιθέμενο με τον αμυνόμενο, τον θύτη με το θύμα.

Ναι το ηθικό πλεονέκτημα είναι με τους Ουκρανούς μιας και η δική τους χώρα έχει δεχθεί εισβολή και το έχω γράψει και στο παρελθόν. Πιθανότατα δεν θα ήμουν τόσο ουδέτερος και θα τους υποστήριζα πιο ανοικτά (μιας και ποτέ δεν είχα Ρωσόφιλα αισθήματα) αν δεν έπεφτε εκείνο το μαύρο κατά την διάρκεια της ομιλίας του Ζελενσκι στην Κυπριακή βουλή όταν η πρόεδρος αναφέρθηκε στην Τουρκική εισβολή και κατοχή ώστε να μην αναγκαστεί να πάρει θέση. Παρότι κατανοώ τους λόγους που το κάνανε αυτό οι Ουκρανοί κάπου με πάγωσε...

Αντέδρασα μόνο στο πόστ με τους Αρμένιους και τον Τουρκοαζέρο δικτάτορα Αλιεφ και παλιότερα σε ένα παρόμοιο πόστ πάλι του zero για τον βομβαρδισμό μιας δομής του ΟΗΕ στην Συρία και την δολοφονία 4 ανήλικων κοριτσιών κουρδικής καταγωγής από τους Τούρκους. Ο λόγος που το έκανα είναι σαν αντίδραση γιατί θάφτηκαν στην κυριολεξία από τα περισσότερα ΜΜΕ. Δεν μπορεί να υπάρχουν 2 μέτρα και 2 σταθμά.
εδώ είναι το παλιό ποστάρισμα μου

Τώρα σχετικά με τον zero και στις 2 περιπτώσεις που ανέφερα παραπάνω (αυτές έχω δει και σε αυτές έχω αντιδράσει) ο zero δεν ζητά να εκφέρουμε άποψη για τη σύγκρουση Αρμενιων-Αζέρων ή Κούρδων-Τουρκων, άλλωστε τόσο στην μία όσο και στην άλλη περίπτωση η θέση μας ως λαός είναι ξεκάθαρη - άσχετα τι κάνουν οι κυβερνήσεις. Αν δεις και στις 2 περιπτώσεις αναρωτιέται γιατί κάποια εγκλήματα τυγχάνουν μεγαλύτερης προβολής από κάποια άλλα από τα ΜΜE (με γλαφυρό τρόπο και μπεε!! :grin:, αλλά η ουσία αυτών που θέλει να πει δεν αλλάζει)

Δεν ξέρω αν σε κάλυψα , καλά να περνάς :hi:

ΥΓ είχα σκοπό να μην σου απαντήσω ή να σε ξεπετάξω με μια σύντομη απάντηση αλλά διαβάζοντας προσεκτικά το ποσταρισμά σου αποφάσισα πως μάλλον δεν είσαι κομμάτι της τοξικότητας του νήματος οπότε σου αξίζει μία πιο σωστή απάντηση.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.330
Πόντοι
42.697
ναι αλλά με άφησες με την απορία, αν ήξερες για το συγκεκριμένο θα είχες δείξει την ίδια σπουδή να το ποστάρεις εδώ όπως έκανες με τον ουκρανό πιλότο ;

για τον ουκρανό βρήκα σε ένα σχόλιο στο ....ευαγγέλιο :grin: το παρακάτω λινκ :
The pilot who led the "ghosts of Kyiv" died in the battle over the Black Sea | A PHOTO - The Gal Week
την ίδια σπουδή σίγουρα δεν θα έδειχνα όπως δεν δείχνεις και εσύ να ποσταρει τυχόν περίεργα που βλέπεις από την πλευρά των Ουκρανών. . νομίζω όμως θα το ποσταρα.
τεσπα ο πεσον ηλικιωμένος Ρώσος στην φώτο φαίνεται φιτ και μάχιμος
ο Ουκρανός μακαρίτης κλαφτα Χαράλαμπε....δείχνει σαν να ήταν συνταξιούχος 20 χρόνια και να έτρωγε και να έπινε γλεντωντας την αποστράτευση του όταν ξαφνικά τον φώναξαν του φοτεσαν την στολή και το κράνος και ουπς να η φωτό....

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.382
Πόντοι
736

abcxyz

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2013
Like
518
Πόντοι
81
Πλεον μονο οι ανοητοι περιμενουν σοβαρη αντιδραση απ την σουπερ - υπερδυναμη τςη Ρωσιας... Ολοι οι πουτινολαγνοι βρισκονται σε απογνωση.. Ξανακαθηστε στα "ντιβανια, καρεκλες" που λεει και γνωστος Σαλονικιος πουτινολαγνος.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.496
Πόντοι
8.846
μια σκέψη.
λέμε και αγχωνόμαστε ότι ο ηλίθιος (ο πούτιν) μπορεί και να ρίξει πυρηνικά στην ουκρανία.
με τι σκοπό? ποιο κέρδος?
αν ρίξει αυτομάτως ισχύουν τα εξής
α. θα σκοτώσει και δικούς του, όπως λέει, πληθυσμούς αμάχων (αν πάει πάλι να εκκενώσει, είναι σαν να το ανακοινώνει).
β. οι περιοχές θα καταστούν ακατοίκητες είτε τις έχει είτε όχι. για πάρα πάρα πολλά χρόνια.
γ. όλα τα καλούδια στο υπέδαφος (ορυκτά-υδρογονάνθρακες) και στο έδαφος (σιτηρά) "χάθηκαν", για όλους αλλά και για εκείνον.
δ. θα έχει παραδεχτεί σε όλον τον κόσμο την ήττα του.
ε. θα στρέψει όλον τον πλανήτη εναντίων του. ενδεχομένως θα λάβει και "απάντηση" από το νατο.
όπως και να έχει μια τέτοια κίνηση μόνο εις βάρος του θα είναι

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.124
Πόντοι
6.256
Πτωτικα οι τιμες φα αλλα οι τιμες τσουχτερές..
Φυσικο ειναι, αφου ο στοχος ολων ειναι η λεηλασία των ευρωπαίων πολιτών και ο διχασμος της ευρώπης.

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
14.892
Πόντοι
18.546
μια σκέψη.
λέμε και αγχωνόμαστε ότι ο ηλίθιος (ο πούτιν) μπορεί και να ρίξει πυρηνικά στην ουκρανία.
με τι σκοπό? ποιο κέρδος?
αν ρίξει αυτομάτως ισχύουν τα εξής
α. θα σκοτώσει και δικούς του, όπως λέει, πληθυσμούς αμάχων (αν πάει πάλι να εκκενώσει, είναι σαν να το ανακοινώνει).
β. οι περιοχές θα καταστούν ακατοίκητες είτε τις έχει είτε όχι. για πάρα πάρα πολλά χρόνια.
γ. όλα τα καλούδια στο υπέδαφος (ορυκτά-υδρογονάνθρακες) και στο έδαφος (σιτηρά) "χάθηκαν", για όλους αλλά και για εκείνον.
δ. θα έχει παραδεχτεί σε όλον τον κόσμο την ήττα του.
ε. θα στρέψει όλον τον πλανήτη εναντίων του. ενδεχομένως θα λάβει και "απάντηση" από το νατο.
όπως και να έχει μια τέτοια κίνηση μόνο εις βάρος του θα είναι

εγώ φοβάμαι την χρήση των μικρών πυρηνικών και όχι των τακτικών, δεν ξέρω αν η χρήση τους θα έχει τις παρενέργειες που λες

Edit: ψέματα ξέρω :wink:

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom