bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.789
- Πόντοι
- 6.030
Ολα τα ξές ατιμουτσικο !!!!!Όχι, για αυτό κάνουν οι Ρώσοι ό,τι κάνουν τώρα. Δεν μπορεί να μπει μια χώρα στο ΝΑΤΟ αν έχει εκκρεμή θέματα με τα εδάφη της. Για τον ίδιο λόγο δεν μπορεί να μπει η Κύπρος.
Τύπε οι άλλοι λένε ότι οι Ουκρανοί το έκαναν. Δεν ξέρω ποιος λέει ψέμματα αλλά ξέρω ότι ακόμα ψάχνουμε όπλα μαζικής καταστροφής στο Ιράκ.
Εδώ λέει δεν έχουμε γονέα 1 γονέα 2 γονέα 3 και τέτοιες τρέλες, είμαστε υπέρ της οικογένειας, ξεροχύσαμε με ομιλία Βλαντ. Βλάντ στείλε μου μια Ρωσσίδα να κάνω και εγώ παραδοσιακή οικογένεια
Τύπε τούρκος να υποθέσω?Τέλος.
Ανατολική Ουκρανία, όπως λέμε Βόρεια Κύπρος.
με ποια πλευρα της ιστοριας εισαι σημερα ειπαμε?Άντε φάε καμιά μπουγάτσα με κρέμα ρε που θες να κάνεις και γεωπολιτικές αναλύσεις.
Ο τύπος δεν είναι έλληνας.Βρήκα την αδυναμία σου, πιο πολύ σε πείραξε Ρωσίδα να πηδιεται με δυτικό παρά αυτά που σου γράφουν οι άλλοι και σε λένε ηλίθιο. Και εγώ έως δυτικός και όλο το φόρουμ έχουμε πάει με Ρωσίδες. Και μάλιστα είναι καλές στο κρεβάτι. Τους τα μάθαιναν στην ΕΣΣΔ!
Παντα ετσι ηταν ... περισσοτερες πορνες-βιζιτουδες-gold diggers-μοντελα onlyfans που ανοιγουν την κωλοτρυπιδα τους εχει στις ΗΠΑ απο οτι στη Ρωσια σε αναλογια πληθυσμου , απλα ειναι πολυ πιο ακριβες και για αυτο οχι μονο δεν καταδεχονται να ερθουν στην ψωροκωσταινα αλλα ουτε καν στην Ευρωπητιμημένη πουτανιά, περήφανοι νταβατζήδες
ναι βρε ηλιθιο κατασκευασμα...αυτο ειναι ακριβως....ΘΕΛΩ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΝΑ ΠΙΝΩ ΤΟ ΕΣΠΡΕΣΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΩ ΤΗΝ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΜΟΥ.......ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΩΣΦΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΒΛΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΑΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 500ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟ ΠΛΟΥΤΩΝΙΟ......ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΡΟΥΤΙΝΑ ΜΟΥ .....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΤΡΑΤΟΚΑΥΛΟΙ.....ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!Άντε φάε καμιά μπουγάτσα με κρέμα ρε που θες να κάνεις και γεωπολιτικές αναλύσεις.
Θα μας πάρει κάτι μύρια χρόνια αλλά η αστρόσκονη, εμείς, θα κατακάτσει.ναι βρε ηλιθιο κατασκευασμα...αυτο ειναι ακριβως....ΘΕΛΩ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΝΑ ΠΙΝΩ ΤΟ ΕΣΠΡΕΣΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΩ ΤΗΝ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΜΟΥ.......ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΩΣΦΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΒΛΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΑΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 500ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟ ΠΛΟΥΤΩΝΙΟ......ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΡΟΥΤΙΝΑ ΜΟΥ .....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΤΡΑΤΟΚΑΥΛΟΙ.....ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!
Τουλάχιστον φτάσαμε όπου φτάσαμε, καλά ήταν. Έφτασε στο τέλος ο πολιτισμός. Φτιάξαμε αμάξια κινητά, δορυφόρους, όργια κάναμε, ανωμαλίες κτλπ όλη η ανθρωπότητα. Ελπίζω μόνο να εμφανιστούν εξωγήινοι να σταματήσουν την επίθεσηΟποιος δεν βλεπει τον λογο ανθρωποι νεοι να γινονται κομματια ,οικογενειες να εκτελουνται και να θαβονται μαζικα ,ξαφνικα ας κατσει να φαει την μπουγατσα του.....αιντα μαλακες ψυχοπαθεις....ο ιδιος ο μπαιντεν στις απελπισμενες εκκλησεις του τακουνακια για παροχη συντριπτικης αεροπορικης υπεροχης ,δεν τους βλεπει καν το νατο τους μαλακες τους ρωσους,απαντησε αρνητικα τελειως λεγοντας ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Γ'ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ-αφου ειναι σιγουρο πως δεν θα υπαρξει καν τεταρτος αν συμβει ο τριτος.....Ας φαει και αυτος την μπουγατσα του λοιπον,δεν ξερει!
τι ? ΠΟΙΟ ΚΟΥΜΠΙ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ? και αν το πατησει πως θα μπεις να πεις οτι τελικα εκανες λαθος ...ρε πλακα κανετε,ο τυπος ειναι τουλαχιστον ψυχοπαθης,εχει αποτυχει σε ολα και αυτο που επιχειρει να κανει ειναι να απεμπλακει αρων αρων...ο στρατος του ειναι ενα ματσο υποστελεχωμενες μοναδες ,υποεξοπλισμενες ,ανοργανωτες ,ανεκπαιδευτες και κυριως απροθυμες να πολεμησουν και να πεθανουν σε ενα πολεμο χωρις αντικειμενικο σκοπο...μολις τελειωσαν οι τσετσενοι και οι ορδες απο την ασια φινιτο λα μουσικα πασαρε λα φιεστα,ψαχνει τροπο να κεφαλαιοποιησει οτι κερδη εχει(αρχιδια) και να στησει σοου στην χωρα του οτι πετυχε...εστω και ετσι ομως ανοιγει μια χαραμαδα για ειρηνη .....ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ,απο δω απο κει ,λιγο κουβεντα εδω λιγο εκει λιγο παζαρι,καποιος δικος του θα τον ξεκανει και θα διορθωθουν πολλα ...χρονος πρεπει να κερδηθει ομως πρωτα,αυτος ειναι τελειως μαλακας!Θα μας πάρει κάτι μύρια χρόνια αλλά η αστρόσκονη, εμείς, θα κατακάτσει.
Και θα τα ξαναχτίσουμε όλα από την αρχή.
Ηρέμησε λοιπόν.
Που να κάθομαι να γράφω τώρα πως δεν το πατάει το κουμπί...
Καμία απογραφή δεν έγινε το 2021.Τεράστιο κατόρθωμα του ΝΑΤΟ με την βοήθεια της Ζελεδιαρας γελωτοποιού.
ΑΠΟΓΡΑΦΗ πληθυσμού 2021
41.000.000
ΥΓ. Όπως έχω πει, την στιγμή που ο ΠΟΥΤΙΝΑΡΟΣ ανοίγει τις πόρτες των σιλό έχει εξαϋλωθεί οτιδήποτε και αν σημαίνει αυτό για την ανθρωπότητα.
Πάντως προσπάθησε με το πατριωτικό και του την κοπανούν οι επίστρατοι.Εν τω μεταξύ ο Βλαδίμηρος στην ομιλία του είπε ότι οι Δυτικοί πιστεύουν στον Σατανά και αναγκάζουν ανθρώπους να κάνουν εγχειρήσεις αλλαγής φύλου.
Και με αυτό τον τύπο υποτίθεται πρέπει να τα βρούμε και να του κάνουμε τα χατίρια για να συνυπάρξουμε ειρηνικά.
Αυτοι που τον πιστευουν πρεπει να ειναι πολυ χαμηλου IQ. Σαν κατι δικους μας που πιστευουν σε ''προφητειες'' και οτι θα παρουμε την Πολη και και την Αγια Σοφια....Πάντως προσπάθησε με το πατριωτικό και του την κοπανούν οι επίστρατοι.
Ε τι, να μην δοκιμάσει το θρησκευτικό???
Που ξέρεις, μπορεί να ξεκινήσει καμιά νεα σταυροφορία....