geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.110
- Πόντοι
- 6.515
Κάτι βρήκες να πιαστεις τώρα...Άντε μάθε ελληνικό ρε χρυσύγουλο.
Κάτι βρήκες να πιαστεις τώρα...Άντε μάθε ελληνικό ρε χρυσύγουλο.
Κατάρευση της Ρωσίας στα ανατολικά.ξέρει κανείς τι γίνεται στο μέτωπο?
εχω χάσει επεισόδια 2 μερες...
Η αλήθεια είναι ότι είμαι μέλος της Νέας τάξης πραγμάτων και των Ελοχιμ.Εκεί είσαι ρε τύπε; Μην πιστεύεις ότι δείχνουν ο ΣΚΑΪ, το BBC, το CNN, και τα άλλα εβραιομασονικά ΜΜΕ.
Δώσε θερμοκρασίες εδάφους στο πεδίο.Κατάρευση της Ρωσίας στα ανατολικά.
Στην Χερσώνα δυναμική αντεπίθεση της Ουκρανίας στην όχθη του Δνείπερου ποταμού .
Πολλά ζητάς τυπε .Δώσε θερμοκρασίες εδάφους στο πεδίο.
Τι είναι αυτό;Πολλά ζητάς τυπε .
Για περισσότερες λεπτομέρειες στο pronews.
Μόνο για Alpha Males.Τι είναι αυτό;
Δε πιστεύω κάνα σάιτ για μπουστηδες;
Εγώ έχω Google, θα μπορέσω να μπω;Μόνο για Alpha Males.
Τύπε, πως μπορείς να είσαι τόσο σίγουρος;Ναι, ξέρω άτομα από την Ουκρανία και τη Ρωσία . Και εσύ @antisthenis που κάνεις και λάικ μην είσαι βέβαιος ότι η Ουκρανία θα επικρατήσει.
Δεν χρειάζεται να επικροτείς την ειρωνεία.
Δυστυχώς ο Πούτιν θα το φτάσει στα άκρα. Και οι περιοχές που προσαρτηθηκαν δεν πρόκειται ποτέ να γυρίσουν πίσω. Το τονίζω, δυστυχώς. Ώστε να μην βγουν διάφοροι και να μας λένε Πουτινολαγνους.
Έχει κάνει τεράστια λάθη η Δύση αλλά πάει πολύ να στηρίζω τον κάθε δικτάτορα.
Έχεις εισιτήριο;προς voltairos45:
στις 14 του μηνός έρχεται Αθήνα για ομιλία ο Jordan Peterson
θα μου κάνεις την τιμή να πάμε μαζί να τον ακούσουμε? κερνάω και μπυρες
θα πάω χαλάλι τα 75. δώρο στον εαυτό μου.θα σου πω αύριο για εισιτηριοΈχεις εισιτήριο;
Μπήκα και είδα ότι μόνον εισιτήρια των 75 και 90 έχουν μείνει:
Αξίζει;
Ελάχιστα πράγματα ξέρω για τον τύπο αλλά αν αξίζει, μέσα.
Ε τωρα κι εσυ τον παιρνεις στα σοβαρα?Τύπε, πως μπορείς να είσαι τόσο σίγουρος;
Ο πόλεμος είνα ένα πολύ απρόβλεπτο πράγμα και κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για την έκβαση του.
Ούτε οι Ρώσοι επιτελείς λένε ότι θα νικήσουν 100%.
Μόνον ο Πούτιν το πιστεύει (αν και κάποιες στιγμές μπορεί να έχει τις αμφιβολίες του).
Ο @mazo1979 μελεταει την τακτικη ταναλια-πιπα -κωλο . Ειναι απασχολημενος ,μην τον ενοχλειτε.Που'ναι ρε ο mazo and the zoo να χαρεί με τα νέα ρωσικά υπερόπλα;
Με την Ρωσία μπορεί να είναι, εκτός φυλακής ως καταδικασμένα μέλη της ΧΑ είναι??Ποιο μαιμου έρευνα πεθαινεις
Θα έγινε σε γιαγιάδες που κοιμουνται αγκαλιά με το Σκαι
Μπες στα media, tik tok κλπ όλοι με Ρωσσία είναι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ποιον λες?
Καλά κάνουν, κι εγώ ανάλογα την εποχή αλλάζω κατοικία...Η προέλαση συνεχίζεται πάντως και στα 2 μέτωπα.
Υ.Γ Ένας ψεκασμενος στο fb έγραψε ότι επίτηδες εκκένωσαν στρατιώτες και πολίτες (;) , την Λυμαν γιατί έρχεται χειμώνας (;).
Και θα την ξαναπάρουν οι Ρώσοι αφου περάσει ο χειμώνας.
Εγώ έχω να πω 1 πράγμα. Μην παίρνετε ναρκωτικά , δεν φτάνουν για όλους μας
τα συγκεκριμένου τύπου αεροσκάφη επειδή είναι υποηχητικα τα πετούν συνήθως και γηραιότεροι πιλότοι. αλλά οκ εδώ και οι Ρώσοι το τερματισαν
Ναι, ξέρω άτομα από την Ουκρανία και τη Ρωσία . Και εσύ @antisthenis που κάνεις και λάικ μην είσαι βέβαιος ότι η Ουκρανία θα επικρατήσει.
Δεν χρειάζεται να επικροτείς την ειρωνεία.
Δυστυχώς ο Πούτιν θα το φτάσει στα άκρα. Και οι περιοχές που προσαρτηθηκαν δεν πρόκειται ποτέ να γυρίσουν πίσω. Το τονίζω, δυστυχώς. Ώστε να μην βγουν διάφοροι και να μας λένε Πουτινολαγνους.
Έχει κάνει τεράστια λάθη η Δύση αλλά πάει πολύ να στηρίζω τον κάθε δικτάτορα.
Οι Ρωσοι, όταν εγκατέλειψαν το Φιδονησι (που υπόψη, το έχασαν χωρίς καν ο εχθρός να κάνει απόβαση), είπαν ότι έκαναν μια κίνηση καλής θέλησης. Όταν τους πήραν στο κυνήγι στο Ιζιουμ, είπαν ότι δεν είναι υποχώρηση, αλλά ανασύνταξη. Οπότε, αν λένε ότι έρχεται αντεπίθεση, εντάξει, θα βάλω το τσιγγινο σωβρακακι μου...Οι Ρώσοι λένε έρχεται αντεπίθεση
Μαγκαλι πηρες?