Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.789
Πόντοι
6.030
Περιμένουμε ανάλυση απο @mazo1979 σε σχέση με το Lyman για τακτικές τανάλιας, πένσας, πορδής απο Ρώσους.

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216
Όχι, για αυτό κάνουν οι Ρώσοι ό,τι κάνουν τώρα. Δεν μπορεί να μπει μια χώρα στο ΝΑΤΟ αν έχει εκκρεμή θέματα με τα εδάφη της. Για τον ίδιο λόγο δεν μπορεί να μπει η Κύπρος.
Ολα τα ξές ατιμουτσικο !!!!!

JOHN-PLAYER-SPECIAL

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Δεκ 2017
Κριτικές
23
Like
8.905
Πόντοι
3.446
Τεράστιο κατόρθωμα του ΝΑΤΟ με την βοήθεια της Ζελεδιαρας γελωτοποιού.
ΑΠΟΓΡΑΦΗ πληθυσμού 2021
41.000.000

ΑΠΟΓΡΑΦΗ πληθυσμού 2022
?????

Λουγκανσκ 2.121.000
Ζαποριζια 1.666.000
Ντονετσκ 4.100.000
Χερσωνα 1.016.000
Σύνολο 8.903.000

Τωρα πόσοι ζουν,
πόσοι ειναι πρόσφυγες
προς ποια κατεύθυνση πήγαν και γιατι
μόνο ο Ξυδιάς ξέρει .....!!!

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Τύπε οι άλλοι λένε ότι οι Ουκρανοί το έκαναν. Δεν ξέρω ποιος λέει ψέμματα αλλά ξέρω ότι ακόμα ψάχνουμε όπλα μαζικής καταστροφής στο Ιράκ.

Εδώ λέει δεν έχουμε γονέα 1 γονέα 2 γονέα 3 και τέτοιες τρέλες, είμαστε υπέρ της οικογένειας, ξεροχύσαμε με ομιλία Βλαντ. Βλάντ στείλε μου μια Ρωσσίδα να κάνω και εγώ παραδοσιακή οικογένεια :confused:

έγινε μεγάλε. τα λέμε.

• Χαχα
Αντιδράσεις: px75
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.496
Πόντοι
8.846
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.496
Πόντοι
8.846
Βρήκα την αδυναμία σου, πιο πολύ σε πείραξε Ρωσίδα να πηδιεται με δυτικό παρά αυτά που σου γράφουν οι άλλοι και σε λένε ηλίθιο. Και εγώ έως δυτικός και όλο το φόρουμ έχουμε πάει με Ρωσίδες. Και μάλιστα είναι καλές στο κρεβάτι. Τους τα μάθαιναν στην ΕΣΣΔ!
Ο τύπος δεν είναι έλληνας.
Όχι στην ψυχη τουλάχιστον...

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.121
Πόντοι
2.356
τιμημένη πουτανιά, περήφανοι νταβατζήδες
Παντα ετσι ηταν ... περισσοτερες πορνες-βιζιτουδες-gold diggers-μοντελα onlyfans που ανοιγουν την κωλοτρυπιδα τους εχει στις ΗΠΑ απο οτι στη Ρωσια σε αναλογια πληθυσμου , απλα ειναι πολυ πιο ακριβες και για αυτο οχι μονο δεν καταδεχονται να ερθουν στην ψωροκωσταινα αλλα ουτε καν στην Ευρωπη :grin:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
Άντε φάε καμιά μπουγάτσα με κρέμα ρε που θες να κάνεις και γεωπολιτικές αναλύσεις.
ναι βρε ηλιθιο κατασκευασμα...αυτο ειναι ακριβως....ΘΕΛΩ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΝΑ ΠΙΝΩ ΤΟ ΕΣΠΡΕΣΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΩ ΤΗΝ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΜΟΥ.......ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΩΣΦΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΒΛΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΑΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 500ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟ ΠΛΟΥΤΩΝΙΟ......ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΡΟΥΤΙΝΑ ΜΟΥ .....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΤΡΑΤΟΚΑΥΛΟΙ.....ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
Οποιος δεν βλεπει τον λογο ανθρωποι νεοι να γινονται κομματια ,οικογενειες να εκτελουνται και να θαβονται μαζικα ,ξαφνικα ας κατσει να φαει την μπουγατσα του.....αιντα μαλακες ψυχοπαθεις....ο ιδιος ο μπαιντεν στις απελπισμενες εκκλησεις του τακουνακια για παροχη συντριπτικης αεροπορικης υπεροχης ,δεν τους βλεπει καν το νατο τους μαλακες τους ρωσους,απαντησε αρνητικα τελειως λεγοντας ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Γ'ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ-αφου ειναι σιγουρο πως δεν θα υπαρξει καν τεταρτος αν συμβει ο τριτος.....Ας φαει και αυτος την μπουγατσα του λοιπον,δεν ξερει!

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.586
Πόντοι
746
O px75 δεν ξέρω τι είναι. Φαντάζομαι φίλος του admin, αλλιώς λογικά θα είχε φάει ban.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.651
Πόντοι
1.706
ναι βρε ηλιθιο κατασκευασμα...αυτο ειναι ακριβως....ΘΕΛΩ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΝΑ ΠΙΝΩ ΤΟ ΕΣΠΡΕΣΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΩ ΤΗΝ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΜΟΥ.......ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΩΣΦΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΒΛΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΑΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 500ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟ ΠΛΟΥΤΩΝΙΟ......ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΡΟΥΤΙΝΑ ΜΟΥ .....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΤΡΑΤΟΚΑΥΛΟΙ.....ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!
Θα μας πάρει κάτι μύρια χρόνια αλλά η αστρόσκονη, εμείς, θα κατακάτσει.
Και θα τα ξαναχτίσουμε όλα από την αρχή.
Ηρέμησε λοιπόν.

Που να κάθομαι να γράφω τώρα πως δεν το πατάει το κουμπί...

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.586
Πόντοι
746
Οποιος δεν βλεπει τον λογο ανθρωποι νεοι να γινονται κομματια ,οικογενειες να εκτελουνται και να θαβονται μαζικα ,ξαφνικα ας κατσει να φαει την μπουγατσα του.....αιντα μαλακες ψυχοπαθεις....ο ιδιος ο μπαιντεν στις απελπισμενες εκκλησεις του τακουνακια για παροχη συντριπτικης αεροπορικης υπεροχης ,δεν τους βλεπει καν το νατο τους μαλακες τους ρωσους,απαντησε αρνητικα τελειως λεγοντας ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Γ'ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ-αφου ειναι σιγουρο πως δεν θα υπαρξει καν τεταρτος αν συμβει ο τριτος.....Ας φαει και αυτος την μπουγατσα του λοιπον,δεν ξερει!
Τουλάχιστον φτάσαμε όπου φτάσαμε, καλά ήταν. Έφτασε στο τέλος ο πολιτισμός. Φτιάξαμε αμάξια κινητά, δορυφόρους, όργια κάναμε, ανωμαλίες κτλπ όλη η ανθρωπότητα. Ελπίζω μόνο να εμφανιστούν εξωγήινοι να σταματήσουν την επίθεση

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
η ρωσια στο πεδιο δεν υπαρχει καν...ενα μπουρδελο ειναι....οπως εγραψε και καποιος χτες οποτε θελουν την εξαυλωνουν,το θεμα ειναι ομως με ποιο κοστος....η φαση ειναι τυπος σε σχολικο-γεματο παιδια - λεωφορειο ζωσμενος με εκατο κιλα πλαστικο...τι κανεις ?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
Θα μας πάρει κάτι μύρια χρόνια αλλά η αστρόσκονη, εμείς, θα κατακάτσει.
Και θα τα ξαναχτίσουμε όλα από την αρχή.
Ηρέμησε λοιπόν.

Που να κάθομαι να γράφω τώρα πως δεν το πατάει το κουμπί...
τι ? ΠΟΙΟ ΚΟΥΜΠΙ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ? και αν το πατησει πως θα μπεις να πεις οτι τελικα εκανες λαθος ...ρε πλακα κανετε,ο τυπος ειναι τουλαχιστον ψυχοπαθης,εχει αποτυχει σε ολα και αυτο που επιχειρει να κανει ειναι να απεμπλακει αρων αρων...ο στρατος του ειναι ενα ματσο υποστελεχωμενες μοναδες ,υποεξοπλισμενες ,ανοργανωτες ,ανεκπαιδευτες και κυριως απροθυμες να πολεμησουν και να πεθανουν σε ενα πολεμο χωρις αντικειμενικο σκοπο...μολις τελειωσαν οι τσετσενοι και οι ορδες απο την ασια φινιτο λα μουσικα πασαρε λα φιεστα,ψαχνει τροπο να κεφαλαιοποιησει οτι κερδη εχει(αρχιδια) και να στησει σοου στην χωρα του οτι πετυχε...εστω και ετσι ομως ανοιγει μια χαραμαδα για ειρηνη .....ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ,απο δω απο κει ,λιγο κουβεντα εδω λιγο εκει λιγο παζαρι,καποιος δικος του θα τον ξεκανει και θα διορθωθουν πολλα ...χρονος πρεπει να κερδηθει ομως πρωτα,αυτος ειναι τελειως μαλακας!

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Αντίθετα, στην απογραφή του 2001 στην Χερσώνα οι Ρωσόφωνοι ήταν το 25%.

Στην τοπική βουλή κανένα ρωσόδουλο κόμμα δεν είχε εκλέξει βουλευτή.

Για να μας ενημερώσει τώρα ο Τασούλης για τα αποτελέσματα του "δημοψηφίσματος".

Μήπως κατόρθωσε και η κουμπάρα να περάσει τον Δνείπερο για να μας πει την γνώμη της;

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.121
Πόντοι
2.356
Κανε μας μια αναλυση βολταιρακο για το ενδεχομενο ενος πυρηνικου πολεμου και ασε τα δημοψηφισματα.
η παραγραφος αυτου του ποστ ειναι μνημειωδης ...
ΥΓ. Όπως έχω πει, την στιγμή που ο ΠΟΥΤΙΝΑΡΟΣ ανοίγει τις πόρτες των σιλό έχει εξαϋλωθεί οτιδήποτε και αν σημαίνει αυτό για την ανθρωπότητα.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.651
Πόντοι
1.706
Εν τω μεταξύ ο Βλαδίμηρος στην ομιλία του είπε ότι οι Δυτικοί πιστεύουν στον Σατανά και αναγκάζουν ανθρώπους να κάνουν εγχειρήσεις αλλαγής φύλου.
Και με αυτό τον τύπο υποτίθεται πρέπει να τα βρούμε και να του κάνουμε τα χατίρια για να συνυπάρξουμε ειρηνικά.
Πάντως προσπάθησε με το πατριωτικό και του την κοπανούν οι επίστρατοι.
Ε τι, να μην δοκιμάσει το θρησκευτικό???
Που ξέρεις, μπορεί να ξεκινήσει καμιά νεα σταυροφορία....

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.382
Πόντοι
736
Πάντως προσπάθησε με το πατριωτικό και του την κοπανούν οι επίστρατοι.
Ε τι, να μην δοκιμάσει το θρησκευτικό???
Που ξέρεις, μπορεί να ξεκινήσει καμιά νεα σταυροφορία....
Αυτοι που τον πιστευουν πρεπει να ειναι πολυ χαμηλου IQ. Σαν κατι δικους μας που πιστευουν σε ''προφητειες'' και οτι θα παρουμε την Πολη και και την Αγια Σοφια....
Δεν ακουνε την επισημη Εκκλησια, την Ιερα Συνοδο της Ιεραρχιας, αλλα πιστευουν σε ''γερονταδες'', και σε προφητειες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom